TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
catattack
3 520
Nikit én is tolnám, csak a Szandrával kapcsolatban vannak problémáim!Baszott nagy ez az Aranypart!
A holnapi részben Levi kibontakozik:
Gábor: Te hülye! Nem tudsz annyit keresni, amennyit meg tudsz inni!
Levi: De...Ja.
Meli: Levi 3 perc múlva le kell mennünk!
Levi: Megyek! Kész vagyok!
Szórakoztatás mesterfokon!!! 😀
több mint 13 éve
Melehov
119
-Szandra meg Niki nagyon elcsúfították magukat.catattackPárszor láttam Nikit a forgatásokkor, napfénynél és éjszaka is. Élőben is látszik, h nagyon meg van csinálva, de én iszonyatosan megdöngetném. Élőben hatalmas nagy mellei vannak, mindenképpen suna+, legalábbis nekem... :cool:
Tegnap este még láttam Levi komát a sétányon Szara barátnőjével, az exportcikk izomból telefonált... Nem láttam fényt a villájukból kiszűrődni, lehet, h a forgatásnak már vége, Levi meg itt ragadt Siófokon... 😀
Szandrás dolgon kicsit elgondolkodtam... Ha a készítők mindenképpen bent akarták volna tartani és nem csak hírverésnek használni, akkor lehettek volna kicsit kreatívabbak és körbe nézhettek volna a sétányon. A kettő v három villával arrébb az egyik épületben egy night club működik, ott táncolhatott volna és persze a dugás és szopás sem kizárt. Ha már a csapos meló nem neki való, ez azért profilba vágott volna... 😀
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
JéBé
7 035
istenem 😀http://www.youtube.com/watch?v=r7kJJyRpVV0&feature=player_embedded
több mint 13 éve
+1! legalapabb alap!Pedig az eredeti Balaton láz számot rühellemcatattackBANnolást érő félmondatHöri
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Pedig az eredeti Balaton láz számot rühellemcatattackBANnolást érő félmondat
több mint 13 éve
catattack
3 520
A kurva életbe! Nem tudom kiverni a fejemből az Aranypart főcímzenéjét. Pedig az eredeti Balaton láz számot rühellem, de ez baszott nagy!Újra fiatal akarok lenni! 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Meli tényleg egy vicc, de legalább van valaki aki Pókmajom lelépése után is irritálhat :/ holnap kíváncsi leszek a Beki vs Szara cicafightra 😊
több mint 13 éve
catattack
3 520
-Szandra meg Niki nagyon elcsúfították magukat. A Szandrát már csak jelentős összegért szúrnám még.-Ádámmal mi volt? Elintézte Nikit, vagy csak tolt rajt párat?
-Levi a legnagyobb!
-Valahol vissza lehet nézni a részeket, mint anno az ÉH-t?
több mint 13 éve
jaja.volt egy átmeneti időszak amikor "a dög" volt a neve, néha emlegetik "szakadár retek" jelzővel, de a Pókmajom a konstans
több mint 13 éve
Nem néztem az Éden Hotelt így nem vagyok képben... A szóban forgó "retek" a pókmajomhoz hasonlatos ábrázata miatt kapta a becenevét? A csaj egyébként tatabányai származású ha jól tudom, egyik haverom asszem kavart is vele 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
csütörtökre már nem hiszem, hogy képernyőn lesz a szakadár retek.
több mint 13 éve
ja, "kiszavazták"repül? legalább TALÁN megtudom nézni idegbaj nélkül a műsort 😀Hall Of GreenSzandra ciánkapszula. Én így kezdeném ha odamennékHall Of Greenéden hotelből nem sokat láttam így felkészületlenül ért ez a fél óra, kevés irritálóbb személyt ismerek nála, hál' istennek (az insider infóim alapján) már a héten repül.
konq: köszönöm, h megemlítettél a recapban ( . Y . )kristof
bement a Pápa, a Lassúbeszédű és Korleóne aztán elégették.
több mint 13 éve
repül? legalább TALÁN megtudom nézni idegbaj nélkül a műsort 😀Szandra ciánkapszula. Én így kezdeném ha odamennékHall Of Greenéden hotelből nem sokat láttam így felkészületlenül ért ez a fél óra, kevés irritálóbb személyt ismerek nála, hál' istennek (az insider infóim alapján) már a héten repül.
konq: köszönöm, h megemlítettél a recapban ( . Y . )kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szandra ciánkapszula. Én így kezdeném ha odamennékHall Of Greenéden hotelből nem sokat láttam így felkészületlenül ért ez a fél óra, kevés irritálóbb személyt ismerek nála, hál' istennek (az insider infóim alapján) már a héten repül.
konq: köszönöm, h megemlítettél a recapban ( . Y . )
több mint 13 éve
remélem belátják, hogy a pókmajom smink nélkül nem képernyőképes. miszter nyír1háza egyelőre nagyon a háttérben van :/
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Aranypart review 1.0, írója a fórum ikonja, best in the world (CM Punk után szabadon), konquerorShawnka annyira várta, hogy már gáz, én pedig legendás VV mockokat írtam korábban is, szóval értek a szennyhez, így hirtelen felindulásból írtam egy recapot, holott nem nagyon mozgatott a téma, és az internet világából is kifelé megyek. Fontos szabály, hogy csak akkor olvashatod, ha elolvastad a hivatalból írt focis cikkeim is a főoldalon + blogon. Ha megvolt (naiv gondolat), akkor lapozz.
Lássuk tehát a castot. Az első szereplő ki más is lehetne, mint Levi. Jászkarajenő Maradonája úgy volt, hogy augusztusban St. Louisba megy próbajátékra soccerolás miatt, de széjjelcsapni önmagadat pénzért valóban jobb buli, mint az edzőtáborban izzadni. Korábban amúgy az édenbeli népszerűségét lovagolta meg (és vélhetően random csajok őt). Most viszont stabil párkapcsolata van (szerkesztői megjegyzés: nem párkapcsolat kell, hanem pár kapcsolat, szóval ejnyebejnye Liváj). Nos, ez a párkapcsolat vagy megrendezett és kitalált dolog, vagy pedig Levi az igazán kőkemény arc, és szarik rá. Ha megrendezett, akkor Szandra is hazudott, belefér. Igazából bármit kinézek a karakterből, és az is látszott, hogy Jászkarafaszajenő hozta a saját ÉH gimmickjét (WWE-t nem nézőknek: kb imázsként, karakterként fordítható). Óriási volt, mikor VBK-ztak a jacuzziban, látszik dolgozott még a labdarúgó vérvonal. (Mert mindenki tudja/ Hogy a két fogalom, ami a 16 éves labdarúgókat meghatározza/ Az a rózsafüzér, és a boroskóla). A műsor első káromkodása is az ő nevéhez fűződik, kb 3 másodperc kellett hozzá, ejnye, ez nem illik a WWJD mentalitásába a David Coulthard arcélével rendelkező wannabe Oliver Kahnnak. A másik édenes Mr. Nyíregyháza. "Megjött István, Nyíregyháza", ahogy az éden hotel rapben halljuk. (ha nem hallottad, pótold). Bunkópista szerepe egyelőre Levi sidekickjének lenni, kérdés, hogy kinövi-e magát, vagy marad hű szárnysegéd. Mindenesetre eleinte vélhetően ők viszik majd a prímet, míg a többi karakter kinövi magát. Pista komoly hátránya, hogy az új sérójával nehéz megkülönböztetni Ádámtól, bár ha félmeztelenül vannak, akkor amaz szétvarrt felsőteste segít a megkülönböztetésben. Ő az, aki tudja, honnan jött, de ez fordítva jelenik meg, mint szokott ("kőgazdag vagyok, leszarlak Pókmajom, az van amit én mondok"). Ha már Pókmajom, a riportszobában megtekinthettük az új melleit, de csak a hardver változott, a szoftver nem. Szandra kiverte a balhét azonnal, közölte, hogy ő nem dolgozik, viszontlátás! Insider infó, hogy ma Szandra VV Gombival lőtt fel közös képet FB-ra, meghökkentőbb infó pedig, hogy Pókmajom jelenleg együtt jár Aranypart Ádám...wait for it...wait...APJÁVAL (42). Pénzszagot érzek, de persze lehet, hogy kifacsart lelkem nem érti az igaz szerelmet (nincs ilyen). Szandra tag team társa Niki, akiből semmit sem láttunk, ő is szárnysegéd jelenleg, bár ha Szandra télleg cut, akkor kénytelen lesz kiforrnia magát. A lányoknak pedig grat, hogy az előleg nagy részét elverték picsanadrágra, és ökölvívós játékra. (játékok > kenyér, de azért a többi az óvodás). Persze amazokat sem kell félteni. Ádámot már említettem, a másik newbie arc Gábor, aki öreg, és sanszosan Hawaii Warriors fan, mivel minden ruhadarabja olyan dizájnú. A maradék szereplő 3 luvnya, nekem egyik sem bejövős(. Meli a magyar Snookie, Kristóf (nem a VV-s...nem az Édenes...a bowl.hu-s) kedvenc hangulatjelével jellemezhető: ( . )( . ). Megtudtuk, hogy Levinek megvolt, nyilván ez totál véletlen, és a full hülye csaj nem mondta be castingon, hogy előbbre jusson (wait, lehet mégse olyan hülye). De. Ha ez VV lenne, akkor ő lenne a naiva, így inkább "az a csaj, akit gerincre fognak vágni n+1-szer" (ahol n=az, amennyit a jóízlés elbír). Ottvan még Ada, a Vivás kiválásával muszáj valakinek viselni ezt a nevet. Éden Hotel Jenny méltó utóda lesz genetikailag kerek segg kategóriában, cserébe nincs melle, és testalkata hasonló Pókmajomhoz. Ha ez hogyvolt lenne, akkor továbbiakban Gibbon (Google keress, ha nem voltál kiskorodban állatvilág fan, mint én) néven futna nálam. Érdekes, hogy a szegény ember Dukai Reginája az értelmesebbek közé tartozik, persze nem nehéz ez itt, ahol összefújta a szemetet a szél. Utolsó lány Beki (Becky?), aki mindig sapiban nyomul, és van egy nyula, Pörkölt. Maka kedvelt kifejezését használva: mennyi az over/under arra, hogy a nyulat elvesztik/megeszik/rálépnek bebaszva? Legyen ez a tippjátékunk, hogy az interaktivitás is meglegyen. Fontos karakter lehet még a főnök, Márton, vele kapcsolatban az volt az érzésem: homokszem került a gépezetbe. Egyéb karakter egyelőre nem merült fel, majd kíváncsian várhatják a fanok, hogy itt is lesznek-e random gorillák/ledér lánykák a strandról, akik levarrják a luvnyákat/meglovagolják a hírnevet (vagy Levit). A Jersey Shore párhuzam is üvölt, mind casting terén, mind a műsorstruktúrában, csak itt kacsatelefon helyett magassarkúcipőtelefon van. Dióhélyban ennyit a pilóta epizódról. Több ilyen review erősen kétlem, hogy lesz, a fórumra pedig biztosan nem térek vissza. (csak hogy szokásom szerint megöljem a jó hangulatot). Isten véletek, jó szórakozást ehhez a szennyhez, de aki majd szezon közben ezt nézi meccs helyett, azt Shawnka kibannolja a faszba. (mert ő is admin lett, true story). Az elköszönés pedig: God bless, csakis Fake és Levy miatt.
Utószó: ha reality, akkor Rob Mariano a legnagyobb kibaszott géniusz, Russell Hantz pedig egy agyatlan bully. Csak nézze meg az ember a Survivor 22. évadot, amiben 2 korábbi NFL játékos, egy bitang nagy eyecandy (Andrea Boehlke), egy bunkó redneck, egy volt iraki veterán, valamit a Survivor történetének Alekosza, a totál felfoghatatlan Philip Shepard található, a fent említett Survivor legenda (és Russell) mellett. Mariano egyetlen hibája, hogy Bostonból származik. (ezzel pedig elvesztettem a Pats fan rajongóim, szóval abba is hagyom)
több mint 13 éve
ígéretes volt az 1. rész, csak nem értem miért más Pókmajom és Niki szinkronhangja 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
ez nem jersey shore szerű, ez jersey shore koppintás
több mint 13 éve
javaslok egy csetes eredménykövetést az Aranypart alatt 😀
több mint 13 éve
Folytatódik az Aranypart Watch!ha ezeket lefotóznád és beküldenéd a borsnak, kapnál minden képért 10k-t 😀
Tegnap éjjel 1 körül szemtanúja voltam annak, h Levi a Petőfi sétány egyik villájának az erkélyén húzza. Zenét viszont nem hallottam, lehet, h voltak már gondok.... 😀 :cool:Melehov
több mint 13 éve
Melehov
119
Folytatódik az Aranypart Watch!Tegnap éjjel 1 körül szemtanúja voltam annak, h Levi a Petőfi sétány egyik villájának az erkélyén húzza. Zenét viszont nem hallottam, lehet, h voltak már gondok.... 😀 :cool:
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka