TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Nálam se ők estek volna ki, hanem Baricz (ismét), elképesztően gyenge volt ismét. Na jó, annyira nem, a rock hét utén szerintem ez volt a legjobb produktuma, de ez se tetszett.Szabványnak szabvány, ez tény 😀 De ma alap produkcióban voltak sokkal rosszabbak náluk.(pl pont az RT) míg mondjuk ők magukhoz képest ma tetszetőset alkottak. Ettől függetlenül amíg első körben a nézők fogják eldönteni a verseny kimenetelét addig baromság az egész, és felesleges izgulni 😀Double BNem is az a baj, h ezt gondolta, mert sztem abban volt logika, de ez az indoklás amit lenyomott totális öngól volt.SzeszeJa igen, a tinicsaj effektus 😀 , ettől még, akinek van füle, az hallja, hogy ez nem több egy átlagos szabvány fiúbandánál, ahogy ezt Igor is elmondta.Newman
több mint 13 éve
+1, jó a zenei ízlésed. 😀Tré vagy nem tré de a Blue az király 😀JayBEgyáltalán vannak még manapság ilyen popular fiúbandák? Arra emlékszem hogy régen volt ilyen Picasso Branch, meg Backstreet Boys, de így a közelmúltból egy ilyet se tudok felidézni. Mondjuk nem nagyon vagyok otthon a mainstream zene világában, lehet ezért 😊RataxesBlue. 😛Newman
több mint 13 éve
Szerintem rock héten "csak" a színpadi mozgással volt baj, azok a pörgések egyszerűen nagyon gázak voltak. 😀Azért biztos lehetne egy arany középút, nem hiszem , hogy totál a mentoruk erőltet rájuk olyan dalokat ami semennyire nem passzol hozzájuk, meg nem is akarnak. Rock típusú dalokban is nagyon gyengék voltak már az alap versenyben.zavi27sztem a párbajdalokat saját maguk válasszák, ilyen egyszerű...SzeszeSzerintem is egyértelmű, enyhén feltünő a különbség az alap és párbaj dalok között... 😊Newman
Az énekkel szerintem nem sok esetben volt baj.
több mint 13 éve
Egyértelműen az Apollora ez nyilvánvaló. De ő olyan dumát nyomott, mintha 100-0% lettek volna az esélyek és ugye nem ez volt a helyzet...Te kire fogadtál volna inkább? 😊 Nekem se jutott eszembe.. sztem bombameglepetés volt.IgorHeh? Heh? Micsoda? :ojah, fasz Gesztinek eszébe se jutott, h esetleg a RT több szavazatot kaphatott.. idiótaSzesze
Teljesen standard szabványbanda.. végig sima átlagot hoztak..
Aszittem a tinilányokan becsúsznak top 5-6-ba.. úgy tűnik Lil C betett nekik 😊
Gondolom Geszti is ezt hitte, és azt hogy az RT kapta a legkevesebbet... elég vicces volt utána, ahogy ő is/többi mentor is csöppet meglepődött 😊Igor
több mint 13 éve
Szabványnak szabvány, ez tény 😀 De ma alap produkcióban voltak sokkal rosszabbak náluk.(pl pont az RT) míg mondjuk ők magukhoz képest ma tetszetőset alkottak. Ettől függetlenül amíg első körben a nézők fogják eldönteni a verseny kimenetelét addig baromság az egész, és felesleges izgulni 😀Ja igen, a tinicsaj effektus 😀 , ettől még, akinek van füle, az hallja, hogy ez nem több egy átlagos szabvány fiúbandánál, ahogy ezt Igor is elmondta.NewmanIgazság szerint én nem értettem azt a szöveget, hogy a populáris dolgokat keresik, mert akkor ezt ugye megtalálta (azzal most nincs előrébb, ha a következő körben esik ki az Apollo), de én azt hittem, hogy ez egy verseny, amiben többek között a mentorok is versenyeznek egymással, na most Geszti azt nem gondolhatta komolyan, hogy az Apolloval több esélye van, mint a Rocktenors-szal, egész egyszerűen nevetséges....bár nem meglepő, tavaly is az volt.NewmanNem is az a baj, h ezt gondolta, mert sztem abban volt logika, de ez az indoklás amit lenyomott totális öngól volt.Szesze
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Tré vagy nem tré de a Blue az király 😀Egyáltalán vannak még manapság ilyen popular fiúbandák? Arra emlékszem hogy régen volt ilyen Picasso Branch, meg Backstreet Boys, de így a közelmúltból egy ilyet se tudok felidézni. Mondjuk nem nagyon vagyok otthon a mainstream zene világában, lehet ezért 😊RataxesBlue. 😛Newman
több mint 13 éve
Mondjuk ezzel szerintem senki sem számolt, elég csúnya felsülés volt ez Gesztitől. 😀Igen, ettől még a tinicsaj effektus működhetett volna.. nem is ezzel volt a gond, hanem h Geszti felégette a RT féle hidat maga mögött. Innentől max magukért énekel majd a RT, mondjuk könnyen lehet, h jobban járnak így 😊SzeszeNem is az a baj, h ezt gondolta, mert sztem abban volt logika, de ez az indoklás amit lenyomott totális öngól volt.SzeszeJa igen, a tinicsaj effektus 😀 , ettől még, akinek van füle, az hallja, hogy ez nem több egy átlagos szabvány fiúbandánál, ahogy ezt Igor is elmondta.Newman
több mint 13 éve
Azért biztos lehetne egy arany középút, nem hiszem , hogy totál a mentoruk erőltet rájuk olyan dalokat ami semennyire nem passzol hozzájuk, meg nem is akarnak. Rock típusú dalokban is nagyon gyengék voltak már az alap versenyben.Szerintem is egyértelmű, enyhén feltünő a különbség az alap és párbaj dalok között... 😊NewmanEgyszerűen én se értem ezt a Tenorst. Bárpajokban bombajók, ízlésesek, amik az erősségük azt hozzák, a versenyben meg fülbántóan rossza. Egyszer még mellé lehet fogni, nadehogy midnen adásban. Apollo tinglitangli gyenge volt a párbajban, közönségnél viszont nem hittem volna hogy ők kapták a kevesebbet. Hát ezek szerint nem a Tenors kapta a legkevesebbet most sem. Minde hét más, korántsem biztos hogy így tutira buknak köv héten.zavi27sztem a párbajdalokat saját maguk válasszák, ilyen egyszerű...Szesze
több mint 13 éve
Igen, ettől még a tinicsaj effektus működhetett volna.. nem is ezzel volt a gond, hanem h Geszti felégette a RT féle hidat maga mögött. Innentől max magukért énekel majd a RT, mondjuk könnyen lehet, h jobban járnak így 😊Ja igen, a tinicsaj effektus 😀 , ettől még, akinek van füle, az hallja, hogy ez nem több egy átlagos szabvány fiúbandánál, ahogy ezt Igor is elmondta.NewmanIgazság szerint én nem értettem azt a szöveget, hogy a populáris dolgokat keresik, mert akkor ezt ugye megtalálta (azzal most nincs előrébb, ha a következő körben esik ki az Apollo), de én azt hittem, hogy ez egy verseny, amiben többek között a mentorok is versenyeznek egymással, na most Geszti azt nem gondolhatta komolyan, hogy az Apolloval több esélye van, mint a Rocktenors-szal, egész egyszerűen nevetséges....bár nem meglepő, tavaly is az volt.NewmanNem is az a baj, h ezt gondolta, mert sztem abban volt logika, de ez az indoklás amit lenyomott totális öngól volt.Szesze
több mint 13 éve
Egyáltalán vannak még manapság ilyen popular fiúbandák? Arra emlékszem hogy régen volt ilyen Picasso Branch, meg Backstreet Boys, de így a közelmúltból egy ilyet se tudok felidézni. Mondjuk nem nagyon vagyok otthon a mainstream zene világában, lehet ezért 😊RataxesBlue. 😛
több mint 13 éve
Egyáltalán vannak még manapság ilyen popular fiúbandák? Arra emlékszem hogy régen volt ilyen Picasso Branch, meg Backstreet Boys, de így a közelmúltból egy ilyet se tudok felidézni. Mondjuk nem nagyon vagyok otthon a mainstream zene világában, lehet ezért 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
'nyád 😀Átlagosak, de nem szarok mint a rocktenorsz 😀JayBNem is az a baj, h ezt gondolta, mert sztem abban volt logika, de ez az indoklás amit lenyomott totális öngól volt.SzeszeJa igen, a tinicsaj effektus 😀 , ettől még, akinek van füle, az hallja, hogy ez nem több egy átlagos szabvány fiúbandánál, ahogy ezt Igor is elmondta.Newman
Igazából szart akartam írni, mivel egy átlagos szabvány fiúbanda nálam egyenlő a szarral. 😀
több mint 13 éve
Amúgy meg egyértelmű hogy a csapatokat sokkal nehezebb sikerre vinni, tavaly is azok buktak ki nagyon hamar, idén is ők fognak. Nem is kellene ez a kategória, dehát így van a licensz ugye. Mondjuk a 25 év felettiek is vicc, mert kb. mindegyik 25-26 körül van éppen ha jól rémilk.
több mint 13 éve
Szerintem is egyértelmű, enyhén feltünő a különbség az alap és párbaj dalok között... 😊sztem a párbajdalokat saját maguk válasszák, ilyen egyszerű...SzeszeEnnek kurvasok értelme volt, a tenors kiesik jövöhéten... Eddig 4ből 3x rájuk érkezett a legkevesebb szavazat, valószínű jövhéten több fog... Ilyenkor már legtöbbje csak arra szavaz, akire eddig. Ok, h a párbajban tán jobb volt a tenors, de a főprodukcuókban végig a legalja volt. A visításuktól meg egyszerűen rosszul vagyok, főleg a fogas gyerekétől.DuffEgyszerűen én se értem ezt a Tenorst. Bárpajokban bombajók, ízlésesek, amik az erősségük azt hozzák, a versenyben meg fülbántóan rossza. Egyszer még mellé lehet fogni, nadehogy midnen adásban. Apollo tinglitangli gyenge volt a párbajban, közönségnél viszont nem hittem volna hogy ők kapták a kevesebbet. Hát ezek szerint nem a Tenors kapta a legkevesebbet most sem. Minde hét más, korántsem biztos hogy így tutira buknak köv héten.zavi27
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Átlagosak, de nem szarok mint a rocktenorsz 😀Ja igen, a tinicsaj effektus 😀 , ettől még, akinek van füle, az hallja, hogy ez nem több egy átlagos szabvány fiúbandánál, ahogy ezt Igor is elmondta.NewmanIgazság szerint én nem értettem azt a szöveget, hogy a populáris dolgokat keresik, mert akkor ezt ugye megtalálta (azzal most nincs előrébb, ha a következő körben esik ki az Apollo), de én azt hittem, hogy ez egy verseny, amiben többek között a mentorok is versenyeznek egymással, na most Geszti azt nem gondolhatta komolyan, hogy az Apolloval több esélye van, mint a Rocktenors-szal, egész egyszerűen nevetséges....bár nem meglepő, tavaly is az volt.NewmanNem is az a baj, h ezt gondolta, mert sztem abban volt logika, de ez az indoklás amit lenyomott totális öngól volt.Szesze
több mint 13 éve
Te kire fogadtál volna inkább? 😊 Nekem se jutott eszembe.. sztem bombameglepetés volt.jah, fasz Gesztinek eszébe se jutott, h esetleg a RT több szavazatot kaphatott.. idiótaSzeszeMondjuk érdekes, hogy az Apollo egyszer énekel egy kurvajótDouble BHeh? Heh? Micsoda? :o
Gondolom Geszti is ezt hitte, és azt hogy az RT kapta a legkevesebbet... elég vicces volt utána, ahogy ő is/többi mentor is csöppet meglepődött 😊Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Ja igen, a tinicsaj effektus 😀 , ettől még, akinek van füle, az hallja, hogy ez nem több egy átlagos szabvány fiúbandánál, ahogy ezt Igor is elmondta.Nem is az a baj, h ezt gondolta, mert sztem abban volt logika, de ez az indoklás amit lenyomott totális öngól volt.Szeszeazért a tenorsnak most biztos kurva jól esik ezek után a gesztivel együtt dolgozni...SzeszeIgazság szerint én nem értettem azt a szöveget, hogy a populáris dolgokat keresik, mert akkor ezt ugye megtalálta (azzal most nincs előrébb, ha a következő körben esik ki az Apollo), de én azt hittem, hogy ez egy verseny, amiben többek között a mentorok is versenyeznek egymással, na most Geszti azt nem gondolhatta komolyan, hogy az Apolloval több esélye van, mint a Rocktenors-szal, egész egyszerűen nevetséges....bár nem meglepő, tavaly is az volt.Newman
több mint 13 éve
sztem a párbajdalokat saját maguk válasszák, ilyen egyszerű...Ennek kurvasok értelme volt, a tenors kiesik jövöhéten... Eddig 4ből 3x rájuk érkezett a legkevesebb szavazat, valószínű jövhéten több fog... Ilyenkor már legtöbbje csak arra szavaz, akire eddig. Ok, h a párbajban tán jobb volt a tenors, de a főprodukcuókban végig a legalja volt. A visításuktól meg egyszerűen rosszul vagyok, főleg a fogas gyerekétől.DuffEgyszerűen én se értem ezt a Tenorst. Bárpajokban bombajók, ízlésesek, amik az erősségük azt hozzák, a versenyben meg fülbántóan rossza. Egyszer még mellé lehet fogni, nadehogy midnen adásban. Apollo tinglitangli gyenge volt a párbajban, közönségnél viszont nem hittem volna hogy ők kapták a kevesebbet. Hát ezek szerint nem a Tenors kapta a legkevesebbet most sem. Minde hét más, korántsem biztos hogy így tutira buknak köv héten.zavi27
több mint 13 éve
jah, fasz Gesztinek eszébe se jutott, h esetleg a RT több szavazatot kaphatott.. idiótaMondjuk érdekes, hogy az Apollo egyszer énekel egy kurvajótDouble BHeh? Heh? Micsoda? :o
több mint 13 éve
Ennek kurvasok értelme volt, a tenors kiesik jövöhéten... Eddig 4ből 3x rájuk érkezett a legkevesebb szavazat, valószínű jövhéten több fog... Ilyenkor már legtöbbje csak arra szavaz, akire eddig. Ok, h a párbajban tán jobb volt a tenors, de a főprodukcuókban végig a legalja volt. A visításuktól meg egyszerűen rosszul vagyok, főleg a fogas gyerekétől.DuffEgyszerűen én se értem ezt a Tenorst. Bárpajokban bombajók, ízlésesek, amik az erősségük azt hozzák, a versenyben meg fülbántóan rossza. Egyszer még mellé lehet fogni, nadehogy midnen adásban. Apollo tinglitangli gyenge volt a párbajban, közönségnél viszont nem hittem volna hogy ők kapták a kevesebbet. Hát ezek szerint nem a Tenors kapta a legkevesebbet most sem. Minde hét más, korántsem biztos hogy így tutira buknak köv héten.
több mint 13 éve
Ennek kurvasok értelme volt, a tenors kiesik jövöhéten... Eddig 4ből 3x rájuk érkezett a legkevesebb szavazat, valószínű jövhéten több fog... Ilyenkor már legtöbbje csak arra szavaz, akire eddig. Ok, h a párbajban tán jobb volt a tenors, de a főprodukcuókban végig a legalja volt. A visításuktól meg egyszerűen rosszul vagyok, főleg a fogas gyerekétől.DuffÉrdekes, mást hallottunk, megkérdem Ferót honnan szedte azokat a nagy füleket...Az Apollo tényleg sokkal jobb volt eddig... 😂
Arról inkább ne nyissunk vitát, hogy ez kinek a hibája, mert egészen egyértelmű, hogy Gesztié. Ezek a dalválasztások borzalmasak, tényleg arra mehetett, hogy kiessenek, de csak nem akar ez összejönni neki.
több mint 13 éve
Nem is az a baj, h ezt gondolta, mert sztem abban volt logika, de ez az indoklás amit lenyomott totális öngól volt.azért a tenorsnak most biztos kurva jól esik ezek után a gesztivel együtt dolgozni...SzeszeIgazság szerint én nem értettem azt a szöveget, hogy a populáris dolgokat keresik, mert akkor ezt ugye megtalálta (azzal most nincs előrébb, ha a következő körben esik ki az Apollo), de én azt hittem, hogy ez egy verseny, amiben többek között a mentorok is versenyeznek egymással, na most Geszti azt nem gondolhatta komolyan, hogy az Apolloval több esélye van, mint a Rocktenors-szal, egész egyszerűen nevetséges....bár nem meglepő, tavaly is az volt.Newman
több mint 13 éve
Mondjuk érdekes, hogy az Apollo egyszer énekel egy kurvajótDouble BHeh? Heh? Micsoda? :o
Gondolom Geszti is ezt hitte, és azt hogy az RT kapta a legkevesebbet... elég vicces volt utána, ahogy ő is/többi mentor is csöppet meglepődött 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
azért a tenorsnak most biztos kurva jól esik ezek után a gesztivel együtt dolgozni...SzeszeIgazság szerint én nem értettem azt a szöveget, hogy a populáris dolgokat keresik, mert akkor ezt ugye megtalálta (azzal most nincs előrébb, ha a következő körben esik ki az Apollo), de én azt hittem, hogy ez egy verseny, amiben többek között a mentorok is versenyeznek egymással, na most Geszti azt nem gondolhatta komolyan, hogy az Apolloval több esélye van, mint a Rocktenors-szal, egész egyszerűen nevetséges....bár nem meglepő, tavaly is az volt.
több mint 13 éve
Mondjuk érdekes, hogy az Apollo egyszer énekel egy kurvajót és egyből kiesik míg a Tenorsnak meg kell ez a nyomás, hogy összekapják magukat.