TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Hát hiába, közel van a kiszavazás 😂
több mint 13 éve
Azt olvastam máshol,hogy Cristofel mester bekúrta Veronikát az éjszaka. 😀BazzaniAnnamari meg szerelmet vallott Péternek 😀
több mint 13 éve
Azt olvastam máshol,hogy Cristofel mester bekúrta Veronikát az éjszaka. 😀
több mint 13 éve
Zseniális, hogy mennyire buták ezek a nők. 5-ös csapat? Jesszus. Komolyan, már kételkedem benne, hogy a Peti-féle csapat a butább. Az 5-ösből van kb. 2, akinek esélye van, hogy összetart. Kinga-Veronika gyönyörűen összeállt, mivel mindkettő rühelli már most Seherezádét, csakhogy mindkettő féltékenységből, és eszükbe nem jut, hogy igazából egymást minimum annyira kéne utálniuk így. Kinga szokásosan szánalmas. Kibaszott Attilával (akart), amin persze a nagy idegben is nagyon jót tud röhögni, de azon fel van háborodva, hogy neki Attilával kell bemenni. Veronika és Kinga kb. hasonló szinten szánalmasak. Előbbi egyre gyakrabban, Kinga egyelőre főleg ha odavész a kontroll.Egyébként mi lett azzal, hogy újraosszák az ágyakat fordított sorrendben?
több mint 13 éve
Ez az új csapat valami fenomenális 😂FViktor93Szupercsapat zene sem semmi volt alatta.
Cristofel egy zseni. 😀
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ez az új csapat valami fenomenális 😂
több mint 13 éve
Főleg,hogy kb annyira szűz mint én.A Dyában mi érdekes van azon kívül,hogy szilikoncsöcse van?BazzaniSemmi!...és menni is fog .Pasiknál nehezebb a helyzet mert ugyan a Csaba semmit sem csinál,de lehet tinilányok kedvence már most.Ha nem Ő akkor Bandika megy..mert ez a szerep sem túl érdekes.(azaz gyorsan kiég mert puncit nem fog kapni)Greengo
Menni fog,mert szarul játszotta el a rá aggatott szerepet.
több mint 13 éve
A Dyában mi érdekes van azon kívül,hogy szilikoncsöcse van?BazzaniSemmi!...és menni is fog .Pasiknál nehezebb a helyzet mert ugyan a Csaba semmit sem csinál,de lehet tinilányok kedvence már most.Ha nem Ő akkor Bandika megy..mert ez a szerep sem túl érdekes.(azaz gyorsan kiég mert puncit nem fog kapni)
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
mondjuk Peti kommandója se semmi 😂Höriaz a legkeményebb. a szobanövény, kiszopfel, bta meg a szűzfiú. elég erős kombó. együtt sincs meg a 100as iq (de ez majd úgy is kiderül, ha bent lesznek addig).
/me kinga/attila fan, viszont a legnagyobbakat kiszopfelen szakadok, az ember felülmúlja még mr nyíregyházát is.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Sehi mekkora picsa bazmeg 😀Gyorsan mutatni akart valamit ami miatt nem szavazzák ki.
"jaj kiesik valaki, BASSZUNK BE"
neki szurkolokHöri
Nekem lennének egyéb ötleteim az ügyben. 😀
Hajrá Cristofel!
több mint 13 éve
Sehi mekkora picsa bazmeg 😀"jaj kiesik valaki, BASSZUNK BE"
neki szurkolok
mondjuk Peti kommandója se semmi 😂
több mint 13 éve
így van, az elején a legjobb taktika észrevétlennek maradni 😊Jaja, csak most ezzel a taktikával a kiesést fogja elérni.
a nagypofájúak kiütik egymást az elején, utána ráér az ember agyalni.
más kérdés, hogy ez itt a VV, itt végig lehet menni párbaj nélkül is ha az ember nem akkora fasz, hogy feleslegesen belekössön mindenkibe.Höri
Mert nyílván az érdekteleneket fogják kivenni.
Krisztofel meg a legnagyobb legenda.
"Nagy szemem van és jól is áll!"
több mint 13 éve
Ezek annyira offisölök, hogy pl. fingom nincs kimi az a BTA 😀fetomybénító tekintetű annamária
több mint 13 éve
Ezek annyira offisölök, hogy pl. fingom nincs kimi az a BTA 😀
több mint 13 éve
használjátok az offisöl nikkneveket.Kiszopfel, BTA és társaik 😊
több mint 13 éve
Úgy néz ki, de szerintem nem lenézésről van szó. Főleg azért nem, mert tényleg amiket mondott, és amikkel kiborította az aktuális személyt abszolút igazak voltak. Lenézi Annamari Kingát és viszont, ez látszott a múltkori vitájukból is, meg hát egyébként is egyértelmű. De szerintem itt nem ez a helyzet. Csak általában aki kimondja az ilyen dolgokat, igenis megmondja, ha valakit pl. éretlen gyereknek tart, akkor sokan gondolják, hogy az illető jobbnak gondolja magát. De ez nem erről szól. Egyébként ennyi erővel itt a fórumon szinte mindenki unszimpatikus lehetne, mert elég sokan jobbnak gondolják magukat a villalakóknál 😊 Emlékezz csak tavaly micsoda szövegek voltak itt róluk. De megértem, mert tényleg úgy tűnik, mintha lenézné őket. Csak nagyon sokszor beigazolódik, hogy nem minden az, aminek látszik 😊 Persze simán lehet, hogy én tévedek, csak szerintem ő nem ilyen egyszerű személyiség.
Ja, Cristofer: Szenzációs! Én komolyan mondom még talán senkitől nem hallottam, hogy ilyen szinten oda lenne magától, mint ő 😀 Amilyen szöveget a fotózáson is lenyomott... Jézus 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
Vera nagyon komoly. Végre van a villában egy nő is, aki tud valamit. Fantasztikus, hogy mennyire hintába tud ültetni kb. bárkit. És simán felül kerekedik, mert nem szart kavar, nem hazudik, hanem kimondja azokat a dolgokat, amiket mindenki más is úgy gondol, csak nem mondják. De az még hagyján, hogy a szörnyen buta féltékeny crycandyt, de hogy Annamarit is ilyen simán lenyomja, azt tényleg gyönyörű nézni. Ráadásul teljesen betett Annamarinak, aki azok után, hogy beégett, többszörösen égette még saját magát de iszonyat módon.. És Vera simán kivívja a tiszteletet egy perc alatt a fél villától, ráadásul mivel nyíltan beszél bárkiről, azt is eléri, hogy nem gondolják róla, hogy ne mondaná meg akárkinek a szemébe a dolgokat. Ő sem egyhamar fog távozni szvsz 😊fetomyEngem Vera stílusa kurvára irritál, baszott idegesítő. Mintha lenézne mindenkit.
Amúgy meg, Cristopher eddig nekem kellemes csalódás. Nem is olyan buta, jól adja magát elő, szórakoztató. Az meg, hogy beképzelt mint a szar, csak hab a tortán 😀
több mint 13 éve
Vera nagyon komoly. Végre van a villában egy nő is, aki tud valamit. Fantasztikus, hogy mennyire hintába tud ültetni kb. bárkit. És simán felül kerekedik, mert nem szart kavar, nem hazudik, hanem kimondja azokat a dolgokat, amiket mindenki más is úgy gondol, csak nem mondják. De az még hagyján, hogy a szörnyen buta féltékeny crycandyt, de hogy Annamarit is ilyen simán lenyomja, azt tényleg gyönyörű nézni. Ráadásul teljesen betett Annamarinak, aki azok után, hogy beégett, többszörösen égette még saját magát de iszonyat módon.. És Vera simán kivívja a tiszteletet egy perc alatt a fél villától, ráadásul mivel nyíltan beszél bárkiről, azt is eléri, hogy nem gondolják róla, hogy ne mondaná meg akárkinek a szemébe a dolgokat. Ő sem egyhamar fog távozni szvsz 😊
több mint 13 éve
így van, az elején a legjobb taktika észrevétlennek maradni 😊a nagypofájúak kiütik egymást az elején, utána ráér az ember agyalni.
más kérdés, hogy ez itt a VV, itt végig lehet menni párbaj nélkül is ha az ember nem akkora fasz, hogy feleslegesen belekössön mindenkibe.
több mint 13 éve
Hova melegedjen össze? Alig költöztek be, szerintem 90%-ban még fel se fogták, hogy bazmeg be vagyunk zárva. Oké, hogy ilyen Veronika meg Seherezádé 2 nap után úgy lóg Gergőn mint öreganyám könyvespolca a falon, de még egyáltalán nem volt itt az ideje, hogy olyan húde nagy összemelegedések legyenek. Ezért mondtam a PR-nél is, hogy még korai, mert vannak akikből még nem nagyon láttunk semmit. A lányok részéről meg akinek picit több agya van, vagy kevésbé k.va, az nem fog az első héten rámászni valakire.De egyébként az előző VV sem indult másképpen. És igazából a Dya-kérdés megválaszolására másik kérdéssel tudok válaszolni: Mi érdekes volt Anikóban a VV4-ből 1 hét, vagy akár 1 hónap után? Dya ugyanaz. I can D. Lehet, hogy távozik, bárki mehet csak szerintem teljesen logikátlan lenne az icandyt 2 hét után kivenni akár a nézők részéről akár a műsorkészítők részéről. Mellesleg valószínű a következő hétben ő sem fog elbújni. Mellesleg akkor már előbb küldik haza Veronikát, mert a pumpáján kívül csak azért érdekes, mert napi hatszor bőg valami teljesen érdektelen dolgon.
több mint 13 éve
Legalább az egyik fiúval összemelegedett volna,de még az sem.A Dyában mi érdekes van azon kívül,hogy szilikoncsöcse van?BazzaniAz majd csak később fog kiderülni 😊Shawn84
Sztem tuti kieső.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
A Dyában mi érdekes van azon kívül,hogy szilikoncsöcse van?BazzaniAz majd csak később fog kiderülni 😊
több mint 13 éve
A Dyában mi érdekes van azon kívül,hogy szilikoncsöcse van?
több mint 13 éve
Én meg Bandit gondolom a legesélyesebbnek. A többiekben egyszerűen több van. Lányok közül ha a nézők döntenek, akkor necces -örülnék a crycandynek-, mert szerintem egyik lányra se annyira mondanám, hogy a nézőknek érdektelen lenne, de ha muszáj, akkor én is talán Melindát mondanám első kiesőnek..A kategóriák meg alapból fasságok. Fele kategória lényege: Picsák/Pöcsök. Másik fele: Szarkavarók. Csak ugye a szarkavarókat szortírozzák amazonnak meg karrieristának meg cselszövőnek, a többieket meg "helyes pasi", meg "plázacica" meg egyebeknek, hogy ne csak 2 kategória legyen.
Egyébként az X-Factor usának egyelőre nagyon gyengének tűnik a mezőnye (igaz az UK is elsőre annak tűnt). Ráadásul kb. mintha 80%-ban fiúk/férfiak lennének ott, ami számomra nagyon meglepő. Paula Abdul meg nagyon retek judge. Talán legretkebb evör nekem.
Az amerikaiakat meg nem értem. Nem tudták, hogy hol lesznek válogatók, vagy mi? Csak mert ilyen országot átívelő utazásokat magyaráznak. Épphogy azt nem mondta még senki Seattle-ben, hogy Miamiból jött (és fordítva)...
Viszont legalább már van akinek szurkoljak: uccsó csaj Seattle-ből.