TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Én fogok bekerülni, mert én vagyok a legszüzebb viszont naponta kiverem.Szenzációs ez a műsor tényleg. Sikerült kitalálni, hogy valaki hogyan tudná még jobban leaálzni magát.
Mekkora:
"Rám szavazzatok, mert a kockáknak a számítógép előtt a helye, a...............a Bandi félék meg.......... menjenek haza kiskunhalasra" gyönyörű 😀 Egyre OMGbbek ezek a beszavazók.
lol majdnem mindenki Tomit akarja 😀 Bandit meg senki, ezért be is megy.
edit.: Holnap kiderül, hogy Annamária-e a barna csaj. Hát nem is tudom, szerintem Kinga lesz a barna csaj... Lilu manapság eléggé gyökér színvonalon nyomja.
több mint 13 éve
Óh, köszönöm szépen 😊Btw. Attila szenzációs 😀 Elmebeteg a gyerek teljesen 😂
több mint 13 éve
fetomy, a VV PR-t örömmel rádhagyományozom, lelkesedésed, és képzettséged okán pláne. 😊Nekem az előző VV elég volt, ebbe nem bonyolódnék bele, túl addiktív a dolog, nem kockáztatok. 😊
több mint 13 éve
Igen ez a három eléőadó volt a legjobb a tegnapiból nekem is!de a csajszi is jó volt előtte, aki Cserhátitól a Boldogság gyere haza c számot énekelte! 😊BruceEzek a székelyföldi énekesek nagyon jók! 😮Bruceez kurva jó volt!!! Nem semmi a dalválasztás, óriási respect.gamerkr
több mint 13 éve
Dub
1 019
http://www.hirado.hu/Hirek/2011/09/16/13/Uj_musorok_sztarok_a_kozmediaban.aspxÖrömmel látom, hogy a közszolgálati tv-n is végre próbálnak nézhető, minőségi műsorokat készíteni (nyilván a D Tóth Kriszta showt meg a Dunán azt a mulatós baromságot kivéve). Mondjuk ideje volt már.
több mint 13 éve
UK Bootcamp Day 1Először is VÉGRE! És k.vajó, hogy holnap már ki is derül ki megy JH-ba.
Aztán Janet és Jade ruuuuuule them all!! 😊 Nagyon remélem, hogy mindketten egyenesen mennek is a liveba Ameliaval kiegészülve.
Nagyon jó kis show volt. Mindegyik kedvencem tovább ment, egyedül azt sajnálom, hogy a díszlangyos group is. Nem akarok mégegy Diva Fevat a liveba :S De nem csodálom, hogy továbbmentek, idén semmi jó group nincsen. Nem is lep meg, hogy megint úgy raktak össze párat, így már talán nem kell ilyen gyökereknek továbbmenni, és ha úgy sikerül, mint a One Directiont akkor még jó is lesz.
Érdekes ötlet volt, hogy már az éneklések előtt kiszórtak néhányat, akik kb. csak kegyelemből mentek tovább. Persze nem tartották fairnek, de hát ez van, úgyse mentek volna tovább, így meg legalább bulizhattak egyet egy fasza kastélyszállóban.
Az viszont jobban tetszik az aussie verzióban, hogy már a bootcampnél megkapják a zsűritagok a csoportjaikat, így már maguk dönthetik el, hogy melyik kategóriában kik menjenek tovább. Annak viszont nagyon örülni fogok, ha a tavalyihoz hasonlóan ismét 4-4 act lesz a csoportokban, mert pl. az U25girls eléggé kemény csoportnak tűnik, legalább 6-7 jóval, de az over25ban is van legalább 4-5 live-szintű.
Nagyon várom a holnapi adást, remélhetőleg mind a 4-5 akit szeretnék bekerül a JHba és azt se bánnám ha a meleg csapat a saját házukba kerülne be.
több mint 13 éve
Nálam a biztonsági őr srác vitt mindent a U2 dallal. Ekkora hang egyszerűen nem fér bele egy emberbe ( na jó Deák Bill Gyulába is belefért valahogy )BostonIgen ő is nagyon nagyon jó volt! Ez a 3 előadás tetszett ma! 😉
több mint 13 éve
Nálam a biztonsági őr srác vitt mindent a U2 dallal. Ekkora hang egyszerűen nem fér bele egy emberbe ( na jó Deák Bill Gyulába is belefért valahogy )
Do your job
több mint 13 éve
Na végre! Ez a székely srác (I don't wanna fall in love) nagyon megfogott! Végre akinek úgy igazán tudok itt szurkolni, és akiben igazán látni minőséget.Viszont már baromira várom az esti UK Bootcampet...
Ja, és megnézve utólag a UK Xtra factort, kiderült, hogy nem csak hazánkban és az aussieknál játszotta el valaki a Shaggy duettet egyedül, hanem a UK-ban is. Más kérdés, hogy ő még béna is volt hozzá, de így már várom, hogy a US-ben mikor jön.. 😀 (btw. ha valaki követi a UK verziót és nem tudja: az Xtra factort is jó megnézni, szinte egy-egy audition rész azok is)
több mint 13 éve
de a csajszi is jó volt előtte, aki Cserhátitól a Boldogság gyere haza c számot énekelte! 😊Ezek a székelyföldi énekesek nagyon jók! 😮Bruceez kurva jó volt!!! Nem semmi a dalválasztás, óriási respect.gamerkr
több mint 13 éve
Ezek a székelyföldi énekesek nagyon jók! 😮Bruceez kurva jó volt!!! Nem semmi a dalválasztás, óriási respect.
több mint 13 éve
Ezek a székelyföldi énekesek nagyon jók! 😮
több mint 13 éve
- Honnan jön az éneklés?- Úgy érted a történelméről beszéljek?
- Úgy értem miért vagy itt?
- Színész akartam lenni.... Elmúlott..
Standupos a gyerek lehet jó lenne 😀 Viszont egyébként lehet, hogy csak túl sok a napi 4 óra külföldi X Factornézés, de valami botrány, hogy kik jutnak tovább ebben a magyarban... Nem véletlen, hogy ezek közül se sokan lesznek nemzetközileg ismertek, 90%-át röhögve küldenék el bármelyik külföldi showban :/ Persze nagy részük le fog morzsolódni, de egyelőre még kb. 5 olyan sincsen, aki megüti a live show szintjét...
több mint 13 éve
Az biztos 😀 Pedig szegény csak félreértette a dolgot, azt hitte az X-Fasztorban van :/It's time...to fuck...te muuuuusiiic!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 915
Hát igen, mindig is tudtam, hogy Seattle a legfaszább hely 😀 Vártam, hogy lesz itt valami, és hát lehet hogy nem találtuk meg a Next Big Thinget (mondjuk nemtom mekkora volt a csávónak 😀), de legalább emlékezetes marad 😀de azért 2 -3 nap alatt faszán celeb lett a gyerek. 😀
Egyébként ha megfelelek, én nézem és fogom is a VV-t, írni meg szeretek, úgyhogy majd ha bent lesz mindenki, akkor írok, per pill így 4-5 nap után nincs értelme még komolyabb elemzésnek vagy prnek 😊 Tavaly úgyse írtam pr-t, mivel volt vagy 3 féle, legalább idén kiélhetem magam 😀fetomy
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Hát igen, mindig is tudtam, hogy Seattle a legfaszább hely 😀 Vártam, hogy lesz itt valami, és hát lehet hogy nem találtuk meg a Next Big Thinget (mondjuk nemtom mekkora volt a csávónak 😀), de legalább emlékezetes marad 😀Egyébként ha megfelelek, én nézem és fogom is a VV-t, írni meg szeretek, úgyhogy majd ha bent lesz mindenki, akkor írok, per pill így 4-5 nap után nincs értelme még komolyabb elemzésnek vagy prnek 😊 Tavaly úgyse írtam pr-t, mivel volt vagy 3 féle, legalább idén kiélhetem magam 😀
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 915
Naná, hogy Seattle-be kellett mennie az X Factornak ahhoz, hogy valaki a faszát mutogassa éneklés közben. 😀 Csávó enyhén elmebeteg, nyomja a számot, aztán közben letolja a gatyáját, azt ott himbálja össze-vissza fél óráig. Hozzáteszem Paula Abdul hirtelen olyan nagyon rosszul lett tőle, mint aki még életében nem fogott kukit.Imádom ezt a seattle-i X-Faktort. Mekkora beteg már. 😀
http://www.youtube.com/watch?v=QqIJYXHafXQ
fetomy
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
nyilván ha érdekelne, megoldanám, de nekem most VV-ből elég lesz a hogyvolt olvasás isHöriPuha vagy.
több mint 13 éve
nyilván ha érdekelne, megoldanám, de nekem most VV-ből elég lesz a hogyvolt olvasás is
több mint 13 éve
Ahha.Höri!- nekem nincs tévém
Csináltok idén is PR-t meg egyéb elemzéseket?Bazzani
- konqueror nem fórumozik
- Sóbri nem fórumozik
más csinálhatna, örömmel olvasnám 😀Höri
Hát akkor nem lesz nagy pörgés errefelé.
Nincs TV-d???
Vigyek egyet Szegedre ha megyek át? 😀
Amúgy meg Sobri fórumozik.
több mint 13 éve
-kapásból tudok neked 3 RTL streamet adni, amik mennek 0-24ben 😀Höri!- nekem nincs tévém
- Sóbri nem fórumozik
más csinálhatna, örömmel olvasnám 😀Höri
-konq nézi egyáltalán? velem csak survivor kibeszélőket tart.
több mint 13 éve
Höri!- nekem nincs tévém
- Sóbri nem fórumozik
más csinálhatna, örömmel olvasnám 😀
több mint 13 éve
ha taktikázós reality-t akarnak, be kell rendelni a survivor hármat, de originál verzióban, tanáccsal a végén.talán Peti újra köztudatba kerülésével van erre esélye.
főleg ha sokáig jut (igen) mert akkor rá lehet sütni, hogy survivor nevelés.
több mint 13 éve
A taktikázásról annyit, hogy nem csak a TV elől lehet fél perc alatt rájönni akárki taktikájára, hanem bent is szinte mindig vágják. Vérvonal - aki mellesleg szerintem szex/faszverés közben is magára gondol (azért amit lenyomott, hogy milyen jól megy a vérvonalához a gyönyörű nagy szeme, hát lefostam a bokám 😀) - taktikai manőverét egy darab ember nem nyalta be, még a 95%-ban totál sötét Veronika sem. Pedig a csávó jézus mekkora taktikus húha. Nem is tudjuk, hogy van-e olyan jó taktikus, mint amennyire szép és okos. Nem tudom ebből a szériából ki tudna minimum ilyen Olivér-Alekosz szintű dolgokat lenyomni, egyszerűen túl homály mindegyik hozzá. Pedig még azért Olivér se feltétlen egy hatalmas taktikus.