TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Hát igen, nekem is szinte mind szimpi. Nekem mondjuk Ruffo annyira nem jön be, meg Mastin. Mitchell, Parie és Declan nálam a top3. 😊 Egyébként az ausztrált én is nagyon bírom, az egész minőségében simán van olyan szintű mint a UK. Én néznék minél többet, de sajna csak a UK, AUS és hálistennek már a US van angolul. A magyart is nézem, de az az igazság, hogy elnézve ezeket, annyira komolytalan a miénk, hogy az hihetetlen :/ 😀 De hát nézem nyilván 😀 Csak tényleg, Ausztráliában James Blunt meg Robbie Williams a vendég énekes, nálunk meg Csonka Icipici... 😂Amúgy az élőnek persze teljesen más az egész légköre -pl. nagyon jó, hogy ott már viszonylag több szerepe van a hostoknak, amiből mellesleg az auszi szerintem messze jobb, mint a brit, pedig őt is bírom-, viszont én szeretem a legelejétől nézni. Egyébként már idén attól függetlenül, hogy 6-7 audition rész van, eléggé csökkent a szerepe szvsz. Elég gyorsan átrohannak rajtuk. Viszont a bootcamp nekem bejövős, főleg hogy azért komoly feladat elé állítják őket, nem csak úgy kiállnak aztán nyomjad. A judge house lényege meg igazából már csak az, hogy a 6 általában elég jóból ki lesz a 3, szóval az engem annyira nem köt le.
Ja, és az ausztráloknál nagyon bejött, hogy a 12 darab nem live 40 perces adást lenyomták 3 hét alatt, mivel csak péntek, szombat vasárnap nem volt.
Na, de azért én közben megírtam. Részben szubjektív vélemény, de mindegyiknél alapot adott, hogy azért én végigkövettem az első adástól kezdve, és így nem tudom kizárni amiket mondtak nekik. A live linkeknél átlag 1:10-től indulnak a produkciók.
U25 Boys - Guy Sebastian
Declan Sykes (15): Róla már írtam. Hozzátéve annyit, hogy az első auditionon a vokállal nem nyűgözte le annyira a zsűrit, de már akkor is érződött rajta, hogy nem hétköznapi fazon, ezért is ment tovább, aztán a bootcamp és a Judge House-ban már jobb volt éneklésben is. Beyoncé kedvence volt, nem nagyon volt kérdés, hogy top12 lesz és nekem az sem kérdés, hogy minimum top5, de szerintem döntő. 1st Live Show
Johnny Ruffo (23): Egyáltalán nem egyértelműen jutott be a bootcampbe, mert vokálisan a leggyengébb volt még a top24-ből is kb, viszont egész jól táncol, és ahhoz amennyit táncol nem rossz a hangja. Szerintem a következő 2 kieső között lesz, mert túlságosan középszerű, a többiek pedig egyértelműen jobbak. Ahogy inspirátorának is mondta Justin Timberlake-et, hozzá is tudnám hasonlítani leginkább. 1st Live Show
Reece Mastin (16): Fiatal gyerek, jó kis rockos stílusban nyomja. Zenei stílusban talán ő hasonlít leginkább Altiyanra, csak hát nyilván érezni, hogy fiatalabb a hangja. Igazából szerintem ő tipikusan az az "agyonhypeolt" tinirokker, aki aztán max top7-8-ig viszi. Nem rossz, csak 200 másik ilyen van. 1st Live Show
U25 Girls - Mel B - Ő jött Sandilands helyére. Akarja is hozni a figuráját, mondjuk illik hozzá bizonyos szinten, szóval szerintem nem rossz pick. Azért őt könnyebb megfogni, mint Sandilandset, még ha minimum olyan kemény is alapjáraton.
Christina Parie (15): Régi-Avril szerű stílusa van, tehát ilyen poprock énekes. Nem rossz a hangja, és azon kevesek (kb. 2-3) között volt, akiknek jól sikerült a bootcamp. Ő sem nagyon hiszem, hogy nyerne, mert nem igazán különleges, viszont olyan top5 körül simán meglehet neki, mert konzisztensen jó. Szóval elénekli a rock számokat jól, csak belőle is van már több. A tavalyi 2. Sallyhez hasonlítanám, csak kevésbé kiváló hanggal. Amúgy ő végig nagyon nagyon kevés negatívumot kapott a zsűritől, szerintem döntős lesz. Live Show 1
Jacqui Newland (23): Róla a zsűri is abszolút úgy gondolja, hogy rockosabb irányba kell mennie, az első heti érzelmes popszámot nem kajálták (pedig szerintem egész jó volt), bottom2-ban is volt miatta. Higway to hell-el auditált, szerintem stílusban enyhén hasonló lenne Pariehoz, csak egyel idősebb kategóriában. Ha rááll a rock-vonalra, akkor neki is meglehet a top5-6, de szinte biztos, hogy nem fog nyerni és hát week1-es bottom2 után azért a week2 eléggé kritikus pont, könnyű belebukni. 1st Live Show, Bottom2 kb. 2:40-től
Tyla Bertolli (19): Hopp, őt ki is felejtettem. Ha akarnak egy tavalyi Altiyanhoz hasonlót húzni, akkor ő lesz a befutó. Az auditionjét eléggé elrontotta, gyakorlatilag ha Mel B nem erőlködik ki neki még 2 igent, akkor simán kiesett volna 4 nemmel (Ronan így is nemet mondott). És Scary Spice meg is kapta őt persze, aztán a week1 még bizonytalan volt, fejlődnie kell, viszont 1-2 hétig még szerintem tuti a helye, és mondom, ha akarnak egy Altiyan-szerű húzást, akkor ő is ott lesz a döntő környékén. Stílusban egyébként én leginkább pop-féle énekesnek gondolnám, de abból is a lassú fajtából, tehát a tető nem szakad le tőle, nincs is epic hangja, viszont egy egész jó énekes lehet belőle. 1st Live Show
Groups - Ronan Keating (az előző széria győztese. Azért írom le, mert nagyjából minden megszólalásakor megemlíti ő is, jobb ha mielőbb hozzászoksz 😂 )
Three Wishez: Csak pár hónapja vannak együtt (két csávó egy csaj), ez azért érződni is szokott kicsit, emiatt a produkcióik alapból max 90%-osak lehetnek. Egyik csávó bizonytalan, ami nem növeli az esélyüket, viszont igazából a potenciáljuk megvan. Nem hiszem, hogy 2-3 shownál tovább bírnák, kivéve ha valahogy hamar hozzászoknak egymáshoz. Ha jövőre indulnak, szerintem top5 simán meglenne, idén a tippem olyan max 9. hely, de nem az első bottom2 után.. 1st Live Show
Audio Vixen: Anya a lányával és fiával. A harmónia nagyon megvan, eléggé jól is szólnak, viszont 7-9. helynél tovább nem gondolom, hogy jutnának, mert a csajnak túlságosan kilóg felfelé a hangminősége, így nem lehet az ő potenciálját igazán kihasználni. A 3 wisheztől függ inkább csak, hogy ők mikor esnek ki szerintem. 1st Live Show
Young Men Society: Három csávó, hip-hopszerű stílussal, de azért többször mutatták már, hogy vokálban is jók. Mondták is a week1 után nekik, hogy nem olyanok mint elsőre tűnnek (néhány jó táncos átlagos hanggal). A csapatokból szerintem legmesszebb jutnak, top5 bőven meglehet, a győzelem szerintem nem, de ők pl. okozhatnak meglepetést még. 1st Live Show
Over 25s - Natalie Whatsername - Hát nekem ő kb. ugyanolyan semmilyen zsűritag, mint az előző Natalie. Nekik kéne az elérzékenyülős anyucinak lenni, de igazából közük nincs szerintem a Cheryl Cole által tökéletesen űzött szerepkörhöz. Viszont ha már választani kell, akkor szerintem ő jobban átadja ezt, mint elődje.
Andrew Wishart (41): Ő egy ilyen szimpi fater figura, egész jó hangja van, -egyre enyhébb- selypítéssel. Kellemes hallgatni, de én nem hiszem, hogy a top5-be beférne, ahhoz túl erős a mezőny. Egyébként nem volt egyértelmű, hogy bejut, mert nem egy sztár alkat. 1st Live Show
Mitchell Callaway (25): Ahogy írtam, Matt Cardle-hez tudnám hasonlítani. Inkább lassabb, érzelmesebb számokhoz illik a hangja, ahhoz viszont szerintem nagyon, ráadásul ahhoz a személyisége is. Szerethető, mert nem egy nagyképű csávó. Egyébként 1 éve majdnem lebénult/meghalt, mert motorozás közben balesete volt, és eltörte a nyakcsigolyáit. Szerintem ő az egyik döntős, sőt, megkockáztatom ő is fog nyerni. 1st Live Show
És végül az első heti kieső Cleo Howman. Sajnálom, hogy kiesett, mert attól függetlenül, hogy eddig nem rajongtam érte, nekem nagyon bejött a week1-es produkciója, viszont úgy érzem csak nekem 😀 Sima 3-1-es vote-al esett ki, nincs is miről beszélni így. 1st Live Show, Bottom2 kb. 0:30-tól
Az én tippem:
1. Mitchell Callaway
2. Christina Parie
3. Declan Sykes
4. Young Men Society
5. Andrew Wishart
6. Tyla Bertolli
7. Audio Vixen
8. Jacquie Newland
9. Reece Mastin
10. Three Wishez
11. Johnny Ruffo
12. Cleo Howman
több mint 13 éve
Altiyan azért nagyon speciális karakter volt. Sztár kinézet, hang, előadásmód, kellően "elvont" karakter, plusz jó kis drámai X Factor karrier (ugyebár a válógatón, bootcamp 1 majd bootcamp 2-n is teljesen elfelejtette a szövegét, és innen lett top esélyes). Akik ilyen rock vonulatot követnek, olyan van több is (Reece Mastin, Christina Parie, Jacqui Newland) de fiatalok és az elsőt leszámítva csajok. Tehát igazából olyan mint ő nincs, viszont sok jó van.Megköszönném. X-eket valamilyen furcsa perverzióból fogva mindig csak az élőktől nézem, de nem is jó itt a többes szám, mert külföldiek közül csak az ausztrál tud érdekelni, szerintem messze ez a legjobb. A magyart nyilván követem, mert ciki ha nem 😀
Declan Sykest emelném ki, ha Altiyanról mint kész személyiségről beszélünk. A csávó -aki egyébként Asperger szindrómás- teljesen különc, hatalmas figura, szórakoztat rendesen, a hangja sem rossz, és zenei stílusban is kilóg a többiek közül. Nehezen tudom elképzelni, hogy a top3-4-be ne kerülne be, ha pedig Guy végig megtalálja a neki való számokat, simán nyerhet is. Declan Live Week 1 Ja, és ha jól emlékszem ő volt az egyedüli, akit csak dícsért a zsűri a live után.
Mitchell Callaway annyiban hasonlít Altiyanra, hogy ő sem simán jutott be a liveba, mert túlságosan szerény/önbizalomhiányos ami nyilván az éneklésen is meglátszik. Viszont ő is szerintem nagy esélyes. Egyébként Matt Cardle-höz tudnám leginkább hasonlítani stílusban, tehát ilyen lágyabb-féle, nem egy atom rocker.
Ha gondolod valamikor este/holnap 1-2 mondatban leírom a top11-et, hogy milyenek.fetomy
Közben megnéztem, akik szimpatikusak elsőre:
-Mitchell Callaway
-Declan Sykes
-Johnny Ruffo
-Christina Parie
-Young Men Society
-Audio Vixen
A kiesett lány elég komoly Eyecandy volt, de nem bánkódok miatta, van itt azért felhozatal 😀 Talán nincs is ebben a mezőnyben olyan, akinek azért szurkolok, hogy minél korábban essen ki, nagyon erősnek tűnnek nekem. Talán Tyra az, aki nem jött be, meg a Three Wishez.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Üdvözlünk mindenkit.2011-ben megalakult az MOSTv ( Magyar Online Sport Televízió - www.mostv.eu )
Online Ligák mérkőzéseit közvetítjük, többek között NFL mérkőzéseket is.
Több okból is írunk nektek erre a fórumra, egyrészt hogy tudassuk veletek hogy
ONLINE NFL mérkőzéseket is nézhettek a "nagyok" holtidejében, másrészt pedig
szeretnénk minél több NFL hez értő munkatársat szervezni a TV profi közvetítéseihez.
Szükségünk lenne esetleg még szakkommentátorokra, szakértőkre a negyedek közötti
beszélgetésekhez valamint természetesen lelkes rajongókra. Úgyhogy ne habozzatok, ha
valaki kedvet érez hogy kipróbálja magát egy TV-s kommentátorként vagy szakértőként az bátran írjon
a jelentkezes@mostv.eu ra. / Technikai hozzáértést, informatikai tudást minimálisan igényel/
több mint 13 éve
Altiyan azért nagyon speciális karakter volt. Sztár kinézet, hang, előadásmód, kellően "elvont" karakter, plusz jó kis drámai X Factor karrier (ugyebár a válógatón, bootcamp 1 majd bootcamp 2-n is teljesen elfelejtette a szövegét, és innen lett top esélyes). Akik ilyen rock vonulatot követnek, olyan van több is (Reece Mastin, Christina Parie, Jacqui Newland) de fiatalok és az elsőt leszámítva csajok. Tehát igazából olyan mint ő nincs, viszont sok jó van.Declan Sykest emelném ki, ha Altiyanról mint kész személyiségről beszélünk. A csávó -aki egyébként Asperger szindrómás- teljesen különc, hatalmas figura, szórakoztat rendesen, a hangja sem rossz, és zenei stílusban is kilóg a többiek közül. Nehezen tudom elképzelni, hogy a top3-4-be ne kerülne be, ha pedig Guy végig megtalálja a neki való számokat, simán nyerhet is. Declan Live Week 1 Ja, és ha jól emlékszem ő volt az egyedüli, akit csak dícsért a zsűri a live után.
Mitchell Callaway annyiban hasonlít Altiyanra, hogy ő sem simán jutott be a liveba, mert túlságosan szerény/önbizalomhiányos ami nyilván az éneklésen is meglátszik. Viszont ő is szerintem nagy esélyes. Egyébként Matt Cardle-höz tudnám leginkább hasonlítani stílusban, tehát ilyen lágyabb-féle, nem egy atom rocker.
Ha gondolod valamikor este/holnap 1-2 mondatban leírom a top11-et, hogy milyenek.
több mint 13 éve
Egyébként az idei Ausztrál mezőny elég kemény. Van vagy 6-8 aki simán nyerhet. Jobb mint tavaly, mikor kb. 3 élő műsor után tudni lehetett, hogy Altiyan nyer, még ha volt is 1 vagy 2 egész jó mellette. Most meg már az első kieső is egy egész kellemes énekes.fetomyA tavalyit Altiyan miatt néztem végig. Idén van olyan karakter, aki hasonló őhozzá?
több mint 13 éve
Naná, hogy Seattle-be kellett mennie az X Factornak ahhoz, hogy valaki a faszát mutogassa éneklés közben. 😀 Csávó enyhén elmebeteg, nyomja a számot, aztán közben letolja a gatyáját, azt ott himbálja össze-vissza fél óráig. Hozzáteszem Paula Abdul hirtelen olyan nagyon rosszul lett tőle, mint aki még életében nem fogott kukit.http://www.youtube.com/watch?v=QqIJYXHafXQ
Btw. az age limit túl alacsonyra sikeredett szerintem. 12 év az lófasz. Persze a legnagyobb arcuk az ilyen 12-13 éveseknek van, amire rá is segítenek a húdeszép hangod van szövegekkel, aztán még mákja lesz, ha nem jut sokáig és nem kerül be a biznicbe, mert úgy végzi mint Britney: szellemileg kopaszon. Még csak egy audíció volt, de jobban tetszik az auszi és uk verzióban, hogy vannak szerethető karakterek, nem csak maguktól elszállt fazonok. Volt kb. 2 egészséges önbizalommal, meg talán 1, aki nem volt elszállva, az összes többi maga Aser meg Bejönszé. Remélem ez mielőbb -akár már ma- megváltozik.
Egyébként az idei Ausztrál mezőny elég kemény. Van vagy 6-8 aki simán nyerhet. Jobb mint tavaly, mikor kb. 3 élő műsor után tudni lehetett, hogy Altiyan nyer, még ha volt is 1 vagy 2 egész jó mellette. Most meg már az első kieső is egy egész kellemes énekes.
több mint 13 éve
Jaja meg a tesója is 😀 Meg sem lep igazából, a tv2-s fgeleséges szarban meg a fél nézőtér megasztárosokból állt.Mellesleg ez a kubai vérvonal is szerintem pont annyira kubai mint Fecó brazilsága 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Jól láttam hogy Gombár úr ölelgette a nézőtérről? 😀
több mint 13 éve
Jeah a kubai vérvonal bekerült.Balázs: "Azamindenit, de jó, hogy bement" EPIC 😂
Úristen holnap is gyönyörű kategória lesz. Jesus de szar.
több mint 13 éve
A legkreténebb jutott be, király. 😀Cristofel, aki kurva nagy baszd megekkel ünnepelte meg a győzelmét.
több mint 13 éve
Nem hiszem, hogy a baráti körük is közös lenne. 😀Az uccsó srác a Maglód NB3-as csapatában véd, mondanom sem kell kire hajaz ezzel.Maglódról viszont már van egy celebük, Kovácsovics FruzsinaHöri
De ez a beszavazóshow nagyon adja. 😀Schleck
több mint 13 éve
Az uccsó srác a Maglód NB3-as csapatában véd, mondanom sem kell kire hajaz ezzel.Maglódról viszont már van egy celebük, Kovácsovics Fruzsina
De ez a beszavazóshow nagyon adja. 😀Schleck
több mint 13 éve
Az uccsó srác a Maglód NB3-as csapatában véd, mondanom sem kell kire hajaz ezzel. De ez a beszavazóshow nagyon adja. 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Dukai bro sittes, nem létezik hogy ez a pár műmájer köcsög megfosztja a hiearchia csúcsától. 😊
több mint 13 éve
A fő téma az, hogy Dukai bro odabent a nők kedvence, minden egyes csaj egy másodperc alatt ráhuppanna a Dukai brokira, viszont mindegyiknek szabályosan felháborító már a feltételezés is. Emellett a szemüveges fazon gyakorlatilag Alekosz 2.0 akar lenni, de hát ahhoz hiányzik egy kis pszichopatizmus -persze még ez kijöhet idővel-, Dukai bro Olivér 2.0 akar lenni, Kinga kb. Éva 2.0 akar lenni annyi kitétellel, hogy ő tudja magáról, hogy nagyon gyönyörű. Minden csaj fel van háborodva, hogy az új csaj szebbnek hiszi magát tőlük, főleg azért, mert az új csaj ráment Olivér 2.0-ra, ami miatt pörög minden csaj. Ja igen, az új csaj pedig kissé besérült, mikor kiderült, hogy a többiek szerint 10-ből 7-es a szimpátiamutatója.
Mindeközben Fecó barátunk - aki egyébként poén arc, kb. topszimpi - elsírta magát a titokszobában, mert őt is mellőzi minden csaj Dukai bro-ki miatt. Viszont ma drámai fordulat fog bekövetkezni, amikor bekerül egy Jerzy 2.0 annyi módosítással, hogy egyikük arca se férne fel egy gigaposzterre, tehát lehet megdől Dukai broki egyeduralma.
Btw. Fecó szembekötős története priceless doktor Malavertől a hálószobáig 😀
több mint 13 éve
mit nyomnak?nincs tévém, csak a hogyvoltot szoktam olvasni a VV5-ből.
az mondjuk evidens, hogy az ország #1 skalpvadásaz nem ezek közül kerül ki, hanem evidens, hogy korvettádám az
több mint 13 éve
Nah, ez a mai mezőny mindent ver. 😂A villában meg eddig a szimpatikussági, ismétlem szimpatikussági listám végén kb. pont az öt csaj van. 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Hát ez kurva nagy 😀
több mint 13 éve
Hát igen, tipikus eset. Teli szájjal röhögünk azon, ha a másik csajra azt mondják, hogy bajszos, meg a vastag szőrös lábra rámondják, hogy Annamari, de ha nekünk annyit mondanak, hogy löttyedt a bokánk, akkor bőgünk. Jó kis Creyecandy ez a Veronika, de hát mindig kell egy rinyapina ugyebáh 😊De legalább jó volt látni, hogy -habár többnyire poénból- de annamarizták végig Kingát, aztán odavan mint a dög, hogy mekkora szemétség. De azért kiröhögni a másikat kisebb-nagyobb testi hibákért bőven tudja ő is.
Seherezádé meg óriási háziasszony. Egy szelet szalámit nem tud vágni bakker 😀 Amúgy hatalmas arca van itt mindenkinek úgy látom. Leszámítva a szemüveges gyereket, ő szimplán elmebeteg 😀 (Nyilván alekosz v2.0 akar lenni) Fecó pedig eddig kellemes meglepetés.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Heh, ezt a Szili gyereket ismerem, kis katis köcsögláda.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ma Kasza Tibi elhozta a Morning Showba a Morning Show Musical 5. részét, zseniális.Első 4-et már kívülről fújom, hatalmas nagyok 😀
Az első négy: http://www.youtube.com/watch?v=s3LByddEO-s&feature=player_embedded#!
Ötödik: http://soundcloud.com/kaszatibor1978/tenorx
több mint 13 éve
Ma Kasza Tibi elhozta a Morning Showba a Morning Show Musical 5. részét, zseniális.Az első négy: http://www.youtube.com/watch?v=s3LByddEO-s&feature=player_embedded#!
Ötödik: http://soundcloud.com/kaszatibor1978/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mutatok is egy érdekes új projektet http://www.facebook.com/pages/Albi/193392480711038?sk=infoHöriwow. 😐