Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Na azért ha a végét megnyeri, akkor nagyot nézek 😀 Persze Alekosz győzelme után aztán még Peti sem lehetetlen 😀fetomy
Peti tuti nem nyer, nincs rászorulva 😊

végignézve a szereplőgárdán, alig tudom párról elképzelni, hogy végignyomjon 6 hónapig mindent a végsőkig.
a többség megelégszik majd a celebkedéssel pár hónapig, azzal is jól lehet keresni.
ez a bunkó fasz viszont frankón muszáj nyerni attitűddel tolja, annyira egyszerű 😀

több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Cristoforo viszi el az adásidő döntő többségét ezért ő fog nyerni.
hiába fasz, ha franchise arc.

ő fog nyerni a végén is. én rá tippelek 😀
utána mehet az aranypart 2.0-baHöri
van tippjáték a nyertesre?

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Na azért ha a végét megnyeri, akkor nagyot nézek 😀 Persze Alekosz győzelme után aztán még Peti sem lehetetlen 😀
több mint 13 éve
Cristoforo viszi el az adásidő döntő többségét ezért ő fog nyerni.
hiába fasz, ha franchise arc.

ő fog nyerni a végén is. én rá tippelek 😀
utána mehet az aranypart 2.0-ba

több mint 13 éve
Chrisben mi a jó? 😀 Nagyképű, mocskos szájú, paraszt, megkúr mindent amit mozog, átbassza a buta kacsát, max annyi szól a "jó gyerek" mellett, hogy jelentős szellemi hátránnyal indult még ebben a rendkívül intelligens mezőnyben is. 😊

btw Peti az RTL Klub miatt nem hiszem, hogy most kiesett volna, Attila ellen meg leginkább az döntött volna, hogy viselkedik Attila a hátralevő időben, akár az is meglehetett volna. Vera, Dya, Veronika ellen sztem valószínű visszament volna, Shadival esetleg jó párbaj lett volna necces kimenetellel, de Cristofellel az ég világon semmi értelme nem volt neki kimennie. Ha nem föntről súgták neki, akkor butább, mint gondoltam.

Höri: Oké, de ha már erősebb, vigye Attilát, őt legalább utálja. Nem tudom, szerintem nem az 1. kiszavazón kell tesztelni, hogy melyik kutya baszik, főleg ha eddig semmit nem mutatott magából. Bár esélyes, hogy inkább kiesik, minthogy be kelljen váltsa az ígéretét 😊

A double elimination idején szerintem azért lett Cris 3. mert azt gondolták, hogy rá úgyis sokan szavaznak, míg ilyen Dyákra senki.

Fa: Nagyon szívesen összesítem az eddigi szavazatokat:

Fecó: 1 (Fa)
Többiek: 0 😀
több mint 13 éve
ha Csaba a leggyengébb elérhetőt választja (szvsz Vera) akkor gyanús, hogy nyer, de jövő héten megint kibasszák, egészen addig míg ki nem esik.

ezt ő is felmérte, ezért vitt egy nagyobb halat, elvégre ha a kubait lenyomja, jövő héten ki mer rá szavazni?

mondjuk erősen valószínű, hogy így hamarabb kiesik, de gyanítom annyira nem is fognak neki hiányozni a bentiek 😊Höri
sikerül sokkal egyszerűbben összefoglalnod, ami nekem most nem jött össze
+1

több mint 13 éve
ha Csaba a leggyengébb elérhetőt választja (szvsz Vera) akkor gyanús, hogy nyer, de jövő héten megint kibasszák, egészen addig míg ki nem esik.

ezt ő is felmérte, ezért vitt egy nagyobb halat, elvégre ha a kubait lenyomja, jövő héten ki mer rá szavazni?

mondjuk erősen valószínű, hogy így hamarabb kiesik, de gyanítom annyira nem is fognak neki hiányozni a bentiek 😊

több mint 13 éve
most látom... nagyon durva, meglepődtem rendesen. e
őször ugye egyből az volt az érzésem, hogy ez a Csabi ez egy idióta. nem lehet ilyen rosszul választani. egy Vera, vagy egy Péter ellen úgy jött volna vissza, mint Én a hétvégi mentetek után két nap alvással(jól).
nade!
Ha azt nézzük, hogy mikor kiesett a Melinda meg a szűzgyökér, akkor Cristofel lett volna a 3. kieső.
valójában felháborodnék, ha ő nyerné(annak ellenére, hogy miatta imádom a VV-t, mert én ilyet még nem láttam és ez még csak az eleje), de az is kiakasztó, hogy anno az Alekosz nyerte az egészet. ő is egy nagy nulla emberileg (megjegyzem Cris legalább úgymond "jó gyerek").

so. nagyon durva lesz ez.. ha a saját korosztályomból indulok ki, akkor alap a Cris, mert nekem kell az ilyen, de biztos vagyok benne hogy nagyon sokan vannak, akik nem bírják nézni sem.

abból a szempontból jól választott a Csabi, hogy érzi, h a Cris egy erős ellenfél. ha ellene visszajön akkor királyság van és kurva nagy töltetet adhat neki. de ennyi erővel, akkor kivihette volna Pétert, Attilát, VErát, Shadit stbstbstsb....

hülye húzás volt....

ki tudta volna bekkelni simán a döntőig, amit meg is nyerhetett volna, de így elkúrta. látszik, hogy nem bírja ezek között.

szerk konq kurvajó PRjéhez:
hozzáteszem, hogy oltástok csak a Shadit nyugodtan. attól még hogy a barátom én is oltom, más is oltja blablabla, mindenki olt mindenkit, ez meg egy fórum, itt főleg lehet arc nélkül ugatni mindenkiről a szart.
itt úgyis csak gázul lehet viselkedni. legalábbis azt vágják be az adásba

több mint 13 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Az, hogy most kb. mindenki ellen visszamenne nem jelenti, hogy nyerni is fog. Viszont most közel sem csak magunkfajta rajongói vannak, sokan bírják olyanok is, akik szavazó közeg.fetomy
Fetomy nagyon fundormányos nem hiába adta át neki a pozt Sobri 😀
Persze hogy az van hogy más ha az ember arra szavaz hogy még látni akarom ezt a fogyatékos balfaszt több héten keresztül a TV-ben,meg más az ha arra szavazok hogy vigye a lóvét.
Chris a showman, Csaba meg az ari lóvét érdemlő fiú.
Döntőbe Csabi az esélyesebb most pedig torony magasan Chris.
Ezért amit le lehet szűrni... ha ezt nem látja át Csabi sajnos ki is kell hogy essen... le ment már 4 VV de még mindig nem értik hogy mit kell csinálni,érdekes 😀 Csak mert Csabi sztem top 3ból akkora öngólt rúgott hogy teljesen esélytelen,nem értem mire gondol,hihetetlen butus 😊
Chris pedig a 100% magabiztosságával ki fog menni és lealázza Csabit és még nagyobb lesz a kubai arca (még ennél is már előre félek).

Igen Attila témához... Rendkívül elfogult vagyok mert Attilánál jobban senkit se gyűlölök. És szerintem sokan látják ezt így ahogy Fetomy mondta (nem menő). Persze lehet úgy is felfogni hogy az az esélyes aki képernyőn van mert több szavazatot tud gyűjteni, de Attila annyira férgen unszimpatikusan, megbotránkoztatóan csinál mindet, ő lehet hogy azt hiszi hogy ezzel szavazatokat gyűjt, de szerény véleményem szerint nagyon ostoba,primitív erkölcstelen dolgokat művel. Lehet hogy én vagyok Sznob fasz de nem tudom az mennyire vicces hogy egy lánynak akibe elvileg kurvára szerelmes letépi a melltartóját. Jaj bassza meg ez ovis szint.Mikor képernyőn van nem plusz hanem mínusz szavazatokat gyűjt. Tényleg vele szemben rendkívül elfogult vagyok és nem tudom józanul megítélni, de Chris viccesen buta ő pedig lekezelően, ki ha én nem, ovis csajozósan nem menő.

Fetomy írd ki kérlek szépen még az első kieső elött a szavazást és hozám húzzál be egy Fecó-t. Köszi 😊
több mint 13 éve
Az, hogy most kb. mindenki ellen visszamenne nem jelenti, hogy nyerni is fog. Viszont most közel sem csak magunkfajta rajongói vannak, sokan bírják olyanok is, akik szavazó közeg.
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
Asszem Csaba megy vissza a suliba, mert a Castrót fogják visszaszavazni.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Na hát erre nem számítottam 😮
Akkor viszlát Csaba.

Duff: Nem csak a rötölö 😊fetomy
Szerintem Cristolfelnek csak ilyen korunkbeli műmájer rajongói vannak, de azok meg nem hiszem, h szavaznak. (mondjuk én is szívesen nézném tovább Cristofelt, mert az évszázad legsötétebb embere) De szívesebben adnék 10millát egy értelmesebb embernek.
több mint 13 éve
Na hát erre nem számítottam 😮
Akkor viszlát Csaba.

Duff: Nem csak a rötölö 😊
több mint 13 éve
Viszlát Csabi 😕 Azt a retardáltat biztos visszajuttatja a rötölö :o
több mint 13 éve
dya úgy bebaszott mint fetomy rosszabb napjaiban 😀Joci
vagy mint te egy átlag hétköznap reggel 😀
több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
"kilóg a punid" 😀 😀

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
dya úgy bebaszott mint fetomy rosszabb napjaiban 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Dyán most végigmehetne a villa Csabától kezdve Annamarin át Ziziig mindenki 😂
több mint 13 éve
De ahogy elindítja az egész párbeszédet:
"Látom, hogy valami megtetszett neked bennem!"

Hát én Csabi helyében "megcsináltam" volna Diuskát 😂
több mint 13 éve
- Vera te be vagy rúgva most, nem?
- Én Eszter vagyok...
😂

Cristofel epic bazdmeg 😂 Az elmúlt 5 percet végig lehetne idézni basszameg 😀😀
több mint 13 éve
csináld úgy h ne tudja meg " 😂Drip
szellempóz 😊

több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
kicsik a csöcseid és szar a segged :o 😂

több mint 13 éve
😀 igazából ha meg is tudja, max örökre megsértődik, úgyhogy pár perc és kibékülnek 😀

Konkrétan nyalod a seggét 😀

LOL Be vagy rúgva, szottyadt vagy, a csöcsöd is kicsi. 😂😂
több mint 13 éve
Micsoda csajozási szöveg 😂
"Ha kimegy a Veronika megcsinállak!"Duff
kész végem van ... kövektező kép h petivel beszél " sajnálom a veronikát" majd jön a frappáns válasz " csináld úgy h ne tudja meg " 😂

több mint 13 éve
Vera rájött, hogy jó Petinél. Nagy EQ és IQ kellett hozza biztos, miután "kúrtak" egy jót. 😊
btw eddig kb. Vera a legnagyobb csalódás nekem a villában...