TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mekkora arcuk lett a luvnyáknak így, hogy 8-an vannak 2 ellen...Schleck
Hát eléggé. Hozzáteszem Verát egyre jobban rühellem... Mitől indult ő érzékeny kategóriában? Inkább vadparaszt kategóriába illik bele, de hogy érzékenybe nem az biztos. Eszter azért illik hozzá, jó barátnők lehetnének. Jó lenne ha ma haza is menne, aztán két hét múlva menne utána az érzékeny is.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mekkora arcuk lett a luvnyáknak így, hogy 8-an vannak 2 ellen...

több mint 13 éve
Ja igen ezt olvastam a héten. Kíváncsi leszek rá nagyon, főleg hogy milyen lesz 10-12 ember egy pincében... 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Új reality: három hét egy budapesti pincében, showder klubosokkal

több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Most ki fogtok röhögni,de nálam ezt az adást Alexa nyerte.
Olyan szépen énekelt,hogy teljesen elfeledtette velem az eredeti szám szarságát.

A műsor legalja pedig ez a Baricz gyerek. Olyan jól énekelte a szám elejét (gitáros rész),hogy meg is lepődtem. Aztán megint jött a bevadulós erőltetett rekesztés,na ettől rosszul vagyok. Király L. Norbi 2.kiadását akarja belőle Keresztes megcsinálni.

Sajnos megint kiderült,hogy a hülye dalválasztás teljesen romba dönthet egy versenyzőt,lásd Verácska. Szerencsére túlélte ezt a kört,de sok ilyet nem engedhet meg.Bazzani
Maximálisan egyetértek ezekkel, én is így éreztem!+1
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 662 — Axel Foley
Meg is találtam azt a verziót amit az Alexa énekelt tegnap:
http://www.youtube.com/watch?v=Nr8Amu49A-4

több mint 13 éve
hát külföldön maguknak választják a párbajdalt, így gondolom itt is. Egyébként egyértelmű, hogy kb. a dalválasztás befolyásol legtöbbet. Vagy legalábbis nagyon nagy szerepe tud lenni, csak néha átlagos, és akkor kb. mindegy. Viszont kétségkívül egy olyan dallal, mint Veráé nem nagyon lehet sikert aratni, még ha istenien énekli is, mert szar a dal, nem tetszik senkinek, és egy ilyen műsorban nem azt nézik a szavazók, hogy profin énekel-e. Mindeközben Alexa nekem is nagyon tetszett, ami nem véletlen. Erős Dávidtól is ütött a szerinte operásított szerintem inkább musicales Mizu éppen azért, mert nagyon extrém módosítása, egy teljesen mai divatdalnak, ráadásul pont olyan szöveg, hogy baromi jól hangzik ilyen komolyabb változatban. (és szerintem külön nagyon jó az ilyen verziójú mizu, mert egyesül benne a komolyság és a vicc) Erős Dávid aztán ha jól emlékszem hamar ki is zúgott, mert egyébként gyenge volt, nála érezni leginkább, hogy a dalválasztás egy alapvetően gyenge versenyzőt is alegjobbak közétud emelni.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
Olyan szépen énekelt,hogy teljesen elfeledtette velem az eredeti szám szarságát.

A műsor legalja pedig ez a Baricz gyerek. Olyan jól énekelte a szám elejét (gitáros rész),hogy meg is lepődtem. Aztán megint jött a bevadulós erőltetett rekesztés,na ettől rosszul vagyok. Király L. Norbi 2.kiadását akarja belőle Keresztes megcsinálni.

Sajnos megint kiderült,hogy a hülye dalválasztás teljesen romba dönthet egy versenyzőt,lásd Verácska. Szerencsére túlélte ezt a kört,de sok ilyet nem engedhet meg.Bazzani
Kevésszer írok Bazzani véleményére de +1. Nem tetszett Alexa eddig, de ezt a számot ahogy letolta. Közepénél esett le melyik szám ,de utána is elfelejtettem mert annyira bejövős volt. Vera dalválasztása annyira kritikán aluli volt mint amennyire a Apollo szánalmas...
Rocktenors alatt meg kb Geszti vágja legjobban a fát, én nem értettem hogy a selejtezőbe hogy lehettek jobbak, de ha a párbaj dalt tényleg ők választják az alapot meg nem már értem.
Két Malek tanitvány kicsit visszafogott volt ma, mondjuk Tarány srác produkcióján annyit rontott az a fos tánc ami mögötte ment hogy hihetetlen. Baricz továbbra is kuka amíg nem a gitáros kedves laza srác énjét tolja hanem az izmozó fost.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 662 — Axel Foley

Sajnos megint kiderült,hogy a hülye dalválasztás teljesen romba dönthet egy versenyzőt,lásd Verácska. Szerencsére túlélte ezt a kört,de sok ilyet nem engedhet meg.

több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
Ki ez a szakállas gyerek? Valami "sztár"?gdavid
Kis támpontot adhattál volna, több tévécsatorna is létezik, rendes el kellett töprengenem mire gondolhatsz 😀 Ha a Valóvilágos vendégre gondolsz az valamelyik éneklős tehetségkutatóban szerepelt, aztán most popsztárkodik ja 😊Rataxes
Bocsi! 3 képernyővel operálok, és néha én sem tudom, hogy éppen mit nézek 😛 Egyébként a VV-s zenészre gondoltam, szóval jól silabizáltál.

Neked is köszi Fetomy!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Varga Viktor (Lehet Zöld az ég...) Csilla Születikes volt.

Egyébként X-Factor. Nagyon meglepő volt, hogy 1 mentor 2 versenyzője volt a bottom2, hát itt sem mennek a csapatok. Hozzáteszem nem is véletlenül, egyik szarabb mint a másik. Tavaly a nonstop még egész jó volt, de a Sumérok, a majdnemszerelmesek, meg az idei 3 az teljesen kuka. Gesztimentor meg imádkozhat, hogy ne töltse a fél műsort act nélkül, mert mostmár szabályosan k.vanagy meglepetés lenne, ha nem lenne megint bottom2ban a Rocky.

Amúgy ma csak félig-meddig követtem (előtte néztem meg az USAit a coolon, túl nagy volt a kontraszt 😀), de az lejött, hogy Vera dala valami hulladék volt (nem miatta) és hogy Kicsi Cé most egész jó volt. Kiköpette vele a békát a kereszteződéses ildikó, ha nem látom nem is hiszem el, hogy ő énekel 😂 Kár, hogy a közösben már újra visszajött, pedig anélkül tényleg egész jó lenne.

Nórinak meg mikor előjön azzal, hogy nem érti miért téma állandóan a haja, feltenném azt a kérdést, hogy miért lepődik meg a kurva ha megbasszák. De most biztos nem a haja lesz a téma, hanem inkább hogy ki rakott rá egy kb. papucs és fekete díszruha mellé egy usankát. Mondhatnám, hogy illett hozzá, mint Ördög Nóri az X-Faktorba. De legalább a füstgépet is kikészítette élőben 😂
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Ki ez a szakállas gyerek? Valami "sztár"?gdavid
Kis támpontot adhattál volna, több tévécsatorna is létezik, rendes el kellett töprengenem mire gondolhatsz 😀 Ha a Valóvilágos vendégre gondolsz az valamelyik éneklős tehetségkutatóban szerepelt, aztán most popsztárkodik ja 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
Ki ez a szakállas gyerek? Valami "sztár"?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 273 — Giants fan
SZtem is Lil C az egyetlen aki veszélyes lehet a fenti trióra.

sztem Muri Enikő >>> Vera és ez ki is fog jönni a végén. Egy fogadás erre, Igor? 😊Szesze
Mármint, hogy tovább jut el?
Sztem is benne van.. de nekem valahogy mindig viszket az arcom/tenyerem, ha meglátom a képernyőn. És ez akkor sem múlik el mindig, mikor elkezd énekelni.

A mai nap után nem merek tippelni.. inkább majd valamis focsis dologra, zenéhez (pláne a populárisabb fajtához) nem értek 😊Igor
Oks 😊 Múlt héten sztem Muri volt a legjobb. Ez a mai edda szar választás volt neki..
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan

sztem Muri Enikő >>> Vera és ez ki is fog jönni a végén. Egy fogadás erre, Igor? 😊Szesze
Mármint, hogy tovább jut el?
Sztem is benne van.. de nekem valahogy mindig viszket az arcom/tenyerem, ha meglátom a képernyőn. És ez akkor sem múlik el mindig, mikor elkezd énekelni.

A mai nap után nem merek tippelni.. inkább majd valamis focsis dologra, zenéhez (pláne a populárisabb fajtához) nem értek 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve

sztem Muri Enikő >>> Vera és ez ki is fog jönni a végén. Egy fogadás erre, Igor? 😊
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Nem tudom egy X-faktor nevű műsorban mit keres még egy ilyen banda... Bariczban leglább van valami (bár egyetértek, sztem sem rock) - ha nem tudja kihozni magából, most már előbb utóbb kiesik.

Nem tudom hányas a döntő, nálam Tarány, Kocsis és a kis Vera egyelőre magasan kiemelkedik, a többieknek mind küzdeni kell (de a mai alapján sztem amúgy Lil C-nek van még elég stabil rajongótábora), én Alexát dobnám még ki következőnek.. ma nem volt rossz, de ő eléggé overrated a szememben.Igor
Tarány, Kocsis egyértelmű, de a kis Vera?? sztem magasan ő a leggyengébb közülük énekileg. Cukisággal azért nem lesz Top3ban az biztos. Muri Enikő sokkal inkább sanszos.Szesze
+1, nálam is ez a hármas emelkedik ki eddig. Tarány, Kocsis és Muri Enikő. LilC viszont tényleg rohamosan jön fel erre a trióra. A kiscsajban én se látok ilyen sokat, nem mondom hogy a leggyengébb jelenleg, de a cukiság tényleg sokat dob a megítélésén.

Double: mehet, esélytelenek nyugalmával fogadhatsz ellenem 😀Newman
Jólvan. 😀

Akkor felteszem a -i borkultúra egyik kóstolóját arra, hogy a tenors a jövőhéten is párbajozik, és megint túléli 😀 😛
több mint 13 éve
Nem tudom egy X-faktor nevű műsorban mit keres még egy ilyen banda... Bariczban leglább van valami (bár egyetértek, sztem sem rock) - ha nem tudja kihozni magából, most már előbb utóbb kiesik.

Nem tudom hányas a döntő, nálam Tarány, Kocsis és a kis Vera egyelőre magasan kiemelkedik, a többieknek mind küzdeni kell (de a mai alapján sztem amúgy Lil C-nek van még elég stabil rajongótábora), én Alexát dobnám még ki következőnek.. ma nem volt rossz, de ő eléggé overrated a szememben.Igor
Tarány, Kocsis egyértelmű, de a kis Vera?? sztem magasan ő a leggyengébb közülük énekileg. Cukisággal azért nem lesz Top3ban az biztos. Muri Enikő sokkal inkább sanszos.Szesze
+1, nálam is ez a hármas emelkedik ki eddig. Tarány, Kocsis és Muri Enikő. LilC viszont tényleg rohamosan jön fel erre a trióra. A kiscsajban én se látok ilyen sokat, nem mondom hogy a leggyengébb jelenleg, de a cukiság tényleg sokat dob a megítélésén.

Double: mehet, esélytelenek nyugalmával fogadhatsz ellenem 😀

több mint 13 éve

Hát, sztem annyira nem lóg ki, Alexánál simább jobb, és legtöbbször Enikőnél is az volt. Ha Muri Enikő hoz 100%-ot, akkor már más a leányzó fekvése... csak ezt szinte soha nem látom tőle, és elég instabilnak/szélsőségesnek tűnik... nem látom, hogy ő végigmenetel egy 10 hetes versenyen. Vera meg elég sokoldalú... én magasról teszek rá, hogy cuki (bár lehet, hogy a sok nyugdíjas rászavaz emiatt 😛)

Amúgy meg mindig szvsz, ízlések és pofonok. (Az Ikrek voltak a leggyégebbek, magasan 😉)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve

Tarány, Kocsis egyértelmű, de a kis Vera?? sztem magasan ő a leggyengébb közülük énekileg. Cukisággal azért nem lesz Top3ban az biztos. Muri Enikő sokkal inkább sanszos.
több mint 13 éve
Nálam se ők estek volna ki, hanem Baricz (ismét), elképesztően gyenge volt ismét. Na jó, annyira nem, a rock hét utén szerintem ez volt a legjobb produktuma, de ez se tetszett.Newman
Én is ugyanezt gondolom a Bariczról, borzasztó lett az a gyerek, nagyon bemagyarázták neki, hogy ő rocker legyen és az jól áll, pedig nagyon nem. De annyira komálják sajnos, simán megyeget tovább, hogy nem is reménykedtem, hogy párbajba kerül esetleg.zavi27
Szerintem a rock héten volt a legjobb. 😀 Meg persze a válogatón, egy hasonlót nem énekelt még eddig, pedig előkéne venni ezt fegyvert, mert ez eddig elég gyenge. (ennek ellenére simán továbbjut mindig)
A lényeg a lényeg, Muri Enikő ismét király volt. :cool: 😊Newman
Én szeretem Gergőt, éppen ezért örültem volna, ha már kb a második adásban kiesett volna. Akkor legalább még le lehetett volna mosni róla ezt a szrt. Hééé Newi szerdán egy fogadás? 😀
több mint 13 éve

Nem tudom hányas a döntő, nálam Tarány, Kocsis és a kis Vera egyelőre magasan kiemelkedik, a többieknek mind küzdeni kell (de a mai alapján sztem amúgy Lil C-nek van még elég stabil rajongótábora), én Alexát dobnám még ki következőnek.. ma nem volt rossz, de ő eléggé overrated a szememben.

több mint 13 éve
Szabványnak szabvány, ez tény 😀 De ma alap produkcióban voltak sokkal rosszabbak náluk.(pl pont az RT) míg mondjuk ők magukhoz képest ma tetszetőset alkottak. Ettől függetlenül amíg első körben a nézők fogják eldönteni a verseny kimenetelét addig baromság az egész, és felesleges izgulni 😀Double B
Nálam se ők estek volna ki, hanem Baricz (ismét), elképesztően gyenge volt ismét. Na jó, annyira nem, a rock hét utén szerintem ez volt a legjobb produktuma, de ez se tetszett.Newman
Én is ugyanezt gondolom a Bariczról, borzasztó lett az a gyerek, nagyon bemagyarázták neki, hogy ő rocker legyen és az jól áll, pedig nagyon nem. De annyira komálják sajnos, simán megyeget tovább, hogy nem is reménykedtem, hogy párbajba kerül esetleg.zavi27
Szerintem a rock héten volt a legjobb. 😀 Meg persze a válogatón, egy hasonlót nem énekelt még eddig, pedig előkéne venni ezt fegyvert, mert ez eddig elég gyenge. (ennek ellenére simán továbbjut mindig)
A lényeg a lényeg, Muri Enikő ismét király volt. :cool: 😊

több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Ja igen, a tinicsaj effektus 😀 , ettől még, akinek van füle, az hallja, hogy ez nem több egy átlagos szabvány fiúbandánál, ahogy ezt Igor is elmondta.Newman
Szabványnak szabvány, ez tény 😀 De ma alap produkcióban voltak sokkal rosszabbak náluk.(pl pont az RT) míg mondjuk ők magukhoz képest ma tetszetőset alkottak. Ettől függetlenül amíg első körben a nézők fogják eldönteni a verseny kimenetelét addig baromság az egész, és felesleges izgulni 😀Double B
Én is ugyanezt gondolom a Bariczról, borzasztó lett az a gyerek, nagyon bemagyarázták neki, hogy ő rocker legyen és az jól áll, pedig nagyon nem. De annyira komálják sajnos, simán megyeget tovább, hogy nem is reménykedtem, hogy párbajba kerül esetleg.
több mint 13 éve
Ja igen, a tinicsaj effektus 😀 , ettől még, akinek van füle, az hallja, hogy ez nem több egy átlagos szabvány fiúbandánál, ahogy ezt Igor is elmondta.Newman
Gergő jó volt, ma kevésbé érződött Ildikó hatása. Mennyivel jobb lenne ha a férje lenne a mentor.

Nálam Vera. Iszonyat gyenge volt ma, de a cukisága miatt még marad pár kört.