TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 573 — Whoops, looks like something went wrong.
Pont ezért komolytalan az egész.

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azért a kiválasztásba erősen beleszólnak a szerkesztők is.
Veronika a műsor női főszereplője, ez tagadhatatlan.
Ő a kovász a cipóban. 😊Sobri Jóska
Ha Csabának engedték a Cristofel picket, akkor egy Veronika kétlem, hogy ne férne bele.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 039 — #NoStress
Azért a kiválasztásba erősen beleszólnak a szerkesztők is.
Veronika a műsor női főszereplője, ez tagadhatatlan.
Ő a kovász a cipóban. 😊

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 573 — Whoops, looks like something went wrong.
Eszter gigászi győzelme egy rövid pr-t ihletett:

8. Veronika - telejesen hihetetlen, hogy ez a nő 2011-ben a harmadik pasival fog nemsokára nagy, kereskedelmi tévén kefélni. És hol van még a vége?!?
Sobri Jóska
na jó, de mind igazi Szerelem ezt ne felejtsük !! 😉yooker
Elmondani nem tudom, mennyire rosszul vagyok attól a nőtől.
Amint meghallom a hangját, a hideg kiráz. Az első szavából lerí róla, hogy olyan buta, mint a tök, de ha ránézek, akkor még a hányinger is elfog. Mindenét megműttette, de komolyan, a fogára nem maradt pénz, vagy mi? Egyszerűen visszataszító és vicc, hogy erre vannak rágerjedve a benti csávók és mindenki bírja őt. Eszter is egy beszari majom, a helyébe már réges rég kivittem volna azt a bányarémet, ellene is simán visszajött volna.

több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !

8. Veronika - telejesen hihetetlen, hogy ez a nő 2011-ben a harmadik pasival fog nemsokára nagy, kereskedelmi tévén kefélni. És hol van még a vége?!?
Sobri Jóska
na jó, de mind igazi Szerelem ezt ne felejtsük !! 😉
több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
hétfőn jön ki a Star Wars magyar változata: http://index.hu/belfold/2011/11/20/feluvoltenek_a_szirenak_a_galaktikus_birodalomban/

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 039 — #NoStress

1. Csaba - a Szabolcs style könnyen vihet mindent, csak elrontani lehet.
2. Eszter - az első VV-résztvevő lány, akinek valós esélye van megnyerni a játékot. Karaktere pont azokhoz az emberekhez szól, akik valójában sms-t küldenek, és egy értelmes, kedves, aranyos, őszinte lányban találhatnak maguknak kedvencet. BB Évi reunion with brain
3. Gergő - a maradék 5%-on osztozó 9 emberből tán ő lehet a döntő 3. résztvevője
4. Fecó - elég halovány, ez top5-öt érhet, a többi csak azon múlik, hogy alakulnak a végén a jelrakosgatások
5. Attila - a történet mozgatórugója, addig marad, míg nem megy párbajra, és ez sokáig eltarthat.
6. Péter - szintén aktív játékos, párbaj nélkül eltaktikázgatgat pár hónapot még, bár ez a liezon Veronikával több, mint ciki
7. Vera - az esélytelenek csapatának legszínesebb butája
9. Kinga - alltime top3 irritatív leányzó. Párbajra megy, kiesik, bárki ellen.
10. Annamari - kifogyott a lendület, ellapult a karakter, ő is unja saját magát.
11. Seherezádé - róla el is feledkeztem, azért került ide a végére. Ez a szürkesége bent tarthatja meg egy darabig, de ellőtte a puskaporát.

több mint 14 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
már akkor is jót mosolyogtam, amikor beköltözésnél írta valaki, hogy ez a Shadi milyen jó gyerek, és majd biztos az egészet meg fogja nyerni, de most ez a 21% még viccesebbé tette az egészet 😀 😀
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
lol ki az aki Eszterre sms-t küld? (mondjuk ki az aki egyáltalán sms-t küld, de hát akkoris...)Duff
Egy kis félretett pénzből megoldja az ügyvédi család. 😀Bazzani
Pedig én arra gondoltam, h a vastag arabok majd tolják az smseket. 😀

Attila meg a legnagyobb bunkoparaszt a földön.Duff
egyértelműen Duna pozitív attila,ezt most is bemutatta

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
lol ki az aki Eszterre sms-t küld? (mondjuk ki az aki egyáltalán sms-t küld, de hát akkoris...)Duff

Attila meg a legnagyobb bunkoparaszt a földön.Duff
+1, legnagyobb arc 😀, Shadi megérdemelte simán, kurva szánalmasra sikerült ez a búcsú. 😀

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427

Attila meg a legnagyobb bunkoparaszt a földön.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Egy kis félretett pénzből megoldja az ügyvédi család. 😀

több mint 14 éve
de nagy pofája lett

több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
Nem tudom mit csípnek az emberek ebben az idióta picsában.
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
lol ki az aki Eszterre sms-t küld? (mondjuk ki az aki egyáltalán sms-t küld, de hát akkoris...)
több mint 14 éve
seherezádénak rosszul áll ha beszél,inkább egy pajszer kéne neki

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Kinga egy undorító szar ember, élvezem, ahogy Attila kínozza néha, bőven megérdemli.Newman
Detto.
Símán alulmúlja VV4Évát.
Mondjuk Attila is egy köcsög.
Csak én vagyok úgy,hogy nem tudok kinek szurkolni?Bazzani
Kinga tényleg igazi hányinger!
lehet gáz , de én Attillának szurkolok.... 😛
(nyerni mondjuk nyilván nem fog...)yooker
Én is neki. 😀
Am miért nem Kingáék döntőztek, mi történt?

több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
Kinga egy undorító szar ember, élvezem, ahogy Attila kínozza néha, bőven megérdemli.Newman
Detto.
Símán alulmúlja VV4Évát.
Kinga tényleg igazi hányinger!
lehet gáz , de én Attillának szurkolok.... 😛
(nyerni mondjuk nyilván nem fog...)
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én se nézek VV-t idén, de a napi hogyvoltokat nem szoktam kihagyni 😀

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Őszintén szólva én már nem is nézem vagy 2 hete. Csaba normális, de semmi szurkolnivaló nincs benne, a többi meg csak köcsög, kavarja a szart, undorító satöbbi. A tavalyit azért néztem, mert tudtam kinek szurkolni is, és vicces is volt, ebben meg csak geciskedés van, amit meg nem tudok élvezni, így már nem annyira érdekes, hogy napi 1 órát elkúrjak vele.fetomy
Jaja. Hiába adnak bármi feladatot,érdektelen az egész.
A fele rinyál, a másik fele meg unalmas szarkavaró.
Megbeszéljük 6an,hogy kire rakjuk a jelet...
Ha Eszter visszamegy véletlen ma,akkor a jövő hétre megint készítheti a fellépő ruháját.
Mert ugye "Téged utállak, téged gyűlöllek, tőled undorodom,de Eszter hiába vélekszem így a többiekről mégis rád rakom a jelet,pedig semmi bajom veled."
Ha az asszony nem nézné,akkor én sem tenném. Megnézem,de még mosolyogni sem tudok rajta,nemhogy szurkolni.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jaja csökkent a nézettsége alapból (bár főként az idősáv miatt is szvsz), viszont még mindig ha jól emlékszem egyedüli 1M+-os (X-F-et leszámítva nyilván) viszont most fog még esni szerintem.

Az M1 meg sokat nyert az új műsoraikkal, kicsit populárisabbak, a BL meg nem véletlenül került át a szarTV-jükre, csak kénytelenek voltak ugye visszarakni, jól beszopták.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Őszintén szólva én már nem is nézem vagy 2 hete. Csaba normális, de semmi szurkolnivaló nincs benne, a többi meg csak köcsög, kavarja a szart, undorító satöbbi. A tavalyit azért néztem, mert tudtam kinek szurkolni is, és vicces is volt, ebben meg csak geciskedés van, amit meg nem tudok élvezni, így már nem annyira érdekes, hogy napi 1 órát elkúrjak vele.fetomy
+876543234567165356
Szar irányba ment el a VV, szerintem az 5. sorozat után leállnak egy rövid időre. Nem néztem az adatokat, de nem lepődnék meg ha csökkent volna a népszerűségük...eaglesmcnabb
Már valóban nincs akkorra nézettsége, mint a VV4-nek, de azért még így is aránylag jól hoz. Egyébként én is azt tippelem, hogy az évad után lesz egy kis szünet.

Jah, és kicsit off, de most nézegettem a nézettségeket vissza kicsit, és a BL szörnyűbb mint valaha. Veri az m1 már a tv2-őt abban a sávban, elég durva.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
+876543234567165356
Szar irányba ment el a VV, szerintem az 5. sorozat után leállnak egy rövid időre. Nem néztem az adatokat, de nem lepődnék meg ha csökkent volna a népszerűségük...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Őszintén szólva én már nem is nézem vagy 2 hete. Csaba normális, de semmi szurkolnivaló nincs benne, a többi meg csak köcsög, kavarja a szart, undorító satöbbi. A tavalyit azért néztem, mert tudtam kinek szurkolni is, és vicces is volt, ebben meg csak geciskedés van, amit meg nem tudok élvezni, így már nem annyira érdekes, hogy napi 1 órát elkúrjak vele.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
Detto.
Símán alulmúlja VV4Évát.
gondoltam hogy nézem Csaba miatt, de 2 résznél többet nem tudtam megnézni. Nézhetetlen műsor, drukkolok hogy Csaba vagy Shadi nyerje de ennyi nézni továbbra sem tudom, a többi annyira undorító karakter hogy az hihetetlen. Márió lett volna az én emberem, dehát ő nem kellett a népnek a beszavazón :/

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!