TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Annyira tudtam, hogy ő megy be. Már a Survivorben is utáltam, aztán volt az a Bajkeverők, ott még jobban, bár azt meg kell hagyni, hogy taktikus a srác (amúgy sajnos az 5öt most nem nézem, még egy adást se láttam :/ )tenorx
persze, mindenki tudta, mert az éden hotel sikerén felbuzdulva most az rtl is taktikázós reality-t akar, de ez soha a büdös életbe nem lesz amíg a nézők szavaznak a győztes felől.

Peti pedig kb az egyetlen veterán volt, aki ebbe a szerepkörbe beleillik, Korleónét mégse lehetett beszervezni, bár getszi nagyot ütött volna 😀

szóval most majd megy az így stratégia meg úgy a felvezető szövegekben, de annyira ki van herélve az egész a nézők (=műsorkészítők) miatt, hogy a gyakorlott tévénéző elég hamar kiszőrja, hogy ez egy lufi.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Annyira tudtam, hogy ő megy be. Már a Survivorben is utáltam, aztán volt az a Bajkeverők, ott még jobban, bár azt meg kell hagyni, hogy taktikus a srác (amúgy sajnos az 5öt most nem nézem, még egy adást se láttam :/ )
több mint 13 éve
nem tom Petinek mennyit fizettek, hogy bemenjen 😛

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Attila Alekosz figurája magával hozta, hogy Kinga kb. úgy használja mint anno Éva Alekot. Persze kb. ugyanúgy be is nyalja. Elképesztő amúgy, hogy folyamatosan amint az egyik csaj valamivel kicsit magára vonja a figyelmet, az összes többi olyan szinten lesz féltékeny, hogy az beszarás. És egyikük sem tudja kontrollálni. Seherezádénak meg egy kis pia kellett, hogy kijöjjön belőle aminek kell, Gergő meg akármennyire hidegen is beszél róla, legalább annyira rá van kattanva. Olivér-Anikó szál az első héten, csak ez nem fog addig húzódni, mert Seherezádé elég hamar meg fog feledkezni a pasijáról. Már ha még van neki persze 😛
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Bár sokat ittak tegnap, ennek ellenére nem sokáig bírta ki Seherezádé.

több mint 13 éve
am. az arénának lehet már tudni h mi lesz a szerepe?peach
ja. olvass vissza.Fake
kösz a kielégítő választ! (Y)peach
valami olyasmi, hogy ott megküzdenek, és nem az előző párbajról visszajövő lesz a védett, hanem mindig aki ott nyer. De hogy mit csinálnak, és van-e egyéb szerepe azt nem tudom/nem emlékszem.
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
ja. olvass vissza.Fake
kösz a kielégítő választ! (Y)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Az újakba már mindenki valamilyen céllal megy be, régen tényleg csak kalandból mentek az emberek. Mára már csak ugródeszka az egész.
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Legjobb VV sztem az 1 volt, ahova tényleg abszolút átlagos emberek kerültek be, na jó, kivéve Oki meg Lorenzo, de Oki-féle srácból is sztem minden baráti társaságban van 1.. de azóta sajnos annyit változott a világ, h ha most ők lennének benn, kb. senki sem nézné... ahogy szokták volt mondani, ma már cirkusz kell a népnek. ezt sajnos el kell fogadni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ja. olvass vissza.
több mint 13 éve
feltehetőleg rossz megközelítés az előző(k)höz hasonlítani, de mégis akaratlanul is ez van benne az emberben... szóval ebből a fajtából az előzőben volt anikó meg szandika... most már van 5.
ez azért akkor is szemetszúró...

pl. láttam 3 meccsét egy francia csapatnak, de ha 3 meccs alatt lejött h jászkarajenői futball istenek játszanak a csapatban, akkor az a csapat 23 forduló után is szar marad...

am. az arénának lehet már tudni h mi lesz a szerepe?

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Szerintem annyira nem gáz a crew, még alakul ez. Én szvsz elleszek vele idén is.Newman
Jogos, 4nél is mindenki így kezdte, hetek kérdése és ez lesz a legforgalmasabb topic erre mérget vennék 😊
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Szerintem annyira nem gáz a crew, még alakul ez. Én szvsz elleszek vele idén is.

több mint 13 éve
anikó is picsa volt mégis rosszkislány néven került be.
nincs jelentősége a kategóriáknak, a VV-be csak ribancok jelentkeznek.
a ronda ribancoknak lehet találni külön kategóriát, a többi mellérendelő viszonyban van egymással.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Hol vannak a csinos aranyos magyar csajok,természetes testel???Bazzani
az egyetemeken 😊

mégis mire számítottatok? nem lehet 8 kategóriát elnevezni ribancnak. azt hittem ezen már túl vagyunk, de még mindig naívak vagytok.

értékelést meg nem kéne még mondani szvsz 😊
"láttam idén 3 francia soccer meccset. sose volt még ennyire szar a bajnokság!"Höri
De azért azt te sem gondolod komolyan,hogy 4 tökegyforma (Műmel,nulla IQ,nulla humor,rendszeres sírás) érdekesebb mint négy különböző karakter !?
Anikó egyedül érdekesebb volt mint ezek négyen. Főleg ezt a kacsacsőrűt kár volt visszarakni a villába.

több mint 13 éve
Hol vannak a csinos aranyos magyar csajok,természetes testel???Bazzani
az egyetemeken 😊

mégis mire számítottatok? nem lehet 8 kategóriát elnevezni ribancnak. azt hittem ezen már túl vagyunk, de még mindig naívak vagytok.

értékelést meg nem kéne még mondani szvsz 😊
"láttam idén 3 francia soccer meccset. sose volt még ennyire szar a bajnokság!"

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Tipikus látszat csal eset. PErsze a picsák többnyire hülyék, de simán nézhető szerintem a műsor. 1-2 adást megnézel, szerintem nem rosszabb mint a tavalyi volt.fetomy
1 nagy problémám van a felhozattalla.
Ez a 4 nő (Seh,Kinga,Dya,Kacsacsőr) 4 különböző kategóriából került be.
Mégis ha reálisan nézzük akkor egy kategória az összes.
Hol vannak a csinos aranyos magyar csajok,természetes testel???

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Két adásba csöppentem bele eddig, szerintem az eddigi leggázabb a felhozatal. Remélem velük is töltetnek majd IQ tesztet.
több mint 13 éve
Tipikus látszat csal eset. PErsze a picsák többnyire hülyék, de simán nézhető szerintem a műsor. 1-2 adást megnézel, szerintem nem rosszabb mint a tavalyi volt.
több mint 13 éve
tegnap belenéztem először a VV5-be és nem értem az RTL-t.

az előző széria megmutatta szerintem, hogy a nép sokkal inkább az életszerűbb érdekesebb karakterekre kíváncsi...erre más most bent van kb 5 totál sötét buta picsa, gondolom ehhez a felfujt kokero gyerekhez meg majd jön még másik 2-3 felfújt sötét buta paraszt.... :/

lehet h elhamarkodott ítélet, (meg persze a műsor szinopszisa is biztos kész) de ezek a népek csak számomra tűnnek teljesen érdektelennek?

több mint 13 éve
Szinkronnal 😀 Simon hangja volt a reklámban, nem is mondanám rossznak. Persze ilyen halkan hallani az angolt és úgy beszél magyarul fajta szinkron lesz, de a bemutató alapján nem rossz. Csak így vigyázni kell nekik, mert így észrevesszük, ha azt mondják eredetiben, hogy NO magyarul meg IGEN! 😀 Csak remélem nem az lesz, hogy minden férfinak Kovács Józsi és minden nőnek Kiss Maris adja majd a szinkronját, mert akkor eléggé ratyi lesz 😀

Egyébként kemény, hogy az usa verziót egyszer indítják el, aztán rögtön közvetítik 15 országban, az UK meg a többi verzió meg le van fosva.

Szabler: Hát ez elég kemény sztori... De jól járt a TV társaság, a barkácsműsort biztos sokkal többen nézik majd mint a talent showt.. 😀
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
No voting please, we’re Chinese - The government shuts down a TV show in which viewers vote for the winner

http://www.economist.com/node/21530166?fsrc=scn/fb/wl/ar/novotingpleasewerechinese

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Ez mekkora, az amerikai X Factort adni fogja a Cool Tv szinkronnal októbertől 😮fetomy
Szinkron? Vagy felirat? Előbbi übergáznak hangzik 😀

több mint 13 éve
Ez mekkora, az amerikai X Factort adni fogja a Cool Tv szinkronnal októbertől 😮
több mint 13 éve
VV5: Az biztos, hogy beszavazókat semmi értelme nézni. A 3 csávó simán jó arc, és a csajok közül aki a legszimpibb lett, az az Annamari... Kicsit ő is Alekosz figurát hoz, és amit én Alekban is nagyon bírtam úgy néz ki benne is megvan. Halálos nyugodtsággal egy szóval úgy odarakja a másiknak, hogy hihetetlen. Most is két mondatot beszéltek Kingával, Annamari fel se emelte a hangját, Kinga meg a kiabálás után még el is bőgte magát (bár abban inkább az volt, hogy nem ő, a tökéletes nyerte az erotika kategóriát, hanem Annamari, akit épp előtte gyalázott bőszen. Mellesleg mikor ott kiderült, hogy Annamari nyert, priceless pillanat volt nézni a többi csajt, akik egytől egyik halálosan oda vannak maguktól meg vissza 😀 Ha a csávók a tyúk kopasztást normálisan pontozzák, elég komoly balhét csapott volna mindegyik beképzelt picsa. Mondjuk nem értem Seherezádé mit pattogott a pontozáson, ő se kapott volna sokkal többet mint Veronika vagy Dya, akik kb. hozzá se nyúltak..

Hát igen, szar érzés mikor kiderül, hogy a test mellé nem árt még néhány dolog 😛 Remélem benne lesz a TV-ben, mikor a nézői ki a legjobb nő szavazás eredményét bemondják nekik, és meglátják, hogy Annamarinak egyedül több %-a lett, mint 4-üknek összesen 😂