TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
valaki kérem szerezzen nekem egy képet arról, mikor a sádi elaludt a székben. én annyira nevettem
több mint 13 éve
Shawnka: El is felejtettem, hogy van ma ózi factor 😀 Viszont megnéztem. Nálam a sorrend ma: 3W, Declan, Christina, Andrew, Reece, Johnny. A 3W kurvajó volt, és marha sokat fejlődtek az egész alatt, ráadásul nem csak magukhoz képest jók, szvsz előléptek azért kihívónak Reece és Andrew mellé. Ez persze azért is lehet, mert tudnak és hoznak is mindig valami mást, míg Reece nekem már k.vaunalmas. Azért hogy dance weeken is full rockot nyomni szerintem szar. Még ha valami egyedi srác lenne azt mondom, hogy csináljon hasonlót mindig, de ebben semmi egyéni nincsen, csak mindig ugyanaz. Andrew meg hát lehet csak én gondolom így, de szintén semmiféle dance stílust nem hozott, ezért sem végzett feljebb. Jónak jó volt, csak mivel itt már Johnnyt leszámítva mindenki hasonló szinten van, szerintem a tematikus hetet pont arra kell felhasználni, hogy valami újat is mutassunk. Éppen ezért gondolom, hogy a 3W-nek egyáltalán nincs olyan távol a győzelem ha így haladnak... 12 tökugyanolyan előadással csak akkor lehet nyerni, ha valaki nagyon kiemelkedik a mezőnyből, mint tavaly Altiyan, és szvsz per pillanat sem Andrew sem Reece nincs annyival feljebb a többieknél, mint tavaly Altiyan.Na de, Christina szerintem baromi jó volt, főleg azután hogy lejött arról a szarról. Csak azért lehet veszélyben, mert a nedvesbugyi Reece mellett áll. Declan baszod 😀 Jólvan azért valamit hozott a Declanizmusból 😀 Ez a körítés zseniális volt, a szám mondjuk kevésbé tetszett, de hát ez tőle független. A veszély szintén azért áll csak fenn, mert Reece mindentől függetlenül safe. Johnnyról meg inkább nem is írok semmit. Remélem Christinával párbajozik, akkor TALÁN nem nyomja tovább MELL.
Bottom2ban igazából Johnny mellé azért nem látom értelmét tippelni, mert a mai alapján akik esélyesek rá, azok egyébként nem, úgyhogy lehet még meglepetés is 😛
több mint 13 éve
egyik nap azt mondták, hogy ruhi.
több mint 13 éve
Seri szótár rég bővült.ugye eddig a vodkanari-kürtöskali duó volt az, ahol letettem a hajam, most duplázott.
megaszeri!
legfontibb!!
az a baj, hogy már keresem én is a szavakat, hogy miket lehetne autentikusan #seherezálni. kedvenc ilyen szavam a körforgi.
több mint 13 éve
Ausszi X, Live show 7Dance week. Húha, hazai pálya Johnnynak. Nem probléma, vártam azért a hetet. Reece nyitotta a műsort, diszkógömbfejű gitárosokkal, rockosított Stayin' Alive-ot nyomott, teljesen rendben volt, most már csodálkoznék, ha Andrew-n vagy rajta kívül más nyerné. Bár a játékkakaskinézetűnek abban igaza volt, hogy ez a rock héten elment volna, de dance weeken ne szegjünk már szabályokat. Totally agreed. Srác viszont beszólt Altiyannak, az kurvára nem volt menő. Declan jött utána...TE JÉZUSATYAÚRISTEN 😀 😀 Én nagyon kevés ilyen alternatív produkciót láttam életem során, de ez valami zseniális volt, nagyon bejött az egész. Látszik, hogy erőt adott neki, hogy befollowolt twitteren. Christina is back! jó volt nézni, jó volt hallgatni, de az első 4 hete közelébe azért még ez sem ért. A feladatot megoldotta, tetszett. Na végre, jön a személyes kedvencem, Andrew. Ő és a Dance, OMG mi lesz ebből? 😀 Mi lenne, kurvajó dalválasztás, kurvajó előadás, whooooooooooooooooaa. Azért ez sem volt egy Flame, vagy Dakota, de simán többször visszahallgattam. Johnny...Johnny...Johnny...két számomra szimpatikus előadót ejtettél ki, és ezzel hálálod meg a bizalmat? Megint elvitte a táncz az egészet, vokálisan is összeszarta magát, nem volt fasza. Csodálkoznék, ha nem lenne ismét Bottom 2, szerencsére a mentorok is így gondolták. Húha, izgatott vagyok a következő fellépőkkel szemben, érkezett a Three Wishez. Az elején egyáltalán nem kedveltem őket, azóta folyamatosan fejlődnek, a Lose Yourself már visszahallgatós volt, a múlt heti You're the Voice meg már majdnem csengőhangom lett. Joe..piros-kék LSU póló, komolyan? 😀 Térjünk vissza, nem is kellett csalódnom bennük, az egyetlen act voltak talán, akik igazi Dance hangulatot varázsolták, ennek minden másodpercét élveztem, Joe táncolása meg hatalmas plusz. WELL DONE RONAN, ezzel döntőben vannak 😀
Bottom 2 jóslat: Christina és Johnny, de a kiscsaj helyére odaérhet most sajnos Declan is.
több mint 13 éve
😀 Sok nézhetetlen van de Ők (Shadi,Eszter)egymásra raktak.Na meg Eszter most ha körbenéz talán Shadit láthatja a leggyengébbnek.Gondolom rá is tesznek most egy lapáttal a többiek,hogy Shadit vigye mert Ő az a figura akit nem nagyon kedvel senki sem odabent.(Ha Shadi jön vissza ami nagyon esélyes akkor nagy lesz az arca.)Kitűnő taktika.Ebből Eszter vs Shadi párbaj lesz.A nagyokosok örülhetnek bárki megy ki jó nekik...ezt telibe találták.GreengoShadi meglepően kevés savazatot kapott. ha őt hívja ki a zeszter akkor csak nem lesz még egy olyan meglepetés, mint Cris-nél volt. nem azt mondom, hogy a sádi olyan jó arc lenne, de eszter fitymafasz-szerű fejét nézni is rossz. tokájában gecit tárol.
mondjuk vera, annamari, ronika is nézhetetlen. mondjuk ebből 3 csaj sehogyan sem való a képernyőkre...Zsoca
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Kitűnő taktika.Ebből Eszter vs Shadi párbaj lesz.A nagyokosok örülhetnek bárki megy ki jó nekik...ezt telibe találták.GreengoShadi meglepően kevés savazatot kapott. ha őt hívja ki a zeszter akkor csak nem lesz még egy olyan meglepetés, mint Cris-nél volt. nem azt mondom, hogy a sádi olyan jó arc lenne, de eszter fitymafasz-szerű fejét nézni is rossz. tokájában gecit tárol.
mondjuk vera, annamari, ronika is nézhetetlen. mondjuk ebből 3 csaj sehogyan sem való a képernyőkre...
több mint 13 éve
Lilu csak Veronikától hallotta a Cristofel dolgot. Azért én még vagy 2-3 másiktól is, de sebaj 😀
több mint 13 éve
Kitűnő taktika.Ebből Eszter vs Shadi párbaj lesz.A nagyokosok örülhetnek bárki megy ki jó nekik...ezt telibe találták.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
LOL Lilu epic 😂"Látom Dya átöltözött, de fel kell hívjam a figyelmét, hogy nem csak a kihívás alkalmával van a TV-ben hanem mindig..." 😂 Ez zseniális oltás 😀
több mint 13 éve
azóta pedig már a KLS megmodifikált egy ollóval egy életnagyságú Veronika posztert és kartonfigurát.Veronika szerint közte és Cristofel között párkapcsolat volt.2 nap alatt kialakult, 8-9 napig tartó örök szerelemfetomy
Atyaisten. 😀Bazzani
több mint 13 éve
Veronika szerint közte és Cristofel között párkapcsolat volt.2 nap alatt kialakult, 8-9 napig tartó örök szerelem
Atyaisten. 😀Bazzani
több mint 13 éve
Veronika szerint közte és Cristofel között párkapcsolat volt.Atyaisten. 😀
több mint 13 éve
X-faktor: Rocktenors elképesztő csalódás volt, az ének megint a helyén volt, de a színpadi teljesítmény nullához közelített. Ezek a 360 fokos pörgések...egy rockertől nem ezt várná az ember. A párbajban viszont megint nagyot hoztak, úgy látszik csak ott megy nekik.Kapcsolatok komám kapcsolatok. 😀
Nálam is Tarány Tomi vitte az estét (ismét), Muri Enikő, LilC is jó volt. Apollo viszont kuka.
Nórika meg elviselhetetlen, ezt a viselkedést nem értem, hogy engedheti meg neki az RTL. Így kell nulla tehetséggel, rengeteget keresni...Newman
több mint 13 éve
X-faktor: Rocktenors elképesztő csalódás volt, az ének megint a helyén volt, de a színpadi teljesítmény nullához közelített. Ezek a 360 fokos pörgések...egy rockertől nem ezt várná az ember. A párbajban viszont megint nagyot hoztak, úgy látszik csak ott megy nekik.Nálam is Tarány Tomi vitte az estét (ismét), Muri Enikő, LilC is jó volt. Apollo viszont kuka.
Nórika meg elviselhetetlen, ezt a viselkedést nem értem, hogy engedheti meg neki az RTL. Így kell nulla tehetséggel, rengeteget keresni...
több mint 13 éve
Basszák már ki a jó életbe ezt a gyökér kurvát... Ekkora műbalhét...btw kibaszott jól megcsinálták magukat 😊
a fürdő meg úgy néz ki mint valami tömeggyilkosság helyszíne 😀 Hatalmas, imádom a halloweent 😀
több mint 13 éve
hát azt sem szívesen nézném napokig-hetekig-örökké 😛 Úgyis ez lenne. Jeleket meg nem kap, mert a gyökér bandát úgyis gyönyörűen manipulálják péterrel.De ha büntetésből a többieknek Attilát kellene szolgálni egy napig?BazzaniIgen, iylenkor azt kell. 100 fekvő mindenkinek kivéve a vétkesnek, ő számol és közben mojitot kortyol.JayBnem rossz poén, csak unalmas lenne 1 órán át nézni, hogy Attila röhögve piál, és a többiek a 10.000. fekvőt csinálják 😛fetomy
több mint 13 éve
De ha büntetésből a többieknek Attilát kellene szolgálni egy napig?Igen, iylenkor azt kell. 100 fekvő mindenkinek kivéve a vétkesnek, ő számol és közben mojitot kortyol.JayBnem rossz poén, csak unalmas lenne 1 órán át nézni, hogy Attila röhögve piál, és a többiek a 10.000. fekvőt csinálják 😛fetomy
több mint 13 éve
Igen, iylenkor azt kell. 100 fekvő mindenkinek kivéve a vétkesnek, ő számol és közben mojitot kortyol.JayBnem rossz poén, csak unalmas lenne 1 órán át nézni, hogy Attila röhögve piál, és a többiek a 10.000. fekvőt csinálják 😛
több mint 13 éve
Igen, iylenkor azt kell. 100 fekvő mindenkinek kivéve a vétkesnek, ő számol és közben mojitot kortyol.JayBGyorsan lehet így jeleket gyűjteni. 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Igen, iylenkor azt kell. 100 fekvő mindenkinek kivéve a vétkesnek, ő számol és közben mojitot kortyol.
több mint 13 éve
Nem,de így ahogy most csinálják,semmi értelme a büntiknek.Te véletlenül nem vettél részt a Stanfordi börtönkísérletben? 😀SchleckHa valaki szabálytalankodik, akkor a nyereményből le kell vonni százezret, aztán lenne motivációjuk 😀Én úgy csinálnám,ha valaki szabálytalankodik akkor kegyetlenül megbüntetném...........a többit.
12 millióból van mit ledolgozniuk 😀Höri
Szívassák csak egymást.Bazzani
A tavalyiban a katonahéten büntették Éva miatt a többit. Na az jó vóóóót. 😀
több mint 13 éve
Te véletlenül nem vettél részt a Stanfordi börtönkísérletben? 😀Én úgy csinálnám,ha valaki szabálytalankodik akkor kegyetlenül megbüntetném...........a többit.Büntetésként levontak egy pontot a csíkos csapattól...BazzaniHa valaki szabálytalankodik, akkor a nyereményből le kell vonni százezret, aztán lenne motivációjuk 😀
Szívassák csak egymást.Bazzani
több mint 13 éve
Én úgy csinálnám,ha valaki szabálytalankodik akkor kegyetlenül megbüntetném...........a többit.Büntetésként levontak egy pontot a csíkos csapattól...BazzaniHa valaki szabálytalankodik, akkor a nyereményből le kell vonni százezret, aztán lenne motivációjuk 😀
Szívassák csak egymást.
több mint 13 éve
Büntetésként levontak egy pontot a csíkos csapattól...BazzaniHa valaki szabálytalankodik, akkor a nyereményből le kell vonni százezret, aztán lenne motivációjuk 😀
12 millióból van mit ledolgozniuk 😀