TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
nem nézek faktort, úgyh megtöröm a beszélgetést.

hahahaahahhaaa.

egyszer belinkeltem egy ray ban aviator napszemcsit, amit ebay-ről rendeltem + egy piros pulcsit, amire azt mondtátok, h buzis, tényleg az volt....
eladtam a shadinak. most ebben fogja a kriszt kiborítani.
szerintem látnok vagyok. mondom, hogy hülye és a végén még tényleg kiüt valakit..

Shere: egy micsoda volt bennem. priceless.

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 561 — Amerikai sportok rajongója
Ki ez a pali a Keresztes mellett?catattack
A férje, Kicska László, a mai Eddában gitározik elvileg.Schleck
nekem Wolf Kati volt csalódás, vagy mint egy csitri vihiogitt ott, vagy szerinte midnegyik fantasztikus volt, egy értelmes tanácsot, szakvéleményt nem tudott mondani, segíteni. Erőltett volt a Maleknak a kicsit kettyós RTL közeli Tóth Gabi, biztos pont ő neki mo legjobb női énekese... Kicska volt a legjobb, értelmesebb, Kiki egy alapot hozott.
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 561 — Amerikai sportok rajongója
Ezért szép ez, hogy midnenki másképp látja. 😊
25 év felettik: biztonsági őr, dzsudszák hasonmás színész, csillag születik. A 2 lány nagyon gyenge volt, de sajnos egyet vinni akar, és akkor félek a biztonságit teszik majd ki.
Fiúk: vastagszemöldökő, U2 gyerek, és a törékeny srác. (itt mindhárom hatalmas meglepetész szerzett, előzetesen a leggyengébb eresztésnek tűntek a fiúk LIL mekegése, jackson imitációja unalams, egysikú)
Lányok: Enikő, 16 éves, meg a ki legelőszőr énekelt.
Csapatok: Rocktenors (egyénileg is nagyon jók, és metalszívemhez is közel állnak), a lánykettősők közül valameéyik, meg a másik 3 srác. bár félek 2 fiúbanda nem lesz, és valamelyik pár lesz.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Fiúknál Lil C-t, Oltyán "Coach" Attilát, meg a baráttalanított Baricz Gergőt lőném tovább.
Bandáknál a győri duó, meg a két hármas csapat legyen.
Lányoknál nagyon mindegy.
25 felettieknél meg mehet a biztonsági őr, a 6os lottó sorsolás statiszta. meg Beuka.shawnka
Lil C-vel sem értünk egyet, szerintem a Demes Tamás jobb, de hogy Beuka?? Ő nálam a legalapabb kieső az összes jelölt közül. 😀Schleck
Lil C eladható a stílusával, akár külföldön is. Demesre nem emlékszek, akkor már inkább az öngyilkoshajlamú sírós srác, Barna Gergely legyen.
Beukát azért mondtam, mert kell nő is a 25 felettiek közé, és inkább ő legyen mint Badgerné 😀shawnka
Lil C-vel szerintem meg pont az a helyzet, hogy pl. USA-ban százával lehet ilyen képességű fekát lehet találni. A homár gyerek nagyon irritál, őt nagyon nem szeretném, de Keresztesből bármit kinézek...
Hát én simán úgy számoltam, hogy három srác megy az öregekből. 😀 A biztonsági őr, a hiperaktív törpe meg a Ljungberg/Stifler/Statham hasonmás.

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Fiúknál Lil C-t, Oltyán "Coach" Attilát, meg a baráttalanított Baricz Gergőt lőném tovább.
25 felettieknél meg mehet a biztonsági őr, a 6os lottó sorsolás statiszta. meg Beuka.shawnka
Lil C-vel sem értünk egyet, szerintem a Demes Tamás jobb, de hogy Beuka?? Ő nálam a legalapabb kieső az összes jelölt közül. 😀Schleck
Lil C eladható a stílusával, akár külföldön is. Demesre nem emlékszek, akkor már inkább az öngyilkoshajlamú sírós srác, Barna Gergely legyen.
Beukát azért mondtam, mert kell nő is a 25 felettiek közé, és inkább ő legyen mint Badgerné 😀
több mint 14 éve
Lil C-vel sem értünk egyet, szerintem a Demes Tamás jobb, de hogy Beuka?? Ő nálam a legalapabb kieső az összes jelölt közül. 😀

több mint 14 éve
Ki ez a pali a Keresztes mellett?catattack
A férje, Kicska László, a mai Eddában gitározik elvileg.

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
25 felettieknél meg mehet a biztonsági őr, a 6os lottó sorsolás statiszta. meg Beuka.
több mint 14 éve
catattack 3 520
Ki ez a pali a Keresztes mellett?
több mint 14 éve
Ahogy külföldön szokás. Ma produkciók, holnap döntések. Legalábbissztem tuti.
fetomy
Nekem jobban tetszene egy két csoport ma, két csoport holnap felosztás. Így a névtelen kritikák annyira csak a levegőben lógnak. Főleg a két gyengébb zsűritagtól, Fecótól és Keresztestől persze.

több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
a csajok mezőnye a legkiegyensúlyozottabb, bmelyik továbbjuthatna a 6ból
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ahogy külföldön szokás. Ma produkciók, holnap döntések. Legalábbissztem tuti.

Egyébként Muri először énekelt úgy, hogy azt érzem, hogy megérdemli a live showt. Csak van vagy 4-5 akit innen tovább tudnék nyomni.
több mint 14 éve
Malek utolsó embere mit énekelt?szaba
A Jason Statham klón? Blue - Sorry seems to be the hardest word ha jól emlékszem.JayB
Statham? Eddig csak Stifler és Ljungberg jött szóba. 😀

Egyébként nálam is a biztonsági őr a nagy kedvenc.
Most amúgy hogy lesz, mert elvileg ma és holnap is műsor van, de ezt hogy osztják el?

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 866
Malek utolsó embere mit énekelt?szaba
A Jason Statham klón? Blue - Sorry seems to be the hardest word ha jól emlékszem.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 241
Malek utolsó embere mit énekelt?
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
Ez a biztonsági őr srác azért elég komoly favorit nálam. Remélem ő nyeri, egy őstehetség a faszi.
több mint 14 éve
catattack 3 520
Shadi faszán beoltotta Attilát is, amikor azt mondta neki, hogy pont ő ne adjon már neki csajozási tanácsokat. Attila be is kussolt rögtön! 😂
több mint 14 éve
Shadi nagy arc! Simán a PR első helyein lesz sztem.
Amúgy én közel sem vagyok rendmániás, sőt,de bazeg az nagyon durva ami a konyhában van. Mondjuk én lehet csak ott akadtam volna ki, mikor a fél méteres hajszálat kiszedem a szendvicsből...
Azt pedig még mindig szenzációsnak tartom, hogy többen úgy beszélnek, mintha az ő döntésük alapján esnének ki az emberek. De a legszebb az volt,ahogy Peti magyarázotta villalétről meg az 5-ösről, mintha Shadi nem tudná pontosan, hogy ki hogy működik a villában.. Mondjuk az Petit pont zavarhatja, hiszen akkor Shadi tudja, hogy amit Peti mond, az alapból kibaszás.
fetomy
a rendtelenséggel kapcsolatban teljesen igaza volt. bement a villába és ez várta, ő meg teljesen jogosan szóvá tette. nyilván ő zem az az iszonyat rendszerető, de ami bent van, az nagy igénytelenség.

Péter nézhetetlen. Ostoba, beképzelt, jellemtelen kis köcsög az az ember. kíváncsi vagyok arra, hogy ő vajon mit gondolhat saját magáról...

Azon egy picit meglepődtem, hogy Attila nem beszélte ki annyira a Shadi-t, mint gondoltam volna. sőt, talán ő volt a legnormálisabb vele.

Ez a félarab gyerek szimpi nekem! Kicsit nagyképű, de attól még szimpi. Eszter meg nem annyira, de sztem ő nem is lesz annyira jelentős szereplőBruce
ott nehéz nem nagyképűnek lenni, ahol 70 körül van az átlag IQ.
nehéz 12 ember szimpátiáját elérni egy este alatt, de nem csinálta egyébként rosszul. hajráhajrá!

még annyi, hogy Cristofelnek egyre nagyobbak a dühkirohanásai igen ki semmiségektől. ha valakinek van esze, elkezdi kóstolgatni és megvárja, míg egyet lever neki Krisz és máris eggyel kevesebb.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Shadi nagy arc! Simán a PR első helyein lesz sztem.
Amúgy én közel sem vagyok rendmániás, sőt,de bazeg az nagyon durva ami a konyhában van. Mondjuk én lehet csak ott akadtam volna ki, mikor a fél méteres hajszálat kiszedem a szendvicsből...
Azt pedig még mindig szenzációsnak tartom, hogy többen úgy beszélnek, mintha az ő döntésük alapján esnének ki az emberek. De a legszebb az volt,ahogy Peti magyarázotta villalétről meg az 5-ösről, mintha Shadi nem tudná pontosan, hogy ki hogy működik a villában.. Mondjuk az Petit pont zavarhatja, hiszen akkor Shadi tudja, hogy amit Peti mond, az alapból kibaszás.

Ja nem is, aleggyönyörűbb az volt, amikor Veronika magyaráz Cristofelnek Shadi érkezése után... "Azt mondta a srác, hogy te annyit hazudsz nekem, amennyit én neked. Úgyhogy akkor te hazudsz!" 😂 Ha Cristofelben lenne egy kis ész... 😊 De ha már az nincs, ez a fél centiről váratlanul beleüvöltök a másik arcába effektus ez zseniális 😀

Seherezádé pedig holnap megkapja a zöld utat Gergő nemkubai szivarjához.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Na, Seherezádé erre vajon mit lép? Van mondjuk egy tippem. 😛

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 751 — Salus populi suprema lex esto
Ez a félarab gyerek szimpi nekem! Kicsit nagyképű, de attól még szimpi. Eszter meg nem annyira, de sztem ő nem is lesz annyira jelentős szereplő
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
"kubai rafináció" az igen 😀
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
az élőben a villából létező dolog? szokott adás lenni?Zsoca
Persze. Megy most is a valóvilág.hu-n.

Most Krisz éppen azt elemzi Petinek és Csabinak, hogy ezek az Eszter típusú nők mennyire jól tudnak szopni. 😀Schleck
néztem tegnap egy másfél órát. 😀 egyből betalálták a csajok, de jól kezelte. 3 napja még azt mondta jó buli lesz, de látszódott, hogy elkezdte bent felfogni, hogy mire is vállalkozott. 😀
az élő közvetítés ebben a szériában is este 10-től van?Zsoca
Éjszaka belenéztem és már szervezkednek is Shadi ellen.Lehet erősnek találják,de Péter&Chris elkezdtek szövetkezni ellene.(kicsit frusztráltak voltak...gondolom zavaró,hogy az újonnan érkezettek sok infót birtokolnak)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Peti úgy nyomja a dumáját mintha 10 éve villalakó lenne.
több mint 14 éve
VV Bendegúzként tuti nem jut be. Jövőre már tényleg csak értelmetlen nevekkel lehet bekerülni 😛 fetomy
hát figyelj, 14-ből 2 név ami nem hétköznapi. Sehi meg CristofL, ez nem olyan durva szám 😊 szódával még beférhet a sorba Dya is, akkor legyen 3Höri
A te nagypapádat is Shadinak hívják? 😀Schleck
az majdnem Ádi, mint ő. a "h" nem használatos.