NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 512 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
http://www2.quart.hu/cikk.php?id=6404

Itt a teljes cikk, nem biztos mindenki vágja, hogy a Kolinos sráccal készült interjúból van a kiragadott rész.
Szerintem tipikus "meg nem értett művész" a srác, aki meg van róla győződve, hogy milyen fasza amit csinál, közben meg egy szűk rétegen kívül a kutyának se kell.
Ennyi idősen véleményem szerint el kell már dönteni, hogy mainstreamet csinálsz, tudatosan, és a zenélésből akarsz megélni, vagy undergorundot, csak az önmegvalósítás, és nem rinyálsz azon, hogy nincs rá piacképes kereslet.Sobri Jóska
elmondta a véleményét. ennyi. Ebben nem tudom hol a rinya...

Egyébként nem a "Kolinos srác" miatt másoltam be, csak azért, mert egyetértek azzal amit mond... Egyébként ez a "meg nem értett művész" zeneművészetit végzett, gondolom Fluor is 😉

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
http://www2.quart.hu/cikk.php?id=6404

Itt a teljes cikk, nem biztos mindenki vágja, hogy a Kolinos sráccal készült interjúból van a kiragadott rész.
Szerintem tipikus "meg nem értett művész" a srác, aki meg van róla győződve, hogy milyen fasza amit csinál, közben meg egy szűk rétegen kívül a kutyának se kell.
Ennyi idősen véleményem szerint el kell már dönteni, hogy mainstreamet csinálsz, tudatosan, és a zenélésből akarsz megélni, vagy undergorundot, csak az önmegvalósítás, és nem rinyálsz azon, hogy nincs rá piacképes kereslet.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 512 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
"Olyan szar zenéket hallok a rádiókban, mint még soha. Valamiért főnixmadárként újjáéledt ez a mindig is meglévő, de most újra virágzó alternatív Kispál-hagyomány, amivel semmi bajom sem volt a kilencvenes években, de hát azóta eltelt tizenöt év. Ne énekeljünk boroskóláról 2011-ben, mert ciki. Mert ha meg akarjuk fogni a koleszos, tépőzáras papucsos, frottírzoknis közönséget, akkor azt elegánsabban kellene, mint ahogy teszi azt a Muse. Másutt a világon pont a Muse szól annak a közönségrétegnek, aminek nálunk a 30Y, a Vad Fruttik meg ezek. A kettő között óriási különbség van, és nem is csak a zenében, de hozzáállásban, outfitben, eleganciában, mindenben. A másik óriási nagy probléma a valóságshow-k és tévés tehetségkutatók kitermelte évi tizenöt sztár, akik szerencsére egyre sűrűbb rotációban váltják egymást, mert egyre közelebb vannak egymáshoz a műsorok is, és ezért hálistennek ezek egyre kevesebb figyelmet kapnak. Most már csak azt kéne helyretenni az emberek fejében, hogy nem az a popkultúra, amit ők látnak a tévében: tehát ha valaki táncol egy valóságshow-ban, akkor az nem Magyarország legjobb táncosa, hanem az ország egyik legjobb olyan amatőr táncosa, akinek nyilvánvalóan semmi esélye arra, hogy profivá váljon, mert annyira nem tehetséges, úgyhogy kockára teszi a saját jövőjét azzal, hogy egy tiszavirág-életű sztár lesz. Továbbá baj az is, hogy az előbb említett koleszos förmedvény mellett most jönnek ez a tíz évvel ezelőtti Justin Timberlake-et majmoló hülyegyerekek, akik mindenfajta képzettség nélkül gyártják a dolgaikat, amivel nem lenne semmi baj, mint ahogy azzal sincs, hogy baromi népszerűek. Az viszont már kurva nagy baj, hogy semmi felelősséget nem vállalnak azért, hogy fejlődjön a produkciójuk és ezzel együtt a magyar popzene. Az, hogy ugyanolyan rossz minőségű a hangfelvétel vagy a produkció, mint mondjuk két éve volt, az elég szánalmas, miközben mi tizenötmillió forintot tettünk az új videoklipünkbe (a felét virtuális pénzben és szívességekben, de akkor is), ami sokszorosa annak a költségvetésnek, mint amit ezek a hülyegyerekek fordítanak a saját dolgaikra. Érdekes dolog, hogy miért van az, hogy tök kevesen vállalunk felelősséget azért, hogy fel tudjunk zárkózni a világ vezető trendjeihez, míg akik közel kerülnek a húsosfazékhoz, azok ezzel egyáltalán nem foglalkoznak. Sőt, továbbmegyek: egy Adidas szintű márka miért választ olyan előadókat reklámarcnak, akik gecigránátról énekeltek egy-két évvel ezelőtt, miközben külföldön a Justice-szal reklámozza magát, és miért nem törekszik olyan szintű tudatosságra, hogy itthon is az igényes elektro-színtérről keressen valakit?"

hát ja...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
akkor ez is tetszeni fog nektek,

http://www.youtube.com/watch?v=sEBYVbyT1xY

😂

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
http://www.youtube.com/watch?v=4KgQQWw4coY

Ezt a csatát Miki nyerte, milyen visszaoltás te joisten 😀JayB
ezt asszem én is láttam,szakadtam kb.10 percet a képernyő előtt,nagy visszavágás volt 😀Newman
btw, a gyerek nyert 😀Szobi22
diszkvalifikálták a szülő szóba hozása után. az erkölcsi győzelem mindenesetre az övé 😀
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Jaj istenem azon anno mikor egyszer lekuvanyázták a Mikit mennyit szakadtam, pont ebédeltem 😂Hanni

ezt asszem én is láttam,szakadtam kb.10 percet a képernyő előtt,nagy visszavágás volt 😀Newman
btw, a gyerek nyert 😀

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nemtom az rtl-en megy-e még a nullahatnyócvanegy hámúsz hámúsz, na azon többször lehetett látni élő embert is, mivel más jellegű játékok -is- voltak, plusz a fél ország nézi, de ilyen cooltv-n, meg eko tvn meg Pista Bácsi csatornáján levőkre szerintem nem sok telefonáló van.fetomy
Jaj istenem azon anno mikor egyszer lekuvanyázták a Mikit mennyit szakadtam, pont ebédeltem 😂Hanni

ezt asszem én is láttam,szakadtam kb.10 percet a képernyő előtt,nagy visszavágás volt 😀

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág

Áhh rosszul emlékeztem, csak anyázást kapott, de erre gondoltam igen 😀
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Nemtom az rtl-en megy-e még a nullahatnyócvanegy hámúsz hámúsz, na azon többször lehetett látni élő embert is, mivel más jellegű játékok -is- voltak, plusz a fél ország nézi, de ilyen cooltv-n, meg eko tvn meg Pista Bácsi csatornáján levőkre szerintem nem sok telefonáló van.fetomy

Ezt a csatát Miki nyerte, milyen visszaoltás te joisten 😀
több mint 13 éve
Jaj istenem azon anno mikor egyszer lekuvanyázták a Mikit mennyit szakadtam, pont ebédeltem 😂
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Javarészt felvételről mennek.
Senki sem szereti a rizikót, hogy valaki mondjuk elkedje éltetni Kádár Jánost, vagy cigányozzon, stb.
Valamint így nincs para, hogy 2 perc után valaki benyögi a jó választ.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hello! Kérdés így éjszaka
Ezek a betelefonálós műsorok úgy mennek,hogy direkt előre felbérelnek 30 embert hogy telefonáljanak be full rossz válasszal? Csak mert néha véletlenül mikor rákapcsolok egy ilyen műsorra látom a megoldást 5 másodperc alatt,és nem tartom valószínűnek hogy 10 perc után is betelefonál valaki teljesen aránytalan tippel. Szóval ez úgy működik hogy az emberek tárcsáznak, leveszik a pénzüket,közbe meg fizetett személyek nyomatják be a faszságukat? És fél óra után a dedós feladatra véletlenszerűen bekapcsolnak egy embert?Fa
Ez Viva tv? 😀
Én tegnap néztem nagy unalmamban egy kicsit, de elég durva volt. Volt ilyen, hogy betűrejtvény. Három automárka van elrejtve. Senki nem találta ki, műsor végén elmondta a megoldást Ágica. A megoldás a következő volt: Dacia, PG, SMS. 😂Schleck
jaja, régebben én is ránézegettem ilyenekre 😀 Nagyokat lehet röhögni, mikor ilyeneket nyomatnak 😀 Kár, hogy nem emlékszem ilyen konkrétan, hogy mekkora ökörségek szoktak lenni, de már azon se lepődtem volna meg, ha olyat adnak fel, hogy "ősi magyar név: Jennifer" 😀
Annál már csak az jobb, amikor ilyen "adja össze a számokat" feladat van, és akkor telerakják a képernyőt pénzérmékkel. Na, ott általában úgy jön ki az eredmény, hogy a lehető legkisebb érmén változtatnak valami nullát, amit kb. nagyítóval se veszel észre.

Jah, és ami überkirály szokott lenni, mikor 30 perces játékban kb. 20 perc után mondják, hogy MOST MEGNYITOTTUK A VONALAT!!! Na mondom ez gyönyörű 😀

Egyébként a válasz: Igen, minden bizonnyal lefizetett emberek telefonálnak, hiszen bár a nép idióta, főleg aki ilyenre komolyan telefonál 2011-ben, de annyira nem, hogy a "Gyakori férfi név: PÉT.R" kérdésre rámondja, hogy "Enikő".. 😊 Illetve sejthetően nem véletlen, hogy teljesen homály válaszok jönnek 30 percig, majd mikor már éppencsak egy reklámnyi idő van a következő műsorig, akkor éppen találnak egy helyes megfejtőt 😊 Nemtom az rtl-en megy-e még a nullahatnyócvanegy hámúsz hámúsz, na azon többször lehetett látni élő embert is, mivel más jellegű játékok -is- voltak, plusz a fél ország nézi, de ilyen cooltv-n, meg eko tvn meg Pista Bácsi csatornáján levőkre szerintem nem sok telefonáló van.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ezek a betelefonálós műsorok úgy mennek,hogy direkt előre felbérelnek 30 embert hogy telefonáljanak be full rossz válasszal? Csak mert néha véletlenül mikor rákapcsolok egy ilyen műsorra látom a megoldást 5 másodperc alatt,és nem tartom valószínűnek hogy 10 perc után is betelefonál valaki teljesen aránytalan tippel. Szóval ez úgy működik hogy az emberek tárcsáznak, leveszik a pénzüket,közbe meg fizetett személyek nyomatják be a faszságukat? És fél óra után a dedós feladatra véletlenszerűen bekapcsolnak egy embert?Fa
Ez Viva tv? 😀
Én tegnap néztem nagy unalmamban egy kicsit, de elég durva volt. Volt ilyen, hogy betűrejtvény. Három automárka van elrejtve. Senki nem találta ki, műsor végén elmondta a megoldást Ágica. A megoldás a következő volt: Dacia, PG, SMS. 😂

több mint 13 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Ezek a betelefonálós műsorok úgy mennek,hogy direkt előre felbérelnek 30 embert hogy telefonáljanak be full rossz válasszal? Csak mert néha véletlenül mikor rákapcsolok egy ilyen műsorra látom a megoldást 5 másodperc alatt,és nem tartom valószínűnek hogy 10 perc után is betelefonál valaki teljesen aránytalan tippel. Szóval ez úgy működik hogy az emberek tárcsáznak, leveszik a pénzüket,közbe meg fizetett személyek nyomatják be a faszságukat? És fél óra után a dedós feladatra véletlenszerűen bekapcsolnak egy embert?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
http://www.origo.hu/teve/20110629-balatoni-valosagshowt-forgat-a-viasat3-eden-hotelszereplokkel.html
Magyar Jersey Shore a Balatonon

8 fő, abból 4 éden hotel tag 😀

Lassúbeszédű, Pókmajom, Genetikailag Kerek Seggű és Prosztó

szerk: mondjuk az indexképen Niki is ott van, akkor ez még lehet változikHöri
hat ezek nagyjabol annyira tudnak bulizni mint nagyanyam csikozni. max pokmajom bir provokalni de a tobbi lofasz. jaszkarafaszajeno sztarja alaptag kene legyen azt seholsincs.
pedig mekkora kombo lennenek ok harman alekosszal meg teliverrel 😀
de az gyanus h minden idok legmokanyabb magyar realityje lenne ha begyujtenenek 8 arcot a
4 hurkastarkoju allat + 4 agyatlan kurva a balcsiparton temakorben.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
http://www.origo.hu/teve/20110629-balatoni-valosagshowt-forgat-a-viasat3-eden-hotelszereplokkel.html
Magyar Jersey Shore a Balatonon

8 fő, abból 4 éden hotel tag 😀

Lassúbeszédű, Pókmajom, Genetikailag Kerek Seggű és Prosztó

szerk: mondjuk az indexképen Niki is ott van, akkor ez még lehet változik

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
muhaha.

havonta megnézek egy részt, így a fő sodorvonal megvan, de ilyen apróságok kimaradnak, ty.

fetomy: kertész.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
géza miért él a pincében ?gabtsi
Mert úgy nyitotta ki az a fasz a lopott pénzkazettát hogy a pofájába robbant fél kiló biztonsági narancssárga festék.
több mint 13 éve
géza miért él a pincében ?gabtsi
bár semmilyen pincében élő gézát nem ismerek, és félve is kérdezem meg, de milyen géza?
több mint 13 éve
géza miért él a pincében ?

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 852 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
vv5, megasztár6, éh2, xfaktor3, lesz mit nézni ősszel az a lényegJJ
Ezek szerint lesznek néha előnyei, hogy minden 3 nap nem vagyok otthon...
több mint 13 éve
iszonyat full ez a járgány. megvenni talán nem érdemes, de egy pár hónapos us turnét letolok egy ilyennel egyszer az tuti.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
szabad a vásár 😊
http://www.hasznaltauto.hu/lakokocsi/fleetwood/fleetwood_reolution_le40-4869907
több mint 13 éve
xfaktor2 😛 - faktorból mondjuk jobban várom az uk-t.
Meg lesz a Csak egy perc is, meg valami korábbit úgy rémlik,hogy újraindítanak, talán a széfet.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ÉH2 tavaszi program 😊