NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Baricz nekem Seherezádé szavaival élve túmács.Bostono egy masik villalakotol nyulta 😀 legalabbis ahogyan en emlekszem ez a tumacs szoveg eloszor
lorenzo szajabol reppent ki eletmodszeruen az elsoben.
több mint 13 éve
Baricz nekem Seherezádé szavaival élve túmács.
Do your job
több mint 13 éve
Baricz megint valami brutál szar volt, nálam most Verával együtt a párbajozók.Tarány vitte ezt a kört (is).
több mint 13 éve
JéBé
7 035
"Nyomom parázok nem gáz?" Nem áll jól neki ez a stílus 😊
több mint 13 éve
Muri Enikő a best
több mint 13 éve
Kíváncsi leszek, hogy tényleg ő esik-e ki, az megint nagy bukta lenne, bár eddig is tudta mindenki, hogy előre le vannak beszélve az ilyen szarok.Baricz fog kiesni állítólag, egyik RTL-es legalábbis köpöttStezHol lehet aláírni?Boston
több mint 13 éve
Tarány meg szerethető, bár semmi tánc nem lett amit annyira beharangoztak. 😊 zavi27Valami ilyesmit kellett volna bevállalniuk 😊
http://www.youtube.com/watch?v=sf-8Ctj1Sgo
Do your job
több mint 13 éve
Baricz fog kiesni állítólag, egyik RTL-es legalábbis köpöttStezHol lehet aláírni?
Do your job
több mint 13 éve
Rocktenorstól rosszabbra számítottam, egész jók voltak. Kocsis most nem volt csúcsformában.NewmanNekem pedig Kocsis tetszette ddig a legjobban most, nagyon passzolt hozzá az a dal. Tenors elején homálynak indult, de aztán nagyon szépen megoldották jó volt. Vera és LIL C takarélángon égett, átlagos volt, Tarány meg szerethető, bár semmi tánc nem lett amit annyira beharangoztak. 😊 Feró viszont idegesítő most ezzel a besértődésével.
több mint 13 éve
Baricz fog kiesni állítólag, egyik RTL-es legalábbis köpöttStezÖrülnék neki!
több mint 13 éve
Baricz fog kiesni állítólag, egyik RTL-es legalábbis köpött
több mint 13 éve
Rocktenorstól rosszabbra számítottam, egész jók voltak. Kocsis most nem volt csúcsformában.
több mint 13 éve
félszemmel látom csak mostanában, de imho a díler gyerek simán kiesik.epic
nemtudom mi volt a legnagyobb különbség, de gyanúsan megdől.gabtsi
több mint 13 éve
félszemmel látom csak mostanában, de imho a díler gyerek simán kiesik.nemtudom mi volt a legnagyobb különbség, de gyanúsan megdől.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Szerintem az Annamari-Veronika-Sehere hármas gyengébb mint Shadi.szerintem annyira nem szimpatikus a nézőknek hogy mindig a leggyengébbet hívja ki.eaglesmcnabbna Shadi... bármennyire is szar Eszter ellen csak visszajön...ZsocaÍgy, hogy Eszter okosan egy nők mellett síkraszálló ügyvédnőként kezeli a szitut?
90-10 Esztinek.Sobri Jóska
De alighanem Kinga is.
Amúgy én Kingát vittem volna a helyébe.
Ez a Cristofel-Veronika szál pedig kurvára unalmas már...
több mint 13 éve
Hál'Istennek, nem tudom melyik basz fel jobban, szóval én már csak nyerhetek azzal, ha valamelyik kiesik. 😀
több mint 13 éve
szerintem annyira nem szimpatikus a nézőknek hogy mindig a leggyengébbet hívja ki.na Shadi... bármennyire is szar Eszter ellen csak visszajön...ZsocaÍgy, hogy Eszter okosan egy nők mellett síkraszálló ügyvédnőként kezeli a szitut?
90-10 Esztinek.Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Az enyém ez:http://www.youtube.com/watch?v=nOUv__74plwha már kedvenc reklám és sör: http://www.youtube.com/watch?v=RS3iB47nQ6E 😀Duff
kedvenc reklám.Amadeus91
http://www.youtube.com/watch?v=0DC0q7J7HWQ&feature=related
több mint 13 éve
na Shadi... bármennyire is szar Eszter ellen csak visszajön...ZsocaÍgy, hogy Eszter okosan egy nők mellett síkraszálló ügyvédnőként kezeli a szitut?
90-10 Esztinek.
több mint 13 éve
nagyon remélem hogy eszter most kiesik,aztán sírja el magát majd a biztonság kedvéértShádi ftw,látni akarom a többiek arcát mikor visszamegy
több mint 13 éve
Duff
3 133
na Shadi... bármennyire is szar Eszter ellen csak visszajön...ZsocaSzerintem is Shadi jön vissza. Shadi azon kevés ember közé tartozik, aki értelmes, én nem irritál.