TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
catattack 3 520
Szerintem megértél a feladatra! 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Höri bácsi!
Te annyira figyelmes vagy! De szerencsés lehet az a lány...catattack
hát igen, jobb világban élnénk ha több lenne belőlem.

mutatok is egy érdekes új projektet http://www.facebook.com/pages/Albi/193392480711038?sk=info

több mint 13 éve
catattack 3 520
Höri bácsi!
Te annyira figyelmes vagy! De szerencsés lehet az a lány...
több mint 13 éve
catattack örömére http://www.youtube.com/watch?v=Q5mwUdoXLjc

mindenki ugrik

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Azért ennyi jelentkezőből kiválasztani ilyen érdektelen embereket...
Kínomban mosolygok rajtuk maximum.
Egyelőre egy olyan sincs aki miatt nézném a műsort. Max a két szőke teste miatt. 😀

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ettől a Veronikától végleg elment a kedvem. A Dukai bro viszont jófejnek tűnik.
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Minden héten háború
Viasat3 21:15

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
kár h esélye nincs. egy beszavazót láttam, az alapján VV Fecó FTW!!
tuti hogy ha a közelemben lenne, 17 perc alatt szurkálnám torkon, de így távolról nagyon funnak tűnik.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Azért az tetszett, mikor kérdezték, hogy ki menjen be, és megszólal a romacsávó:

- Szerintem a Halál jöjjön! Hogy hívják a halált? Annamari ja, ő jöjjön! 😂😂

Dukai bron amúgy kicsit azt érzem, hogy nagyon ráhajtott az Olivér 2.0beta szerepkörre.
több mint 13 éve
Szép műsor amikor egy börtönből épp szabadult a legnormálisabb.Bazzani
ne kényszerítsd ki az eagles és jets drukkerek haragját!

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Dukai bro tényleg egész normális.JayB
Szép műsor amikor egy börtönből épp szabadult a legnormálisabb.
Viszont már most hányok attól a megjátszástól amit a szemüveges csóka nyom.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Dukai bro tényleg egész normális.
több mint 13 éve
De jó, tegnap végre megvolt kb. az első ember, akire azt mondom, hogy még örülnék is ha bejutna. De sajnos "Szakál Miki húga" nem aratott osztatlan sikert, inkább az elmebeteg pszichopata nő került be. De nem baj, legalább illik a sorba amennyire szánalmas egy bemutatkozása volt. Továbbra is kénytelen vagyok asszem várni valami épeszűre...

Egyébként a 100%-ban irritáló Kinga tökéletesen passzol elődeihez, mert 1 nap alatt rögtön vagy 3szor szidott/nézett le valakit olyanért, amit ő is csinál. De legalább kapott egy gyönyörű bókot (tenyeres-talpas) a szemüveges csávótól 😀
Veronikának is elég volt 1 nap (pontosabban pár óra ottlét), hogy bebizonyítsa mennyire fogom utálni végig.
Egyelőre amennyire meg tudom ítélni, a szemüveges csávó és Dukai Regina tesója elviselhető, a lányok közül meg egyelőre csak Sahrzad valamennyire tűrhető. Kár, hogy a teljesen elborult agyú nő a rudijával nem került be, pedig az se lett volna mindennapi, hogy leadhatnak egy kis animal szexet 😀
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
True celeb találkozásom volt tegnap este, VV Évához volt szerencsém, világát nemtudta már kb este 9 fele 😊 Ja és ez egy utcán volt nem valami szórakozóhelyen 😀JayB
Én VV Jerzyt láttam csütörtökön a Jászai Mari téri villamosmegállóban. Teljesen szimpatikusnak látszott, mosolyogva fényképezkedett vagy öt félrészeg lánykával.Schleck
Hah ma meg én kezeltem le VV Olivér jegyét a Camponában 😀 Teljesen normálisnak tűnt, azért mondom, mert mondták, h multkor VV "kőszikla" Laci is ott volt, az meg teljesen szét volt esve, mintha ő szarta volna Európát.
több mint 13 éve
Greengo: Az a baj, hogy a nagy csöcsökhöz jönni fog a sírás rívás, plusz egy irritáló személyiség 😛 😀 Amit még akkor se nagyon viselek el, ha azok a csöcsök a kezemben vannak, nemhogy még ha csak tvben látom 😛
JayB: Én már most kicserélném szinte akármelyiket rá, de az idióta szőkét vagy Veronkát kérdés nélkül 😀

Btw az Alekosz exei kategória meghaladta az elképzeléseimet. Kíváncsi leszek, hogy Veronkával az Alekosz megnyerése után ezt is megnyeretik-e ha már ide is bejutott, majd utána esetleg indul-e megnyerni az X-Faktort utána meg a Csillag születiket, hát majd meglátjuk. A mai kategóriához csak annyit tudok mondani, hogy

Atya

Úr

Isten...
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 743 — Eagles fan
Zuzu a házban. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Visszasírjátok még Bécit 😀😀😀
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 743 — Eagles fan
Azt el is felejtettem beírni, hogy ennek az idióta szőkének (nem a Lakatos Seherezádé) ez a gyökér integetése olyan szinten irritál, hogy hihetetlen. Már most jobban rühellem, mint bárkit az előzőből...

De ma jó nap lesz, mert egy újabb rendkívül irritáló személy fog bekerülni :love:fetomy
Nagy csöcsök vs sírás-rívás .Én az előbbire szavaznék ha lenne értelme. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Azt el is felejtettem beírni, hogy ennek az idióta szőkének (nem a Lakatos Seherezádé) ez a gyökér integetése olyan szinten irritál, hogy hihetetlen. Már most jobban rühellem, mint bárkit az előzőből...

De ma jó nap lesz, mert egy újabb rendkívül irritáló személy fog bekerülni :love:
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Borzalmas eddig a VV játékos felhozatala..

Arra kíváncsi leszek, hogy a netes közvetítést befolyásolni fogja-e, hogy a tv2 nagyon durvára vette ezt a saját show-juknál.
több mint 13 éve
Btw tök jó lesz ez a valóvilág, csak annyi a gond, hogy nem csak a bekerültek de egyáltalán az eddigi jelentkezők közül sem volt egyetlen olyan se kb. aki úgy igazán szimpatikus lett volna. De legalább van bent már olyan, akit utálhatok rendesen 😀fetomy
Az a Ricsi gyerek a nagydumásokból szimpi volt, a többi az nagyon hulladék. Igazi cirkusz lesz a műsor, nem véletlen a későbbi időpont és a 16-os karika.
több mint 13 éve
Btw tök jó lesz ez a valóvilág, csak annyi a gond, hogy nem csak a bekerültek de egyáltalán az eddigi jelentkezők közül sem volt egyetlen olyan se kb. aki úgy igazán szimpatikus lett volna. De legalább van bent már olyan, akit utálhatok rendesen 😀
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
True celeb találkozásom volt tegnap este, VV Évához volt szerencsém, világát nemtudta már kb este 9 fele 😊 Ja és ez egy utcán volt nem valami szórakozóhelyen 😀JayB
Én VV Jerzyt láttam csütörtökön a Jászai Mari téri villamosmegállóban. Teljesen szimpatikusnak látszott, mosolyogva fényképezkedett vagy öt félrészeg lánykával.Schleck
gang-bang kezdete... 😀

|
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Én VV Jerzyt láttam csütörtökön a Jászai Mari téri villamosmegállóban. Teljesen szimpatikusnak látszott, mosolyogva fényképezkedett vagy öt félrészeg lánykával.

több mint 13 éve
True celeb találkozásom volt tegnap este, VV Évához volt szerencsém, világát nemtudta már kb este 9 fele 😊 Ja és ez egy utcán volt nem valami szórakozóhelyen 😀