NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
ha láttál részt, ha nem, az ATV garancia a minőségi műsorra. ezt sztem csekkolom én is. 😀mulatós műsor made by Fásy Ádi 😀 szombat esténként, 22:00, ATV! 😀shawnkaŰűű, abból lehet láttam részleteket régebben (már ha jóra gondolok). Kifejezhetetlenül durva 😊Rataxes
több mint 13 éve
mulatós műsor made by Fásy Ádi 😀 szombat esténként, 22:00, ATV! 😀shawnkaŰűű, abból lehet láttam részleteket régebben (már ha jóra gondolok). Kifejezhetetlenül durva 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
mulatós műsor made by Fásy Ádi 😀 szombat esténként, 22:00, ATV! 😀F-Aktor. Milyen tehetségkutató az, ahol a saját lánya és ő maga a fő felfedezett és a Zeneexpressz elhangzik a főcímdalban? 😀shawnkaMost én vagyok tájékozatlan hogy nemtom mi az a Zeneexpressz, vagy Te vagy insider a témában? 😀Rataxes
több mint 13 éve
F-Aktor. Milyen tehetségkutató az, ahol a saját lánya és ő maga a fő felfedezett és a Zeneexpressz elhangzik a főcímdalban? 😀shawnkaMost én vagyok tájékozatlan hogy nemtom mi az a Zeneexpressz, vagy Te vagy insider a témában? 😀
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Mit nekünk X-faktor... Tudtátok hogy ilyen is van/volt(?)?F-Aktor. Milyen tehetségkutató az, ahol a saját lánya és ő maga a fő felfedezett és a Zeneexpressz elhangzik a főcímdalban? 😀
http://www.youtube.com/watch?v=F30H4AF1A2E&feature=player_embeddedRataxes
több mint 13 éve
Mit nekünk X-faktor... Tudtátok hogy ilyen is van/volt(?)?25 másodperccel dobogós vagyok? Tovább tényleg nem bírtam...
http://www.youtube.com/watch?v=F30H4AF1A2E&feature=player_embeddedRataxes
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Mit nekünk X-faktor... Tudtátok hogy ilyen is van/volt(?)? http://www.youtube.com/watch?v=F30H4AF1A2E&feature=player_embedded
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Attila-Gergő trash:- te ne nőzzél le engem, te picsa!
"te bölcs paraszt" 😀
"londonról azt hiszi farmermárka"
több mint 13 éve
http://velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/10/11/sebestyen_balazs/Kész ezen besírtam 😀
Lehet a következőben kiderül hogy nem is Stohl vezetett hanem Balázs 😀
több mint 13 éve
Viszont jól bírják a kubaiak 😀 Tartott vagy 1 percig...akció az volt, de a "megrakás" és a képernyőn látott maszatolás között elég nagy különbség van 😀shawnkahát azért még nem... 😀Ebből nekem az jött le, hogy volt ott akció. Ez a beszólás meg megint epic volt 😀FViktor93
nap mondata: "Ennél faszább gyereket még nem csesztem, mint JÓMAGAM"shawnka
Do your job
több mint 13 éve
catattack
3 520
-Attila gyere táncolniNagyon nagy volt!
-Nem megyek
-Mert?
-Mert be vagy baszva.
-Nem vagyok
-De be vagy
-Jó bevagyok
-Akkor húzz a picsába 😀
Ez az ember új szintre fejlesztette a parasztságot 😀Duff
több mint 13 éve
Duff
3 133
Valóban ez a nr.1 today, de a nr.2 se volt semmi, amikor Kinga bement bebaszva Attiláékhoz a nyugiba. Nem emlékszem pontosan, hogy volt a párbeszéd de kb. így lehetett.Na a kubai csődőr megrakta a kacsát 😀FViktor93hát azért még nem... 😀
-Attila gyere táncolni
-Nem megyek
-Mert?
-Mert be vagy baszva.
-Nem vagyok
-De be vagy
-Jó bevagyok
-Akkor húzz a picsába 😀
Ez az ember új szintre fejlesztette a parasztságot 😀
több mint 13 éve
Hát a 3rd base mindenképp megvolt, de azért nem lepődnék meg ha home run is lett volna 😀mellesleg ennyit Veronika huzakodásáról 😛
több mint 13 éve
akció az volt, de a "megrakás" és a képernyőn látott maszatolás között elég nagy különbség van 😀Ebből nekem az jött le, hogy volt ott akció. Ez a beszólás meg megint epic volt 😀FViktor93Na a kubai csődőr megrakta a kacsát 😀FViktor93hát azért még nem... 😀
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ebből nekem az jött le, hogy volt ott akció. Ez a beszólás meg megint epic volt 😀Na a kubai csődőr megrakta a kacsát 😀FViktor93hát azért még nem... 😀
több mint 13 éve
Na a kubai csődőr megrakta a kacsát 😀FViktor93hát azért még nem... 😀
nap mondata: "Ennél faszább gyereket még nem csesztem, mint JÓMAGAM"
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Na a kubai csődőr megrakta a kacsát 😀
több mint 13 éve
Ez az Attila mekkora orbitális faszkalap. Nemtudom Kinga miért nem rázza már le a picsába. A csávó azt hiszi, ő mondja meg az embereknek, h kivel legyenekDuffnem gondoltam volna, h Bécinél bárkit is jobban fogok utálni VV-be, de neki elég hamar sikerült elérnie...
|
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ez az Attila mekkora orbitális faszkalap. Nemtudom Kinga miért nem rázza már le a picsába. A csávó azt hiszi, ő mondja meg az embereknek, h kivel legyenek
több mint 13 éve
Semmi bajom Nórival, reggelibe meg valóvilágba meg ilyenekbe jó lenne, csak X-Factor hostnak nem 😊 Persze csak mert tudom, hogy a komolyabb X-Factorokban milyenek vannak, ha nem néznék 3 másikat, itt se lenne gond vele. 😊fetomyBazsi jobb? 😊
|
több mint 13 éve
Semmi bajom Nórival, reggelibe meg valóvilágba meg ilyenekbe jó lenne, csak X-Factor hostnak nem 😊 Persze csak mert tudom, hogy a komolyabb X-Factorokban milyenek vannak, ha nem néznék 3 másikat, itt se lenne gond vele. 😊
több mint 13 éve
VV-be pedig Hellt tolnak Seriék...biztos rtl,máskülönben kitakarták volna,csak kicsit gagyi volt 😀 Persze termékelhelyezéssel nincs gond, csak akkor már lenne valami normális márka, minimum egy Hell, de ez a zöld spáros szarság nagyon komolytalan 😀 Legközelebb a mentorok asztalán lesz egy 2l-es, Fehér-kék csíkos Tescos narancslé 😀 És így már az a nagyon finom csoki, amit a válogatón ettek is túlzás volt,hogy milka, gondolom az is büdzsé csokoládé volt 😀spar budget energiaitalt isznak 😂 fetomyasszitem már senkinek se tűnt fel...sztem ez inkább az RTL or Geszti faszasága...v lehet télleg csak azt szeretik, és a redbull/bomba/tescos meg smafu... 😀Divat
btw jó lenne ha az igazi Ördög Nóri lenne kivágva az X-Factorból mert nagyon nem illik bele az X-Factor franchise hostjai közé 😛 Sparos eladónak lehet jó lenne 😀fetomy
Nórit pedig meg nem szidni...mert rád küldöm a melegjocit...
|
több mint 13 éve
biztos rtl,máskülönben kitakarták volna,csak kicsit gagyi volt 😀 Persze termékelhelyezéssel nincs gond, csak akkor már lenne valami normális márka, minimum egy Hell, de ez a zöld spáros szarság nagyon komolytalan 😀 Legközelebb a mentorok asztalán lesz egy 2l-es, Fehér-kék csíkos Tescos narancslé 😀 És így már az a nagyon finom csoki, amit a válogatón ettek is túlzás volt,hogy milka, gondolom az is büdzsé csokoládé volt 😀spar budget energiaitalt isznak 😂 fetomyasszitem már senkinek se tűnt fel...sztem ez inkább az RTL or Geszti faszasága...v lehet télleg csak azt szeretik, és a redbull/bomba/tescos meg smafu... 😀Divat
btw jó lenne ha az igazi Ördög Nóri lenne kivágva az X-Factorból mert nagyon nem illik bele az X-Factor franchise hostjai közé 😛 Sparos eladónak lehet jó lenne 😀
több mint 13 éve
ha látok egyet tuti hazaviszem, egy kis threesome az asszonnyal, úgy hogy az elején csak nézem őket együtt 😂 😂 😂ti nem jártok spar-ba? nyár vége óta egy kivágott Ördög Nóri üdvözöl, mikor belépek az ajtón. 😀marcispar budget energiaitalt isznak 😂 fetomyasszitem már senkinek se tűnt fel...sztem ez inkább az RTL or Geszti faszasága...v lehet télleg csak azt szeretik, és a redbull/bomba/tescos meg smafu... 😀Divat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal