NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Hoppá Bazzani, van valaki, aki egyetért Taránnyal kapcsolatban velem 😀 Amúgy nyugi, az Ikrek is távozni fognak 1-2 héten belül 😊 Az első 2-3 kieső közötti sorrend igazából nem mérvadó, egyik sem jó 😛zavi: Kösz a visszajelzést 😊
több mint 13 éve
VV PR 3.0tük jók ezek a PRek, köszi! 😊
1. Cristofel (-)
2. Gergő (-)
3. Kinga (+2)
4. Seherezádé (-)
5. Shadi (-)
6. Fecó (-3)
7. Attila (-1)
8. Veronika (-1)
9. Annamari (-)
10. Csaba (+1)
11. Vera (-1)
12. Peti (-4)
13. Eszter (-)
14. Dya (-2)
Kinga nem hagyja magát irányítani, nem is rinyagép, kb. a legnormálisabb az összes közül. Shadi jó arc, de még nem bontakozott ki teljesen, viszont ki sem esne most. A villamesterségétől nagyban függhet, hogy merre mozdul el. Fecónak nem tesz jót, hogy a jóarckodás helyett beleszerelmesedett Attilába. Jobb napokon nem gond, de így gyenge karakterré válhat. Csaba bár még mindig kissé szürke, de azért kinyitja a száját, ha kell. A mögötte levők ellen lenne esélye. Peti szvsz egyre átlátszóbb, csak azért maradhat bent, mert tudja másra pakolni a szart, hogy ne őt küldjék ki. Eszter túlságosan semmilyen. Dya se sokat mutat még mindig, vannak jobb napjai meg rosszabbak, de nem jósolok neki sok időt.
Kiválasztás: A legesélyesebb továbbra is Csaba szerintem, de ha tegnap/ma volt valami balhéja Shadinak a főnökösködéssel esetleg neki is kiszurkolhatja Peti. Rajtuk kívül talán Vera jöhet szóba vagy valami komolyabb "lebukás" miatt Peti.fetomy
több mint 13 éve
Jó volt Tarány,de nem az igazi.Nekem mellben elég erősnek tűntek. 😛 De Taránynál nincs jobb.apeszosAmúgy drága Ildikó mely 2 kiesőre számított, ha nem erre a kettőre? A mai adás alapján egyértelműen a két leggyengébb volt.DuffEgyértelműen az ikerpár volt a leggyengébb.Bazzani
Valahogy ezt a dalt nem tudta rendesen megénekelni.
Az ikrek meg Playboyba valók nem szinpadra.
több mint 13 éve
Nekem mellben elég erősnek tűntek. 😛 De Taránynál nincs jobb.Amúgy drága Ildikó mely 2 kiesőre számított, ha nem erre a kettőre? A mai adás alapján egyértelműen a két leggyengébb volt.DuffEgyértelműen az ikerpár volt a leggyengébb.Bazzani
több mint 13 éve
Baricznál max a színpadi mozgásban volt élet, ehhez a nótához nagyon mély volt ez nekem, alig éreztem benne energiát. A come on, come on résznél is majdnem bealudtam.
több mint 13 éve
Bariczban legalább volt élet,a Poptenorsnál meg nagyon elbaszták a dalválasztást.Feltünően szerintem egyik se volt gyenge, a ranglétra legalján az Ikrek voltak, a Rocktenors (nem az ő stílusuk), Gyurcsik és nálam Baricz.NewmanAmúgy drága Ildikó mely 2 kiesőre számított, ha nem erre a kettőre? A mai adás alapján egyértelműen a két leggyengébb volt.DuffEgyértelműen az ikerpár volt a leggyengébb.Bazzani
Gyurcsik nem is akarta ezt az egészet,a két iker hamis volt meg merev mint a f.sz. Jajjhogyiskellálni,jajjteccikenekik,jajjcsaknerontsamel.
több mint 13 éve
Feltünően szerintem egyik se volt gyenge, a ranglétra legalján az Ikrek voltak, a Rocktenors (nem az ő stílusuk), Gyurcsik és nálam Baricz.Amúgy drága Ildikó mely 2 kiesőre számított, ha nem erre a kettőre? A mai adás alapján egyértelműen a két leggyengébb volt.DuffEgyértelműen az ikerpár volt a leggyengébb.Bazzani
több mint 13 éve
Amúgy drága Ildikó mely 2 kiesőre számított, ha nem erre a kettőre? A mai adás alapján egyértelműen a két leggyengébb volt.DuffEgyértelműen az ikerpár volt a leggyengébb.
több mint 13 éve
VV PR 3.01. Cristofel (-)
2. Gergő (-)
3. Kinga (+2)
4. Seherezádé (-)
5. Shadi (-)
6. Fecó (-3)
7. Attila (-1)
8. Veronika (-1)
9. Annamari (-)
10. Csaba (+1)
11. Vera (-1)
12. Peti (-4)
13. Eszter (-)
14. Dya (-2)
Kinga nem hagyja magát irányítani, nem is rinyagép, kb. a legnormálisabb az összes közül. Shadi jó arc, de még nem bontakozott ki teljesen, viszont ki sem esne most. A villamesterségétől nagyban függhet, hogy merre mozdul el. Fecónak nem tesz jót, hogy a jóarckodás helyett beleszerelmesedett Attilába. Jobb napokon nem gond, de így gyenge karakterré válhat. Csaba bár még mindig kissé szürke, de azért kinyitja a száját, ha kell. A mögötte levők ellen lenne esélye. Peti szvsz egyre átlátszóbb, csak azért maradhat bent, mert tudja másra pakolni a szart, hogy ne őt küldjék ki. Eszter túlságosan semmilyen. Dya se sokat mutat még mindig, vannak jobb napjai meg rosszabbak, de nem jósolok neki sok időt.
Kiválasztás: A legesélyesebb továbbra is Csaba szerintem, de ha tegnap/ma volt valami balhéja Shadinak a főnökösködéssel esetleg neki is kiszurkolhatja Peti. Rajtuk kívül talán Vera jöhet szóba vagy valami komolyabb "lebukás" miatt Peti.
több mint 13 éve
Az X-Factorok sajátja, hogy az esetek 98%-ában nem azt a kettőt várják a mentorok bottom2-ba, akik végülis odakerülnek 😊
több mint 13 éve
Freddie Mercury forog a sírjábanÉn is ezekre számítottam, meg a Gyenes Tamásra, végülis ez volt az uccsó 3, mondjuk közülük a tenorsnak örültem hogy maradt.
Amúgy drága Ildikó mely 2 kiesőre számított, ha nem erre a kettőre? A mai adás alapján egyértelműen a két leggyengébb volt.Duff
több mint 13 éve
Duff
3 133
Freddie Mercury forog a sírjábanAmúgy drága Ildikó mely 2 kiesőre számított, ha nem erre a kettőre? A mai adás alapján egyértelműen a két leggyengébb volt.
több mint 13 éve
Háát nem sok nyűgözött le. Sok volt az átlagos, nem igazán jó. Amik tetszettek nagyon az a Muri Enikő, a Vera, magamnak ellentmondva LIL C, Tarány. Rocktenors nagy csalódás, rossz számválasztás volt, valami jó kis metalt, rockot vártam erre eza tingli-tangli pop. Persze hamár a 7. döntő lenne akkor ne mindig rockot, de legelsőre ennyire mást. Ugyanez Balicz is, nagyon nem jött be nekem ez az ugrabugrálós Elvis dolog, Gesztinek igaza volt, valami megfagy a levegő drámait akartam elsőre én is. A mélyhangú gyereket, és a másik jellegtelen srácot látnám az uccsó kettőben talán, őket már ide sem hoztam volna be.
több mint 13 éve
Az ikrek nekem se tetszett, Gyurcsik se volt nagy szám, de rosszabbra számítottam tőle.Eddig Tarány a legjobb szerintem. Kiváncsi vagyok, hogy ki mit tört el. 😐NewmanSzerintem is ő a legjobb. Amit meg nem értek, h mit keres ott a Gyurcsik meg az Ikrek. Mind2 egy nagy nulla.Duff
Az utolsó körben nekem nem tetszett Baricz, ehhez a Presley számhoz szvsz túl mély a hangja, energiát se éreztem benne.
Muri Enikő meg nagyon odaszúrt az exeknek, a szám is nagyon adta, azt hiszem szerelmes vagyok. 😀
Elvittem a tévét a szobámból, így nincs a gépnél tv, de azért benézek. 😊6 hét 😮 Nem hiszem el, pont a debreceni csaj. 😕gyere te is csetre 😀shawnka
A Rocktenorsnak tényleg nem ez a műfaja, de jól énekelték ezt is, meg nagy arcok. Viszont lehet annak örülni, hogy nem rockot énekeltek, mert, ha csak azt nyomnák, akkor egysíkúvá válna az egész, ezért sem értettem az erre vonatkozó kritikát.
Kocsis se nyílt még meg teljesen.
Nálam még mindig Tarány viszi a prímet ma.Newman
több mint 13 éve
Duff
3 133
Eddig Tarány a legjobb szerintem. Kiváncsi vagyok, hogy ki mit tört el. 😐NewmanSzerintem is ő a legjobb. Amit meg nem értek, h mit keres ott a Gyurcsik meg az Ikrek. Mind2 egy nagy nulla.
több mint 13 éve
6 hét 😮 Nem hiszem el, pont a debreceni csaj. 😕gyere te is csetre 😀
A Rocktenorsnak tényleg nem ez a műfaja, de jól énekelték ezt is, meg nagy arcok. Viszont lehet annak örülni, hogy nem rockot énekeltek, mert, ha csak azt nyomnák, akkor egysíkúvá válna az egész, ezért sem értettem az erre vonatkozó kritikát.
Nálam még mindig Tarány viszi a prímet ma.Newman
több mint 13 éve
6 hét 😮 Nem hiszem el, pont a debreceni csaj. 😕A Rocktenorsnak tényleg nem ez a műfaja, de jól énekelték ezt is, meg nagy arcok. Viszont lehet annak örülni, hogy nem rockot énekeltek, mert, ha csak azt nyomnák, akkor egysíkúvá válna az egész, ezért sem értettem az erre vonatkozó kritikát.
Nálam még mindig Tarány viszi a prímet ma.
több mint 13 éve
Eddig Tarány a legjobb szerintem. Kiváncsi vagyok, hogy ki mit tört el. 😐NewmanEgyik csajnak kiment a bokája. Ennyi.
Ez a kiscsaj nagyon cuki amúgy,nem lehet nem szeretni. 😀
több mint 13 éve
Eddig Tarány a legjobb szerintem. Kiváncsi vagyok, hogy ki mit tört el. 😐NewmanAlexa bokája elfordult kifelé
több mint 13 éve
Eddig Tarány a legjobb szerintem. Kiváncsi vagyok, hogy ki mit tört el. 😐
több mint 13 éve
Demes Tamás mikor elkezdett énekelni, azt hittem Vastag Csabát hallom 😂
több mint 13 éve
kezdődik a dzsembori, bevallom rohadtul kíváncsi vagyok az első hétre.akár cseten is eredménykövethetünk.
IRC2.HU a szerver, a név pedig #bowlhu
http://cbe001.chat.mibbit.com/
több mint 13 éve
Kinga beszélgetése Veronikával: "távolodunk el egymástól. Te mész jobbra én meg balra." Közben a kezével épp az ellenkező irányokba mutat 😊 Zseni 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
marci
1 023
Spoileritt az eredeti http://www.youtube.com/watch?v=fz5moVF-9wEHöriSose láttam egy Survivor-t se, de érdekelne, ezt a szériát melyik játékos nyerte a látott 16-ból?Sobri Jóska
több mint 13 éve
itt az eredeti http://www.youtube.com/watch?v=fz5moVF-9wEHöriSose láttam egy Survivor-t se, de érdekelne, ezt a szériát melyik játékos nyerte a látott 16-ból?