TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
most olvasom az újításokat.

annyiból jó, hogy aki nem válik be, nem való képernyőre, azt ki tudják szedni igen gyorsan.
a lányok közül szvsz melinda lesz az, a csávókat nemtom.

de ez milyen kategória már megint, hogy "feltörekvő fiúk" ? u21-es válogatottak lesznek a Sándor Károly Akadémiáról?

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Na a plusz lakót eltaláltam, csak arra nem gondoltam, hogy cserébe ki is megy valaki(k). 😊
Egyébként ma nagyon igaza volt Petinek. Csávó kettőt húzott a gitárján, és minden csaj 10-est ad, mikor előtte mindenki leszólta. Veronika meg egyre gagyibb.
több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Ez a Péter ez nem kicsit szenved Napóleon szindrómában 😀JayB
😂 😂 most hogy így mondod 😀

arra azért kíváncsi vagyok hogy milyen feladatok lesznek ezen a védettségi témán

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Ez a Péter ez nem kicsit szenved Napóleon szindrómában 😀
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
A PR-hez csak annyit hogy szájbaVeronika minden csak nem eyecandy 😊JayB
"Eyecandyket szeretik, crycandyket nem."

több mint 13 éve
A PR-hez csak annyit hogy szájbaVeronika minden csak nem eyecandy 😊
több mint 13 éve
Kíváncsi leszek, hogy a 15. lakót fogják-e ma bejelenteni a VV5-ben... 😊
Egyébként Bandit ma Vera mosta le szivaccsal a fürdőben, a csávónak meg végig állt a farka 😀 Még jó, hogy nem most vette le a gatyáját, valószínű kicsit jobban zavarban lett volna, mint így 😀
több mint 13 éve
X-FActor Australia Results:
Úgy érzem bebizonyosodott, hogy Mel B egyáltalán nem tervez sem Tylaval sem Jacquivel... Számomra egyértelmű, hogy Tyla-ban sokkal több potenciál lett volna, ha nem popszámokat énekeltet vele, hanem Soult, vagy hasonlót. A 3x2 percéből, amit a liveban csinált kb. fél perc volt igazán jó. A tegnapi Gaga-szám eleje, amit soulosan énekelt...
Emellett egyértleműnek tűnik, hogy Jacqui max 1-2 hétig marad már. Ami szintén erősíti bennem a MelB-s dolgot. Ahogyan az az elmúlt években látszik, minél hamarabb lesz valakinek 1 embere, annál előbb kezdi el az az egy növelni az előnyét/esélyét.
Ha azon a mentoron van a döntés, akinek a két embere van a bottom2-ban, akkor mindig úgy szavaz, hogy nézői szavazat legyen. Éppen ez mutatja meg, hogy mindkét versenyzőjét egy szinten kezeli, egyiket sem hanyagolja el, stb... Plusz még ki is jelentette, hogy nem a nézőknek kell dönteni, mert ő az akinek nem mindegy kit mentorál... Hát mintha valami szart sózna rá valaki..

Sandilands mentornak nem volt jó, de még vele is jobban jártak volna a lányok, mint MelB-vel..
több mint 13 éve
Shawnka:
Én is észrevettem Reece-nél 😀 De megoldotta, el lehetett volna kúrni rendesen.
TyLLLLLa 😛 ha a soulnál maradna, szerintem sokkal jobb lenne. Viszont Jacquin és Tylan is én inkább azt érzem mint tavaly Ronannél, hogy Mel B túlságosan egyre (Parie) koncentrál, ezért nem elég felkészültek ők. Sokkal jobbak ők ennél...
3Wisht én bírom, de nekik még ez korai, tényleg nagyon érezni, hogy nem egy igazi group. Viszont a csaj hangja nekem nagyon bejön.
A Vixen nagyon jó, nagyon szeretem őket hallgatni, csak továbbra is úgy érzem, hogy a csaj túlságosan kilóg felfelé, ami szerintem elüti őket a döntőtől. Na meg az, hogy a YMS-nél túlságosan passzol minden 😊

Egyébként ennél jobb showt csak a UK-től várok az ottani bootcampet látva 😊
több mint 13 éve
Egy kezdetleges PR-t lehet még csak írni, mivel sokakból még nagyon keveset (vkiből semmit) láttunk. Majd pár nap múlva, vagy az első jelrakás (már ha lesz még ilyen, vagy arénáznak csak) előtt lehet szerintem normálisabbat írni, most még kb. az 5-10. hely között sok mozgás lehet, az első 4 az, aminél sztem legalább 3-an ott lesznek azokból akiket írtam.

VV5 PR v0.1
1. Gergő - Nem hiszem, hogy sokáig lesz első, de egyelőre még ő kell mindenkinek (vagyis csak a lányoknak), ő tűnik a legmegfontoltabbnak, VV viszonylatban intelligens és nem is irritáló szerintem nagyon senkinek. Csak épp ebbe könnyű beleszürkülni.
2. Attila - Ő átveheti majd Gergő helyét. Alekoszra nagyon hajaz a figurája, erősen beleértve a Kingával való játszadozásait. Kellően poénos is, vitája is van, szerintem ő döntős lesz.
3. Kinga - Akármennyire is kikéri magának, Évához hasonló karakter. Leszámítva, hogy ő -úgy- tudja magáról, hogy gyönyörű. Nem hinném, hogy nyerne, de Attilát meglovagolva és az évához hasonló törtető jellemét megtartva simán eljuthat addig, mint Éva.
4. Fecó - Réééééééééééz Fecó szerintem minimum eddig eljut. Jersey-szerűen nincs rosszban senkivel kb. Laci-szerűen inkább békít mint kavar, mellé showman, igazán szórakoztató, bent is szeretik, szerintem kint se lehet nagy ellentábora, úgyhogy ha egyáltalán lesz párbajon, szerintem sokáig fogjuk látni.
5. Dya - Igazából ő az a csöndes fajta. Nem tűnik rinyagépnek, konfrontálódni sem nagyon szokott, nem is utálja -még- senki, viszont nem is egy fontos eleme a műsornak. De I can dee, és biztos látunk is még tőle dolgokat, szerintem eljuthat idáig de csak ha nem lesz túl szürke.
6. Péter - Őt inkább csak azért rakom ilyen magasra, mert hiszem, hogy az RTL idén sem fogja kevésbé irányítani a dolgokat. Mivel nem egy hatalmas taktikus, kb. azonnal látják a szándékait, szerintem jön is ki párszor, csak hát kell bentre aki kavar, szít, amiben meg ő úgy néz ki jeleskedik. Képtelenség, hogy nyerjen mellesleg.
7. Annamária - Akármennyire is nem szeretik a lányok, és akármennyire is kilóg bizonyos értelemben, a fiúk nem hiszem, hogy ki akarnák hamar tenni, a lányok meg szerintem előbb a szépségben nagyobb konkurenciát fogják kirakni. A szép és hiú lányoknak azért van csúnya barátnőjük, hogy még szebbnek tűnjenek 😛
8. Seherezádé - Őt valószínű feljebb kéne rakni, csak még tényleg nehéz sorba tenni. Ha Gergővel ő fog összejönni, akkor tovább maradhat, ha nem, akkor viszont szerintem kicsit értékét veszti a karaktere.
9. Cristofel - Talán előrébb lesz, nem tudom. Nem a bentiek kedvence, plusz túlságosan oda van magától, amivel szerintem túl sokáig nem fog eljutni. Ráadásul kicsit sem okos, ami egy Jersey-féle szerény, szürke gyereknél nem volt gáz, de ő nem hiszem, hogy megtalálná a Gigijét.
10. Veronika - Nem hiszem, hogy ennél tovább jutna. Seherezádé fúrni fogja ha rámegy Gergőre -rá is ment már kb.-, és szerintem nem sokáig fogják tolerálni, hogy napi 4-szer megsértődik, ebből 2-szer bőg, valamint ha megszólal, minimum fele arányban irritáló. Eyecandyket szeretik, crycandyket nem.
11. Melinda - Még Fecó is a kavarást/rossz szándékot látja benne, ami sokat elmond. Persze a bentiek által utált emberek nem feltétlen esnek ki hamar, így jóval feljebb is lehet, de szerintem hamar kinyomják a többiek.
12. Bandi - Nem is várta senki, legkisebb szimpátiapontot is kapta, zavar is mindenkit, hogy nyomul mint az ökör, szerintem nem lesz ideje (mondjuk alanya is max Zizi) elveszteni a szüzességét. Szerintem az első 1-2 kieső között lesz.

+1 Vera - Szerintem a mezőny első felében lesz, dobogó is meglehet de nem látom értelmét listába rakni, mert semmit nem láttunk belőle.
+2 Csaba - Végképp. Örülök, hogy a nevét legalább tudom.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
Pont most néztem én is. Declan számát amennyire félelmetesen nem szerettem, annyira jól lett előadva és legalább ennyire meglepődtem a halott menyasszonyon és a jokerszájún 😀 mi bulik mehetnek a Sykes házban, belegondolni is szörnyű 😀
YMS egyik kedvenc AC/DC-met adta elő, meg is ijedtem az elején, hogy nem fog bejönni ezzel a hangszereléssel, de csak nem rontották el és Ronan megint kiváló munkát végzett.
Reece múlt heti produkciójától falra mászott asszonykám, mivel nagy 30stm fan, szerintem a srác 20 év múlva egy az egyben Jared Leto lesz, de öltözködésben már most is. Hangját továbbra sem szeretem, de nem is vetem meg, valamiért kellemes elhallgatni és élvezem az előadásait, nálam az egyik top favorit lett Mitchell mellett. Azt csak én vettem észre, hogy elbaszta a végén a refrénre a belépést, és majdnem elcsúszott az egésszel? 😀
Johnny tényleg sokat fejlődött, nekem az egyik sleeperem, már a múlt heti produkcióját is imádtam, pedig eléggé lehúzták.
Parie kisasszony pofátlanul vonzó 15 éves kora ellenére, és emellett minden eddigi showját úgy hozta le, hogy élveztem, pedig alapjaiban nem vagyok ennek a vonalnak a túlzott rajongója. Fetomyval ebben is egyet kell értsek, ő ezt nem nyerheti meg, de 1-2 világsláger lesz a neve mellett 2 éven belül.
A három kívánzág nem tetszett, felőlem mehetnek hazafelé, de még nem fognak.
Mitchell bevetette Kid Rockot, ezzel a számmal nem lehet rossz műsort hozni. Nem csodálkoznék, ha fogadóirodákban rá lenne a legkisebb a szorzó a végső győzelemre.
Tyra nekem továbbra is kilóg, már az Adele szám sem ütött akkorát, mint kellett volna, ez a Gaga meg egyszerűen szar volt. Nem tudok rá jobbat mondani, szerintem ő fog menni.
Jacqui nagyon elfáradt a szám végére, de vokálisan is széthullott teljesen. Tyra mellett ő lesz a Bottom Two-ban, de lehet, hogy az eyecandysége megmenti még a héten ettől.
Ronan arca jó nagyra fog nőni az elkövetkező hetekben, az Audio Vixen valami kegyetlen jó volt. Élveztem minden pillanatát a Valerie-nek, a formáció lány tagja meg eszméletlenül aranyos.
A végére hagytam Andrew produkcióját, aki a múlt heti unalmasságból olyan szinten lepett meg ezzel az erőteljes Queen számmal, hogy kétszer estem hanyatt a székkel. Nagyon jó munkát végeztek a héten, minden elismerésem.

Nem tudom hova lehet ezt még fokozni a jövő héten, de ez az első kettő adás off-the-chart erősre sikeredett, mind előadások, mind számválasztások terén.
több mint 13 éve
Azért egy TAR, egy Survivor, egy Idol, stb. nem ennyire vicces, Jersey Shore-t meg nem néztem még egyet sem. Az milyen szinten van a Való Világhoz képest, ostobaság terén?gdavid
TAR-t nem nézek, viszont a Survivor és az Idol mindenféleképpen teljesen más kategória. Azok alapból nem azért vannak, hogy röhögj rajtuk, persze, hogy többnyire nem is fogsz (legalábbis nem az fog dominálni). Valóvilág, Big Brada és az ehhez hasonló realityk lényege az, hogy röhögj rajtuk/velük, mivel mást nem tudsz csinálni. Az Idolok meg végképp, az audíción még röhögsz, de igazából egyre kevésbé játszik szerepet a műsorban a ratyi előadáson való röhögés. Éppen azért, mert egy tehetségkutatót egyre kevésbé nézik azért az emberek, hogy röhögjenek a gyökereken. Az X-Factorokban pl. már szinte csak azért vannak a nagyon bénák, hogy felvezessenek egy nagyon jót (lsd. tavaly Nikolas-Halleluja).

A valóvilág-félék viszont mindig erről szóltak. Emlékezhetünk már az első szériában is azon röhögtünk, hogy Oki meg Majka mit baromkodnak, meg a tv2-n közben az olaszféle csávó előbb lekurvázza majd megkúrja a félcigány hülyeleányt, miközben pongó 4 napja nem alszik cserébe helyette Bálint egész nap. 😀 Ezek erről szólnak, meg lehet róluk társalogni, stb... 😊

Btw most néztem meg a mai ausztrál X-Factort. Nem emlékszem pontosan kit jelöltem következő kiesőnek, asszem Ruffot, ez biztos nem fog bekövetkezni. Rengeteget fejlődött a srác, énekben és táncban is nagyszerű volt, ha ezt hozza, hetekig marad is. Egy stage kiss idén is megvan már (tavaly ugye Sally Chatfield kapott le egy gitárost), idén most Reece Mastin már egy jóval komolyabb csókba bonyolódott az I Kissed a Girl végén az egyik táncossal. Declan szabályosan elmebeteg. 😀 Party anthems volt ma, erre a gyerek valami hatalmas Creep Showt nyomott le 😀 Parie pedig jó kis fun produkcióval zárt, ha már a Girls Just Wanna Have Funt énekelte. Félelmetes egyébként, hogy gyakorlatilag az összes szakaszban lényegében hibátlanul teljesített (pedig a Bootcampet sokan elkúrták). Őt csak azért fogják tudni megverni, mert 1) teen-rock-chick nem nyer X-Factort 2) egy Mitchell Callaway viszont igen.
Holnapi bottom2-ra nehéz tippelni. Jacqui szerintem megint ott lesz, mert hiába volt pörgősebb, éneklésben most pont szar volt, viszont mellé nem tudom ki fog beesni. Lehet épp a "társa" Tyla, mert ő sem zúzott igazából, a többiek viszont jók voltak. Declan, Christina, Mitchell, YMS, Vixen, Reece aki 95% hogy nem.
Viszont nagyon jó kis show volt, nagyrészt megint jó, élvezetes produkciókkal. Igazából szinte mindegyik énekes különbözik a másiktól, mindegyik valamilyen szinten egyéniség, ami annyira nem is kis dolog szvsz. Főleg, hogy egyik sem úgy egyéniség, hogy közben zeneileg gyenge lenne (lsd. UKs7-Wagner).
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
na úgy látom összejött a 14 fős roster, várjuk fetomy power ranking-ját

több mint 13 éve
Hát gyerekek! A tegnapi és a mai Való Világ rész volt életem első két része, amit láttam. Ezek tényleg ennyire suttyók, és tényleg ennyit lehet rajtuk (nem velük) röhögni??? És azt hiszik, hogy mekkora észlények! Ez külön tetszik. Az eddigiek is ilyenek voltak, mármint a valóságshow-k?gdavid
Mindegyik ilyen jellegű reallity ilyen.FViktor93
Azt tudom, hogy a trash reality-k ilyenek (azt nem tudtam, hogy ennyit lehet röhögni rajtuk 😀 ), azt nem tudom, hogy a régebbi magyar valóságshow-k is ilyenek voltak-e.

Azért egy TAR, egy Survivor, egy Idol, stb. nem ennyire vicces, Jersey Shore-t meg nem néztem még egyet sem. Az milyen szinten van a Való Világhoz képest, ostobaság terén?gdavid
Nem a harvardra jártak ők sem de ott azért bőven lehet velük is röhögni nem csak rajtuk.
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
Hát gyerekek! A tegnapi és a mai Való Világ rész volt életem első két része, amit láttam. Ezek tényleg ennyire suttyók, és tényleg ennyit lehet rajtuk (nem velük) röhögni??? És azt hiszik, hogy mekkora észlények! Ez külön tetszik. Az eddigiek is ilyenek voltak, mármint a valóságshow-k?gdavid
Mindegyik ilyen jellegű reallity ilyen.FViktor93
Azt tudom, hogy a trash reality-k ilyenek (azt nem tudtam, hogy ennyit lehet röhögni rajtuk 😀 ), azt nem tudom, hogy a régebbi magyar valóságshow-k is ilyenek voltak-e.

Azért egy TAR, egy Survivor, egy Idol, stb. nem ennyire vicces, Jersey Shore-t meg nem néztem még egyet sem. Az milyen szinten van a Való Világhoz képest, ostobaság terén?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
facebookon kurvagyorsan terjednek a hírek. ha minden igaz az egyik csoporttársam éppen most költözik be a villába 😀
anno még tavalelőtt én hoztam össze a tankut 5-öst a legújabb PSZF celebnek. sztár vagyok 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Mindegyik ilyen jellegű reallity ilyen.
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
Hát gyerekek! A tegnapi és a mai Való Világ rész volt életem első két része, amit láttam. Ezek tényleg ennyire suttyók, és tényleg ennyit lehet rajtuk (nem velük) röhögni??? És azt hiszik, hogy mekkora észlények! Ez külön tetszik. Az eddigiek is ilyenek voltak, mármint a valóságshow-k?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
brand new young klipp
http://www.youtube.com/watch?v=1TbTLMkrTFs
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Azért a "próbálom megmutatni, hogy nem csak szép vagyok" sem volt gyenge Cristofeltől. 😀

több mint 13 éve
Amúgy neked még nőni fog? EPIIIIIIIIIC 😂😂😂
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Ez a szüz nyomorék nagyon gáz.Newman
Biztos őt fogják párbajra küldeni, azt visszajön. Kibaszott nagy gyökér a gyerek 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ez a szüz nyomorék nagyon gáz.

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
És ezek közé jön még a rinyapina majd? Istenem tele lesznek rovázós picsákkal. Esküszöm még az Annamari a legnormálisabb.
több mint 13 éve
Igazából most lett igencsak izgalmas a UK X-Factor. A bootcamp 2. napja nagyon jól sikeredett, szinte mindenki jó volt. Hála az égnek a díszbuzik kiestek, eszméletlen irritálóak voltak.
Viszont most van az, hogy úgy érzem akármennyire is top széria volt a tavalyi UK, és akármennyire is az idei aussiet tartottam jobbnak, most erősen felkapaszkodott a UK8 is... A lányok kategóriája eszméletlen kemény. Kb. mind a 8 sima live. Hozzáteszem még így is nehéz elképzelni, hogy ne Janet-Jade-Amelia-Misha lenne a 4 bejutó... De eddig is érezhető volt, hogy az a legerősebb (meg is kapta Kelly), viszont a fiúk és a csoportok is megjöttek ma. A fiúknál is van legalább 4-6 igen erős esélyes, és a csoportoknál is van minimum 4 jó. (köztük egy, akiket tegnap raktak össze és eszméletlen jól nyomták ma). Egyedül a 25+ az a kategória, ami kissé gyenge. Onnan talán 3 van, akit ki tudnék emelni, de ők inkább gyengék, csak kicsit "mások". Sajna Kitty továbbment, így továbbra is van egy, aki leírhatatlanul irritál...

Egyébként "várhatóan" Kelly kapta a lányokat, Tulisa a csoportokat, Gary a fiúkat és Louis az "öregeket". Kicsit olyan hatása van nekem, hogy a 3 új judge kapta a minőséget, Louis meg a maradékot, amiért kissé sajnálom mondjuk.

Viszont jövő héten újra double bill a judges house-al, ami marha jó, mert így elég fos lenne 1 hetet várni arra, hogy ki jut tovább és ki nem.

Aki csak kicsit is gondolkodik rajta, hogy nézné, szerintem tegye meg. Bootcamptől elég, az auditions nem volt túl jó, viszont a BC-től már eléggé az.

Jah, és Janetnek minimum a 2. hely 😛