NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
sztem nem tudna nórika olyan cuccot, stílt felvenni ami miatt ne ugornék rá, a helyszínen.gabtsi
szegény... 😊

|
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
sztem nem tudna nórika olyan cuccot, stílt felvenni ami miatt ne ugornék rá, a helyszínen.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Ahogy Nóri kinézett meg jobb szót nem is ejteni. Kb Will Smith nézett ki még Fresh Prince-ként így. 😀
http://family.lifegoesstrong.com/sites/default/files/slideshows/images/will_smith_1990.jpgGRAFI
ke,
Ugyanez jutott nekem is eszembe. Szerintem hétről hétre Tarány Tomi és Vera hozza magát. Most Kocsis Tibi is gyengébb volt de ez nagyon nem az ő stílusa. A többieket nem tudtam értékelni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Én tegnap néztem először az idei X-Faktort. Rém gyenge volt az összes produkció. Talán a fiatal kiscsaj volt még a legjobb. Az elsőnek fellépő szőke valami megaszar volt. Ahogy Nóri kinézett meg jobb szót nem is ejteni. Kb Will Smith nézett ki még Fresh Prince-ként így. 😀
http://family.lifegoesstrong.com/sites/default/files/slideshows/images/will_smith_1990.jpg
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 664 — Axel Foley
Azért több rock, vagy rock-szerű szám volt, nem azzal volt a fő probléma 😊 Pl. múlt héten a UK-ban volt rock, na ott kb. 2 igazi rock szám volt kb. benne két igazán hard rock dallal: Ke$ha - Tik tok és Cee Lo - Crazy 😀

Egyébként ha már UK, marha nagy kár, hogy a magyarban nincsen Halloween week. Az az angoloknál mindig k.va jó, mint ahogy a hétvégén is.fetomy
Nem tudom,nekem óriási hiányérzetem van.
Azért furcsa amikor a legütősebb dalt egy 20kilós tündérke énekli.
Tarány vitte ezt az estét is nálam.
Az egész este legrosszabb produkciója meg a ShyGays2 művelte. Megcsúfoltak egy Bikini számot,idétlen volt és hamis. Bariczot meg tönkreteszi Keresztes úgy mint tavaly a kisVastagot.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Azért több rock, vagy rock-szerű szám volt, nem azzal volt a fő probléma 😊 Pl. múlt héten a UK-ban volt rock, na ott kb. 2 igazi rock szám volt kb. benne két igazán hard rock dallal: Ke$ha - Tik tok és Cee Lo - Crazy 😀

Egyébként ha már UK, marha nagy kár, hogy a magyarban nincsen Halloween week. Az az angoloknál mindig k.va jó, mint ahogy a hétvégén is.
több mint 13 éve
Bazzani: Látod, modntam én, hogy Vera nem fog Avrilt énekelni 😛fetomy
Hát pedig annyira illett volna hozzá.
Nagyon sok versenyzőt "elbasznak" a hülye dalválasztással.

Amúgy ez a rock est megint gyenge volt. Alig volt olyan zene,amit rocknak neveznék.
Azért Májköl Dzsekszont rockzene esten...Bazzani
Slash gitározik benne, elmegy.JayB
Felőlem.
Csak megint a biztonsági választás.
Kíváncsi leszek,hogy a magyar dalok estéjén melyik Jacko számot énekli magyarul... 😀

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035

Amúgy ez a rock est megint gyenge volt. Alig volt olyan zene,amit rocknak neveznék.
Azért Májköl Dzsekszont rockzene esten...Bazzani
Slash gitározik benne, elmegy.
több mint 13 éve
A VV összefoglalóból kihagytak egy fontos részt.
Attilát is megbüntették Vera boszorkányjelmeze mellett.
Egy Borat tangában kellett volna lennie,de ő megtagadta (újra) a büntetést,mint a versírós feladatot.
Büntetésként levontak egy pontot a csíkos csapattól...

több mint 13 éve

Azért Májköl Dzsekszont rockzene esten...

több mint 13 éve
kinek kellenek becsukott szájjal ? 😀

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mehetnek már holnap
de esélytelen 😕
max ha lekerül a foxabigabtsi
becsukott szájjal nem is piacképesek? 😀

több mint 13 éve
mehetnek már holnap
de esélytelen 😕
max ha lekerül a foxabi

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
szögény ikreknek most várni kell több, mint egy évet a playboy fotózásig vagy szülői jóváhagyással mehetnek már holnap ?

több mint 13 éve
én sztem a mai nappal fel is hagytam az x-faktor nézést. jó énekes nincs, az egyetlen látványelemet, a négy ikert meg kivették 😕

még az kéne, hogy attilát kiejtik a vv-ből, aztán az is nézhetetlen lesz.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Gergő ma sem volt jó, nem tudom mire Istenítette fel úgy a zsűri, de a lényeg hogy bent van még 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Muri Enikő éneklése nagyon sokszínű. 10-20 mp normális éneklés, majd 1:40-1:50 üvöltözés a végéig. De amilyen gyenge volt a "halk" eleje, nem is csodálom...

LIL C szerintem egyébként most nem is rossz.fetomy
Nekem most tetszett a legjobban, nagyon jól állt neki ez a dal, és ebben a kiabálás is kellett és rendben volt. LIL C is egyre jobb, múltkori párbajdala, és ez is szenzációs volt. Mivel ahogy mondták, hogy ez nemcsak egy sima énekhang verseny, így mint előadó, popsztár tényleg nagyon rendben van, és bizony hangja is egyre jobb. Amúgy várható volt a csapatokra tippeltem volna én is, meg Balicz Gergőt is szívesen láttam volna itt.zavi27
Én meg Alexát inkább :/

Amúgy ma Tomin és Enikőn kívül mindenki gyenge volt, remélem az ikrek repülnek így.Double B
Alexa olyan átláagos, kellemes, de semmi kiemelkedő szerintem midnen héten. Ikrek gyengék voltak szinte végig, bár ma énekeltek a legjobban. Amúgy egyértelmű nekem, hogy van a Muri-Kocsis-Tarány hármas aki erős ebben a mezőnyben (talán még LIL C felzárkozhat ha így folytatja), de a többi elég gyenge eresztés. Akinek még nagyon drukkolok, és alegszimpibb az a Vera, Ő meg tudott maradni eddgi nagyon kedvelhetőnek, ellentétben a Gergővel.
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Muri Enikő éneklése nagyon sokszínű. 10-20 mp normális éneklés, majd 1:40-1:50 üvöltözés a végéig. De amilyen gyenge volt a "halk" eleje, nem is csodálom...

Nekem most tetszett a legjobban, nagyon jól állt neki ez a dal, és ebben a kiabálás is kellett és rendben volt. LIL C is egyre jobb, múltkori párbajdala, és ez is szenzációs volt. Mivel ahogy mondták, hogy ez nemcsak egy sima énekhang verseny, így mint előadó, popsztár tényleg nagyon rendben van, és bizony hangja is egyre jobb. Amúgy várható volt a csapatokra tippeltem volna én is, meg Balicz Gergőt is szívesen láttam volna itt.zavi27
Én meg Alexát inkább :/

Amúgy ma Tomin és Enikőn kívül mindenki gyenge volt, remélem az ikrek repülnek így.
több mint 13 éve
Nem is mondtam, hogy nem kellett, csak jó lenne, ha nem abból állna az ÖSSZES produkciója, hogy elkezdi szép normálisan, aztán a szám 90%-át az első refréntől végigkiabálja.
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója

Nekem most tetszett a legjobban, nagyon jól állt neki ez a dal, és ebben a kiabálás is kellett és rendben volt. LIL C is egyre jobb, múltkori párbajdala, és ez is szenzációs volt. Mivel ahogy mondták, hogy ez nemcsak egy sima énekhang verseny, így mint előadó, popsztár tényleg nagyon rendben van, és bizony hangja is egyre jobb. Amúgy várható volt a csapatokra tippeltem volna én is, meg Balicz Gergőt is szívesen láttam volna itt.
több mint 13 éve
azért rögtön egymás utáni héten tök ugyanazt eljátszani.. 😊 Reméljük Geszti nem kezd bele egy bőgőrohamba, mert azt már lehet nem bírom el..
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Ugy látszik van a nézőknek hallása 😀 Szerintem is ez a 2 a leggyengébb. Innen nekem mind1 ki esik ki.
több mint 13 éve
Bazzani: Látod, modntam én, hogy Vera nem fog Avrilt énekelni 😛
több mint 13 éve

LIL C szerintem egyébként most nem is rossz.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Ez a legkedvesebb Jackson számom, őserő van benne, na nem ebben a verzióban...