NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
+10000 Verával az élen.Viszont Annamari kibaszottnaaaagy 😂 😂 😂
Nesztek nem lesz poén 😛
Jóvan, Miszisz Kacsacsőrű emlős hozza holnap is a formáját..
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
csak én vagyok úgy ezzel hogy az egész gergő brigádot a dunába lőném?JociHa lenne még lájk kapnál tőlem most párat.
több mint 13 éve
csak én vagyok úgy ezzel hogy az egész gergő brigádot a dunába lőném?
több mint 13 éve
Busifa bazmeg 😂 Mekkora dráma. De érthető, egy hatalmas szerelem ért véget, amiről azt hitték örökké tart 😕
több mint 13 éve
ja, szünetben megnéztem a védettség játékot, aztán túlságosan felülre került a topik 😀zárkózott a UConn egy 60 yardos Kashif Moore elkapott TD-vel, majd Taggart is lőtt egy gólt, de Sunseri és Shanny válaszolt, és most megint a PITT támad, szóval eldőlni látszik a meccs.Durva Aréna feladat lehetett amin ilyenek folytak 😀Toca
Számszeríj 367 yardot passzolt 3 negyed alatt, Todd Graham kihozza belőle az állatotHöri
több mint 13 éve
borzasztó nagy égés volt ez a tegnapi kvíz Attilának tényleg...lassan kiderül hogy az alázáson kívül semmihez nem ért...
viszont a casting nagyon jól sikerült , brutál jól vannak összeválogatva a különböző személyiségek , és a feladatokkal szépen megoldják hogy felszínre is kerüljön minden..( a VV4-et képtelen voltam nézni , ez meg teljesen rendeben van)
amúgy ha csak jó arcok lennének , akkor egész nap nézhetnénk ahogy a tábortűz
körül ülnek és a Csabi gitározgat nekik... 😊
tegnap végképp kiderült hogy a Csaba fejben is üt mindenkit magasan!
nehéz lesz olyan feladatot találni az arénában amit nem nyer meg (pláne
hogy még a mázlifaktor is vele van eddig...)
a "jók" most erkölcsi fölényben érzik magukat , de ez könnyen visszaüthet majd hamar...
több mint 13 éve
zárkózott a UConn egy 60 yardos Kashif Moore elkapott TD-vel, majd Taggart is lőtt egy gólt, de Sunseri és Shanny válaszolt, és most megint a PITT támad, szóval eldőlni látszik a meccs.Durva Aréna feladat lehetett amin ilyenek folytak 😀
Számszeríj 367 yardot passzolt 3 negyed alatt, Todd Graham kihozza belőle az állatotHöri
több mint 13 éve
zárkózott a UConn egy 60 yardos Kashif Moore elkapott TD-vel, majd Taggart is lőtt egy gólt, de Sunseri és Shanny válaszolt, és most megint a PITT támad, szóval eldőlni látszik a meccs.Számszeríj 367 yardot passzolt 3 negyed alatt, Todd Graham kihozza belőle az állatot
több mint 13 éve
bazmeg, 2 másodperce nézem az aréna feladatot, de már most sokkolva vagyok a prison break zenéjétől 😂jól van, akad dexter is. azt hittem elveszett a a tavalyi kazetta
több mint 13 éve
Duff
3 133
Attila minndeből kitudja hozni hogy ő jól járt, neki van igaza, és teljes kontrol alatt tartja a dolgokat és a másik egy szar 😀 GUSZTISTALAN ember de jó nézni.JayBHát már azt se tudom, h jó e nézni 😀 Valamiért mindig megnézem, azt mindig felbassza az agyam a Péter-Attila-Kacsakurva trió. Egyszerűen hányinger ez a 3 ember. Péternek a stílusa irritál de nagyon, nem is tudom, tán a pökhendi a legjobb szó rá. Attila egyszerűen a legnagyobb fasz a világon, nem tud veszteni, azt hiszi mindig igaza van és komolyan is gondolja. A kacsa meg egyszerűen baszott buta. Elismerem, h ők viszik jelenleg a show-t, de néha már úgy gondolom, inkább takarodjon ki mind a három, csak lesz utánuk is valahogy.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Attila minndeből kitudja hozni hogy ő jól járt, neki van igaza, és teljes kontrol alatt tartja a dolgokat és a másik egy szar 😀 GUSZTISTALAN ember de jó nézni.
több mint 13 éve
Ez az Attila féle csapat mérhetetlenül gusztustalan számomra. Csak szegény Fecót sajnálom onnan.FViktor93Jah, +9.
Azért azt jó nézni, ahogy Attila, aki okosnak és viccesnek tartja magát mennyire beég ha gondolkodni kell, főleg ha gyorsan 😊 És akkor még csak nem is a konkrét játékra gondolok.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ez az Attila féle csapat mérhetetlenül gusztustalan számomra. Csak szegény Fecót sajnálom onnan.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Csaba oszt eddig nagyon 😀
több mint 13 éve
Shádi full úgy néz ki így mint fetomy 😀JociHát persze, már majdnem annyira hasonlítok rá, mint te Zizire 😀
btw mekkora unintelligens ez a Kinga 😀
Hát ez az Attilás 6-os jól összegyűlt, az összes köcsög ott van 😀 Egyébként aranyos, hogy a nagyon intelligens Attila és Péter a Csabás dologból sem tanult annyit, hogy ha valakire (perpill Shadi) ennyire látványosan rászállnak, akkor ember nem hagyja kint 😊
több mint 13 éve
Shádi full úgy néz ki így mint fetomy 😀
több mint 13 éve
Na az álomeredmény az lenne, ha Shadit kiválasztanák, ő kihívná az idióta kacsát és kint is hagyná a picsába 😀 Egyre jobban irritál...Viszont ahogy nézem tényleg átáll a műsor a full taktika vonalra..
több mint 13 éve
úgy tűnik agyban is Csaba lesz akkor a befutó az arénában...azért ez a mai rész megnyugtatott hogy Cristofel után is
van élet...
meg röhögni való bőven.... 😊
a belevalót érdemes nézni?? (felvenni??? ) vagy csak dumálnak....
több mint 13 éve
az arénában mindig csak kifejezetten fizikális feladatok lesznek??hát ha úgy vesszük.
mert így eléggé egyoldalúvá válhat a dolog!!yooker
de ezt is sok féleképpen lehet elosztani.
fizikai erő
koordinációs képesség, egynesúlyérzék
kitartás, hosszú távú koncentráció
undor leküzdés
csapatverseny
puzzle
memória verseny
ilyenek szoktak lenni a survivorben mondjuk.
persze ott is előfordul, hogy valaki mindben esélyes.
több mint 13 éve
jónyugi. nekem is új volt. slágergyanús.. 😊Egyik ismerősöm facebookra linkelte. Beszartam. 😂tenorx
http://www.youtube.com/watch?v=kwgrH69pUx4Newman
több mint 13 éve
Én először láttam, na (még itt se láttam 😛), biztos más is van ezzel így...vagy nem. 😊
több mint 13 éve
Egyik ismerősöm facebookra linkelte. Beszartam. 😂
http://www.youtube.com/watch?v=kwgrH69pUx4Newman
több mint 13 éve
Egyik ismerősöm facebookra linkelte. Beszartam. 😂http://www.youtube.com/watch?v=kwgrH69pUx4
több mint 13 éve
az arénában mindig csak kifejezetten fizikális feladatok lesznek??Legutóbb sem csak fizikális feladat volt.Lesz itt minden sztem.
mert így eléggé egyoldalúvá válhat a dolog!!yooker
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Peti és Attila taktikája csak addig él amíg ők tudjákirányítani ki menjen ki , vagy ki-kit hívjon ki...
ha ez nem sikerül a nézők kiejtik őket és annyi...
és a mostani helyzet alapján ezt már lehet hogy a következő körben sem
tudják megoldani...
az arénában mindig csak kifejezetten fizikális feladatok lesznek??
mert így eléggé egyoldalúvá válhat a dolog!!