NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
nem tudom ki nézte az m1-en a norvég terrorról szóló dokumentumfilmet, elég durva volt. Az egyik túlélő állítólag ezt nyilatkozta a CNN-nek: " Ha egy ember tettei ennyi gyűlöletet áraszthatnak gondoljunk bele együtt mennyi szeretetre vagyunk képesek..."
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
én ma arra jöttem rá, hogy eddig azért nem idegelt senki, mert nem mutatták csabát meg verát. kár h védettek, egyből kinyílt a csipa.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Erről jut eszembe a legnagyobb...amikor előtte egy szál f@szban megkérdezi Veronikát,..."hogy akkor most megcsináljam a szádat?" 😂Én eddig elviseltem Attilát, a tegnapi akciói viszont mindennek a legalja. Egyre gázabb és gázabb lesz.NewmanKomolyan én nemrég úgy voltam még vele, hogy csóri gyerek beszopja Kinga játékát, de hát itt már lassan Kingát sajnálom... Szégyen ez az ember teljesen. Azt nem tudom mihez fog kezdeni, ha már Fecó se nyalja be 25. alkalommal a "ja, ez csak a taktikám volt" szöveget.
Persze Kingát azért nem sajnálom, az általa eddig utált Csaba megkapta a kendőt, 1 órával később Kinga segge simogatta Csaba farkát azért kissé "fura" 😊 Veronika és Cris huzakodása meg még szimpatikus is lenne, ha Veronika nem irritálna ennyire. Bocs, ha NAM irritálna ennyire. Szép és jó ez a csávó húzása, meg a NAM NAM hagyjál, teljesen szimpatikus islenne, csak a NAMNAMhagyjál hitelességét veszti,ha közben nekitolja az alfelét Kiszopfelének, meg csókolgatja a nyakát. Bezzeg ugye Kiszopfel ne nyúljon a faszos kezével a szájához 😛😀fetomy
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Én eddig elviseltem Attilát, a tegnapi akciói viszont mindennek a legalja. Egyre gázabb és gázabb lesz.NewmanKomolyan én nemrég úgy voltam még vele, hogy csóri gyerek beszopja Kinga játékát, de hát itt már lassan Kingát sajnálom... Szégyen ez az ember teljesen. Azt nem tudom mihez fog kezdeni, ha már Fecó se nyalja be 25. alkalommal a "ja, ez csak a taktikám volt" szöveget.
Persze Kingát azért nem sajnálom, az általa eddig utált Csaba megkapta a kendőt, 1 órával később Kinga segge simogatta Csaba farkát azért kissé "fura" 😊 Veronika és Cris huzakodása meg még szimpatikus is lenne, ha Veronika nem irritálna ennyire. Bocs, ha NAM irritálna ennyire. Szép és jó ez a csávó húzása, meg a NAM NAM hagyjál, teljesen szimpatikus islenne, csak a NAMNAMhagyjál hitelességét veszti,ha közben nekitolja az alfelét Kiszopfelének, meg csókolgatja a nyakát. Bezzeg ugye Kiszopfel ne nyúljon a faszos kezével a szájához 😛😀
több mint 13 éve
Mr Kuba a valóvilág történelmének legnagyobb karaktere, ez nyugodt szívvel kijelenthető 😀JayBhát azért Alekinnyó is ott volt a szeren...de az faszi ez télleg vmi hihetetlen... 😀
|
több mint 13 éve
Én eddig elviseltem Attilát, a tegnapi akciói viszont mindennek a legalja. Egyre gázabb és gázabb lesz.
több mint 13 éve
Annyira várom, hogy láthassam a bunkó paraszt fejét, ahogy kiesik.
több mint 13 éve
Attila bámulatosan geci. Minimum annyit fordult nálam minuszba, mint Cris pluszba.hatásszünet kellett volna 😀
btw újabb epic 😂 "Csabi erős, én is erős vagyok, és itt vagy te is..." 😂😂fetomy
több mint 13 éve
Attila bámulatosan geci. Minimum annyit fordult nálam minuszba, mint Cris pluszba.majdnem beszartam ezen a szövegen én is 😀
btw újabb epic 😂 "Csabi erős, én is erős vagyok, és itt vagy te is..." 😂😂fetomy
több mint 13 éve
Attila bámulatosan geci. Minimum annyit fordult nálam minuszba, mint Cris pluszba.btw újabb epic 😂 "Csabi erős, én is erős vagyok, és itt vagy te is..." 😂😂
több mint 13 éve
Mr Kuba a valóvilág történelmének legnagyobb karaktere, ez nyugodt szívvel kijelenthető 😀JayB+1.
Attila meg nálam az eddigi legirritálóbb arc.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Mr Kuba a valóvilág történelmének legnagyobb karaktere, ez nyugodt szívvel kijelenthető 😀
több mint 13 éve
hmmm eddig nem igen néztem az új VV szériát max 1-2 részt kaptam el de hallottam Christoról aztán utánna néztem,hogy mégis miket művel ... Eszméletlen ez az ember 😀 😀
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ha valakit bent kell tartani akkor az Christofel 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Vera a másik védett, nem mellesleg Cristoforo megkapta a kacsacsőrűt:Bandika 😀😀😀DD
http://www.valovilag.hu/video/143297Bazzani
több mint 13 éve
Vera a másik védett, nem mellesleg Cristoforo megkapta a kacsacsőrűt:http://www.valovilag.hu/video/143297
több mint 13 éve
Ja, hát bakik idén is vannak, épp tegnap mondta tesóm, hogy neten nézett valami videót Veronikáról, ahol a csaj a külső szobából besétál bentre, és a 3 vágókép úgy néz ki, hogy az elején magassarkúban van, közben az udvaron mezítláb és mikor belép a lakásba, újra magassarkúban 😀 Mondjuk ez a lila kendős még annyira nem gáz, ma úgyis leadják, hogy mi volt az Arénában.
itt is van 😀 http://www.youtube.com/watch?v=a1owOZtWM3g
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Azért ez elég facepalm lenne az rtltől 😀
több mint 13 éve
Mondtam én, hogy nem Csaba esik ki 😀
több mint 13 éve
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de mintha Csaba interjúja közben láttam volna egy lila kendőt a csuklóján. Bár lehet csak divatkendő volt.... 😀Newman
több mint 13 éve
- Egy kutyával élek együtt 7 éve.... KI NEM SZARJA LE??? (Aki New Girlt néz,itt nagyon bevillant Coach 😂 )Szenzációs órási leírhatatlanul szenzációs figura Kiszopfel 😂 Istenem mennyire jó, hogy ő került be 😂
Egyébként Balázsnak nagyon fekszik a valóvilág 😀 Múltkor Veronikáról mondott egy jó szöveget, csak már nem emlékszem 😀 De rendszeresen már tavaly is minden adásban amikor volt, elejtett valamit 😀
több mint 13 éve
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de mintha Csaba interjúja közben láttam volna egy lila kendőt a csuklóján. Bár lehet csak divatkendő volt.... 😀
több mint 13 éve
beszavazókat nem láttam, és azóta is csak 2 epizódot, de erre a gyöngyszemre most bukkantam rá: http://www.youtube.com/watch?v=2Rcd9RoN7Ns&feature=relatedholnaptól bekapcsolódok, mert ez zseniális 😀
több mint 13 éve
Én már csak Castrónak hívom. A kubai vezér 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: