TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Ja fetomy!Sztem a Kováts Vera ezer%,hogy Avrilt fog énekelni a rockesten. 😉
Azért nagyon kíváncsi leszek,hogy LilC (de szar név atyaég) melyik Jacko számot rockosítja,meg az ikrek meg tudják e magukat mégjobban alázni ebben a műfajban.
több mint 14 éve
Kocsis Tibi szerintem a 2011-es évad legjobb produkcióját nyújtotta. Mellette Kováts Vera és Tarány Tamás volt még jó, a többiekre nem is emlékszem. Ők eddig akik meggyőztek, a többiek halványak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
A tegnapi adásban a Kocsis,Tarány kettős magasan kiemelkedett. Szenzációs hang és dalválasztás.A műsor szégyene volt Keresztes műhisztije. Olyan mint amikor egy anyának két fia közül kell választania ugye.. gondolom nincs gyereke. A legjobb pedig a "most ülne valaki a helyemen?" kérdés volt. Amikor a millákat kell felvenni akkor nem rinyál a banya.
Nálam a két párbajozó Baricz (tragédia volt) és az ikrek (mindig tragédiák) lettek volna.
A nap fénypontja pedig Cristofel fizikai felkészítése volt. 😀 😀 😀
több mint 14 éve
egyik hétről a másikra óriásit tud valaki javulni , (Kocsis Tibi pl. ) vagy gyengülni (Muri ) ebből látszik milyen rohadt fontos a dalválasztás!
Kocsis tegnap olyat tolt amilyet még nem hallottam az x faktorban..
más:
valaki írta itt hogy bennfentes info alapján
a Shaddy nyeri a VV-t...
jelenlegi helyzet alapján nagyon csodálkoznék....
illetve a Gergő ( bár jó fej) tartja szürkének a Csabát , hát ő sem csinál túl sok mindent az összefoglaló alapján..
több mint 14 éve
😂 Pedig azt megnézném 😀 Kár, hogy Keresztes nem kubai 😀😂Ez a LilC Keresztes Ildikó interjú a Cool-on valami hátborzongatóan szarra sikerült..Azt nem mondta, hogy kubai? 😂fetomy
Keresztes Ildikó: Lehet, hogy egy borzasztó kemény nőnek tűnök és az is vagyok 😮 😂Boston
Nem és a nézőket sem akarta telibe verni 😂Boston
több mint 14 éve
Epic Repost is Epic 😂😂Ez a LilC Keresztes Ildikó interjú a Cool-on valami hátborzongatóan szarra sikerült..Azt nem mondta, hogy kubai? 😂fetomy
Keresztes Ildikó: Lehet, hogy egy borzasztó kemény nőnek tűnök és az is vagyok 😮 😂Boston
Nem és a nézőket sem akarta telibe verni 😂Boston
több mint 14 éve
Baricz Gergő előadását meghallgattam utólag a honlapon. Szutyok volt, de legalább még bent van 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Muri Enikő tényleg nem volt ma annyira erős, de így se volt a bottom5-ben szerintem. A Rocktenors gyengélkedése is fáj nekem, jövő héten remélem eljön az ő idejük is. Demest kicsit furcsálltam a párbajnál, nálam a mai alapján top5-ben volt, LilC se volt bottom2-ben, viszont amit utóbbi hozott a párbaj dalon, az szvsz nagyon meggyőző volt.NewmanTudod az ikrek melegítős picsája jobban eladható marketing szempontjából.
Mondjuk azt a véleményt nem tartom hogy rosszabbak lennének mint a tavalyiak 90%-a(persze nem mindegyikük)
Csak azt furcsállom, hogy a csoportoknál a Tenors a jó válogatós kezdés után nem tudja hozni a formáját. Az Apollo az illeszkedik a megkreált fiúcsapathoz, ők ha kiesnek akkor is ki fognak adni pár lemezt. Kérdés, hogy ki fogja azokat hallgatni.
több mint 14 éve
😂Ez a LilC Keresztes Ildikó interjú a Cool-on valami hátborzongatóan szarra sikerült..Azt nem mondta, hogy kubai? 😂fetomy
Nem és a nézőket sem akarta telibe verni 😂
Do your job
több mint 14 éve
Ez a LilC Keresztes Ildikó interjú a Cool-on valami hátborzongatóan szarra sikerült..Azt nem mondta, hogy kubai? 😂
több mint 14 éve
Muri Enikő tényleg nem volt ma annyira erős, de így se volt a bottom5-ben szerintem. A Rocktenors gyengélkedése is fáj nekem, jövő héten remélem eljön az ő idejük is. Demest kicsit furcsálltam a párbajnál, nálam a mai alapján top5-ben volt, LilC se volt bottom2-ben, viszont amit utóbbi hozott a párbaj dalon, az szvsz nagyon meggyőző volt.
több mint 14 éve
Hát igazából azt nem tudom megmondani, hogy a hangokat eltalálja-e, csak abból tudok ítélni, hogy egyszerűen nem bírom, hogy semmi kellemes éneklés nincsen. Tök jó az első pár másodperc, aztán elborul, és kiabál végig. Lehet, hogy azt tök profin, de nekem bántja a fülem. Persze nyilván klasszisokkal jobb, mint pl. az Ikrek áriája, de attól még szvsz csak azért esélyes, mert nagyon gyenge a mezőny. 😊
több mint 14 éve
Ez a LilC Keresztes Ildikó interjú a Cool-on valami hátborzongatóan szarra sikerült..Keresztes Ildikó: Lehet, hogy egy borzasztó kemény nőnek tűnök és az is vagyok 😮 😂
Do your job
több mint 14 éve
Jó, hagyjátok szegény Nórit. Nem való képernyőre, ennyi a gondja. Még a magyar tvk igen alacsony színvonalát sem tudja megütni. De nem ő tehet róla, hanem az RTL. Fel kéne ismerni, hogy Nóri a 0691320320-nál komolyabb szintű munkára egyszerűen nem alkalmas.A kiabálás nekem is sok kicsit, csak annyira dícsérik, hogy nem mertem írni,d e néha én is úgy érzem, igen.
De legalább tud poénkodni. Tipikusan olyan módon, hogy minden egyes poénja egy szegecses kard, amit a hátamba döfnek és forgatják szép lassan.
Btw Balázs legalább arc 😛😀
Hozzáteszem ez az idei mezőny irtó silány. Volt kb. két értékelhető produkció.
Muri Enikőt meg majd megítélem, ha egyszer nem kiabálja végig a szám 90%-át, hanem valami éneklést is hallok 😛fetomy
több mint 14 éve
Nekem a szexre utalgatása volt erőltetett, meg a véletlenül minden kisfilmbe bekerülő galaxy tab nyomatás. És ezek az adástematikák is elég érdekesek sokszor, most a szerelmes dalok napon kb. a 11/2 volt igazán lírai. Vároma rock napot majd hogy oldják meg.az meg hagyjan. de az vajon mifele szerzodesben lehet benne h ordog norinak ugy kell uvoltenie mint a faba szorult feregnek mikor bebofogi h ki jutott tovabb ? esku ha amugy neznem a faktort arra az 5 percre csakazertis elkapcsolnek. kibirhatatlan.FakeÉs ezen még tovább bírt még rontani azzal, hogy csinálta a reklámot Stohl Buci könyvének azzal, hogy állítólag azt olvasgatja szünetben a rötyin...Boston
több mint 14 éve
Jó, hagyjátok szegény Nórit. Nem való képernyőre, ennyi a gondja. Még a magyar tvk igen alacsony színvonalát sem tudja megütni. De nem ő tehet róla, hanem az RTL. Fel kéne ismerni, hogy Nóri a 0691320320-nál komolyabb szintű munkára egyszerűen nem alkalmas.De legalább tud poénkodni. Tipikusan olyan módon, hogy minden egyes poénja egy szegecses kard, amit a hátamba döfnek és forgatják szép lassan.
Btw Balázs legalább arc 😛😀
Hozzáteszem ez az idei mezőny irtó silány. Volt kb. két értékelhető produkció.
Muri Enikőt meg majd megítélem, ha egyszer nem kiabálja végig a szám 90%-át, hanem valami éneklést is hallok 😛
több mint 14 éve
Hát 2 adás után nekem mostmár látszik, hogy 3 embert leszámítva jóval gyengébb az idei döntős mezőny. Ez a 3 nekem Kocsis Tibi, Muri Enikő, Tarány Tamás. Ma is ők voltak a legjobbak szerintem, a többi... Hol nagyon gyenge, hol átlagos, kellemes, de semmi több. Magam ellen beszélve a Rocktenors is csalódás volt megint, vártam is a párbajba őket, de a 3 fiú sem volt meglepetés, a döntők előtt is úgy éreztem, hogy a fiúk a leggyengébb eresztés egyértelműen. Mostmár a csapatok is kezdenek felzárkozni melléjük, tenors gyengus, erőltetett átlagos ikrek, egyedül a tiniknek összerakott apollot értem meg marketing szempontjából. A lányok közül semmilyen,de a 2 gyerek+lába miatt sokáig szimpi lány, a kedveske, talán nekem a legszimpibb, de megrázót azért nem produkáló 16 éves se óriási eresztés. Hol vannak ők a tavalyi megáll a levegő sokszor Janicsák Veca dalokhoz képest?! A legnagyobb csalódás meg a Balicz Gergő, aki egy szimpi, nagyon mély, érzelmes tisztalelkű srácként kezdett, de egy teljesen művi, kereskedelmi, erőltetett előadó lett itt. Az ugrabugrálós (kcisi nagyképű) elvis után, most meg ez a rémhamis, teljesen elrontott dalt csinált abból a tökjó nótából. Nekem nagy homály lett, mentora nagyon elront valamit.
több mint 14 éve
az meg hagyjan. de az vajon mifele szerzodesben lehet benne h ordog norinak ugy kell uvoltenie mint a faba szorult feregnek mikor bebofogi h ki jutott tovabb ? esku ha amugy neznem a faktort arra az 5 percre csakazertis elkapcsolnek. kibirhatatlan.FakeÉs ezen még tovább bírt még rontani azzal, hogy csinálta a reklámot Stohl Buci könyvének azzal, hogy állítólag azt olvasgatja szünetben a rötyin...
Do your job
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az meg hagyjan. de az vajon mifele szerzodesben lehet benne h ordog norinak ugy kell uvoltenie mint a faba szorult feregnek mikor bebofogi h ki jutott tovabb ? esku ha amugy neznem a faktort arra az 5 percre csakazertis elkapcsolnek. kibirhatatlan.
több mint 14 éve
Ildiko ne szenvedjen már annyira látványosan, mert még idegesítőbb, mint alapjáraton.
több mint 14 éve
EgyetértekTarány Tamás hatalmas fazon, hatalmas hanggal. Neki szurkolok, csak így tovább. Remélem adnak majd neki egy számot Bill kapitánytól is 😊Bostonszámomra a legelső alkalommal amikor meghallottam egyértelmű volt, h magasan ő a legjobb ittSzesze
több mint 14 éve
Tarány Tamás hatalmas fazon, hatalmas hanggal. Neki szurkolok, csak így tovább. Remélem adnak majd neki egy számot Bill kapitánytól is 😊Bostonszámomra a legelső alkalommal amikor meghallottam egyértelmű volt, h magasan ő a legjobb itt
több mint 14 éve
Tarány Tamás hatalmas fazon, hatalmas hanggal. Neki szurkolok, csak így tovább. Remélem adnak majd neki egy számot Bill kapitánytól is 😊
Do your job
több mint 14 éve
5 perc és indul az eheti buli, ómájgád. a cset természetesen él 😀 http://cbe002.chat.mibbit.com/ IRC2.HU, #bowlhuhttp://www.youtube.com/watch?v=h-LbvFckptY&ob=av2n