TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
- minek orulsz hatost dobtal ?- ugy hianyoztal nekem mint lufiarusnak a nyilzapor.
ha alekosz 5 honap alatt kiporgette a jackpotot ez a gyerek 1 honap alatt mit fog csinalni ? 😀
több mint 13 éve
vváze, csak most olvasom az infot :/
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Ma, a strandról hazafele tartva szemtanúja voltam az Aranypart forgatásának a Petőfi sétányon, Éden Niki éppen valami fekete csajt ölelgetett. 😀 Attention, ha valaki ma este Siófokon bulizik, azt a Spagetti Házban tegye, este ott folytatódik a forgatás, mint azt megtudtam!! :cool:Melehovhttp://buliabalatonon.blog.hu/2011/08/08/bemutatkoznak_a_szereplok_video
én már tűkön ülök annyira szomjazom a kultúrát
több mint 13 éve
Melehov
119
Ma, a strandról hazafele tartva szemtanúja voltam az Aranypart forgatásának a Petőfi sétányon, Éden Niki éppen valami fekete csajt ölelgetett. 😀 Attention, ha valaki ma este Siófokon bulizik, azt a Spagetti Házban tegye, este ott folytatódik a forgatás, mint azt megtudtam!! :cool:
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
a johnny gold websorozatot nézitek? ma jött ki a 9. epizód http://www.youtube.com/user/totheszter1000ez a király olivér ritka csodálatos karakter 😀
több mint 13 éve
Sobri:Az Idol Eyed dobosa vagy 5 háznyira lakik tőlem 😀 mikor már a válogatón meglűttam akkor néztem egyet h WTF
A korábban írtak után megjelent újabb két megasztáros klipje:
Idol Eyed - Flaw
Mr. Andreas - Reflektorfényfetomy
több mint 13 éve
LOL, Mike Modano meg ne lássa az új megasztár logót 😀 http://static2.origos.hu/i/1108/20110805megasztar4.jpg
több mint 13 éve
Sobri: Jó, hát a minőség más tészta, nem arról volt szó, hogy a fasza klipeknél szóljak, hanem akármilyennél 😀 Az Idol Eyed amúgy nem is lenne rossz, csak a kiscsávóénekes nagyon gagyi benne, és az angolja meg valami botrány 😊JayB: Szerintem sem rossz, de egyébként teljesen ugyanolyan kb., mint a műsorban volt 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Tolvai Reni új száma viszont nemrossz. Pedig a megában nem csíptem.
több mint 13 éve
Sobri:Gyönyörűek 😊
A korábban írtak után megjelent újabb két megasztáros klipje:
Idol Eyed - Flaw
Mr. Andreas - Reflektorfényfetomy
több mint 13 éve
azota is csaladi szalloige az az interakcio ahogy gundel megszolitja a belga vezetobirot miutan a jatekosok elhelyezkedtek a starthelyuknel : " DÖNI! " mire az : " ATTENSZION PRÉ - es itt mindig egy akkorat sipolt h kivitte az ember dobhartyajat+Gyöngyös! 😊
ha elovigyazatlanul tul kozel ult a a tvhez 😀 de nagy musor volt az bakker 😊 emlekszem mindig kecso es satoraljaujhely voltak a legjobb magyar varosok akik a selejtezojuket folyton megnyertek.Fake
több mint 13 éve
Sobri:A korábban írtak után megjelent újabb két megasztáros klipje:
Idol Eyed - Flaw
Mr. Andreas - Reflektorfény
több mint 13 éve
tessék nehogy valaki ne nézhesse meg, amúgy LOL! 😀http://www.youtube.com/watch?v=9juT-je7Xpk
Egyébként az elején úgy kb. 2-3 mp-nél kajakra a Sooeri-Poolek által készített Tanga klip jut eszembe 😂
és Peter Griffin reakciója minderrefetomy
várjuk szeretettel a duettet 😀
több mint 13 éve
ehhez vajon kit kellett leszopni ?kb mint mikor myat elvitte csárli a stúdióba.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Jól van 9 like, 200 dislike. Minden jóérzésű ember, ha erre téved nyomjon egy dislike-ot rá, én már megtettem.
több mint 13 éve
tessék nehogy valaki ne nézhesse meg, amúgy LOL! 😀Egyébként az elején úgy kb. 2-3 mp-nél kajakra a Sooeri-Poolek által készített Tanga klip jut eszembe 😂
és Peter Griffin reakciója minderre
több mint 13 éve
Megjelent VV Gyökérka, a zeneipar Juszuf Dajicsának, Idióta vagyok című klipje, közismertebb nevén a nyalóka, vagyis izéé aaaa rá-gó-gumii!!!"Ezt a videót eltávolítottuk, mert megsértette a YouTube meztelenséget vagy szexualitást bemutató videókkal kapcsolatos irányelvét."
Aki még nem hallotta hallgassa meg mindenféleképpen, tényleg megéri! Még a hülyének is! Sőt, főleg annak.fetomy
LOL? 😂
több mint 13 éve
Megjelent VV Gyökérka, a zeneipar Juszuf Dajicsának, Idióta vagyok című klipje, közismertebb nevén a nyalóka, vagyis izéé aaaa rá-gó-gumii!!!Aki még nem hallotta hallgassa meg mindenféleképpen, tényleg megéri! Még a hülyének is! Sőt, főleg annak.
több mint 13 éve
megvan a castegyértelmű.... a jobbról legszélső csaj egy büdös kis görcs, már utálom, a jobbról legszélső csávó egy büdös kis köc*ög, már utálom... 😀
Höri
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
azota is csaladi szalloige az az interakcio ahogy gundel megszolitja a belga vezetobirot Fake... akiről minden adásban el kellett mondani, hogy civilben testnevelő tanár 😀 istenkirály egy műsor volt, na
több mint 13 éve
azota is csaladi szalloige az az interakcio ahogy gundel megszolitja a belga vezetobirot miutan a jatekosok elhelyezkedtek a starthelyuknel : " DÖNI! " mire az : " ATTENSZION PRÉ - es itt mindig egy akkorat sipolt h kivitte az ember dobhartyajatmeg Százhalombatta 😀 ők megnyerték az egész 98-as szériát.
ha elovigyazatlanul tul kozel ult a a tvhez 😀 de nagy musor volt az bakker 😊 emlekszem mindig kecso es satoraljaujhely voltak a legjobb magyar varosok akik a selejtezojuket folyton megnyertek.Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azota is csaladi szalloige az az interakcio ahogy gundel megszolitja a belga vezetobirot miutan a jatekosok elhelyezkedtek a starthelyuknel : " DÖNI! " mire az : " ATTENSZION PRÉ - es itt mindig egy akkorat sipolt h kivitte az ember dobhartyajat ha elovigyazatlanul tul kozel ult a a tvhez 😀 de nagy musor volt az bakker 😊 emlekszem mindig kecso es satoraljaujhely voltak a legjobb magyar varosok akik a selejtezojuket folyton megnyertek.
több mint 13 éve
új sajna nem lesz, ha jól emlékszem, pár éve fel akarták támasztani, de aztán nem sikerült összehozni a dolgot ( főleg a gyártási költségek, jogdíjak miatt, gondolom), de a szerencsekerék is atom nagy 😀 Gajdos Tamás átigazolhatna a hírtv-től, vagy éppen hol vanHoznák inkább vissza a Játék Határok Nélkül-t. Az összes neten fellelhető rész megvan, plusz egy csomó VHS-en a polcon. Sajnos ezek unalmasak már, annyira ronggyá lettek nézve 😀shawnkaJaj, azt mennyre imadtam en is, tok jo lenne ha ujra leadnak, vagy lenne ujra. Honnan szerezted be a reszeket a netrol en nem nagyon talaltam, csak reszleteket. nem tudnad valahova feltolteni esetleg?zavi27
több mint 13 éve
jó kérdés... a youtube-on van fent 3 rész, a többit én nem találtam... persze magyarul kell, gundi nélkül fele annyit nem ér az egész...peachIgen, magyarul volt klasszikus!😊