NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 297 — Saturday Night Lights
.Dzsokijuing
Egy dologról szólt a párhuzam. Számít-e a zenében, zenei ízlésben, vagyis döntő tényező-e az, hogy valaki zeneiskolát végzett. Ehhez jött, hogy Mozart sem végzett zeneiskolát, mégis mekkora művész volt. Ebben sehol nincs Fluor, csak olyan mértékben, hogy pusztán az, hogy a Kolinos arc tanulta a zenét, még kicsit sem jelenti azt,hogy többnek kéne szeretni, jobbnak kell lennie, mint Fluort (/nak), aki nem tanulta. fetomy
Mozart kvázi családi zeneiskolát végzett, az apja, Leopold korának elismert zeneszerzője és hegedűse volt. Ez azért óriási különbség Fluorhoz képest, mert egy popdalt minimálisnál is minimálisabb zenei képzettséggel le lehet pötyögni. Ahogyan SP-vel együtt megcsinálták magukat, elismerésre méltó (komolyan), de az alapállításod attól még nem helytálló.

A Kolin már a kezdetektől agyonhájpolt volt, Fluor a nulláról idáig sokkal respektálhatóbb, ebben egyetértünk.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
.Dzsokijuing
Egy dologról szólt a párhuzam. Számít-e a zenében, zenei ízlésben, vagyis döntő tényező-e az, hogy valaki zeneiskolát végzett. Ehhez jött, hogy Mozart sem végzett zeneiskolát, mégis mekkora művész volt. Ebben sehol nincs Fluor, csak olyan mértékben, hogy pusztán az, hogy a Kolinos arc tanulta a zenét, még kicsit sem jelenti azt,hogy többnek kéne szeretni, jobbnak kell lennie, mint Fluort (/nak), aki nem tanulta. Persze tudom, hogy amikor a lényeg egyértelművé vált, akkor bele kell kötni valami totál lényegtelen elembe, csak az a helyzet, hogy az onnantól erős félrebeszélés, meg némi részgyőzelem-keresés. Ami meg a lényeget nem változtatja, csak ad egy kis jó érzést a belsőnek, hogy igazunk volt abban, amit egyébként is szinte mindenki hasonlóan gondol.
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Viszont a két művész célcsoportja nem ugyanaz, Mozart nem a tömegeknek írt zenét, hanem "az elitnek".Rajna
Ha zenetörténeti tanulmányaimra jól emlékszam, Mozart éppen abban volt nagy újító, hogy nem elitista zenéket írt, hanem olyanokat, amik a köznép számára is érthető és élvezhető volt.Francesco
Ez igaz, csak a köznép alatt itt szerintem nem az átlagparasztot kell érteni, hanem azt, hogy zenéhez amúgy nem igazán értő embereknek is élvezhető volt a munkássága. De a falvakban nem Mozartot dalolásztak.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Viszont a két művész célcsoportja nem ugyanaz, Mozart nem a tömegeknek írt zenét, hanem "az elitnek".Rajna
Ha zenetörténeti tanulmányaimra jól emlékszam, Mozart éppen abban volt nagy újító, hogy nem elitista zenéket írt, hanem olyanokat, amik a köznép számára is érthető és élvezhető volt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úristen!
Francesco kimerészkedett a magyar foci topikon kívülre! Tudom, Lacrosse is. 😊vadibandi
Hehe, jah, próbálok sokoldalú lenni... vagy legalábbis annak mutatkozni 😛
több mint 13 éve
Hát a "népnek" sztem nem igen volt pénze Varázsfuvolára menni, ez legfeljebb a polgárságig érhetett el, de az még az akkori társadalmi rétegződésben nyilván az elit. Az akkori parasztság meg a mindenfajta obszcén népdalokra partyzott, ahogyan most is ez az "alsóbb réteg" bulizik Fluorra.Rajna
A Forman-filmben (persze itt lehetnek hitelességi kérdések, de csak utánanéztek) szobalányok, lakájok, kocsisok meg hasonló firmák dáridóztak az Éjkirálynő áriája közben, szóval nem a polgárság. De a népdal-Fluor párhuzam megáll, ráadásul a Kesh-feldolgozással abba a Petőfi-hallgató, enyhén sznob rétegbe is bejuttatják a nótát, ahol túl alantas Tomit hallgatni.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Hát a "népnek" sztem nem igen volt pénze Varázsfuvolára menni, ez legfeljebb a polgárságig érhetett el, de az még az akkori társadalmi rétegződésben nyilván az elit. Az akkori parasztság meg a mindenfajta obszcén népdalokra partyzott, ahogyan most is ez az "alsóbb réteg" bulizik Fluorra.

több mint 13 éve
Mozartot ne keverjük ide. Megírni egy nagyzenekari művet és a Mizut, az egy nagy és egy kicsi legó.Dzsokijuing
Az egér is fehér, és a hó is.
Igaz az egyik sokkal nagyobb, és hidegebb, a másik meg szőrösebb, és cincog.
De attól még fehér mindkettő.
Egy példa esetén egy bizonyos dologban hasonlít a két összevetett dolog, nem mindenben.
Pl. Mozart se tanult zenélni, és Fluor se.
Igaz az egyik osztrák, a másik magyar, az egyik halott, a másik él, sok a különbség, de ebben az aspektusukban hasonlítanak.
Ennyiről szól a hasonlat.
Nem a munkásságuk időigényességéről.Sobri Jóska
Viszont a két művész célcsoportja nem ugyanaz, Mozart nem a tömegeknek írt zenét, hanem "az elitnek". Fluort meg pont "az elit" fikázza, ezért szerintem sem jó példa az, hogy ő se végzett iskolát, az ő műfajához ez még tán káros is 😊Rajna
Mondjuk ez sem teljesen igaz, a Varázsfuvola nagy sikerű népopera volt, ha hihetünk a Forman-filmnek.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Mozartot ne keverjük ide. Megírni egy nagyzenekari művet és a Mizut, az egy nagy és egy kicsi legó.Dzsokijuing
Egy példa esetén egy bizonyos dologban hasonlít a két összevetett dolog, nem mindenben.
Igaz az egyik osztrák, a másik magyar, az egyik halott, a másik él, sok a különbség, de ebben az aspektusukban hasonlítanak.
Ez nem időigényesség, hanem a zenei univerzum használatának nagyságrendi különbsége. Hangszerek tömegét harmóniába rendezni és lepötyögni egy popdalt más kategória. Persze a népszerűségükben és az életkorukban van hasonlóság, de ismétlem, a Lajkó Félix-párhuzam jobban megállja a helyét.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Viszont a két művész célcsoportja nem ugyanaz, Mozart nem a tömegeknek írt zenét, hanem "az elitnek". Fluort meg pont "az elit" fikázza, ezért szerintem sem jó példa az, hogy ő se végzett iskolát, az ő műfajához ez még tán káros is 😊

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Nem a munkásságuk időigényességéről.

több mint 13 éve
Mozartot ne keverjük ide. Megírni egy nagyzenekari művet és a Mizut, az egy nagy és egy kicsi legó.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Úristen!
Francesco kimerészkedett a magyar foci topikon kívülre! Tudom, Lacrosse is. 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha megnézzük a ténylegesen populáris zenét játszó előadókat, mind ugyanazt csinálják. Az aktuális zenei irányzatot, a divathullámot lovagolják meg. Mozart is ezt csinálta, Madonna is, Kylie Minogue is és most a mi Fluorunk is. Ha valaki végighallgatja például Madonna teljes zenei munkásságát (két napi hideg élelem), a nemtudomhány év alatt folyamatosan változott a stílusa, mindig ment az adott divat szerint. És az, hogy valaki a zenei munkásságával tud-e újat teremteni, tudja-e formálni a közízlést... na szerintem ez határozza meg a zenei nagyságot.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Fluor sem csinál semmi mást mint ami a trend. Nem akkora császár ő hogy ezt maga teremtette meg, max itthon ő hozta divatba. Ütemes electro alap, rá egy fülbemászó dallam és tuti sláger. Nincs ezzel baj, azért mert egyszerű mégnem feltétlen szar is.
több mint 13 éve
Mindenki tudja, hogy Mozart zseni, Fluor meg egy popzenész, de attól még vannak közös részei az életüknek.

fetomy
Mindkettőt anya szülte, de ezzel még vagyunk így néhányan.

Ha már Mozart-párhuzamot kéne vonni, akkor mondjuk Lajkó Félix.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Fluor 16 évesen még színvonalat tolt, ez amit most zeneileg konvergál a nullához. A Republicra is lehet mondani hogy fülbemászó, mert tényleg az, szeretem is a számait, de attól még aki ért a zenéhez az mind megállapítja, hogy az összes számuk olyan egyszerű mint egy faék. Fluort meg Mozarttal, vagy Michael Jacksonnal, vagy Szécsi Pállal egy lapon említeni... Hát hogy is mondjam, derék dolog.

Tisztában vagyok hogy a Kolint az emberek 90% nem szereti, és az emberek többsége utálja is őket mint a sz@rt, de Magyar szinten egyedülállóak. Még egy ilyen, zenekar hazánkban nincs, én például ezért is szeretem őket.
Amúgy a közutálat ellenére az elmúlt 2 évben ők képviselték a hazánkat az MTV Európai díjátadóján, úgy hiszem ez azért valamilyen szinten elismerés a zenéjüket illetően.

Amúgy sem őket akartam ecsetelni, egyszerűen, csak egyetértek azon kijelentésével, hogy a magyar popzene színvonala a béka segge alatt van.eaglesmcnabb
Én is azért értek egyet, mert egyszerűen a popzene soha nem veszi szempontba a zenei végzettséget, a zenei tökéletességet, stb... a popzene lényege, hogy belemásszon a füledbe. Fluor ilyen, a Kolin nem. Ezzel semmi baj, de egy alter, metál, opera, stb... stílusban zenélő embernek ezt el kell fogadnia, és nem panaszkodni rá. Nincs semmi gond azzal, hogy az a popzene ami. Ha Gipsz Jakab szerint a popzene fos, az az ő véleménye, de társadalomkritikai szempontból ezzel foglalkozni magasfokú hozzá nem értés. Úgy meg, hogy "manapság", végképp, mert pl. éppen te is mondtad, hogy a republic mennyire egyszerű, mégis mennyien imádták. A popzene semmilyen korban nem jelent minőséget. Ezért komolytalan nekem amit írkált a csávó, mert amellett, hogy megfogalmazta, hogy a víz vizes, úgy adja ezt elő, mintha eddig száraznak hittük volna.

Fluort pedig egy lapon lehet említeni velük, ha arról van szó, hogy jártak-e zeneiskolába. Nem szeretem mikor van két művész, az egyik korszakos zseni, a másik szar, és akkor már egy mondatba se lehet rakni őket, még akkor se, ha a hajuk színét tárgyaljuk. Mindenki tudja, hogy Mozart zseni, Fluor meg egy popzenész, de attól még vannak közös részei az életüknek.

Ja, amúgy pedig nem a magyar popzene van a béka segge alatt. Hanem a nemzetközi, és minden ország sajátja is a béga segge alatt van. Mert annak ott a helye. Lehet hallgatni szuperkirály etióp death metál bandát, mert csodálatos a hangszerelés, és rengeteget tanultak a zenészek. Én meg hallgatok, ami a fülembe mászik.
több mint 13 éve
Ízlésről nem lehet vitázni.
Tökmindegy kinek tetszik a Kolin vagy Fluor.
A lényeg az a sok butaság -és erről már lehet beszélgetni- amiket a srác mondott az interjúban.
Az a teljesen buta, és dilettáns hozzáállás, amivel a popzenéhez viszonyul.
Az az egyszerre fensőséges, és irigykedő attitűd, amire én azt írtam, hogy egy tipikus ostoba rinyálás, mert a közeg nem akceptálásáról tanuskodik.
Valamint a magyar popzene színvonala pont ott van ahol mindig is volt: a közönség igényszintjének kellős közepén.
Szarügy ezzel akkor szembesülni, amikor tehetségtelen valaki, akármilyen iskolát is végzett.
És Fluor összehasonlítása Lennonnal, Mozarttal, Jackoval nem a produktumuk milyenségéről szólt, hanem azon két szempontról, amiben hasonlítanak, hogy nem iskolában tanulták a szakmát, valamint nem a kortársaik fikázásával akartak előretörni, hanem a produktumukkal.
Kispált fikázni meg egyszerűn ergya. Még tabudöntögetés se, se ikonrombolás, egyszerűen csak egy kisstílű lúzerség.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 512 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Fluor 16 évesen még színvonalat tolt, ez amit most zeneileg konvergál a nullához. A Republicra is lehet mondani hogy fülbemászó, mert tényleg az, szeretem is a számait, de attól még aki ért a zenéhez az mind megállapítja, hogy az összes számuk olyan egyszerű mint egy faék. Fluort meg Mozarttal, vagy Michael Jacksonnal, vagy Szécsi Pállal egy lapon említeni... Hát hogy is mondjam, derék dolog.

Tisztában vagyok hogy a Kolint az emberek 90% nem szereti, és az emberek többsége utálja is őket mint a sz@rt, de Magyar szinten egyedülállóak. Még egy ilyen, zenekar hazánkban nincs, én például ezért is szeretem őket.
Amúgy a közutálat ellenére az elmúlt 2 évben ők képviselték a hazánkat az MTV Európai díjátadóján, úgy hiszem ez azért valamilyen szinten elismerés a zenéjüket illetően.

Amúgy sem őket akartam ecsetelni, egyszerűen, csak egyetértek azon kijelentésével, hogy a magyar popzene színvonala a béka segge alatt van.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Egyébként ha az előbb arról beszél,hogy senki nem fejleszti magát, akkor figyelembe vehetné, hogy -szvsz- pont Fluor az, aki két éve még gagyi gecigránátozott, és onnan feljebb lépett. Oké, hogy a magukat irdatlan minőségnek és elitnek gondoló zenészeknek a mizu meg a lájk az nevetségesen ratyi, de az más tészta. Mindig csomóan fikázzák az aktuális kiragadott sztárt, és lehet, hogy sok dologban van igaza is, de egyetértek Sobrival abban, hogy ez ilyen tipikus rinyálás, amiért őt nem veszik, a gagyi Fluort meg igen.

És lehet, hogy ő zeneművészetit végzett, de úgy látszik sokat nem fogott fel belőe, legalábbis olyanra nem tanították meg, hogy az Adidas pl. ha reklámarcot keres, akkor azt fogja reklámarcnak megtenni, akinek az "arcát" a legtöbben ismerik. Szóval lehet, hogy Gipsz Jakab a Kovács utca 18 nevű együttesből nagyobb művész, mint Mozart vagy Beethoven volt, de amíg az ország 99,8%-ának halvány lila gőze nincs arról, hogy ki az, addig nem fogja egy világcég vele reklámoztatni magát. Ezt megérteni nem kell sok ész amúgy...
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kiderült, hogy Niki és Pókmajom lesz benne az új reality-ben. (akik mellesleg lakótársak pesten wow)

a fiúkat még nem hírdették ki.

több mint 13 éve
Pontosan.
Minden művésznek el kell döntenie, hogy kvázi magának ír/fest/zenél/stb. és elfogadja ha akár nulla rajongója/ követője/ vásárlója van, vagy igényeket akar kielégíteni, ahhoz viszont tisztában kell lennie azzal, hogy mik is ezek, és ezen ismeretei birtokában kell alkosson.
Amikor valaki az első kategóriába tartozik, és mégis igényeket elégít ki, akkor mondják, hogy "ő diktálja a divatot", vagy "alakítja a trendeket", de ilyenből vajmi kevés van.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Nem az közönségnek kell megértenie az előadót, az előadónak kell megértenie a közönséget... Fluor klippét látták 10 million? Igen, mert megértette a közönségét. Nincs miről beszélni.
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Amikor zenét hallgatok, kurvára mindegy ki mit végzett.
Jagger, Lennon vagy Michael Jackson lófaszt se végzett, de még Mozart se. 😉
De az oké, hogy te egyetértesz vele, én meg nem, mert tipikus lúzerpicsogásnak tartom, persze az egész interjút elolvasva.
Írjon talán egy-két slágert. Lehet fikázni Fluort, de ettől még a Mizu kibaszott fülbemászó, igazi sláger. A hangszerelése divatos, ugyanaz lesz 30 év múlva, mint a Szállj el kismadár vagy a Gedeon bácsi.
Valamint néznék olyan interjúkat melyben mondjuk McCartney vagy Gilmour, esetleg Mercury a kortársait fikázza, ízlésalapon.
Meglepne ha lenne ilyen.Sobri Jóska
Én meg rákerestem a zenekarra:

http://www.youtube.com/watch?v=6m247SoleDk
http://www.youtube.com/watch?v=dgVGdOiXvcU&feature=related

Nekem nem tetszik, már csak azért sem mert a csehországi Kolin Nagy Frigyes legnagyobb csatavesztésének helyszíne.
Annyi pozitívum van a zenekarban, hogy tagjai nem szeretik el előlem a nőket. 😊

több mint 13 éve
Amikor zenét hallgatok, kurvára mindegy ki mit végzett.
Jagger, Lennon vagy Michael Jackson lófaszt se végzett, de még Mozart se. 😉
De az oké, hogy te egyetértesz vele, én meg nem, mert tipikus lúzerpicsogásnak tartom, persze az egész interjút elolvasva.
Írjon talán egy-két slágert. Lehet fikázni Fluort, de ettől még a Mizu kibaszott fülbemászó, igazi sláger. A hangszerelése divatos, ugyanaz lesz 30 év múlva, mint a Szállj el kismadár vagy a Gedeon bácsi.
Valamint néznék olyan interjúkat melyben mondjuk McCartney vagy Gilmour, esetleg Mercury a kortársait fikázza, ízlésalapon.
Meglepne ha lenne ilyen.