NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
kubai latin srác vagyok

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A könyvesházfiúk abszolút top! Én nagyon bírtam a tavalyi Alekosz-féle bandát, és Cristofelt rühelltem az elején, de komolyan mondom, ez a banda überel mindent 😀

Kinga gyönyörűen szólózik. Éneklésnek nem éneklés. Rapnek nem rap. Szavalásnak nem szavalás. Nem tudom mi volt. 😂 Ez az énekes produkció nagyon ratyi.
több mint 13 éve
Attila amennyire szimpatikus volt az elején, annyira kedvelem egyre kevésbé...fetomy
Detto.
Nálam a Könyvesház fiúk a nyerők egyelőre.
A többiek símán pótolhatóak.

több mint 13 éve
Istenem könyörgöm a műsorkészítőknek, ésvagy a szavazóknak, hogy a krájkendi takarodjon már haza! Istenem mennyire elviselhetetlen már... Rosszabb bazmeg egy átlag napon, mintha a két húgom és anyám egy napon menstruálnának.. :mad:
több mint 13 éve
Komolyan mondom Cristofel szenzációs 😂 Ő a Nagy vezető, aki még vezet is, de hatszor elmondta Peti, hogy miről van szó, de még szerintem ma sem érti miért kell a születési dátum 😂

Akadékosan kell kérdezni, hogy ne legyen gyanús 😂😂😂 EZ KÉSZ Mi vagyunk aaa.... Túlélők, vagy nem? 😂 Ááááá, kurvára remélem, hogy ezek bent maradnak, mert elképesztően szenzációsan csodálatosak 😂😂fetomy
"-Jól használtam a szót?
-Nem."
Behugyoztam. 😀 😀

több mint 13 éve
Attila amennyire szimpatikus volt az elején, annyira kedvelem egyre kevésbé...
több mint 13 éve
Cristofelt soha ne szavazzák ki! 😀JayB
" Ebben a produkcióban egyértelműen én voltam a legjobb."
Ilyen ember nincsen.

Viszont ez a savanyú Attila nézhetetlen.

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Hopp a kubai selyemfiu tényleg betámadta Veronikát 😀Duff
Kubai Isten.
Viszont ez az Attila egy genny alak.Bazzani
Szerintem is egy paraszt. Aki még idegesít az Péter, Vera és Kinga. Viszont nem gondoltam volna, de Fecó szimpatikus, sőt az értelmesek közé tartozik odabent. Csabát meg nem küldeném haza, nem ő tehet róla, h a rendezők őt küldték be utolsónak.
több mint 13 éve
Komolyan mondom Cristofel szenzációs 😂 Ő a Nagy vezető, aki még vezet is, de hatszor elmondta Peti, hogy miről van szó, de még szerintem ma sem érti miért kell a születési dátum 😂

Akadékosan kell kérdezni, hogy ne legyen gyanús 😂😂😂 EZ KÉSZ Mi vagyunk aaa.... Túlélők, vagy nem? 😂 Ááááá, kurvára remélem, hogy ezek bent maradnak, mert elképesztően szenzációsan csodálatosak 😂😂
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Cristofelt soha ne szavazzák ki! 😀
több mint 13 éve
Azt nem igazán értem én, hogy minek rakta kb. mindenki egy emberre? Megmondták nekik, hogy a nézők fognak dönteni, nem ők. Max elérik azt, hogy pont ők nem fognak kiesni, mert már csak azért is szavaznak rájuk.

Könyvesházfiúk lol
több mint 13 éve
Cristofel az igazi hadvezér. 😀

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
miért jobb kimondani mondjuk Vera helyett azt, hogy tizenkettő? és miért beszélnek kódban maguk között, ha amúgy sem hallja ott őket senki? 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Erre a sok mínuszra Csaba úgy reagált, mint Hurka az elején, Dya meg úgy, mint Hurka a végén. 😀

több mint 13 éve
Nikolas is szar volt itt emlékszem, azért faszság 3 perc alapján elítélni valakit.JayB
Csak akkor ne mondják el százszor,hogy "csak 3 perced van megmutatni magad".Bazzani
Ez főleg arra igaz, akiben nem olyan biztosak. Hidd el, ha lett volna mittudomén 80 helyre 80 jó,akkor a szarok közül max 1-2 kivétel mehetett volna tovább.
több mint 13 éve
Hopp a kubai selyemfiu tényleg betámadta Veronikát 😀Duff
Kubai Isten.
Viszont ez az Attila egy genny alak.

több mint 13 éve
Hopp a kubai selyemfiu tényleg betámadta Veronikát 😀
több mint 13 éve
fetomy és a többi tapasztalt X-Factorozó: Ez a forduló mindenhol ilyen értékelehetetlenül szar? Akiket mutattak eddig az mind továbbjut, akit nem az kb. mind kiesik.Schleck
Néztem a tavalyi UK és AUS X-Factort, és ezekből az ideit is. Azt hiszem az idei UK bootcamp az első, amiben nagyon sokan jók, és ki is esett néhány, mert egyszerűen nem volt elég hely. A tavalyi ausztrált mindenki elbaszta, ha jól emlékszem talán 2 ember volt, akire azt mondták, hogy jól teljesített, a tavalyi uk-ban talán több jó volt, de nagyon sokan szarok voltak. Az idei ausztrálban azt hiszem megintcsak 3-4 jó volt, a lány kategóriából pl. egyetlen egy darab volt.

Azt nem szabad elfelejteni, hogy ez itt úgy működik, hogy javarészt amatőröknek 1 napjuk van arra, hogy egy lista számaiból egyet tökéletesen megtanuljanak. Tanárok, segítők nélkül. Ráadásul idén az UK mintájára a magyarban is csapatokat csináltak, ami sokaknak nem passzol. ÉS nem azért mert szarok, csak szimplán egyedül jók. És tegyük fel vannak 3-an, abból kettő jó lehetne, de 1 szar. Teljesen lehúzza a másik kettőt is (pl. Katicáéknál szerintem ez is játszott). Egy csapat ritkán működik jól, ha 1 napja vannak együtt. Hónapok is kevesek a harmóniához, és harmónia nélkül az egész produkció egy szar.
több mint 13 éve
Igaz én le vagyok maradva egy 20 perccel, DE:

1) Ha pusztán a táborban mutatott produkció alapján jutna tovább valaki, akkor így a műsor fele alapján lenne 2 továbbjutó. És akkor 2 alatt azokat értem, akik legalább nem voltak ultragázszarok, csak szimplán nem jók.
2) Eddig még olyan nem esett ki, aki jól énekelt ebben a körben.
3) Van asszem 150 versenyző. Azokra van mittudomén 80 hely. A 150-ből jól teljesít mondjuk 2 ember, de teszem azt netán 20. A maradék 60-at akkor nem töltöd fel azokkal, akik elsőre lenyűgöztek, csak most nem jött össze? Nem hát, nyilván továbbmennek 2,3, 10, 20 emberrel, max kimarad a tábor többi napja, a mentorok háza meg 1-2 élő show.

Ennek a körnek nem az a lényege, hogy ha jó vagy továbbmész, ha szar, akkor kiesel. Ha valakiről tudják, hogy jó, akkor továbbengedik, ha nem volt nála 80 jobb. Most amit ti mondtok, az alapján pl. Katica sima kieső, holott egyértelmű, hogy -igaz a mezőny silánysága miatt is - a nagy részénél ő jobb. Nyilván ha sarkítunk, akkor nevetséges, hogy "szar voltál továbbmész", de igazából ez "szar voltál, de a legtöbben azok voltak, és benned legalább látunk valamit".

Elég sok X-Factort nézek, és elhihetitek külföldön is ez van. Ha nincs elég hely, akkor a rosszul teljesítőkből azokat választják, akik legalább az első körben jók voltak. És az élőkben elmondom, hogy a top5-ökből 2-4 szinte mindig szar volt a bootcampben.

És akkor még nem is említettem Altiyan Childs-ot, aki kiesett volna az első audíción, a bootcamp első napján és a bootcamp második napján is, mivel egyáltalán nem tudta szöveget egyik alkalommal sem. De tovább jutott, mert a többiek sem voltak olyan jók, és mert benne láttak valamit. Nagyjából a 3. élő showtól kezdve kérdés nem lehetett, hogy nyer.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
fetomy és a többi tapasztalt X-Factorozó: Ez a forduló mindenhol ilyen értékelehetetlenül szar? Akiket mutattak eddig az mind továbbjut, akit nem az kb. mind kiesik.

több mint 13 éve
Nikolas is szar volt itt emlékszem, azért faszság 3 perc alapján elítélni valakit.JayB
Csak akkor ne mondják el százszor,hogy "csak 3 perced van megmutatni magad".

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Nikolas is szar volt itt emlékszem, azért faszság 3 perc alapján elítélni valakit.
több mint 13 éve
Ennek az X-faktor 2. fordulónak sok értelme van. Aki kurvaszar most, az is továbbjut, mert az 1. fordulóban jó volt. Tehát az első forduló alapján határozzák meg a TOP24-et.Duff
Csak 3 perced van megmutatni,csak 3perc.

Hát ez nagyon gyenge volt,semmi jót nem tudok mondani.

Továbbjutottál.

több mint 13 éve
Ennek az X-faktor 2. fordulónak sok értelme van. Aki kurvaszar most, az is továbbjut, mert az 1. fordulóban jó volt. Tehát az első forduló alapján határozzák meg a TOP24-et.
több mint 13 éve
Annak, aki nem igazán tud angolul, nem is olyan szar ez a szinkron az X-Factorhoz. Aki viszont tud angolul, annak nagyon gagyi 😂

Tyra Banks cool = Rihanna laza
He pushed me down. = Még lökdösött is néha.
A meghallgatások a nyugati part után Seattle-be érkeztek.
Mivel három szóval me-sé-sek vagytok, igen.