TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
az meg tényleg vicc, h Taránynak párbajoznia kell. Az összes csókolomot köszönhetne neki..Szesze
Azlért továbbra is fenntartom, sőt az utóbbi hetek után egyre inkább, hogy ez azért erős túlzás a nép gyermeke effektus mellett is. Van ott még 2-3 bőven ugyanolyan jó is.zavi27
pusztán énekileg nézve külön kategória, mint a többiek
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Mondjuk nekem picit már egysíkú a Tarány, hozza amit tud énekben egyfajtát, mozgásban nulla, de a hang pesrze minőségi, de semmi fejlődés mondjuk.zavi27
Ebben sajnos igazságod vagyon. Én mégis inkább ezt hallgatnám jövő héten, mint a két tinisztárt. Illetve, ha ez így fog folytatódni, akkor egyszerűen már egyáltalán nem fogom nézni a műsort.

Do your job
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 560 — Amerikai sportok rajongója
az meg tényleg vicc, h Taránynak párbajoznia kell. Az összes csókolomot köszönhetne neki..Szesze
Azlért továbbra is fenntartom, sőt az utóbbi hetek után egyre inkább, hogy ez azért erős túlzás a nép gyermeke effektus mellett is. Van ott még 2-3 bőven ugyanolyan jó is.
több mint 14 éve
az meg tényleg vicc, h Taránynak párbajoznia kell. Az összes csókolomot köszönhetne neki..
több mint 14 éve
Nem tudom a Bariczon mit lepődtök meg, eddig is simán továbbment sajna, halál biztos voltam benne, hogy most is tovább fog simán. Vera duettben nagyon jó volt,d e tényleg ő is kilóg már picit. A párbajozók közül mindkettőt sajnálni fogom akármelyik esik is ki. Mondjuk nekem picit már egysíkú a Tarány, hozza amit tud énekben egyfajtát, mozgásban nulla, de a hang pesrze minőségi, de semmi fejlődés mondjuk.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Tarány a jobb egyértelműen, de szánalom az egész, simán a kiscsajnak és Baricznak kéne párbajon lennieStez
nem, nekik már kikellett volna esni. Legalábbis Verának, ha a teljesítményt nézzük biztosan.tüsi91
Akkor már Baricznak is bőven. 😀
Egyértelmű, hogy Tarány a jobb, még akkor is, ha elszürkült az utóbbi időben. Elképesztő, hogy ők párbajoznak. :/

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Tarány a jobb egyértelműen, de szánalom az egész, simán a kiscsajnak és Baricznak kéne párbajon lennieStez
nem, nekik már kikellett volna esni. Legalábbis Verának, ha a teljesítményt nézzük biztosan.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 572 — Whoops, looks like something went wrong.
Tarány a jobb egyértelműen, de szánalom az egész, simán a kiscsajnak és Baricznak kéne párbajon lennie

több mint 14 éve
Rocktenors 😕
Vera, Baricz, Mo. LOL

több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 761 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
na jól szavaztak a nézők 😀 😀 😀

több mint 14 éve
nevetséges bazdmeg
több mint 14 éve
na tovább is ment a majom, szánalom

több mint 14 éve
uh, ez a Baricz ezzel a kamu pofavágásával és világfájdalmával annyira irritáló, hogy elmondani nem tudomStez
+1
Ráadásul tök mind1, hogy mit énekel, az arc az klasszikus. Mint az unicum reklám...

Do your job
több mint 14 éve
jah, egyértelműen ez volt a legszínvonalasabb műsor eddig
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
uh, ez a Baricz ezzel a kamu pofavágásával és világfájdalmával annyira irritáló, hogy elmondani nem tudomStez
Engem is kurvára idegesít, eddig nem tudtam mire emlékeztet de most beugrott: mint valami kiöregedett, régimódi cowboy, még a hangokat is úgy ejti... ilyen régimódian, parasztosan. Az egész figura annyira hiteltelen számomra, próbál ilyen alternatív-értelmiségi hatást kelteni, vagy nemtom 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Mindhárom duett szenzációs volt!!!
több mint 14 éve
Eddig ez volt a legjobb kör, minden szempontból. Még a bottom 2 is jó volt. 😊

több mint 14 éve
uh, ez a Baricz ezzel a kamu pofavágásával és világfájdalmával annyira irritáló, hogy elmondani nem tudom

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 864
Eddig ez a legszínvonalasabb adás. Egyedül Vera nem tetszett, többiek jók voltak. Még az ergya rocktenorsz sem volt kimondottan kurvaszar 😛
több mint 14 éve
Jó párok szerencsére, Tarány-Rocktenorst (pont őket akartam), és a két hulladék is egy párban van (Vera-Baricz 😀).

több mint 14 éve
Kocsis, és a Rocktenors tetszett most a legjobban!
több mint 14 éve
Vera megint bottom 2...

több mint 14 éve
Kocsis megabrutál jó...
Szerk.: Uhh ezt az Adele számot nem nagyon kellett volna erőltetni... Amúgy sem sokan tudnák ÚGY elénekelni...

Do your job
több mint 14 éve
BAricz simán top3 lesz, mert egyedüli alternatíva maradt a lányoknak kábé. Ettől még rohadt hamis volt, de ez nem fontos mivel ez nem énekverseny.

Do your job
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nagyon vicces,hogy a csillagszületiket úgy reklámozzák, hogy "ez valami teljesen új".