TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Ezek a kacsapofonok éppen pont olyan gagyik mint ő maga.fetomy
És újra megbocsát Crisnek 😀 5perce még utálta, de avval le lehet venni a lábáról, hogy beviszik a nyugiszobába. Ennél butább élőlényt még nem láttam.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ezek a kacsapofonok éppen pont olyan gagyik mint ő maga.
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ez a VV egy semmi, az orosz mars projektben eltöltött 520 nap egy űrhajóban, na az már valami 😊JayB
bár ez itt off, de most őszintén ki az a marha aki kísérletből eltölt 520 napot egy acéldobozban. Nincs az a pénz, amiért csak így félredobnám 1,5 évemet. Persze tudom, hogy ők is asztronauták, meg hogy fontos kísérlet mi egymás, de...
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Ez a VV egy semmi, az orosz mars projektben eltöltött 520 nap egy űrhajóban, na az már valami 😊
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
az érdekes hogy hány unalmas figura nyert már VV-t és
mind férfi volt ...(most is egy ilyen a legnagyobb esélyes)
az unalmas csajoknak meg sosem sikerült még...
Annamariban talán most benne van a lehetőség ( ha nem hisztizi el a későbbiekben ő is )
több mint 13 éve
Dyával szemben nem jogos kritika, hogy nem dolgozott még soha, ugyanis ma megtudtam, hogy járt a Balázsba és a Mónikába tapsolni.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
Dya nem tudom mit pattog, kb. Eszter az egyedüli, aki ellen van némi esélye.fetomy
Az is sansz lett volna, ha ki se megy párbajra.

Egyébként bár sok részt nem láttam, de szerintem csak a Csaba-Fecó-Shadi-Attila kvartettből kerülhet ki a győztes, kb. ebben a sorrendben, 60-20-15-5 százalékos arányban.
Nálam csaj nem sanszos, most sincs olyan átütő, szórakoztató karakter, vagy annyira szerencsétlen, hányatott sorsú, hogy együttérzést gerjesszen.
Peti és Gergő meg nem az a kedves alkat, ami a végső győzelemhez elengedhetetlen.
A Csaba-Szabolcs párhuzam meg szembetűnő. Lesz ezer nyertes párbaja, majd végső siker, én erre tippelek.Sobri Jóska
Annamari elég hányatott sorsú, (egy ismerősömmel egy panelban laktak kőbányán, 14 évesen felcsinálták, megszülte a gyereket majd kibaszták otthonról. Teljesen normálisan viselkedik bent, nincsenek ellenségei és ha kis hangot kap ez a múltja akkor simán nyerhet ő is.JayB
Ennyire mélyen nem ismerem a sztorikat, de gondolom a "szavazók" sem.
Nem hiszem, hogy döntőbe jutna, és a győzelemhez az szükségeltetik.

több mint 13 éve
Dya nem tudom mit pattog, kb. Eszter az egyedüli, aki ellen van némi esélye.fetomy

Egyébként bár sok részt nem láttam, de szerintem csak a Csaba-Fecó-Shadi-Attila kvartettből kerülhet ki a győztes, kb. ebben a sorrendben, 60-20-15-5 százalékos arányban.
Nálam csaj nem sanszos, most sincs olyan átütő, szórakoztató karakter, vagy annyira szerencsétlen, hányatott sorsú, hogy együttérzést gerjesszen.
Peti és Gergő meg nem az a kedves alkat, ami a végső győzelemhez elengedhetetlen.
A Csaba-Szabolcs párhuzam meg szembetűnő. Lesz ezer nyertes párbaja, majd végső siker, én erre tippelek.Sobri Jóska
Annamari elég hányatott sorsú, (egy ismerősömmel egy panelban laktak kőbányán, 14 évesen felcsinálták, megszülte a gyereket majd kibaszták otthonról. Teljesen normálisan viselkedik bent, nincsenek ellenségei és ha kis hangot kap ez a múltja akkor simán nyerhet ő is.
több mint 13 éve
Fecó tuti elgombizza és kiesik mikor kitalálja, hogy ideje keménykedni.Höri
😊 elgombizza ja, vagy elokizza, akkor, amikor megbetegszik valamelyik kinthagyott gyermeke.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Fecó tuti elgombizza és kiesik mikor kitalálja, hogy ideje keménykedni.

több mint 13 éve

A Csaba-Szabolcs párhuzam meg szembetűnő. Lesz ezer nyertes párbaja, majd végső siker, én erre tippelek.

több mint 13 éve
Dya nem tudom mit pattog, kb. Eszter az egyedüli, aki ellen van némi esélye.
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Jó de ez csak úgy lenne poén, ha bejelentenék, hogy "Kedves villalakók! Cristofel eltölthet egy éjszakát a nyugiszobában kettesben az általa választott személy társaságában. -itt a kacsa behugyozik a gyönyörtől- Ő Esztert választotta maga mellé, úgyhogy Eszter készüljön fel, majd menjen be a nyugiszobába" 😂fetomy
mekkora lenne... 😀

|
több mint 13 éve
Azt csinálnak amit akarnak. Az ő műsoruk, az ő szabályaik.
Ha akarják a következő párbaj vége elött 10 perccel bejelentik, hogy az megy vissza, aki a kevesebb szavazatot kapja, így tessék szavazni.
De nem megy visza, csak bemehet kúrni párszor.
De a forgatókönyv gondolom annyi, hogy legyen egy nagy balhé, meg jópár kisebb, aztán pár nap, és offol újra.Sobri Jóska
hát ha pár nap az is necces de ez még belefér...
az indoklásod eleje azért sántít ,mert addig csinálnak azt amit akarnak
amennyiben nem visszamenőlegesen írják át a szabályokat ....
mivel az már a szavazóknak zsebre ment , nézők megtévesztése
vagy akármi alapon akár törvénysértő is lehet mondjuk...
több mint 13 éve
Jó de ez csak úgy lenne poén, ha bejelentenék, hogy "Kedves villalakók! Cristofel eltölthet egy éjszakát a nyugiszobában kettesben az általa választott személy társaságában. -itt a kacsa behugyozik a gyönyörtől- Ő Esztert választotta maga mellé, úgyhogy Eszter készüljön fel, majd menjen be a nyugiszobába" 😂
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 664 — Axel Foley
Ha akarják a következő párbaj vége elött 10 perccel bejelentik, hogy az megy vissza, aki a kevesebb szavazatot kapja, így tessék szavazni.
De a forgatókönyv gondolom annyi, hogy legyen egy nagy balhé, meg jópár kisebb, aztán pár nap, és offol újra.Sobri Jóska
Csak a nyugiszobában lesz benn.
Legalább is ezt mondták.

több mint 13 éve
De a forgatókönyv gondolom annyi, hogy legyen egy nagy balhé, meg jópár kisebb, aztán pár nap, és offol újra.

több mint 13 éve
Cuba visszatér! 😀Greengo
ez is milyen dolog máár... 😀Zsoca
mi ez?? nem láttam a tegnapit..
rendesen
visszaköltözik???? :rolleyes:
az óriási szar lenne az RTL-től...
ezek után ki fog még szavazni akkor ??
több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Cuba visszatér! 😀Greengo
ez is milyen dolog máár... 😀

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Helyzetjelentés: 2 órája láttam ÉH/AP Levit+Szarát a Blahán. Levi Levi jelmezben volt most is ofkorsz. 😀Schleck
ÉH/AP? :rolleyes:

úgy mondják APEH LeviHöri
Az a baj, hogy ez már foglalt. :/

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 743 — Eagles fan
Cuba visszatér! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Helyzetjelentés: 2 órája láttam ÉH/AP Levit+Szarát a Blahán. Levi Levi jelmezben volt most is ofkorsz. 😀Schleck
ÉH/AP? :rolleyes:

úgy mondják APEH Levi

több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Vélhetően jelenése/jelenésük volt egy buliban. Pár hete volt szerencsém nekem is részt venni egy ilyenen, Levi akkor is szigorúan az I <3 My Cat című lila kamionos baseball sapkában jelent meg. 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Helyzetjelentés: 2 órája láttam ÉH/AP Levit+Szarát a Blahán. Levi Levi jelmezben volt most is ofkorsz. 😀

több mint 13 éve
Hoppa, return of the Cristofel!