TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
korrekt, Nóra Travolta beszólt TV2éknek 😀 well played.
több mint 14 éve
Tenor szerintem nem volt rossz, ez áll jól nekik, Alexa nagyon szar számot kapott, az alapdal is nulla gyenge, ahhoz képest amit lehetett kihozta belőle, Baricz egy fokkal jobb volt, végre énekelt egy keveset. Persze eddig még egy sem nyűgözött az eddigiek közül igazán.
több mint 14 éve
Baricz jó volt végre, ez megy neki igazán. Nekem a Rocktenors-szal se volt bajom, nem lett elbaszva a színpadi mozgás. 😀Alexa gyenge volt sajnos.
több mint 14 éve
Kings of Leon, beszarás 😊
több mint 14 éve
Visszatérünk a gyökerekhez, BARICZ GERGŐ!
több mint 14 éve
eddig kettőből semmi
több mint 14 éve
Ejj pedig a PCD ezt a számát is imádom, de hát ez se volt jó...A Tenorokban meg már fogalmam sincs mi tetszett eleinte...
több mint 14 éve
jah 😊Minden mentor megdícsérte a Rocktenorst, sztem meg pont ma nem voltak jók 😊Szeszemajd a párbajon az a Queen hogy fog szólni... 😀shawnka
mondjuk Alexa se jobb ezzel a számmal.. mondhatni dög unalom az egész
több mint 14 éve
Minden mentor megdícsérte a Rocktenorst, sztem meg pont ma nem voltak jók 😊Szeszemajd a párbajon az a Queen hogy fog szólni... 😀
több mint 14 éve
Minden mentor megdícsérte a Rocktenorst, sztem meg pont ma nem voltak jók 😊
több mint 14 éve
Kinga Attilának: Néma kutyának anyja sem érti a szavát bazdmeg... :o
Do your job
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=gUvXFNP_tFYezen szakadok fél órája. Csicskulj be! 😂
Kinga meg amennyire előadta a kemény csajt a beszavazáson/kisfilmben annyira osztja neki a "Való Világ" a szívlapátos pofonokat...csak bőg mint egy hülye mindig
több mint 14 éve
Attila csak nem lép le (jelenleg kedvenc bentlévőm), az a Csaba-tujás beszólás hatalmas volt, jót röhögtem rajta. 😀NewmanPersze,hogy nem.Csak a Kingát szopatták sztem.Most is bent van és röhög a sok hülyén. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Attila csak nem lép le (jelenleg kedvenc bentlévőm), az a Csaba-tujás beszólás hatalmas volt, jót röhögtem rajta. 😀
több mint 14 éve
Válasszák ki Shadit és vigye ki valamelyik faszt a Peti/Attila kettősből.FViktor93Péternek nem nagyon lenne esélye a párbajon ő akkora szemét
amit már nem tolerálnak nagyon az emberek...
Attila más oldalait is megmutatta már, az nem lenne olyan
egyértelmű, de ha ő kieseik akkor összeomlik a játék...
ha megnézzük csak abban a jelenetben van "élet" ahol ő szerepel...
több mint 14 éve
😂 most nézem csak 😀 Az Alekosz témában nem az az igazán durva, hogy beköltöztek, hanem az origo hírének fejléce:😀 😀 😀
"Alekosz felrúgta RTL-es szerződését, anyjával együtt" 😂fetomy
több mint 14 éve
😂 most nézem csak 😀 Az Alekosz témában nem az az igazán durva, hogy beköltöztek, hanem az origo hírének fejléce:"Alekosz felrúgta RTL-es szerződését, anyjával együtt" 😂
több mint 14 éve
fecónak mi volt a baja itt a végén ? lemaradtamDripAttila elkezdett pakolni.
fasz Shadi lehet, hogy megmenekül? 😀

több mint 14 éve
fecónak mi volt a baja itt a végén ? lemaradtam
több mint 14 éve
Na Péter első beszólása amin szakadok. 1est adott 😀😀😀
több mint 14 éve
Válasszák ki Shadit és vigye ki valamelyik faszt a Peti/Attila kettősből.
több mint 14 éve
Csaba arca elég priceless, amikor Annamarika rámozdul 😀
több mint 14 éve
Zseniális ez a UPC. 😀 A Comedy Centralon most adják a Beethoven 2. című kutyás fasságot, a UPC médiabox műsorújságában pedig a műsornál az alábbi Info található:"Beethoven 3. Eroica szimfóniája (Es-dúr), op.55 op 36. 2009-ben koncertsorozattal búcsúztak a zeneművészek a Zeneakadémiától, amely tervezetten két évre, a teljes felújítás idejére bezárja kapuit..."
Pedig már azt hittem tényleg lead egy ilyet a CC 😕
több mint 14 éve
az a baj,hogy jobb poénokat tudnék erre írni ha láttam volna akár 1 részt is a műsorból 😀
több mint 14 éve
ha már hozzá mernek nyúlni reality legendákhoz, akkor legközelebb csak beküldeném Pókmajmot 😂Hörimenjen be Korleóne, ő úgyse akar párosodni.