Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Állítom,hogy a Csaba szavazatok nagy részét a TV2 küldte.
Innentől dögunalom az egész.Bazzani
LoL 😀

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Te szavaztál Cristofelre?eaglesmcnabb
Nem és nem is fogok senkire.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Te szavaztál Cristofelre?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
na az nagyon meleg lenne. 😀

több mint 13 éve
Innentől dögunalom az egész.

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
Ausszi X, 6. élő show.

Nat, komolyan? Ezt a lépést 2 héttel ezelőtt kellett volna megjátszani, és akkor nem lenne Mitchell önkritikája a béka segge alatt. A srácot nem a saját műfajában pusholta, meg is lett az eredménye, mindenki baszogatja az első adás óta. Ez a country nagyon hangulatos volt, bejött.Johnny unalmas, semmi újat nem tud már csinálni és a produkciói is egyre gyengébbnek hatnak. Audio Vixennek kéne itt lennie a helyén. Three Wishez örülhet, a szezon folyamán először tetszettek (nem, nem jött be a Lose Yourself sem), van remény az cső végén. Jön személyes kedvencem, Andrew: a fasziból nem néznéd ki, hogy milyen előadó, de ahogy eladja a dalokat, az valami zseniális. Olyan fülbemászó hangja van, hogy az beszarás, biztosan hallgatnám kép nélkül is és a négyek is imádják. Declanek teljesen korrekten lehozták a kötelezőt, jó volt a számválasztás is. Úgy látszik ha gitár van nála, akkor nem tud rossz dolgot csinálni, bár a szöveg kiment a fejéből egyszer. Ennek ellenére a hét egyik legjobbja. Christina...nálam ő egyre bizonytalanabb. Múlt héten is csúszkált és gyengécskére sikeredett a Teenage Dirtbag, ezt meg 128szor jobban meg tudta volna oldani. Ebben a mentoroknak teljesen igazat adok. Ha nem lesz itt semmilyen baki, akkor Reece ezt megnyeri. A srác minden előadását élvezet hallgatni, és már eljutottam oda, hogy Andrew mellett őt várom a legjobban.

Tippre a két párbajozó Christina és Johnny lesz, de ahogy az ausszik szavaznak simán el tudom képzelni a lány helyett Declant is.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nesze 4.0

1. Csaba (+9)
2. Fecó (+4)
3. Kinga (-)
4. Gergő (-2)
5. Seherezádé (-1)
6. Shadi (-1)
7. Annamari (+2)
8. Attila (-1)
9. Vera (+1)
10. Veronika (-2)
11. Peti (-)
12. Dya (+1)
13. Eszter (-1)

Csabát nem lehet máshova tenni, aki legyőzi az elsőt, az lesz az első. Főleg mert aki Cristofelt megverte, nem tudom ki ellen eshetne ki. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy még ha valaki lenne is oly bátor, hogy kivigye, kérdéses, hogy egyáltalán hány alkalom lesz rá ugye az Aréna miatt. Persze bőven eshet is még, egyelőre top. Fecónak jót tehet ha nem lesz Attila pincsije, és az is jót tett, hogy Attilával szemben Csaba mellé állt. Jófiú karakter, egyelőre ő elöl van (plusz úgyse vinné ki senki). A nők közül Kinga az, aki szerintem a legtovább juthat. Gergő igazából már csak azért nincs lejjebb, mert nem fogja szerintem kihívni senki. Seherezádé ugyanaz mint Gergő, nem fogják kihívni, de ha igen, az szopó neki. Shadi igazából nem hoz sokat, egyelőre nem hiszem, hogy kiesne. Annamari visszafogott lett, és addig őt sem fogják kihívni amíg a mögötte levők bent vannak. Szerintem. Attila nagyon nem szimpatikus formát hoz, és nem úgy néz ki, hogy változna. Ha párbajozik, nagyon necces lehet neki akárki ellen. Verának csak a mögötte levők ellen LEHET esélye, de igazából ezeken a helyeken már bárki bármikor kieshet. Veronikának innentől szerintem nincs sok jövője. Akkor esik ki, amikor valaki kihívja, de szerintem még nem fogják. Peti valószínű sose lesz feljebb, pedig esélyes, hogy ennél tovább bent marad, mivel Attilával be tudják úgy keverni a dolgokat, hogy ne legyenek veszélyben. Dya és Eszter is szerintem masszív kieső a következő 2-3 hétben, mivel Dya teljesen semmilyen, Eszter meg dettó csak még ellenszenves személyiség is.
több mint 13 éve
az arénában is kurva jóFViktor93
ezen mindig röhögnöm kell, ha végiggondolom a mezőnyt 😀

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
lőjük főbe a geci kacsát

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
De szép lesz, amikor Peti meg Attila majd egymás ellen fordulnak. Nálam Csaba most toronymagas favorit. Ezzel, hogy kitette az eddigi legerősebbet hosszú ideig nem fogják basztatni most. Ha ehhez hozzáveszem, hogy ő még az arénában is kurva jó akkor meg főleg esélyes nálam.
több mint 13 éve
az összefoglaló után PR-t akarok olvasni fetomy!!

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
BAZDMEG 😂 Véletlenül a fókuszt elkaptam, épp Cristofel volt benne. Mutatták ahogyan egy rajongóval telefonál:
- Szia Cris, küldenél nekem egy autogramot?
- Persze. Diktálhatom?
- ...?!
- Wittmann Cristofel, két t-vel...

Egyébként pedig:

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lthox5GvNe1qbn60mo1_400.giffetomy
Pittman, tee. 😀

több mint 13 éve
BAZDMEG 😂 Véletlenül a fókuszt elkaptam, épp Cristofel volt benne. Mutatták ahogyan egy rajongóval telefonál:
- Szia Cris, küldenél nekem egy autogramot?
- Persze. Diktálhatom?
- ...?!
- Wittmann Cristofel, két t-vel...

Egyébként pedig:

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
basssza meg , hiányozni fog az a kocsog...
Attila és Péter is tudnak poénosak lenni de az egész más stílus ugye...
nyilván annyira biztosak voltak a támogatói a továbbjutásban hogy nem szavaztak...
összeesküvéselmélet kedvelőknek meg ott van hogy sok volt az Rtl-nek
és
úgy gondolták kifullad ez a stílus.
vagy egyszerűen ilyen böcsületes a magyar hogy a "megcsalást" meg hátbatámadást nem bírja....

kicsit visszanézve
nekem az első két kiesőnek borzasztóan "statiszta" szaga volt , mintha csak időt akartak volna húzni hogy hosszabb legyen a műsor vagy nem is tudom ,
de fura volt az egész . ahogy elköszönt a Bandi az olyan betanultnak tűnt pl.

Csabáról most fog igazából kiderülni milyen ember is valójában...
több mint 13 éve
úgy látszik hogy itt az elején tényleg a szavazatok döntenek, és nincs manipuláció. hiába is nagy a PSZF-es szavazótábor 😀eaglesmcnabb
vagy Castro beszólt valamit a szerkesztőknek, ami nem került be a műsorba, ezért kihívatták Csabával és elintézték, hogy maradjon is 😛

több mint 13 éve
Hát ez nagyon odabaszott, nem gondoltam volna, hogy az RTL engedi kiesni a showmant. De mondjuk ők megtettek mindent, 2 napja megmutatták az állást, mégse jött igazán nagy mennyiség Cristofelre ezek szerint, ami meg azért egyértelműen jelzi, hogy talán mégsem volt akkora első. (Vagy rábaszott a peti-veronika szoros szálra, és a parasztsága sokaknak volt szembetűnő)

Ezek után Csaba abszolút első a listán. Aki Crist meg tudta verni, ráadásul simán az nem tudom ki ellen tudna kiesni. Kiejthette volna Petit, Attilát, Gergőt nem lett volna olyan durva, de hogy pont Crist...

Egyébként én talán jobban is örülök Csabának, mint Crisnek. Persze a humor nagy részét Cris hozta, de biztos vagyok benne, hogy meg fogják oldani - éppen ezért én nem hiszek ebben az innentől nem nézem témában 😊 - és azért azt is el kell ismerni, hogy Cris amellett, hogy poén volt nézni, egy hatalmas köcsög.

Nemtom ki írta, de hatalmas +1, a kacsa arcáért már megérte 😀 Eszméletlen irritál, remélem hamar haza is megy így már. Kíváncsi leszek amúgy, hogy mennyire fosnak be Attiláék ettől.

Csaba egyébként nem tudom, hogy mivel szedett össze ennyi ellenfant itt, de szerintem nem lesz annyira eltűnve, mint eddig. (Mondjuk igazából annyira nagyon azért már nem is volt, csak ugye Crisről szólt lényegében a műsor.)
több mint 13 éve
Tavaly Olivér kiesése után is ment a pánik, h mi lesz, azt mégis volt valahogy. Most is lesz.Duff
igen, csak akkor volt egy Alekinnyó...most meg sztem qrvára nincs semmiféle ien alternatíva, télleg talán Attila.

mindemellett Csabi télleg jó arc, de a kubai temperamentum azért mégis más... 😀Divat
Igaz.
Számomra Attila csak akkor volt vicces amikor a kubait edzette.
Többi unalmas.

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Tavaly Olivér kiesése után is ment a pánik, h mi lesz, azt mégis volt valahogy. Most is lesz.Duff
igen, csak akkor volt egy Alekinnyó...most meg sztem qrvára nincs semmiféle ien alternatíva, télleg talán Attila.

mindemellett Csabi télleg jó arc, de a kubai temperamentum azért mégis más... 😀

|
több mint 13 éve
Beindult a Szabolcs-faktor.Sobri Jóska
Ettől nem csappan meg a nézettség?
Mert humorból nem sok lesz.
Max a Fecó féle amiről inkább nem szólnék.Bazzani
A VV olyan most mint egy brand. Van egy stabil nézőközönsége, az nézi fixen.
Én is azt hittem, hogy az agyhalott kell be, de ezek szerint több volt a soknál.
Aki nézte ezen a héten, az nézi jövőhéten is, aki nem nézte, az nem nézi, bárki is megy vissza.Sobri Jóska
Nem tudom.
Én innetől ha álmos vagyok alszok.
Nem tartom magam a műsor miatt.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
Max a Fecó féle amiről inkább nem szólnék.Bazzani
A VV olyan most mint egy brand. Van egy stabil nézőközönsége, az nézi fixen.
Én is azt hittem, hogy az agyhalott kell be, de ezek szerint több volt a soknál.
Aki nézte ezen a héten, az nézi jövőhéten is, aki nem nézte, az nem nézi, bárki is megy vissza.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Kíváncsi leszek erre a pöcsre, hogy miként fog kinézni az a bizonyos megtorlás!catattack
Ha van esze akkor sehogy. Meghúzza magát. Hatalmas W volt ez, tartanak majd tőle és nemnagyon fogják kihívni, pár lila kendőt bezsebel és meg is nyeri. Szimpi arc amúgy.
több mint 13 éve
Max a Fecó féle amiről inkább nem szólnék.

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Tavaly Olivér kiesése után is ment a pánik, h mi lesz, azt mégis volt valahogy. Most is lesz.
több mint 13 éve
lol

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
Beindult a Szabolcs-faktor.