NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
catattack 3 520
A fasz Attila most kelt ki azon, hogy széthajtották a takaróját, amit saját magának illatosított! Őrült!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
most nézem az arénát épp.

ezek tényleg annyira hülyék (=jószívűek), hogy nem támadnak se térdre, se fejre vagy megmondták nekik, hogy nem ér?

itt az eredeti http://www.youtube.com/watch?v=fz5moVF-9wE

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
tekintély 😂

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Pedig ha jól emlékszem a szavak nagy része tényleg olasz volt. 😛

btw szerintem a magyar az anyanyelve, vagy akkor max kétnyelvű, mert azon kívül, hogy néhány szó értelméről fogalma nincsen, természetesen beszél, nem téveszt ragokat, stb... Szimplán arról van szó, hogy olyan a baráti és érdeklődési köre,hogy bizonyos szavak nem nagyon kerülnek elő, vagy max csak fél füllel hallotta valahol. Ha többet olvasna, nem beszélne hülyeségeket 😛 Nekem is volt ilyen ismerősöm, ha már egy kicsit próbáltál volna ritkább szókapcsolatokat használni pl. fogalma nem volt róla mi az, illetve rendszeresen használt teljesen máshogy ilyen szavakat, mert olyan körből jött, ahol nem beszélnek így,csak a mivanöcsém szinten 😊
több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
- Elszállt az ihlet?
- Nem szállt el,mert közbe zavartak...

fetomy
itt gondolkodtam el azon, hogy van olyan, aki írja az aranyköpéseit/ket?

Höri: volt egy olyan, hogy a fúik szerelmet vallottak a Sherezádénak a szülinapján, és ekkor a Shádi egy hasonlót nyomott olasz stílusban: http://www.youtube.com/watch?v=9JhuOicPFZY
miközben ezt történt Krisz odamondja Veronikának: Ez spanyol.

több mint 13 éve
nem láttam a részt, de ha nem tud normálisan írni meg szavakat értelmezni, akkor az nyilván azért van, mert spanyol az anyanyelve, nem ?

több mint 13 éve
Shady őrület 😂

- Elszállt az ihlet?
- Nem szállt el,mert közbe zavartak...

Bámulatosan idióta ez a gyerek 😂😂 De megértem, elcsábította Veronika igéző tekintélye 😂

Egyébként Veronika attól félt, hogy Cris majd nyomul. Én azt hittem a nézőket nézi idiótának azzal, hogy elhiszi, hogy nem vesz midnent a kamera, de szerintem inkább már ő sem emlékszik rá, hogy miket csináltak eddig 😀
több mint 13 éve
Ez a Cristofel vers egyszer még érettségi elemző feladat lesz. 😀Schleck
vajon tudja, hogy egy vers milyen? látott/olvasott már valaha?
Duff: még Zizi is veri.

több mint 13 éve
catattack 3 520
Ez a Cristofel vers egyszer még érettségi elemző feladat lesz. 😀Schleck
Lesz akkor tekintélye?
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez a Cristofel vers egyszer még érettségi elemző feladat lesz. 😀

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Cristofel.... 😀 😀 😀 😀
egy csimpánz előbb oldott volna meg egy másodfokú egyenletet...Zsoca
Volt már ennél butább élőlény a villában valaha? 😀
több mint 13 éve
Cristofel.... 😀 😀 😀 😀
egy csimpánz előbb oldott volna meg egy másodfokú egyenletet...

több mint 13 éve
Az a videó se semmi, ahol Cris és Veronika a titokszobában dugnak/szopnak/nyalnak/ujjaznak/kivernek/mittudomén és a végén Shadi berohan és rájuk ugrik az ágyra 😂😂😂 http://valovilag.hu/video/144257

egyébként ezeket a videókat hol találtátok meg? (nincsenek a listában)fetomy
ezt akartam linkelni. 😀 megaparasztra sikeredett. szerencsére jól reagálták le Cristofelék. velük lehet ilyet
ha új videóra megyek, akkor vmiért az urlcím nem íródik át a keresősávban.

több mint 13 éve
Az a videó se semmi, ahol Cris és Veronika a titokszobában dugnak/szopnak/nyalnak/ujjaznak/kivernek/mittudomén és a végén Shadi berohan és rájuk ugrik az ágyra 😂😂😂 http://valovilag.hu/video/144257

egyébként ezeket a videókat hol találtátok meg? (nincsenek a listában)
több mint 13 éve
http://valovilag.hu/video/144257
jaaaj, de proli. 😀

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Lilu: - Készenálltok?
Csajok: - Nem.
Lilu: Folytathatjátok.

több mint 13 éve
most látom milyen survivor feladat volt az arénában ( http://valovilag.hu/video/144253 )

emlékszem a Fiji szigeteken Rocky ezelőtt szájalt Dreamz-nek, aztán kikaptak 8-0-ra 😂
illetve a Heroes vs Villains-ben is volt ilyen, Boston Rob főcímes megmutatkozása is ehhez köthető.
http://www.youtube.com/watch?v=axX5oBudo54 0:42-nél

több mint 13 éve
schleck városa biztos büszke az aranypartos celebjére 😀

random délelőtti heverészés közben a nappaliban Corvette rádobja a takarót, aztán aszondja "kicsit csócsáld" 😂 milyen előnyös ez a Szaxikirálynő elnevezés.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
azt hittem a vodkanari után kellően edzett vagyok, de a "kürtöskali" kiáltás megint földhözvágott 😀Höri
az emberek 90%-a kürt-ösnek mondja, pedig az kürtő-s 😀eaglesmcnabb
Basszus, téényleg. 😀
Ma is tanultam legalább valamit, így még van értelme is a nevének, köszi szépen. 😊

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
azt hittem a vodkanari után kellően edzett vagyok, de a "kürtöskali" kiáltás megint földhözvágott 😀Höri
az emberek 90%-a kürt-ösnek mondja, pedig az kürtő-s 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
azt hittem a vodkanari után kellően edzett vagyok, de a "kürtöskali" kiáltás megint földhözvágott 😀

több mint 13 éve
Igaz,őt elfelejtettem beírni 😊 Sőt, mikor randiztak, még Kinga is szimpatikus volt 😊
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Kár, hogy Fecó szerelmes lett és már nem a humoros arcát hozza, addig egész bírtam :/
Veronika pedig gyönyörű, belemondja a kamerába, hogy semmi nem történt, hát szenzációs tényleg 😀 Nem mellesleg az is jó volt, hogy megbeszélik, hogy senkinek nem mondják el (amit kb. mindenki hallott), majd fél órával később egyik a villa egyik felének másik a másik felének mondta el 😀

btw Shadi tényleg jó artz.fetomy
Szerintem Csabi is teljesen jó arc.
több mint 13 éve
Kár, hogy Fecó szerelmes lett és már nem a humoros arcát hozza, addig egész bírtam :/
Veronika pedig gyönyörű, belemondja a kamerába, hogy semmi nem történt, hát szenzációs tényleg 😀 Nem mellesleg az is jó volt, hogy megbeszélik, hogy senkinek nem mondják el (amit kb. mindenki hallott), majd fél órával később egyik a villa egyik felének másik a másik felének mondta el 😀

btw Shadi tényleg jó artz.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
mulatós műsor made by Fásy Ádi 😀 szombat esténként, 22:00, ATV! 😀shawnka
Űűű, abból lehet láttam részleteket régebben (már ha jóra gondolok). Kifejezhetetlenül durva 😊Rataxes
pedig Tebow is benne van. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!