NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Yessz. Minden szavaddal egyetértek. Én is annak drukkoltam, hogy kiessen. Semmit nem láttam tőle ami ey picit is tetszett volna.Teljesen retek a magyar zsűri... Nem az, hogy Katicának kellett volna nyerni, mert nem. De az, hogy a mentorházba nem került be, az nevetséges. Hihetetlenek ezek komolyan mondom. Bezzeg Muri Enikőtől el voltak ájulva, hát nekem tavaly tetszett, idén szerintem konkrétan semmi nem volt. Tavaly éreztem ahogy énekelt, idén nem.Nem láttam még a tegnapi részt de a duci kiesésének hírével nagyon feldobtad a napomat 😊 Vsz. nem csak a hangot/énektudást veszik figyelembe, hanem azt is hogy milyen "színpadi" jelenséget nyújt az adott versenyző, megvan-e benne a "sztárrá válás"-hoz minden. Hááát a Katicácska szerintem undorító egy karakter a folyamatos siránkozásával/pofavágásaival, már az első szériában leköptem volna legszívesebben. Egyáltalán nem színpadra való, és nem csak a testalkata miatt mondom. Szerintem teljesen abban volt, hogy majd most jól megnyeri az egészet mert hogy milyen jól jött neki a tavalyi kiesés... Hát most nagyot koppant a dagi 😊 Köcsög kis "ki-ha-én-nem" nyavalygós rohadék 😊Rataxes
fetomy
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Teljesen retek a magyar zsűri... Nem az, hogy Katicának kellett volna nyerni, mert nem. De az, hogy a mentorházba nem került be, az nevetséges. Hihetetlenek ezek komolyan mondom. Bezzeg Muri Enikőtől el voltak ájulva, hát nekem tavaly tetszett, idén szerintem konkrétan semmi nem volt. Tavaly éreztem ahogy énekelt, idén nem.Nem láttam még a tegnapi részt de a duci kiesésének hírével nagyon feldobtad a napomat 😊 Vsz. nem csak a hangot/énektudást veszik figyelembe, hanem azt is hogy milyen "színpadi" jelenséget nyújt az adott versenyző, megvan-e benne a "sztárrá válás"-hoz minden. Hááát a Katicácska szerintem undorító egy karakter a folyamatos siránkozásával/pofavágásaival, már az első szériában leköptem volna legszívesebben. Egyáltalán nem színpadra való, és nem csak a testalkata miatt mondom. Szerintem teljesen abban volt, hogy majd most jól megnyeri az egészet mert hogy milyen jól jött neki a tavalyi kiesés... Hát most nagyot koppant a dagi 😊 Köcsög kis "ki-ha-én-nem" nyavalygós rohadék 😊
fetomy
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
ő fogja megnyerni az egész szériát.Zsocaezt írhattad volna spoiler-be...
több mint 13 éve
csütörtökön egy kedves barátom(Shadi) lesz a VV beszavazóshowjában. jó gyerek. SPOILER VESZÉLY!!!
ő fogja megnyerni az egész szériát.
több mint 13 éve
Jézusom kik ezek amentorok??? Külföldiben is esik ki jó, de csak ha jobb kerül be helyette, de az, hogy Katica kiesett, az, hogy az kiesett, akinek -szerintük- legjobb a hangja, az eszméletlen. Mert nincs stílusa.... Egyáltalán nem volt szimpi a gyerek, de gyökérség volt itt kiejteni.Teljesen retek a magyar zsűri... Nem az, hogy Katicának kellett volna nyerni, mert nem. De az, hogy a mentorházba nem került be, az nevetséges. Hihetetlenek ezek komolyan mondom. Bezzeg Muri Enikőtől el voltak ájulva, hát nekem tavaly tetszett, idén szerintem konkrétan semmi nem volt. Tavaly éreztem ahogy énekelt, idén nem.
Persze kellett nyilván a dráma, de a magyarok nagyon gagyi módon oldják meg az összes olyan dolgot, amiben nem köti őket a szabvány. Nem baj, hálistennek van 3 másik országé, amit nézhetek anélkül, hogy orbitális baromságokat nézegetnék...
több mint 13 éve
Na hát ez is remek lesz... 😒
több mint 13 éve
Duff
3 133
Azt beszélték miközben tárgyaltak, h Fehér Zoltán (alias homár cigány) abszolut a legjobb. Akk hogy esett ki?
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Muri Enikőnél meg az idei 3 másik x-factorban sokkal többször hallottam sokkal szebben elénekelni. Szerintem tavaly jobb volt, idén én még a top3 csaj közé se raknám be -pedig úgyis be fogják...fetomyNálam meg Enikő egyértelmű esélyese az egész shownak. 😛
több mint 13 éve
Duff
3 133
Na Malek Miki arc, kirakja Katicácskát 😀Bevallotta a srác? 😀 Jó tudni, kb ennyit nézek ilyen műsorokat 😀Nem tudom, hogy egyre gondolunk-e. Én most a lefonott hajú cigánygyerekre gondoltam. A másik, bevallottan meleg srác szerintem meg egyszerűen nem tehetséges. Az agyon dícsért Mad Worldjét énekelték már el ezerszer jobban is, pl itt: http://www.youtube.com/watch?v=0K08etLXesESchleckJa akkor másra gondoltunk 😀 A befonott haju nemhiszem, h bent lesz az élő műsorban, annyira nemjó szerintem. Csak én a homárból már egyből a gyerekre gondoltam 😀Duff
Az a lényeg hogy legalább az egyik székely srác meg Vera jusson be. Bár úgyis Katica nyeri mert "különben abbahagyja az éneklést"Double B
több mint 13 éve
Bevallotta a srác? 😀 Jó tudni, kb ennyit nézek ilyen műsorokat 😀Ja akkor másra gondoltunk 😀 A befonott haju nemhiszem, h bent lesz az élő műsorban, annyira nemjó szerintem. Csak én a homárból már egyből a gyerekre gondoltam 😀DuffA legjobbak közé tartozik, biztos bejut a top12-be. Szerintem kurvajól énekel, kár, h buzi, eléggé idegesít, h mindig elbőgi magát. (ha ugyanarra gondolunk 😀 ) Attól függetlenül szerintem ő, a biztonsági őr, meg egy fiatal csaj akinek a nemtudom a nevét a legjobb 3.DuffNem tudom, hogy egyre gondolunk-e. Én most a lefonott hajú cigánygyerekre gondoltam. A másik, bevallottan meleg srác szerintem meg egyszerűen nem tehetséges. Az agyon dícsért Mad Worldjét énekelték már el ezerszer jobban is, pl itt: http://www.youtube.com/watch?v=0K08etLXesESchleck
Az a lényeg hogy legalább az egyik székely srác meg Vera jusson be. Bár úgyis Katica nyeri mert "különben abbahagyja az éneklést"
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ja akkor másra gondoltunk 😀 A befonott haju nemhiszem, h bent lesz az élő műsorban, annyira nemjó szerintem. Csak én a homárból már egyből a gyerekre gondoltam 😀Nem tudom, hogy egyre gondolunk-e. Én most a lefonott hajú cigánygyerekre gondoltam. A másik, bevallottan meleg srác szerintem meg egyszerűen nem tehetséges. Az agyon dícsért Mad Worldjét énekelték már el ezerszer jobban is, pl itt: http://www.youtube.com/watch?v=0K08etLXesESchleckEz a homár cigány kegyetlenül irritál. Remélem már innen sem jut tovább, pedig sajnos tovább fog.A legjobbak közé tartozik, biztos bejut a top12-be. Szerintem kurvajól énekel, kár, h buzi, eléggé idegesít, h mindig elbőgi magát. (ha ugyanarra gondolunk 😀 ) Attól függetlenül szerintem ő, a biztonsági őr, meg egy fiatal csaj akinek a nemtudom a nevét a legjobb 3.Duff
Egyébként vicces nézni Keresztes Ildikó féltékeny fejét a szebb női énekesek produkciója közben. 😀Schleck
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy egyre gondolunk-e. Én most a lefonott hajú cigánygyerekre gondoltam. A másik, bevallottan meleg srác szerintem meg egyszerűen nem tehetséges. Az agyon dícsért Mad Worldjét énekelték már el ezerszer jobban is, pl itt: http://www.youtube.com/watch?v=0K08etLXesEEz a homár cigány kegyetlenül irritál. Remélem már innen sem jut tovább, pedig sajnos tovább fog.A legjobbak közé tartozik, biztos bejut a top12-be. Szerintem kurvajól énekel, kár, h buzi, eléggé idegesít, h mindig elbőgi magát. (ha ugyanarra gondolunk 😀 ) Attól függetlenül szerintem ő, a biztonsági őr, meg egy fiatal csaj akinek a nemtudom a nevét a legjobb 3.Duff
Egyébként vicces nézni Keresztes Ildikó féltékeny fejét a szebb női énekesek produkciója közben. 😀Schleck
több mint 13 éve
Na, tessék a sok tegnapi deszarvagytovábbmész ma mégiscsak tudott normálisan énekelni. Ez van, mostmár aki hibázik, valószínű kiesik...Btw.. Keresztes Ildikótól nagyon látványos sokszor, hogy nemtud mit mondani és csak ismétli a többieket.
Egyébként az újként összerakott csapatból szerintem a bal szélsőnek volt csak jó hangja, nem ült nekem ez a produkció. Muri Enikőnél meg az idei 3 másik x-factorban sokkal többször hallottam sokkal szebben elénekelni. Szerintem tavaly jobb volt, idén én még a top3 csaj közé se raknám be -pedig úgyis be fogják...
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ez a homár cigány kegyetlenül irritál. Remélem már innen sem jut tovább, pedig sajnos tovább fog.A legjobbak közé tartozik, biztos bejut a top12-be. Szerintem kurvajól énekel, kár, h buzi, eléggé idegesít, h mindig elbőgi magát. (ha ugyanarra gondolunk 😀 ) Attól függetlenül szerintem ő, a biztonsági őr, meg egy fiatal csaj akinek a nemtudom a nevét a legjobb 3.
több mint 13 éve
Ez a homár cigány kegyetlenül irritál. Remélem már innen sem jut tovább, pedig sajnos tovább fog.Egyébként vicces nézni Keresztes Ildikó féltékeny fejét a szebb női énekesek produkciója közben. 😀
több mint 13 éve
hát ez télleg a bránermájszter.... 😀http://www.youtube.com/watch?v=odJ2bhaLsZISzerintem inkább Stiflerre hasonlít.SchleckNem olyan meglepő, miután Stifler és Ljungberg is nagyon hasonlítanak egymásra 😀
btw fingom nincs kire gondoltok 😀 De majd holnap meglátom.fetomy
braxa88
|
több mint 13 éve
Dya: ég a testem, geci!Krisz: nekem is a pofám!
Kuba véletlenül a szauna illóolajával kente be Dya testét a randin. 😀
több mint 13 éve
Picsába, hogy 1 napot várni kell a UK X-Factor eredményére... Egyébként ez a girls kategória nagyon brutális. 8-ból 7, de inkább 8 sima továbbjutó lenne egy másik évben. Egyikükben se nagyon volt hiba, mégis kurvára meglepne, ha nem a Janet-Jade-Amelia-Misha négyes menne be a live showba. Annyira jó a hangjuk, jól énekelnek, szerethetőek és még teljesen egyediek is, hogy az hihetetlen...Egyébként Robbie Williams hatalmas figura 😂 Marha nagy idióta 😀
több mint 13 éve
Mondjuk Kocsis Tibor jó is, bár a mai részt még nem láttam. 😊
több mint 13 éve
Jaa igen, a CSSZ-es. Igen ha jól emlékszem ő a kevés jobb között volt ma is. Jah, esélyes rá szerintem is, de van még 1-2.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
http://www.youtube.com/watch?v=odJ2bhaLsZINem olyan meglepő, miután Stifler és Ljungberg is nagyon hasonlítanak egymásra 😀xfaktor amugy a Ljungberg hasonmás srác nyeri. ezbiztosbraxa88Szerintem inkább Stiflerre hasonlít.Schleck
btw fingom nincs kire gondoltok 😀 De majd holnap meglátom.fetomy
több mint 13 éve
Nem olyan meglepő, miután Stifler és Ljungberg is nagyon hasonlítanak egymásra 😀xfaktor amugy a Ljungberg hasonmás srác nyeri. ezbiztosbraxa88Szerintem inkább Stiflerre hasonlít.Schleck
btw fingom nincs kire gondoltok 😀 De majd holnap meglátom.
több mint 13 éve
xfaktor amugy a Ljungberg hasonmás srác nyeri. ezbiztosbraxa88Szerintem inkább Stiflerre hasonlít.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
xfaktor amugy a Ljungberg hasonmás srác nyeri. ezbiztos
több mint 13 éve
Aztarohadt, én is kubai latin srác vagyok 😮 Viszont a különbség, hogy bennem kubai vér is van, ezért én vagyok a szebb, okosabb, erősebb, királyabb, a tököm is keményebb ráadásul a szemeim varázslatosak. Azért lehetsz te a hülyébb 😉😂
Btw. Az a 6-os, ami ugye kb. 1 órán át létezett csak kb. nagyon gagyi. Összetart Gergő és Seherezádé, meg ameddig Gergő Sherivel van elfoglalva, addig Kinga és Veronika, aztán cső. Ja, meg hát szegény Fecó összefogna bárkivel, ha nem járna ezzel együtt, hogy taktikai pickeket kell majd nyomnia.
Na mindegy, ha bent marad a könyvesházfiúk csapata nagyon boldog leszek, de annál boldogabb nem lehetek mint akkor, ha krájkendi húz nagyon messzire a TV-től.