TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Lilu: - Készenálltok?Csajok: - Nem.
Lilu: Folytathatjátok.
több mint 14 éve
most látom milyen survivor feladat volt az arénában ( http://valovilag.hu/video/144253 )emlékszem a Fiji szigeteken Rocky ezelőtt szájalt Dreamz-nek, aztán kikaptak 8-0-ra 😂
illetve a Heroes vs Villains-ben is volt ilyen, Boston Rob főcímes megmutatkozása is ehhez köthető.
http://www.youtube.com/watch?v=axX5oBudo54 0:42-nél
több mint 14 éve
schleck városa biztos büszke az aranypartos celebjére 😀random délelőtti heverészés közben a nappaliban Corvette rádobja a takarót, aztán aszondja "kicsit csócsáld" 😂 milyen előnyös ez a Szaxikirálynő elnevezés.
több mint 14 éve
Basszus, téényleg. 😀azt hittem a vodkanari után kellően edzett vagyok, de a "kürtöskali" kiáltás megint földhözvágott 😀Höriaz emberek 90%-a kürt-ösnek mondja, pedig az kürtő-s 😀eaglesmcnabb
Ma is tanultam legalább valamit, így még van értelme is a nevének, köszi szépen. 😊
több mint 14 éve
azt hittem a vodkanari után kellően edzett vagyok, de a "kürtöskali" kiáltás megint földhözvágott 😀Höriaz emberek 90%-a kürt-ösnek mondja, pedig az kürtő-s 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
azt hittem a vodkanari után kellően edzett vagyok, de a "kürtöskali" kiáltás megint földhözvágott 😀
több mint 14 éve
Igaz,őt elfelejtettem beírni 😊 Sőt, mikor randiztak, még Kinga is szimpatikus volt 😊
több mint 14 éve
Kár, hogy Fecó szerelmes lett és már nem a humoros arcát hozza, addig egész bírtam :/Szerintem Csabi is teljesen jó arc.
Veronika pedig gyönyörű, belemondja a kamerába, hogy semmi nem történt, hát szenzációs tényleg 😀 Nem mellesleg az is jó volt, hogy megbeszélik, hogy senkinek nem mondják el (amit kb. mindenki hallott), majd fél órával később egyik a villa egyik felének másik a másik felének mondta el 😀
btw Shadi tényleg jó artz.fetomy
több mint 14 éve
Kár, hogy Fecó szerelmes lett és már nem a humoros arcát hozza, addig egész bírtam :/Veronika pedig gyönyörű, belemondja a kamerába, hogy semmi nem történt, hát szenzációs tényleg 😀 Nem mellesleg az is jó volt, hogy megbeszélik, hogy senkinek nem mondják el (amit kb. mindenki hallott), majd fél órával később egyik a villa egyik felének másik a másik felének mondta el 😀
btw Shadi tényleg jó artz.
több mint 14 éve
pedig Tebow is benne van. 😀mulatós műsor made by Fásy Ádi 😀 szombat esténként, 22:00, ATV! 😀shawnkaŰűű, abból lehet láttam részleteket régebben (már ha jóra gondolok). Kifejezhetetlenül durva 😊Rataxes
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
ha láttál részt, ha nem, az ATV garancia a minőségi műsorra. ezt sztem csekkolom én is. 😀mulatós műsor made by Fásy Ádi 😀 szombat esténként, 22:00, ATV! 😀shawnkaŰűű, abból lehet láttam részleteket régebben (már ha jóra gondolok). Kifejezhetetlenül durva 😊Rataxes

több mint 14 éve
mulatós műsor made by Fásy Ádi 😀 szombat esténként, 22:00, ATV! 😀shawnkaŰűű, abból lehet láttam részleteket régebben (már ha jóra gondolok). Kifejezhetetlenül durva 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
mulatós műsor made by Fásy Ádi 😀 szombat esténként, 22:00, ATV! 😀F-Aktor. Milyen tehetségkutató az, ahol a saját lánya és ő maga a fő felfedezett és a Zeneexpressz elhangzik a főcímdalban? 😀shawnkaMost én vagyok tájékozatlan hogy nemtom mi az a Zeneexpressz, vagy Te vagy insider a témában? 😀Rataxes
több mint 14 éve
F-Aktor. Milyen tehetségkutató az, ahol a saját lánya és ő maga a fő felfedezett és a Zeneexpressz elhangzik a főcímdalban? 😀shawnkaMost én vagyok tájékozatlan hogy nemtom mi az a Zeneexpressz, vagy Te vagy insider a témában? 😀
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Mit nekünk X-faktor... Tudtátok hogy ilyen is van/volt(?)?F-Aktor. Milyen tehetségkutató az, ahol a saját lánya és ő maga a fő felfedezett és a Zeneexpressz elhangzik a főcímdalban? 😀
http://www.youtube.com/watch?v=F30H4AF1A2E&feature=player_embeddedRataxes
több mint 14 éve
Mit nekünk X-faktor... Tudtátok hogy ilyen is van/volt(?)?25 másodperccel dobogós vagyok? Tovább tényleg nem bírtam...
http://www.youtube.com/watch?v=F30H4AF1A2E&feature=player_embeddedRataxes

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Mit nekünk X-faktor... Tudtátok hogy ilyen is van/volt(?)? http://www.youtube.com/watch?v=F30H4AF1A2E&feature=player_embedded
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Attila-Gergő trash:- te ne nőzzél le engem, te picsa!
"te bölcs paraszt" 😀
"londonról azt hiszi farmermárka"
több mint 14 éve
http://velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/10/11/sebestyen_balazs/Kész ezen besírtam 😀
Lehet a következőben kiderül hogy nem is Stohl vezetett hanem Balázs 😀
több mint 14 éve
Viszont jól bírják a kubaiak 😀 Tartott vagy 1 percig...akció az volt, de a "megrakás" és a képernyőn látott maszatolás között elég nagy különbség van 😀shawnkahát azért még nem... 😀Ebből nekem az jött le, hogy volt ott akció. Ez a beszólás meg megint epic volt 😀FViktor93
nap mondata: "Ennél faszább gyereket még nem csesztem, mint JÓMAGAM"shawnka
Do your job
több mint 14 éve
catattack
3 520
-Attila gyere táncolniNagyon nagy volt!
-Nem megyek
-Mert?
-Mert be vagy baszva.
-Nem vagyok
-De be vagy
-Jó bevagyok
-Akkor húzz a picsába 😀
Ez az ember új szintre fejlesztette a parasztságot 😀Duff
több mint 14 éve
Valóban ez a nr.1 today, de a nr.2 se volt semmi, amikor Kinga bement bebaszva Attiláékhoz a nyugiba. Nem emlékszem pontosan, hogy volt a párbeszéd de kb. így lehetett.Na a kubai csődőr megrakta a kacsát 😀FViktor93hát azért még nem... 😀
-Attila gyere táncolni
-Nem megyek
-Mert?
-Mert be vagy baszva.
-Nem vagyok
-De be vagy
-Jó bevagyok
-Akkor húzz a picsába 😀
Ez az ember új szintre fejlesztette a parasztságot 😀
több mint 14 éve
Hát a 3rd base mindenképp megvolt, de azért nem lepődnék meg ha home run is lett volna 😀mellesleg ennyit Veronika huzakodásáról 😛
több mint 14 éve
akció az volt, de a "megrakás" és a képernyőn látott maszatolás között elég nagy különbség van 😀Ebből nekem az jött le, hogy volt ott akció. Ez a beszólás meg megint epic volt 😀FViktor93Na a kubai csődőr megrakta a kacsát 😀FViktor93hát azért még nem... 😀