NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
jó kérdés... a youtube-on van fent 3 rész, a többit én nem találtam... persze magyarul kell, gundi nélkül fele annyit nem ér az egész...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 915 — Amerikai sportok rajongója
Hoznák inkább vissza a Játék Határok Nélkül-t. Az összes neten fellelhető rész megvan, plusz egy csomó VHS-en a polcon. Sajnos ezek unalmasak már, annyira ronggyá lettek nézve 😀shawnka
Jaj, azt mennyre imadtam en is, tok jo lenne ha ujra leadnak, vagy lenne ujra. Honnan szerezted be a reszeket a netrol en nem nagyon talaltam, csak reszleteket. nem tudnad valahova feltolteni esetleg?
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
Hoznák inkább vissza a Játék Határok Nélkül-t. Az összes neten fellelhető rész megvan, plusz egy csomó VHS-en a polcon. Sajnos ezek unalmasak már, annyira ronggyá lettek nézve 😀
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
gyerekkorom kedvenc műsora, de miért a story4-en? 😕
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Kurva jó, nézni fogom. Ha valamelyik nagyobb csatorna találta volna ki még siker is lenne.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a story4-en ismét lesz szerencsekerék 😀 lol?

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A tv2-n igen erősen látszik, hogy a dolgozói egyáltalán nem nézik a csatornát. Az, hogy a reklám kezdete egy kurvanagy pukkanás/durranás, az valami elképesztő szar, főleg egy alapvetően nem "hangos" film alatt. Mármár megszokom, hogy a reklám háromszor hangosabb, mint a film, de egyszerűen mégegy ilyen csatornát nem láttam, ahol így indítják a reklámot...
Ha már itt tartunk amúgy, akkor a reklám hangerejében a viasat és asszem az AXN viszi a prímet. Az olyan szinten üvölt, hogy valami hihetetlen. Mindezt annak ellenére, hogy elvileg januártól a reklámok hangereje nem lehet nagyobb, mint a körülötte levő műsoroké...
több mint 13 éve
here it is 😊

Egyébként lényege, hogy digitálisan odarakják a cuccost egy élő vagy felvett műsorra (mint pl. sárga csík NFL meccsen). Ez mondjuk egy szimplább verzió, usában használják olyan formában, hogy pl. a filmben szereplő asztalra raknak egy pl. sörösüveget, tehát kicsit frappánsabb. Időjárásjelentésnél úgy lehetne frappáns, ha beleraknák a nő kezébe (ilyenek is előfordulnak), vagy maga a sörösüveg mutogatna 😂
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
más: Mi az a virtuális reklám amire az időjárás jelentés elött figyelmeztetnek? Már vagy 10x figyeltem de nem esett le.JayB
A Soproni Narancs és Citrom elsőként élt a törvény adta lehetőséggel, és az RTL Klub esti Híradóját követő időjárás jelentésben virtuális reklámban jelenik meg egész hónapban. (Mediainfo)

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
A gond ott kezdődik ezekkel hogy nekem messze nem a szépségkirálynő prototipus nők jönnek be, de még csak nem is a modellek.

más: Mi az a virtuális reklám amire az időjárás jelentés elött figyelmeztetnek? Már vagy 10x figyeltem de nem esett le.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
A harmadik helyezett csaj váci. Rondának nem mondanám, de nagy holdvilág feje van. Messze nem szépségkirálynő kategória.
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az én ízlésemnek is volt jobb csaj pl: http://tv2.hu/gallery/a-szepsegkiralyno-dontose-konkoly-agnes

de belenézve a műsorba a résztvevők 90%-a azt a három tőmondatot se tudta _magáról_ hiba nélkül elmondani, amit betanítottak neki (heteken át). nemzetközi döntőre meg bajos ilyen egybites csajt küldeni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Amúgy a velvet igazán megtehetné, hogy ha hárman állnak egymás mellett, és a képaláírás az ő neveik, akkor olyan sorban írnák, mint ahogyan állnak, de mindegy.
Amúgy a jobb szélső csaj szerintem a legkevésbé szép, őt csak akkor, ha senki mást nem lehet 😀 (nyilván barokkos túlzással)

Shleck csaja viszont felőlem nyerhet bármit, ha aztán idejön és elmeséli az élményeit.... 😀 Ő ki is amúgy? :rolleyes:

Egyébként nem arról van szó rata, hogy ocsmányak, senki nem mondta, csak szimplán kimész az utcára, és 10 perc alatt látsz 10 minimum ilyen kinézetű csajt, meg vagy 5 szebbet is és még csak nem is Pesten. Mindezt úgy, hogy itt a képeken látszik, hogy agyon vannak sminkelve.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jó, túloztam, de egy királynőnek szerintem nem elég, hogyha nem ronda. És lehet, hogy az én ízlésemmel van baj, de nálam ő nem királynő kaliber, egy jó csaj, de nem több: http://4.bp.blogspot.com/-X-2ftys-Dvw/TfoYffxkeGI/AAAAAAAAADw/zvMrp68YlAw/s1600/1.jpg

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 176 — Eagles fan
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/07/14/szepsegkiralyno/
Évről évre gyengébbek ezek a magyar szépségkirálynők. Nem tudom elhinni, hogy a "nagy" zsűri hogy tudta ezeket kihozni győztesnek.Schleck
$Höri
Akkor te is rájuk gyanakodsz: http://en.wikipedia.org/wiki/World_Association_of_Ugly_People ?Schleck
Hallod, tényleg kibaszott rondák egytől-egyik... Bottal nem piszkálnám meg őket 😂 :rolleyes:
Viccet félretéve, szvsz. kicsit átestünk a ló túloldalára...
Ronda ember:

Ronda emberek?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Évről évre gyengébbek ezek a magyar szépségkirálynők. Nem tudom elhinni, hogy a "nagy" zsűri hogy tudta ezeket kihozni győztesnek.Schleck
$Höri
Akkor te is rájuk gyanakodsz: http://en.wikipedia.org/wiki/World_Association_of_Ugly_People ?

több mint 13 éve
$

több mint 13 éve
Évről évre gyengébbek ezek a magyar szépségkirálynők. Nem tudom elhinni, hogy a "nagy" zsűri hogy tudta ezeket kihozni győztesnek.

több mint 13 éve
A Soundon láttam Éden Krisztát, ahogy a Borudvarban az egyik standban rendületlenül kente és adta el a zsírosdeszkákat! Eddig juttatta az Éden.....? 😛 😀Melehov
en meg vasarnap este jaszkarafaszajeno sztarfocistajaval utaztam haza a menetrendszerinti gyorsvonaton a balatonrol
sot aztan egeszen a jaszaiig egyutt mentunk a delibol 😀Fake
nekem kell egy liváj mez de a viasat merchandising nem kapott rá

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Soundon láttam Éden Krisztát, ahogy a Borudvarban az egyik standban rendületlenül kente és adta el a zsírosdeszkákat! Eddig juttatta az Éden.....? 😛 😀Melehov
en meg vasarnap este jaszkarafaszajeno sztarfocistajaval utaztam haza a menetrendszerinti gyorsvonaton a balatonrol
sot aztan egeszen a jaszaiig egyutt mentunk a delibol 😀
több mint 13 éve
Melehov Chicago Bears 119
A Soundon láttam Éden Krisztát, ahogy a Borudvarban az egyik standban rendületlenül kente és adta el a zsírosdeszkákat! Eddig juttatta az Éden.....? 😛 😀

"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
az aranypart 2 férfiú szereplője Liváj és Mr Nyíregyháza 😀 😀

Ez mindennek a legteteje!

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 297 — Saturday Night Lights
Akkor máshogy is megfogalmazom. Kicsit semgondolom, hogy egy popdalt megcsinálni akár csak a közelében van egy összetett zenei mű megkomponálásának. Tehát ha egy mondatban szerepel Fluor és Mozart neve, akkor azzal nem azt szeretném mondani, hogy Fluor akkora zenei nagyság, mint Mozart. Bár szeretnéd ezt a számba adni azzal, hogy érvelsz amellett, hogy ez nem igaz, én ilyet továbbra sem mondtam, és nem is mondanék, mert hülyeség. Mozart meg akkor nem jó példa, őt nem én hoztamfel egyébként, számomra példa nélkül is nyilvánvaló, hogy az hamvában holt ötlet, hogy azzal érveljünk, hogy "mer ő zeneiskolát végzett". Sőt igazából így belegondolva, előbb respektálom azt, aki zenei tanulmányok nélkül tud a zenei életben megragadni, alkotni, stb... mint aki 5-10-20 évig tanulja, és utána csinál valamit.

Így mégegyszer elmondom, hogy bár a Flór Tamás által írt zene és a Mozart (vagy akárki más) által írt komolyzenei művekhez képest sehol nincsen, azt megállapíthatjuk, hogy a zeneiskola nem mérvadó egy dal, mű stb... sikerességében, szimpatikusságában. (Kivéve, ha valakinél alap kitétel, hogy kell zeneiskolai múlt, hogy meghallgasson egy dalt.)Ha Mozart nem is jó példa, (nem azért nem jó, mert 125 kategóriával fejlebb van, mint Fluor) van rá bizonyára nagyon sok, ráadásul mindenképpen tanulja az ember a zenét irányítani, csak van akimagától, van aki xy-tól, van aki zeneakadémián. Ha szívesen hallgatom a dalát, akkor lesz.rom, hogy az illető melyik kategória.fetomy
OK, fogtam és így már értem (öregedés = nehéz felfogás). Egyébként Fluor Tominál érdekes lesz, hogy innen lesz-e tovább. Nem biztos, hogy nem: Ákosból se nézte ki senki az Induljon a Banzáj-nóta után azt, amit a Bonanzával és amit szólóban csinált azóta.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem vagyok benne biztos, de úgy rémlik, hogy a zenét nem is Tomi írja. A lényegen mondjuk ez nem változtat.
több mint 13 éve
Akkor máshogy is megfogalmazom. Kicsit semgondolom, hogy egy popdalt megcsinálni akár csak a közelében van egy összetett zenei mű megkomponálásának. Tehát ha egy mondatban szerepel Fluor és Mozart neve, akkor azzal nem azt szeretném mondani, hogy Fluor akkora zenei nagyság, mint Mozart. Bár szeretnéd ezt a számba adni azzal, hogy érvelsz amellett, hogy ez nem igaz, én ilyet továbbra sem mondtam, és nem is mondanék, mert hülyeség. Mozart meg akkor nem jó példa, őt nem én hoztamfel egyébként, számomra példa nélkül is nyilvánvaló, hogy az hamvában holt ötlet, hogy azzal érveljünk, hogy "mer ő zeneiskolát végzett". Sőt igazából így belegondolva, előbb respektálom azt, aki zenei tanulmányok nélkül tud a zenei életben megragadni, alkotni, stb... mint aki 5-10-20 évig tanulja, és utána csinál valamit.

Így mégegyszer elmondom, hogy bár a Flór Tamás által írt zene és a Mozart (vagy akárki más) által írt komolyzenei művekhez képest sehol nincsen, azt megállapíthatjuk, hogy a zeneiskola nem mérvadó egy dal, mű stb... sikerességében, szimpatikusságában. (Kivéve, ha valakinél alap kitétel, hogy kell zeneiskolai múlt, hogy meghallgasson egy dalt.)Ha Mozart nem is jó példa, (nem azért nem jó, mert 125 kategóriával fejlebb van, mint Fluor) van rá bizonyára nagyon sok, ráadásul mindenképpen tanulja az ember a zenét irányítani, csak van akimagától, van aki xy-tól, van aki zeneakadémián. Ha szívesen hallgatom a dalát, akkor lesz.rom, hogy az illető melyik kategória.