TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én sztem a mai nappal fel is hagytam az x-faktor nézést. jó énekes nincs, az egyetlen látványelemet, a négy ikert meg kivették 😕

még az kéne, hogy attilát kiejtik a vv-ből, aztán az is nézhetetlen lesz.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
Gergő ma sem volt jó, nem tudom mire Istenítette fel úgy a zsűri, de a lényeg hogy bent van még 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 561 — Amerikai sportok rajongója
Muri Enikő éneklése nagyon sokszínű. 10-20 mp normális éneklés, majd 1:40-1:50 üvöltözés a végéig. De amilyen gyenge volt a "halk" eleje, nem is csodálom...

LIL C szerintem egyébként most nem is rossz.fetomy
Nekem most tetszett a legjobban, nagyon jól állt neki ez a dal, és ebben a kiabálás is kellett és rendben volt. LIL C is egyre jobb, múltkori párbajdala, és ez is szenzációs volt. Mivel ahogy mondták, hogy ez nemcsak egy sima énekhang verseny, így mint előadó, popsztár tényleg nagyon rendben van, és bizony hangja is egyre jobb. Amúgy várható volt a csapatokra tippeltem volna én is, meg Balicz Gergőt is szívesen láttam volna itt.zavi27
Én meg Alexát inkább :/

Amúgy ma Tomin és Enikőn kívül mindenki gyenge volt, remélem az ikrek repülnek így.Double B
Alexa olyan átláagos, kellemes, de semmi kiemelkedő szerintem midnen héten. Ikrek gyengék voltak szinte végig, bár ma énekeltek a legjobban. Amúgy egyértelmű nekem, hogy van a Muri-Kocsis-Tarány hármas aki erős ebben a mezőnyben (talán még LIL C felzárkozhat ha így folytatja), de a többi elég gyenge eresztés. Akinek még nagyon drukkolok, és alegszimpibb az a Vera, Ő meg tudott maradni eddgi nagyon kedvelhetőnek, ellentétben a Gergővel.
több mint 14 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Muri Enikő éneklése nagyon sokszínű. 10-20 mp normális éneklés, majd 1:40-1:50 üvöltözés a végéig. De amilyen gyenge volt a "halk" eleje, nem is csodálom...

Nekem most tetszett a legjobban, nagyon jól állt neki ez a dal, és ebben a kiabálás is kellett és rendben volt. LIL C is egyre jobb, múltkori párbajdala, és ez is szenzációs volt. Mivel ahogy mondták, hogy ez nemcsak egy sima énekhang verseny, így mint előadó, popsztár tényleg nagyon rendben van, és bizony hangja is egyre jobb. Amúgy várható volt a csapatokra tippeltem volna én is, meg Balicz Gergőt is szívesen láttam volna itt.zavi27
Én meg Alexát inkább :/

Amúgy ma Tomin és Enikőn kívül mindenki gyenge volt, remélem az ikrek repülnek így.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nem is mondtam, hogy nem kellett, csak jó lenne, ha nem abból állna az ÖSSZES produkciója, hogy elkezdi szép normálisan, aztán a szám 90%-át az első refréntől végigkiabálja.
több mint 14 éve

Nekem most tetszett a legjobban, nagyon jól állt neki ez a dal, és ebben a kiabálás is kellett és rendben volt. LIL C is egyre jobb, múltkori párbajdala, és ez is szenzációs volt. Mivel ahogy mondták, hogy ez nemcsak egy sima énekhang verseny, így mint előadó, popsztár tényleg nagyon rendben van, és bizony hangja is egyre jobb. Amúgy várható volt a csapatokra tippeltem volna én is, meg Balicz Gergőt is szívesen láttam volna itt.
több mint 14 éve
azért rögtön egymás utáni héten tök ugyanazt eljátszani.. 😊 Reméljük Geszti nem kezd bele egy bőgőrohamba, mert azt már lehet nem bírom el..
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Ugy látszik van a nézőknek hallása 😀 Szerintem is ez a 2 a leggyengébb. Innen nekem mind1 ki esik ki.
több mint 14 éve
Bazzani: Látod, modntam én, hogy Vera nem fog Avrilt énekelni 😛
több mint 14 éve

LIL C szerintem egyébként most nem is rossz.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 866
Ez a legkedvesebb Jackson számom, őserő van benne, na nem ebben a verzióban...
több mint 14 éve
Szerintem LilC tökre hasonlit Urby Emanuelsonra 😀

Így már van két focistánk.
több mint 14 éve
Fúú ez nyugodtan bekerülhetne a válogatós "lol" kategóriába...
több mint 14 éve
Huu ez az ACDC elég gyengus :/Duff
Kb. az összes gyengus. 😉Greengo
bizti őr jó volt többi unalmas és gyenge
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Huu ez az ACDC elég gyengus :/Duff
Kb. az összes gyengus. 😉 Gondolom nem árulok el nagy titkot de ez a műsor nem azokról szól akik a színpadon állnak hanem arról a 4 majomról akik zsűrinek nevezik magukat.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Baricz teljes csod megint,kocsis most atlagos,ikrek magukhoz kepest jok voltak,veranal kapott el eloszor a rockfeeling szerinten o oldotta meg eddig a legjobban,es amugy is az egyik legszimpibb nekem.
több mint 14 éve
Huu ez az ACDC elég gyengus :/
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Gesztit de fejberúgnám...Schleck
Én meg szívesen visszafejelném Neked.

Do your job
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Gesztit de fejberúgnám...

több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 761 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Nórikára húzzanak egy vödröt, borzalmas...

több mint 14 éve
Nóri szó szerint fizikailag fáj már.. De azt nem fogom megérteni, hogy miért kell férfinak alakítani a fejét...

Sebaj, úgyis csak felvezetek ezzel a kakival a UK Halloween weekre 😊

Bazdmeg lemosható tetkó 😂 😂
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Biztos szar ember vagyok, de én nem bírom BAricz Gergő világfájdalomtól eltorzult fejét. Ráadásul ez sem volt jó...

Do your job
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jesszus Nóri, jövő héten szakállad is lesz?fetomy
De ezek a poénok is...
Botrány gyengén kezdődik ez a mai x-faktor és már most tudom, hogy a sok műrockos elem is ki fog készíteni.

több mint 14 éve
Jesszus Nóri, jövő héten szakállad is lesz?
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Remélem VV5 után lesz egy szerelem a legalsóbb szinteken Christofellel, és azt is megnyeri Veronika.Fa
Cristofelt leigazolja az Aranypart 2.0