TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
mert mi volt?Közben Gergő nagyon szépen építi le a "priuszos de rendes arc" imidzsét.JayBHát ez a ribanc azért engem is felbaszna...Schleck
több mint 14 éve
Közben Gergő nagyon szépen építi le a "priuszos de rendes arc" imidzsét.JayBHát ez a ribanc azért engem is felbaszna...
több mint 14 éve
Közben Gergő nagyon szépen építi le a "priuszos de rendes arc" imidzsét.
több mint 14 éve
akkor tényleg olyan 😊Lil Feka franchise arc, egyértelmű volt bár döntős biztos nem lesz.JayBő teljesen olyan, mint Johnny Ruffo az ausztrálban. mindenki meglepődött azon, hogy top12-es lett, majd mindenki várta a kiesését a második-harmadik hét környékén. ehelyett a párbajaiban elvéreztetett 2 esélyest, majd túlélte a maradék heteket valahogy, és hopp, bent van a legjobb 4-ben. pedig nem tud a táncoláson, meg a nyávogáson kívül sok minden mást.shawnka
Do your job
több mint 14 éve
Lil Feka franchise arc, egyértelmű volt bár döntős biztos nem lesz.JayBő teljesen olyan, mint Johnny Ruffo az ausztrálban. mindenki meglepődött azon, hogy top12-es lett, majd mindenki várta a kiesését a második-harmadik hét környékén. ehelyett a párbajaiban elvéreztetett 2 esélyest, majd túlélte a maradék heteket valahogy, és hopp, bent van a legjobb 4-ben. pedig nem tud a táncoláson, meg a nyávogáson kívül sok minden mást.
több mint 14 éve
Lil Feka franchise arc, egyértelmű volt bár döntős biztos nem lesz.JayBnah legalább a második felével egyet értek, haladás 😛
több mint 14 éve
Lil Feka franchise arc, egyértelmű volt bár döntős biztos nem lesz.
több mint 14 éve
azért az enyhe túlzás, de nem volt olyan rossz semstreamen nézem, elvileg itt szarabb is a minőség, de teljesen rendben volt.shawnkaamúgy kurvajó volt ez a C párbajdal.shawnkaAkkor én rossz adót néztem/hallgattam...Boston
több mint 14 éve
vagy csak a nagyon szarból a még szarabb stream "annyira szar, hogy már jó"-t csinált 😀streamen nézem, elvileg itt szarabb is a minőség, de teljesen rendben volt.shawnkaamúgy kurvajó volt ez a C párbajdal.shawnkaAkkor én rossz adót néztem/hallgattam...Boston
több mint 14 éve
streamen nézem, elvileg itt szarabb is a minőség, de teljesen rendben volt. szóval lehet, hogy tényleg szar adón vagy 😀amúgy kurvajó volt ez a C párbajdal.shawnkaAkkor én rossz adót néztem/hallgattam...Boston
több mint 14 éve
Háhááááá Feró na végreeeee. Remélem ezzel leolvad az a nagyképű vigyora.Double Bpersze. ma még sírunk, mert DRÁMA, meghalt egy versenyző, este temetés, holnaptól meg szánsájn és hepinesz és mintha nem is létezett volna 😀
több mint 14 éve
Háhááááá Feró na végreeeee. Remélem ezzel leolvad az a nagyképű vigyora.Double Bő is tudta, h ez lesz
több mint 14 éve
Háhááááá Feró na végreeeee. Remélem ezzel leolvad az a nagyképű vigyora.
több mint 14 éve
fene, maradt a niggakár érte, majd legközelebb 😀
több mint 14 éve
amúgy kurvajó volt ez a C párbajdal.shawnkaAkkor én rossz adót néztem/hallgattam...
Do your job
több mint 14 éve
ez R Kelly szám, nem Jacko, úgy tudom legalábbis
több mint 14 éve
just for the record: http://www.youtube.com/watch?v=PN8Oh9qcMUIamúgy kurvajó volt ez a C párbajdal.
több mint 14 éve
hjaj de nagy film az a Space Jam, imádom 😀
több mint 14 éve
a múlt heti mizu sztem jó voltEz de meleg volt. 😀 Alexa kiesett.NewmanLátod, látod... buktál egy bort 😀
Hát remélem Alexa megy, amit az utóbbi időben nyújtott az még a tenorsnál is gyengébb volt szvsz.Double B
több mint 14 éve
Ez de meleg volt. 😀 Alexa kiesett.NewmanLátod, látod... buktál egy bort 😀
Hát remélem Alexa megy, amit az utóbbi időben nyújtott az még a tenorsnál is gyengébb volt szvsz.
több mint 14 éve
LOL Cpeteyhát ez a Frankie Kokózzá jellegű volt.. 😀😀
Egyébként akkor nem bánom, hogy kirakták, ha Amelia jön vissza 😀 Egyébként ő meg tipikus példája, hogy ha a leggyengébb hang a tied a mezőnyben, akkor is elég sokáig el lehet jutni (mármint Cocozza)
több mint 14 éve
mondjuk most két mentor is érintve van úgyh tényleg sanszos a 2-2most hazamehetne, engem nem zavarna, mivel a csaj úgy is hazamenne néhány hét múlva legkésőbbSteznem fogják eldönteni szerintem, folyton x-re hozzák ki a párbajokat, nem véletlenülStezpont Lil C-nél eldöntötték az első hétenSzesze
több mint 14 éve
most hazamehetne, engem nem zavarna, mivel a csaj úgy is hazamenne néhány hét múlva legkésőbbpont Lil C-nél eldöntötték az első hétenSzeszeha Lil nem bassza el nagyon a párbajt akkor már eldöntik a mentorok sztemSzeszenem fogják eldönteni szerintem, folyton x-re hozzák ki a párbajokat, nem véletlenülStez
több mint 14 éve
pont Lil C-nél eldöntötték az első hétennem fogják eldönteni szerintem, folyton x-re hozzák ki a párbajokat, nem véletlenülStezvagy jön a szokásos bunda és megy a niggaStezha Lil nem bassza el nagyon a párbajt akkor már eldöntik a mentorok sztemSzesze