Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Na mivan Esztike, enyhén visszanyalt a fagyesz? 😛fetomy
Mi volt?

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
Nem lehet belső infó arról, hogy ki nyeri a VV5-t, mert senki se tudja még.
Leírtam az előző szériánál is, a tévé, a produkció, a szerkesztők érdeke az eladható, nézett műsor, ehhez kellenek az "arcok", párbajokba simán belenyúnak, ha szükségesnek ítélik meg, de a végén, az utolsó háromnál tökmindegy ki nyer. Ez nem X-faktor. Az előző szériánál Jerzyt akarták bent, hogy nyerjen, de akkora volt a tömegigény Alekosz győzelmére, hogy nyert is.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Na mivan Esztike, enyhén visszanyalt a fagyesz? 😛
több mint 13 éve
Átkapcsoltam véletlenül a Cool tv-re és most megy az X-factor US mentorházas része és tényleg nagyon vicces. 😀
Full studióhangon énekelt most is a szőke csaj, ennek nem tudom, hogy mii értelme van.Schleck
nem tudom... én ugye 4-et nézek, az ausztrálban és a ukban baromi jó hangulata van az egész mentorháznak, eléggé kiábrándító volt mikor meghallottam, hogy a US-ben tiszta stúdió az egész.. Pont az szokott a varázsa lenni, hogy nincs feljavítva, hallod a csobogó patakot a háttérben, meg stb...
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Átkapcsoltam véletlenül a Cool tv-re és most megy az X-factor US mentorházas része és tényleg nagyon vicces. 😀
Full studióhangon énekelt most is a szőke csaj, ennek nem tudom, hogy mii értelme van.

több mint 13 éve
úgyis elbasszák a dalválasztást, lásd Ausszi verzió. 😀shawnka
hát egyelőre idén egyedül a US-nek van esélye, hogy témába vágó dalokat választ 😀 de csak mert ott még csak most jön a live 😀 a UK-ban tegnap Tulisa pl. a két csapatnak berakott két full pop számot (Tik Tok, Crazy), alárakott egy gitárt és nesze rock bazmeg 😀 Rowland meg a rock dalokból kivette a gitárt 😀 (mondjuk a sweet child o mine-nál a hárfa ütött)

US-ben most jön Drew. Ő meg Biebert dolgozott át az auditionon úgy, hogy még jó is volt hallgatni 😀 (és volt a legjobb a mentorházban mindenki közül kb.)

Amúgy hülye vagyok, idén az ausztrálban induló ikrek a bootcampben Avrilt énekeltek 😀
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
úgyis elbasszák a dalválasztást, lásd Ausszi verzió. 😀
több mint 13 éve
Tét nélkül persze 😀 Ha mégis igazad lesz, az nagy plusz lesz tőlem Ferónak 😀 (most gondolok bele, hát Feró szerintem nem is hallott még kb. Avrilről 😀)

A rocktenorxban én már nem hiszek... Kijött már, hogy az élőben nem várható tőlük semmi jó. A shygays meg nekem már eddig is minimum akkora lol mint az ikrek. 😀
Egyébként így előre szerintem Tarány lehet a legjobb, hozzá illik szerintem a rock. A többiekhez nem nagyon. Vera még jó lehet (Avriltól függetlenül 😀) egy ilyen rockchick szerepkörben (amivel az ikreknek is próbálkozni kéne) a többitől én nem várok sokat. Persze gondolom Muri Enikő lesz a legkirályabb, hogy még ebben is mennyire király produkciót nyújt 😛😀
több mint 13 éve
fetomy! Fogadunk? Csak úgy tét nélkül. 😉

Arra is kíváncsi leszek,hogy ez az Apollo Shyguys milyen dalt kap a rockhétre. Az ikrek mellett ők lehetnek a másik paródia jövő hétre.
Egyedül a Tarány Tomitól várok valami durvát,a többi nyálasított rock vagy rocknak nevezett pop lesz. Talán a Rocktenors lehet még jó,de rosszul vagyok a hangjuktól.

több mint 13 éve
coolon most megy a US verzió Judges' House. Egész jó a felhozatal, sőt ez a RIhanna átdolgozás kurvajó volt 😀shawnka
Idén szvsz a US verzió felhozatala a legbrutálisabb. Persze ne tévesszen meg, a US-en übernagy utómunka volt, és tiszta stúdióhangzása van az egész judge housenak 😀 (Gépen fülessel jobban kijött, mint tvben) De ettől függetlenül tényleg nagyon jók vannak.

Lomax pedig überkirály 😊
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
coolon most megy a US verzió Judges' House. Egész jó a felhozatal, sőt ez a RIhanna átdolgozás kurvajó volt 😀
több mint 13 éve
Jaa, már azt hittem belső infód van 😕 😀 Volt már másnak is nagy esélye, hogy Avrilt énekel, mégsem tette. Az ausztrálban a rokkercsajnak pl. egyik kedvence is, mégis All-American Rejectset énekelt rock weeken. Valamiért Avrilt nem nagyon szoktak énekelni, egyetlen produkcióra emlékszem a tavalyi UK-ból, az mondjuk pont rock weeken volt 😊
Na mindegy, kétség kívül jó választás lenne neki. 2. albumáról lehetne jó kis pörgősebb rockot, vagy az elsőről visszafogottabbat, de amúgy ha netán Avrilt is választanak neki, gondolom valami frisset fognak, ami meg egyáltalán nem rock 😀 Pedig szerintem is tényleg illene Verához.. Na midnegy.

De egyébként én úgy gondolom, hogy rock weeken egy Avril túl beleillő pick lenne 😛 Nem hiszem, hogy túl sok témába vágó dal lesz, főleg mert sokaknak nem állna az jól, mindenki balladista. Bár ha meg abból indulunk ki, hogy az előadókhoz nem nagyon illik pörgős igazi rock, akkor a mentorokat ismerve lehet, hogy direkt olyat választanak nekik 😀 Nehéz ez, jó lenne némi rock már tényleg, főleg mert tegnap a UK rock weeken az ottani mentoroknak is érdekes elképzelése volt a rockról 😀

Ja amúgy ha már Avril, én attól félek, hogy az Ikrek fogják őt kapni 😀
több mint 13 éve
Bazzani: Hát ezt meg miből gondolod? 😊 Mellesleg ha igen, akkor nálam már most megnyerte az estét 😀 Marhára örülnék neki, főleg, hogy talán még nem is lenne rossz 😊

fetomy
Abból gondolom,hogy n így kapásból nem tudok más olyan rock (vagy annak tűnő 😀 ) előadót mondani aki jobban passzolna Vera stílusához. Szerintem a hangja is tökéletes hozzá.

Amúgy sokan lesznek bajban a rock zenével, Kocsis Tibi például símán tartogathatta volna ezt a számot jövő hétre. Az ikrek számomra ugyanolyan gyenge semmi,mint az előzőben a két csajtesó.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nem nézek már VVt, de most gondoltam ránézek az oldalra fene jódolgomban. Csak szerintem nagyon durva így a párbaj, hogy a http://valovilag.hu/ -n lévő hírek legalább 85%a Cristofelről szól? 😀
több mint 13 éve
X-faktor: Hát én nem hittem, hogy az ikrek ki tudnak lógni lefele, de megtették. Az a közös magas éneklés, te atya úr isten... Van néhány elborult kedvencem, de ez még nekem is túl sok volt... Mégjobban alázni? Azért azt neeem 😊 Ennél jobban már nem nagyon...

A dalválasztás egyértelműen fontos és nem elsősorban a tematika miatt, hanem mert nem mindegy, hogy a mentor felismeri-e, hogy mi illik a versenyzőhöz, és mi sok neki. Enikőnek pl. nagyon jót tenne, ha kapna egy finomabb számot, amiben a hangját is hallhatjuk, nem csak a kiabálást, az ikreknek meg szintén valami olyan kéne, amiben nem "mutathatják meg csodás hangterjedelmüket", mert az nincs nekik. Belőlük is lehetne olyan produkciót varázsolni, ami nem lenne fos, csak Geszti pöcs.

Bazzani: Hát ezt meg miből gondolod? 😊 Mellesleg ha igen, akkor nálam már most megnyerte az estét 😀 Marhára örülnék neki, főleg, hogy talán még nem is lenne rossz 😊

Való Világ: Nemtom ez a Shady for VV mennyire igaz, szerintem még azért nem döntötték ezt el, de éppen lehetne is, mivel normálisnak tűnik. Plusz most van az, hogy van hova fölfelé 😊
Gergő meg no komment.. Ezentúl Mr. Bagoly 😛

Cristofel felkészítése meg... hát ezért a 2 percért már megérte nézni a műsort 😀 Szenzációs volt 😀
több mint 13 éve
Ja fetomy!
Sztem a Kováts Vera ezer%,hogy Avrilt fog énekelni a rockesten. 😉

Azért nagyon kíváncsi leszek,hogy LilC (de szar név atyaég) melyik Jacko számot rockosítja,meg az ikrek meg tudják e magukat mégjobban alázni ebben a műfajban.

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Kocsis Tibi szerintem a 2011-es évad legjobb produkcióját nyújtotta. Mellette Kováts Vera és Tarány Tamás volt még jó, a többiekre nem is emlékszem. Ők eddig akik meggyőztek, a többiek halványak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
A tegnapi adásban a Kocsis,Tarány kettős magasan kiemelkedett. Szenzációs hang és dalválasztás.

A műsor szégyene volt Keresztes műhisztije. Olyan mint amikor egy anyának két fia közül kell választania ugye.. gondolom nincs gyereke. A legjobb pedig a "most ülne valaki a helyemen?" kérdés volt. Amikor a millákat kell felvenni akkor nem rinyál a banya.

Nálam a két párbajozó Baricz (tragédia volt) és az ikrek (mindig tragédiák) lettek volna.

A nap fénypontja pedig Cristofel fizikai felkészítése volt. 😀 😀 😀

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
egyik hétről a másikra óriásit tud valaki javulni , (Kocsis Tibi pl. ) vagy gyengülni (Muri )
ebből látszik milyen rohadt fontos a dalválasztás!
Kocsis tegnap olyat tolt amilyet még nem hallottam az x faktorban..

más:
valaki írta itt hogy bennfentes info alapján
a Shaddy nyeri a VV-t...
jelenlegi helyzet alapján nagyon csodálkoznék....

illetve a Gergő ( bár jó fej) tartja szürkének a Csabát , hát ő sem csinál túl sok mindent az összefoglaló alapján..
több mint 13 éve
Ez a LilC Keresztes Ildikó interjú a Cool-on valami hátborzongatóan szarra sikerült..
Keresztes Ildikó: Lehet, hogy egy borzasztó kemény nőnek tűnök és az is vagyok 😮 😂Boston
Azt nem mondta, hogy kubai? 😂fetomy
😂
Nem és a nézőket sem akarta telibe verni 😂Boston
😂 Pedig azt megnézném 😀 Kár, hogy Keresztes nem kubai 😀
több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Ez a LilC Keresztes Ildikó interjú a Cool-on valami hátborzongatóan szarra sikerült..
Keresztes Ildikó: Lehet, hogy egy borzasztó kemény nőnek tűnök és az is vagyok 😮 😂Boston
😂
Nem és a nézőket sem akarta telibe verni 😂Boston
Epic Repost is Epic 😂

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Baricz Gergő előadását meghallgattam utólag a honlapon. Szutyok volt, de legalább még bent van 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Muri Enikő tényleg nem volt ma annyira erős, de így se volt a bottom5-ben szerintem. A Rocktenors gyengélkedése is fáj nekem, jövő héten remélem eljön az ő idejük is. Demest kicsit furcsálltam a párbajnál, nálam a mai alapján top5-ben volt, LilC se volt bottom2-ben, viszont amit utóbbi hozott a párbaj dalon, az szvsz nagyon meggyőző volt.Newman
Tudod az ikrek melegítős picsája jobban eladható marketing szempontjából.

Mondjuk azt a véleményt nem tartom hogy rosszabbak lennének mint a tavalyiak 90%-a(persze nem mindegyikük)

Csak azt furcsállom, hogy a csoportoknál a Tenors a jó válogatós kezdés után nem tudja hozni a formáját. Az Apollo az illeszkedik a megkreált fiúcsapathoz, ők ha kiesnek akkor is ki fognak adni pár lemezt. Kérdés, hogy ki fogja azokat hallgatni.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
😂
Nem és a nézőket sem akarta telibe verni 😂

Do your job
több mint 13 éve
Azt nem mondta, hogy kubai? 😂