TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
jó döntés született szerintem 😊
több mint 14 éve
Baricz most ráadásul gyenge is. Párbaj dalban egyértelmű Vera nyert.szvsz abszolút nem nyert a Vera. Nekem Baricz sem tetszett nagyon a párbajban, de Vera meg kifejezetten gyenge volt szvsz. Ferónak volt igaza, egyik se volt jó.
Nem értem mert nem ilye korának megfelelő dalokat énekelt eddig.Toca
btw ezek a nagy szavak te jó ég, szakad a plafon...
több mint 14 éve
Baricz meggyalázta a kedvenc számomat, hulljon porba a feje.
több mint 14 éve
Hát Baricz simán vitte a párbajt szvsz.
Do your job
több mint 14 éve
Baricz most ráadásul gyenge is. Párbaj dalban egyértelmű Vera nyert. Nem értem mert nem ilye korának megfelelő dalokat énekelt eddig.
több mint 14 éve
Tuti hogy BAricz nem esik ki, különben csak két mentor marad "versenyben"...Bostonez nem biztos, hogy döntő tényező szerintem. Legalábbis annyira nem szoktak azzal foglalkozni, hogy kinek mennyi van, az ausztrálban pl. a top5-ből 3 ugyanazé a mentoré volt 😊 meg a döntőben is 2.
több mint 14 éve
Tuti hogy BAricz nem esik ki, különben csak két mentor marad "versenyben"...BostonNe fesd az ördögöt a falra...
több mint 14 éve
Szerintem egyértelmű hogy 2-2 lesz a mentorszavazat, Malek Verára fog, Geszti meg bariczra. Így a közönség dönt majd, reménykedem hogy Vera megy tovább.zavi27őszintén szólva az élő showk alatt nekem Veránál még Baricz is többször tetszett... Mondjuk olyan feszített figyelemmel nem követem, de Verát nagyon elkúrta Feró. Vagy csak kijött, hogy a nem élőkőn feljavították a hangját.
több mint 14 éve
Tuti hogy BAricz nem esik ki, különben csak két mentor marad "versenyben"...
Do your job
több mint 14 éve
Szerintem egyértelmű hogy 2-2 lesz a mentorszavazat, Malek Verára fog, Geszti meg bariczra. Így a közönség dönt majd, reménykedem hogy Vera megy tovább.
több mint 14 éve
székletfehérváron lehet... 😀Evril egyébként és megbeszéltem vele, azt mondta semmi gond, Aurea még neki is bejön 😂fetomy+1 😀fetomyÉvril meg ne tudja...Divat
|
több mint 14 éve
Evril egyébként és megbeszéltem vele, azt mondta semmi gond, Aurea még neki is bejön 😂Évril meg ne tudja...DivatAurelába meg szerelmes vagyok.JayB+1 😀fetomy
több mint 14 éve
😂Jó látni hogy Nikolas a minőségibb ámde kevésbé mainstream oldalát fogta meg a dolognak, ellentétben haknis Vastagékkal 😀 Aurelába meg szerelmes vagyok.JayBCsertői Auréla? 😀petey
Do your job
több mint 14 éve
Jó látni hogy Nikolas a minőségibb ámde kevésbé mainstream oldalát fogta meg a dolognak, ellentétben haknis Vastagékkal 😀 Aurelába meg szerelmes vagyok.JayBCsertői Auréla? 😀
több mint 14 éve
na, végree!!!!!!
több mint 14 éve
megmondtam bazzmeg h aza x-faktor történetében elöszőr szerelmes-párbaj... 😀
|
több mint 14 éve
+1 = +2Jó látni hogy Nikolas a minőségibb ámde kevésbé mainstream oldalát fogta meg a dolognak, ellentétben haknis Vastagékkal 😀 Aurelába meg szerelmes vagyok.JayB+1 😀fetomy
Do your job
több mint 14 éve
Évril meg ne tudja...Aurelába meg szerelmes vagyok.JayB+1 😀fetomy
|
több mint 14 éve
Jó látni hogy Nikolas a minőségibb ámde kevésbé mainstream oldalát fogta meg a dolognak, ellentétben haknis Vastagékkal 😀 Aurelába meg szerelmes vagyok.JayB+1 😀
több mint 14 éve
Jó látni hogy Nikolas a minőségibb ámde kevésbé mainstream oldalát fogta meg a dolognak, ellentétben haknis Vastagékkal 😀 Aurelába meg szerelmes vagyok.JayBAurea 😛
több mint 14 éve
Jó látni hogy Nikolas a minőségibb ámde kevésbé mainstream oldalát fogta meg a dolognak, ellentétben haknis Vastagékkal 😀 Aurelába meg szerelmes vagyok.
több mint 14 éve
ja, bár kár, hogy nikolas is más pályán focizik, mint kocsis.A világsztár csaj miért van mezítláb? 😀Schleckmániája, mit Nikonak a kalap...szép pár...: DDivat
muri enikő viszont hétről hétre sunapozitívabb
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
A világsztár csaj miért van mezítláb? 😀Schleckmániája, mit Nikonak a kalap...szép pár...: D
|