NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
a csajok mezőnye a legkiegyensúlyozottabb, bmelyik továbbjuthatna a 6ból
több mint 13 éve
Ahogy külföldön szokás. Ma produkciók, holnap döntések. Legalábbissztem tuti.Egyébként Muri először énekelt úgy, hogy azt érzem, hogy megérdemli a live showt. Csak van vagy 4-5 akit innen tovább tudnék nyomni.
több mint 13 éve
Statham? Eddig csak Stifler és Ljungberg jött szóba. 😀Malek utolsó embere mit énekelt?szabaA Jason Statham klón? Blue - Sorry seems to be the hardest word ha jól emlékszem.JayB
Egyébként nálam is a biztonsági őr a nagy kedvenc.
Most amúgy hogy lesz, mert elvileg ma és holnap is műsor van, de ezt hogy osztják el?
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Malek utolsó embere mit énekelt?szabaA Jason Statham klón? Blue - Sorry seems to be the hardest word ha jól emlékszem.
több mint 13 éve
szaba
10 556
Malek utolsó embere mit énekelt?
több mint 13 éve
Ez a biztonsági őr srác azért elég komoly favorit nálam. Remélem ő nyeri, egy őstehetség a faszi.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Shadi faszán beoltotta Attilát is, amikor azt mondta neki, hogy pont ő ne adjon már neki csajozási tanácsokat. Attila be is kussolt rögtön! 😂
több mint 13 éve
Shadi nagy arc! Simán a PR első helyein lesz sztem.a rendtelenséggel kapcsolatban teljesen igaza volt. bement a villába és ez várta, ő meg teljesen jogosan szóvá tette. nyilván ő zem az az iszonyat rendszerető, de ami bent van, az nagy igénytelenség.
Amúgy én közel sem vagyok rendmániás, sőt,de bazeg az nagyon durva ami a konyhában van. Mondjuk én lehet csak ott akadtam volna ki, mikor a fél méteres hajszálat kiszedem a szendvicsből...
Azt pedig még mindig szenzációsnak tartom, hogy többen úgy beszélnek, mintha az ő döntésük alapján esnének ki az emberek. De a legszebb az volt,ahogy Peti magyarázotta villalétről meg az 5-ösről, mintha Shadi nem tudná pontosan, hogy ki hogy működik a villában.. Mondjuk az Petit pont zavarhatja, hiszen akkor Shadi tudja, hogy amit Peti mond, az alapból kibaszás.
fetomy
Péter nézhetetlen. Ostoba, beképzelt, jellemtelen kis köcsög az az ember. kíváncsi vagyok arra, hogy ő vajon mit gondolhat saját magáról...
Azon egy picit meglepődtem, hogy Attila nem beszélte ki annyira a Shadi-t, mint gondoltam volna. sőt, talán ő volt a legnormálisabb vele.
Ez a félarab gyerek szimpi nekem! Kicsit nagyképű, de attól még szimpi. Eszter meg nem annyira, de sztem ő nem is lesz annyira jelentős szereplőBruceott nehéz nem nagyképűnek lenni, ahol 70 körül van az átlag IQ.
nehéz 12 ember szimpátiáját elérni egy este alatt, de nem csinálta egyébként rosszul. hajráhajrá!
még annyi, hogy Cristofelnek egyre nagyobbak a dühkirohanásai igen ki semmiségektől. ha valakinek van esze, elkezdi kóstolgatni és megvárja, míg egyet lever neki Krisz és máris eggyel kevesebb.
több mint 13 éve
Shadi nagy arc! Simán a PR első helyein lesz sztem.Amúgy én közel sem vagyok rendmániás, sőt,de bazeg az nagyon durva ami a konyhában van. Mondjuk én lehet csak ott akadtam volna ki, mikor a fél méteres hajszálat kiszedem a szendvicsből...
Azt pedig még mindig szenzációsnak tartom, hogy többen úgy beszélnek, mintha az ő döntésük alapján esnének ki az emberek. De a legszebb az volt,ahogy Peti magyarázotta villalétről meg az 5-ösről, mintha Shadi nem tudná pontosan, hogy ki hogy működik a villában.. Mondjuk az Petit pont zavarhatja, hiszen akkor Shadi tudja, hogy amit Peti mond, az alapból kibaszás.
Ja nem is, aleggyönyörűbb az volt, amikor Veronika magyaráz Cristofelnek Shadi érkezése után... "Azt mondta a srác, hogy te annyit hazudsz nekem, amennyit én neked. Úgyhogy akkor te hazudsz!" 😂 Ha Cristofelben lenne egy kis ész... 😊 De ha már az nincs, ez a fél centiről váratlanul beleüvöltök a másik arcába effektus ez zseniális 😀
Seherezádé pedig holnap megkapja a zöld utat Gergő nemkubai szivarjához.
több mint 13 éve
Na, Seherezádé erre vajon mit lép? Van mondjuk egy tippem. 😛
több mint 13 éve
Ez a félarab gyerek szimpi nekem! Kicsit nagyképű, de attól még szimpi. Eszter meg nem annyira, de sztem ő nem is lesz annyira jelentős szereplő
több mint 13 éve
Duff
3 133
"kubai rafináció" az igen 😀
több mint 13 éve
Éjszaka belenéztem és már szervezkednek is Shadi ellen.Lehet erősnek találják,de Péter&Chris elkezdtek szövetkezni ellene.(kicsit frusztráltak voltak...gondolom zavaró,hogy az újonnan érkezettek sok infót birtokolnak)néztem tegnap egy másfél órát. 😀 egyből betalálták a csajok, de jól kezelte. 3 napja még azt mondta jó buli lesz, de látszódott, hogy elkezdte bent felfogni, hogy mire is vállalkozott. 😀az élőben a villából létező dolog? szokott adás lenni?ZsocaPersze. Megy most is a valóvilág.hu-n.
Most Krisz éppen azt elemzi Petinek és Csabinak, hogy ezek az Eszter típusú nők mennyire jól tudnak szopni. 😀Schleck
az élő közvetítés ebben a szériában is este 10-től van?Zsoca
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Peti úgy nyomja a dumáját mintha 10 éve villalakó lenne.
több mint 13 éve
az majdnem Ádi, mint ő. a "h" nem használatos.A te nagypapádat is Shadinak hívják? 😀SchleckVV Bendegúzként tuti nem jut be. Jövőre már tényleg csak értelmetlen nevekkel lehet bekerülni 😛 fetomyhát figyelj, 14-ből 2 név ami nem hétköznapi. Sehi meg CristofL, ez nem olyan durva szám 😊 szódával még beférhet a sorba Dya is, akkor legyen 3Höri
több mint 13 éve
Jó, de a többieket is számítva gondoltam 😀 Meg ha hülye neved van, alapból nagyobb esélyed van mint a többieknek 😀btw hogy Dya mennyire volt veszélyben, a tegnapi szavazás végeredménye:
1. Fecó
2. Dya
3. Gergő
4. Attila
5. Péter
6. Kinga
7. Veronika
8. Cristofel
9. Annamária
10. Seherezádé
11. Melinda
12. Bandi
több mint 13 éve
én még leragadtam Bandinál 😛A te nagypapádat is Shadinak hívják? 😀SchleckVV Bendegúzként tuti nem jut be. Jövőre már tényleg csak értelmetlen nevekkel lehet bekerülni 😛 fetomyhát figyelj, 14-ből 2 név ami nem hétköznapi. Sehi meg CristofL, ez nem olyan durva szám 😊 szódával még beférhet a sorba Dya is, akkor legyen 3Höri
jó, akkor Shadival még egy, de Eszter a másik halmazt erősíti, így 3/16
több mint 13 éve
A te nagypapádat is Shadinak hívják? 😀VV Bendegúzként tuti nem jut be. Jövőre már tényleg csak értelmetlen nevekkel lehet bekerülni 😛 fetomyhát figyelj, 14-ből 2 név ami nem hétköznapi. Sehi meg CristofL, ez nem olyan durva szám 😊 szódával még beférhet a sorba Dya is, akkor legyen 3Höri
több mint 13 éve
VV Bendegúzként tuti nem jut be. Jövőre már tényleg csak értelmetlen nevekkel lehet bekerülni 😛 fetomyhát figyelj, 14-ből 2 név ami nem hétköznapi. Sehi meg CristofL, ez nem olyan durva szám 😊 szódával még beférhet a sorba Dya is, akkor legyen 3
több mint 13 éve
1. Cristofel (+7) - Közönségkedvenc, ezt szerintem kár is vitatni, és az RTL-nek is minimum annyira kell, mint tavaly Alekosz. Nem tudom, hogy nyerhet-e, de neki gyakorlatilag lila kendője van minden hétre. Az emelkedés oka egyértelmű.2. Gergő (-1) - Kissé beleszürkült már most az egészbe, de a bentiek sem tennének rá egyhamar, és pár kivételtől eltekintve nem is hiszem, hogy valaki ellen kiesne, mivel nem irritáló karakter. Az esés oka Cris.
3. Fecó (+1) - Időnként poénkodik, bent is bírják, szerintem kint se nagyon van ellendrukkere. Békít mindenkit, nem igazán utál senkit, Gombihoz tudnám hasonlítani az előzőből, sztem döntős lehet. Az emelkedés oka Kinga esése.
4. Seherezádé (+5) - Kb. ugyanaz mint Gergő. Ő már talán többek ellen kiesne, de kb. senki nem jelölné őt szvsz. Az emelkedés oka a Gergő-saga és mert még ő a legelviselhetőbb csaj, akit nem is rakna ki senki per pill.
5. Kinga (-2) - Éva módjára meg fogja találni a közös hangot mindig azzal, akivel kell. Nyerni szvsz tuti nem fog, de sokáig bent lehet. Főleg, ha kellő mértékben gyötri Attila, mert hát az szimpátiát kelthet. Az esés oka, hogy Sheri és Fecó is szvsz tovább marad.
6. Attila (-4) - Akármekkora paraszt, van aki mellette álljon, így szerintem nem lesz az első párban aki jelet kap. Ha mégis, akkor tud majd olyat választani, aki szürkébb, így bent maradhat. Főleg, hogy az RTLnek is kell egy köcsög bentre, csak emiatt kétlem, hogy a végéig maradna. Az esés oka, hogy nagyot változott negatív irányba.
7. Veronika (+3) - Cristofel miatt nincs hátrébb. Amíg vele csinálja amit most, addig biztos a helye, viszont pár hét után ez az egész már kevés lesz. Az emelkedés oka, hogy a rinyálásból átváltott Cristofelre.
8. Peti (-3) - Addig van esélye bent maradni, amíg vannak más közellenségek. Amíg ki lehet rakatni egy Dyát, Csabát, Verát addig bent lehet, de még Attilára is többen szavaznának szvsz mint rá. Az esés oka, hogy talán már nincs is olyan bent, aki bírná.
9. Annamari (-2) - Ha azt a figuráját hozná,mint az elején, mikor Alekoszos hidegséggel alázta Kingát, akkor lehetne feljebb, az utóbbi időben viszont teljesen jelentéktelenné vált. Max a hátrébb levők ellen lenne némi esélye sztem. Az esés oka, hogy úgy tűnik beszürkül, és a szépsége tuti nem tartja bent 😛
10. Vera (-) - Túlságosan nem bírják bent, ami lehet jó, de lehet vele nagyot bukni is. Ha olyan lenne, mint az első napokban akkor többre lenne esélye, de az elmúlt időszak alapján nem nagyon tett szert valami giga bázisra szvsz.
11. Csaba (-) - Jó gyerek meg minden, de esélyes, hogy még Bandi is lenyomta volna, ha nem rajta van a lila kendő. Ha gyorsan elkezd fanokat szerezni akkor át tud vészelni jó pár hetet, de jelen állás szerint nem sok ember ellen maradna bent, márpedig esélyes, hogy rá kerül legközelebb a jel.
12. Dya (-6) - IcanD meg minden, de teljesen lényegtelen valaki. Csak akkor tud tovább bent maradni, ha nem őt jelölik, akit meg igen az nem a tutira megy -ellene- hanem bepróbál egy "keményebbet" ellenfélül. Az esés oka, hogy kb. senki ellen nem lenne esélye, mert az elmúlt héten sem csinált semmit és nem is akar.
Újak közül Eszterről még fingom nincs, de kétlem, hogy lenne benne annyi, hogy top10-nél tovább maradjon így késve érkezve, Shadi viszont -hiába nem tudni még róla se semmit- azon kevesek közé tartozik, akik normális beszavazót csináltak és nem tűnik olyannak, aki beleszürkülne a mezőnybe, úgyhogy belőle kinézek egy top5-öt is akár.
Egyébként gratulálok magamnak, az 1. PRem utolsó két helyezettje távozott tegnap :cool:
több mint 13 éve
VV Bendegúzként tuti nem jut be. Jövőre már tényleg csak értelmetlen nevekkel lehet bekerülni 😛 Úgyhogy találjon ki magának valami nevet amiből az jön le, hogy nem magyar. Bár Bendegooseként vagy Bgooseként még lehet esélye 😀Egyébként feljelentették 4-en a VV5 miatt az RTL-t. "kiskorúakra káros befolyással lehet a műsor a szexuális tartalmú jelenetek, a trágár beszéd, az alkoholfogyasztás és a dohányzás bemutatása miatt." Gondolom aki a feljelentést tette, nem vette észre, hogy nem véletlenül megy 16os karikával este 9kor. 😊 Mellesleg azt a dohányzást én nem is nagyon nevezném dohányzásnak, amit ott többen művelnek és a sör meg a Bacardi Breezer sem az a kőkemény alkohol.
több mint 13 éve
nane.... 😀Én már látom magam előtt a VV6 beszavazóját: VV Bendegúz. ( persze csak az egyediség miatt nem Peti 😀) Remélem vágod kire gondolok 😀eaglesmcnabbShadit ki nem ismeri? 😀Csabát is vágom, ezek szerint őt is sokan.(mondjuk őt csak ismerem, nem a barátom) ezek szerint bgf-pszf-es vagy. 😀
De akkor is Csabát kell tolni mert ő közelebbi ismerős
nem néztem egy adást sem még, csak a minap kilinkeltek sulis fb oldalra egy szavazást hogy szavazzunk hogy Csaba kapja a matracot, direkt néztem hogy Csaba kétszer is felment 40 %-ig, aztán mindig felugrott miss kacsacsőr az első pozícióba. Kurva RTL 😀
Amúgy kíváncsi vagyok üzleti tervezés órán mikor fog feltűnni a tanárnak, hogy a suli celebje eddig papíron csak 1 óráról hiányzott, valamelyik gyökér feszt beirkálja a nevét a katalóguson 😀eaglesmcnabb
"Shadit ki nem ismeri? 😀 " na ezért mondtam három napja, hogy úgyis ő nyeri. tegnap este az egész facebook ettől égett.Zsoca
Simi egyik legjobb barátom...
gondolom akkor ismered a képet:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1515926225488&set=t.1454453556&type=3&permPage=1
meg még anno a napiszarosat is.
több mint 13 éve
Én már látom magam előtt a VV6 beszavazóját: VV Bendegúz. ( persze csak az egyediség miatt nem Peti 😀) Remélem vágod kire gondolok 😀Csabát is vágom, ezek szerint őt is sokan.(mondjuk őt csak ismerem, nem a barátom) ezek szerint bgf-pszf-es vagy. 😀Shadi nekem is ismerősöm..persze csak párszor találkoztunk baráti társaságon keresztül.Jó arcnak tűnt.GreengoShadit ki nem ismeri? 😀
nem néztem egy adást sem még, csak a minap kilinkeltek sulis fb oldalra egy szavazást hogy szavazzunk hogy Csaba kapja a matracot, direkt néztem hogy Csaba kétszer is felment 40 %-ig, aztán mindig felugrott miss kacsacsőr az első pozícióba. Kurva RTL 😀
Amúgy kíváncsi vagyok üzleti tervezés órán mikor fog feltűnni a tanárnak, hogy a suli celebje eddig papíron csak 1 óráról hiányzott, valamelyik gyökér feszt beirkálja a nevét a katalóguson 😀eaglesmcnabb
"Shadit ki nem ismeri? 😀 " na ezért mondtam három napja, hogy úgyis ő nyeri. tegnap este az egész facebook ettől égett.Zsoca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Csabát is vágom, ezek szerint őt is sokan.(mondjuk őt csak ismerem, nem a barátom) ezek szerint bgf-pszf-es vagy. 😀Shadit ki nem ismeri? 😀Elsőre nem tűnik rossznak, ez a Dakó viszont nagyon kapja a képet. 😀NewmanShadi nekem is ismerősöm..persze csak párszor találkoztunk baráti társaságon keresztül.Jó arcnak tűnt.Greengo
"Shadit ki nem ismeri? 😀 " na ezért mondtam három napja, hogy úgyis ő nyeri. tegnap este az egész facebook ettől égett.