TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ennek kurvasok értelme volt, a tenors kiesik jövöhéten... Eddig 4ből 3x rájuk érkezett a legkevesebb szavazat, valószínű jövhéten több fog... Ilyenkor már legtöbbje csak arra szavaz, akire eddig. Ok, h a párbajban tán jobb volt a tenors, de a főprodukcuókban végig a legalja volt. A visításuktól meg egyszerűen rosszul vagyok, főleg a fogas gyerekétől.
több mint 13 éve
Mi ez a zene a végén mindig?JayBMika-Happy Ending, én is bírom, emiatt kerestem rá. 😀
több mint 13 éve
azért a tenorsnak most biztos kurva jól esik ezek után a gesztivel együtt dolgozni...
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Mi ez a zene a végén mindig?
több mint 13 éve
VAN ISTEN, GESZTI ROHADJ MEG!!!btw, nagyon durva, mondtam tesómnak, hogy 2-2 lesz és a nézők kiejtik a Rocktenors (bár én azt hittem, hogy Keresztes szavaz a tenorsra és Feró hagyja cserben őket megint), egy lyukas garast nem tettem volna erre...
több mint 13 éve
jupppííí
több mint 13 éve
Hoppácska.. ez meglepő volt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
sztem a tenors esik ki 😕Zongorázni lehet a különbséget. A Rocktenors megint odatette, nem hiszem el, hogy csak itt tudnak énekelni.NewmanTeljesen jó volt az első számuk is... az, hogy nem kapnak elég szavazatot, nem az ő hibájuk, ez a közönséget minősíti.
Geszti sírját megássák, kirúgják az Apollot, és a RT valamikor úgyis kiesik majd 😕Igor
geszti jobban bízik az Apolloban
több mint 13 éve
Nem tudom, a mai este kicsit gáz volt, bár gondoltam, hogy a tenors nem fogja megúszni. az xfactorban nem nagyon van esélyük a csapatoknak. A párbaj így kicsit gáz, én egy Vera - Alexa párbajt vártam /legalább feró is megszophatta volna a nagy pofájával./ Gergő ma jól tolta, illett hozzá a dal Elvis óta az első. C jó volt, bár érdekes volt a feldolgozás. Na kíváncsian várom a döntést 😀
több mint 13 éve
Zongorázni lehet a különbséget. A Rocktenors megint odatette, nem hiszem el, hogy csak itt tudnak énekelni.NewmanTeljesen jó volt az első számuk is... az, hogy nem kapnak elég szavazatot, nem az ő hibájuk, ez a közönséget minősíti.
Geszti sírját megássák, kirúgják az Apollot, és a RT valamikor úgyis kiesik majd 😕
szerk: Geszti okosan taktikázott..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Hát..., ez a fiúbanda (Apollo) gyengébb, mint a Rocktenors. Se hang, se dinamika. Ellenben olyan érzést keltenek bennem, hogy "de lepörgőrúgnám őket", irtózatosan nyálasak.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nemtom nekem feláll a hátamon a szőr a rocktenorszos vijjogáson.
több mint 13 éve
ezek a nyalókák azért nem kicsit idegesítenek.. szar lesz pont ezek ellen kiesni
több mint 13 éve
Zongorázni lehet a különbséget. A Rocktenors megint odatette, nem hiszem el, hogy csak itt tudnak énekelni.
több mint 13 éve
Azért -szvsz- nem kicsit epic a Rock(y)tenors vs Apollo párbaj 😀fetomyTényleg 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Azért -szvsz- nem kicsit epic a Rock(y)tenors vs Apollo párbaj 😀
több mint 13 éve
az RTL-nél amúgy még a reklám is élő 😂
több mint 13 éve
Azért a Rocktenors a múlt heti párbajon nagyon jól nyomta, sztem az egyik legjobb előadás volt az idei évadban mindenkit beleszámítva. Ettől független sztem ma zacskó lesz nekik 😕
több mint 13 éve
megint Queen-t hallunk a párbajban? 😀
több mint 13 éve
Akik ma legjobban tetszettek: LIL C, Muri E, Alexa.Balicztól hányok már, és meddig magyarázzák be még neki, hogy ez a vérköpös rockhang jó áll neki, nem ez a rock.
Tenors teljes csőd volt megint, legszimpatikusabb nekem Verám is elég tinglitangli. Tarány meg kezd nagyon egysíkú uncsi lenni, ugrabugrálása gyengus, alaphangja jó, de amúgy mindig ugyanaz nem nagy szám már.
több mint 13 éve
pedig ma alexa és vera sokkal szarabb volt. elég gáz, de hát ilyen ez a popszakma :/