NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
de jó, hogy tegnap elkezdtem nézni... 😀😀😀DD az a jó, hogy ezentúl mindent meg lehet azzal magyarázni, h Kubai.
egy kubainak ilyet ne mondjanak. itt adtam fel. 😀
ezt ő képes fokozni... 😀
több mint 13 éve
"Egy kubainak ilyet ne mondjanak" 😂 - nem lehet kibírni röhögés nélkül, szakadok a gép előtt
több mint 13 éve
be kellett csukjam az ablakot annyira hangosan nyerítek.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ez a Christofel 😂
több mint 13 éve
Muri Enikő tavaly nálam nagy csalódás volt, hogy nem fért be, akkor simán beraktam volna. Idén szerintem sokkal gyengébb volt. Én az a fajta ember vagyok, akit nemnehéz megvenni egy-egy dallal, gyakran érzem úgy is a kapcsolatot, hogy azt mondják rá mondjuk a judgeok, hogy ők nem érezték. És tavaly a Because of you-val (vagy másik Clarkson szám volt, nemtom) engem ő megvett. De idén egyszerűen egyáltalán nem éreztem úgy, hogy egy kicsit is egy lenne a számmal. Nálam ez többet nyom a latba, mint az, hogy milyen a hangja. Mert a hangja persze jó neki -bár hozzátenném,hogy a magas részeken inkább érzem a kiabálást mint a könnyed tiszta éneklést-, de ha nem adja át a dalt, akkor nekem kevés.Azért is tudnak néha olyan kedvenceim lenni úgy egyébként is a zeneiparban, akiket más szarnak tart, mert lehet, hogy ebben-abban nem a legjobbak, de úgy is tökéletesen értem amit énekel, hogy mondjuk nem értem a dalszöveget. Manapság persze már érteni szoktam, de pl. Avrilt azért is szerettem meg eleinte, mert fingom nem volt róla mit énekel, de valahogy mégis "éreztem". Nem szeretem azt, aki ugyanúgy énekli el, hogy "fáj a lábam mert elütött az autó" és hogy "sosem láttam még olyan gyönyörűt mint te" vagy éppen "takarodj a pokolba rohadék" pl.
És az nem indok, hogy más számát nem érezheti teljesen magáénak, mert de. Alapból a világon minden témáról van 6000 szám 3000 stílusban 10000 előadótól, bőven lehet olyat találni, amivel azonosulni tud akárki.
Ja, és nálam alapból 2 bérelt hely lett volna a csajoknál: Bartók leszármazottja (akit abszolút nem értem miért nem mutattak egyáltalán) és a fiatal csaj. Egyik sem egy húde nagy szenzáció, de egy fokkal jobbak voltak mint idén Muri. Rajtuk kívül egyelőre fogalmam nincs ki van még a csajoknál, igazából az idei silány felhozatal miatt inkább koncentrálok a külföldiekre. Pl. az UK lány kategóriájára, ami nem is mérföldekre van a magyartól, hanem már más univerzum kb. 😀
több mint 13 éve
Nem tudom kire gondolt Bruce (nem tudom melyik csapat a székelyföldi), ha jól sejtem a Rocktenorsra vagy nem. 😀A tábor első napja valami botrány szar volt, szinte nem volt jó.
A második nap viszont nagyon erősre sikeredett.
Muri Enikő meg nem lenne benne a top3 csajban? fetomy please... 😛 Szvsz csak Alexa veheti fel vele a versenyt.
Barna Gergőt meg, hogy engedhették tovább? Nem mondom, jól énekel, de két adás és vége van lelkileg, Geszti ezt jól mondta.
Nálam viszont az abszolut favorit, Kocsis Tibor, szerintem tökéletesen menetel eddig és a hangjában is nagyon sok van.
Ez a Manson Attila viszont kurva nagy arc. 😂 Idén szerintem a csapatok is nagyon erősek, jobbak, mint tavaly, itt egyértelműen a Rocktenorsnak szurkolok.
több mint 13 éve
most miután meghallgattam az eredeti The Flame-t, azt kell mondjam, hogy Andrew magasan hozta a hetet. Zseni volt a pali a dallal, teljesen át tudom érezni azt, ami lezajlott benne közben. Ő az, akin tényleg érzem a fejlődést az első hét óta. Ha nem roppan össze idegileg az elkövetkező hetekben, akkor simán benne lesz a top5-ben.
több mint 13 éve
Hát én azt nem kicsit érzem 😀 Már tavaly is az volt, hogy megvolt a téma, de sokszor abszolút oda nem illő számokat választottak. Nem is értettem sokszor a tavalyi uk és aus verzióban sem,hogy minek egyáltalán téma, mikor általában ugyanaz van. Mármint mindegyiknek megvan a saját stílusa, amit preferál. Altiyan is a legtöbb számát egy stílusban nyomta le, Sally is Andrew Lawson meg végképp. a UK-ban is Chernek pl. volt egy gyönyörű Stay-e, de egyébként ugyanabban a stílusban zenélt. Szerintem tök fölösleges theme-eket megszabni,csak hát ugye így valamennyire rendszer szerűen válogathatnak.
több mint 13 éve
de ha megnézed, akkor múlt héti rock számok(pl. Kid Rock, AC/DC) inkább illettek volna erre a hétre, és az ilyen Life on Marsok helyett nem hiszem, hogy ne talált volna Srác egy Dracohoz illő balladisztikus számot, ha már mindenképp egy másik, lágyabb oldalát akarta megmutatni. Alice Cooper miatt nyugodtan tolhatott volna egy Poisont, vagy egy Always-szerű Bon Jovit. néha kezdem kicsit azt érezni, hogy a mentorok nem értenek a műfajok közti különbségekhez.
több mint 13 éve
Hát nem többet, mint amit mondtak. Állítólag nem túl kedves a staffal és állítólag a többi versenyzővel sem, de csak ennyit tudni, nem hallottam semmi konkrét esetet vagy mondatot ami történt volna. Guy elmondta neki, hogy a backstage-en normálisnak kell lenni a staffal, különben nem lesz sokáig a biznicben, Nat pedig besértődött, hogy nem kellett volna olyannal leégetni Mitchellt, ami nem a kamerák előtt történt ergo nem tartozik a nézőkre. Mitchell meg úgy volt, hogy inkább ki is száll, de aztán mégsem. Nemtudom, e nélkül sima top conestant, de ha most letörik ez a szerény, szerethető énje, akkor megbolondulhat a finálé mezőnye, és Parie pl. előléphet top esélyessé...Akkor jól éreztem Reece-nél az elejét. Mivel a zsűri nem hozta fel, azt hittem már, hogy csak én gondoltam rosszul 😀
A Vixen az három testvér? 😮 Azt hittem a nagyobb darab nő az anyjuk 😂
Draco miatt nem aggódom, nem fog ő mégegyszer ilyet csinálni. Mondjuk nem értem miért kellett pont a rock héten egy ilyen soft dalt előadni, Declannek pont megy a megőrülős rock. De Guynál lehet csak gondok vannak a stílusokkal. A party héten rockot énekeltetett vele, rock héten popot 😀 LEgalábbis szerintem a week2 és week3 számait ha megcserélnénk akkor illenéneka themebe. Jövő héten 90's gondolom ott meg majd elénekeltet vele valami idei slágert 😀
több mint 13 éve
Megnéztem végre én is. Szó mi szó, talán 4 act kivételével hatalmas csalódás volt számomra ez a hét. Nem hallottunk igazán nagy klasszikust, ami azért szerintem egy ilyen volumenű műsorban, egy ilyen fordulóban elvárható lett volna. Jacqui kiesése az elmúlt hetek teljesítménye alapján nem meglepő, de inkább esett volna ki múlt héten, mert ez annyira nem is sikerült szarul. Viszont hogy pont a YMS-szel párbajozott az már több pislogást idézett elő nálam, mint Paula Abdulnak a seattlei szatír 😀Akik tetszettek:
-Andrew -> már a Queen számmal is meglepett múltkor, de ez a Flame zseniális lett. Tabáni Pistásan beleélte magát, talán ezt élveztem a legjobban.
-Ms. Parie -> ez az ő hete volt, illett is hozzá a szám. a műfantábor nem kellett volna, az eszméletlen gáz volt.
-Mitchell -> Tomy, mit tudsz erről a backstage balhéról, amit említettek a zsűriben?
-Reece -> shawnka theme songot énekelte, első sor után majdnem mutéztam, mert szörnyen kezdett neki, és még a szöveget is elrontotta. Aztán a refréntől hirtelen megváltozott az egész, és onnantól nagyon odavágott.
Futottak még:
-YMS -> felőlem énekelhetnek ugyanúgy végig, mert bejön. Aerosmith miatt jár a pacsi.
-Audio Vixen -> Harmónia az megvan, hang az megvan, de nem valami hiányzik. Pedig a Valerie alatt úgy tűnt, hogy az a valami már megvan. Amúgy ők 3 testvér.
Disappointments:
-Draco Malfoy -> WHAT THE BLUE HELL WAS THAT???
-Johnny -> Zsűri itt butaságokat mondott. Nem fejlődött, hanem csúnyán nagyot lépett vissza. Rosszul lépett be kétszer is, ütemgondok is voltak itt, nem volt jó egyáltalán.
-3whizkeys -> megrágták, kiköpték, aztán a földön jól megrugdosták a Numb c. Linkin Park klasszikust.
-Jacqui -> Rihannát énekelt, nem is volt annyira gáz, de összevissza csúszkált a hangokkal. Csodálkozom, hogy a fülem nem kezdett el vérezni a végére...
több mint 13 éve
Vigyázat shawnka, LÉGTERELŐ!! Igazából csak enyhén voltam meglepve a bottom2 miatt. Jacqui érthetően ismét ott volt, most ki is ejtették, semmimeglepő. Pedig a song4survive dala szvsz egyrészt elég jó volt, másrészt sokkal jobb, mint a YMS-é. A YMS miatt csakazért vagyok meglepve,mert talán nem csak én érzem őket egysíkúnak, amit nem vártam volna. Hiába jók, tényleg nagyobb potenciál van még a 3kívánzágban is. Érdekes lesz, hogy ki megy jövő héten.. Nagyon remélem, hogy a 3Wzre jobban odafigyel Ronan, mert ha most nem nyomnak valamit ami tényleg teljesen egyben van, akkor könnyen lehetnek ott a b2ban jövő héten.
Btw. nem igazán értem, hogy Bassingtwaighte mi fenét keresett a színpadon a rock héten 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ez az igazi elutasítás"Nem tetszel, mert egy faszfej vagy!" 😂 Szegény gyerek, nem tudja felfogni 😀
több mint 13 éve
jó, hogy mondod, valamiért abban a hitben éltem, hogy ma este lesz az élő. de akkor elnéztem valamit, és már kapom is lefelé 😀shawnkamúlt héten csak valami speciális okból volt kedd-szerda, az alaphelyzet az a hétfő-kedd 😊 És még jó, hogy az US-el ellentétben az auszik fél nappal előttünk vannak, így felkelés után pár órával már nézhetem is 😀
több mint 13 éve
jó, hogy mondod, valamiért abban a hitben éltem, hogy ma este lesz az élő. de akkor elnéztem valamit, és már kapom is lefelé 😀
több mint 13 éve
Fetomy: mit vársz a ma esti fordulótól? Kik lehetnek erősek a rock héten és kik fognak "nagyot" betlizni? Tippre Jacqui megy, de a kívánzágok is odaérhetnek a végére.shawnkaHa még a mait nem láttad, akkor SZPOLJER:
Sajnos a 3kívánzág esélyesen b2 lesz, pedig szerintem pont nem ezen a héten érdemelnék meg. A csaj konstans jó, ma a repper csávó is szerintem baromi jó volt, a harmónia is megvolt, most a másik csávó volt szerintem gyengébb. Nem örülnék ha pont most kiesnének, de benne van.
Jacqui.. Én nem tudom, neki azt mondják ez a legjobb stílusa, hát szerintem pedig week1-en sokkal jobb volt, mint ma. Most jogosabbnak érezném a b2t neki, és nem is bánnám ha kiesne, szerintem ő gyenge ide.Főleg ha tényleg b2ban lesz, akkor már kifejezetten nem örülnék, ha 3adszor is továbblöknék..
Aki meglepetésként ott lehet a b2ban az talán Andrew (jó, kellemes, de szerintem nem elég kiemelkedő sem egy X-factorhoz de főleg ehhez a mezőnyhöz) és Johnny sem annyira lepne meg. Ő sem rossz, csak ugyanazt el tudom mondani, szerintem majdnem mindenki jobb.
Ma egyébként Declantól jó volt valami mást látni, jó is volt, de remélem jövő héten újra megőrül. Parie még mindig nagyszerű, Mitchell is, bár neki sem a mai volt a top, Reece előadásának eleje sztem gyenge volt, de a második felét nagyon odatette, az AV-nél jó volt látni, hogy a srác se gyenge, az anyukát érzem, hogy kilóg kicsit, de ma is jók voltak ők is. A YMS meg hiába jó,nekem kicsit 1tricknek tűnnek már. Mintha minden számuk ugyanaz lenne kb.
több mint 13 éve
köszi, hogy helyettem is válaszoltál. 😊Most ezt csak én nem vettem komolyan? 😀fetomyhát szerintem Zsoca elég biztos forrás ahhoz, hogy készpénznek vehessük minden infóját.Höri
(humor, hogy ezt valaki ilyen komolyan veszi)
nyilván előbb be kell kerülnie, de sztem már most kapott annyi sms-t, hogy ne legyen kérdés a beszavazó show-n(közkedvelt a nagyon tág ismerősi körömben is). aztán ha nem így lesz, le lehet oltani. 😊
vmiért úgy gondolom, hogy a célközönség az kajálná őt.
több mint 13 éve
Fetomy: mit vársz a ma esti fordulótól? Kik lehetnek erősek a rock héten és kik fognak "nagyot" betlizni? Tippre Jacqui megy, de a kívánzágok is odaérhetnek a végére.
több mint 13 éve
Sobri után szabadon mi? 😀Most ezt csak én nem vettem komolyan? 😀fetomyhát szerintem Zsoca elég biztos forrás ahhoz, hogy készpénznek vehessük minden infóját.Höri
|
több mint 13 éve
Sorry de én nem ismerem Zsocát.Most ezt csak én nem vettem komolyan? 😀fetomyhát szerintem Zsoca elég biztos forrás ahhoz, hogy készpénznek vehessük minden infóját.Höri
Sztem ilyenkor még nem dől el,hogy ki nyeri.
Alekoszról sem tudták a szerkesztők,hogy ilyen népszerű lesz.
Ha az egész ország utálta volna a stílusát,akkor nem nyerették volna meg vele.
De ha ti mondjátok...
(Zsoca amúgy miért ilyen biztos forrás?)
több mint 13 éve
my bad ezt nem számoltam bele :/Most ezt csak én nem vettem komolyan? 😀fetomyhát szerintem Zsoca elég biztos forrás ahhoz, hogy készpénznek vehessük minden infóját.Höri
több mint 13 éve
Most ezt csak én nem vettem komolyan? 😀fetomyhát szerintem Zsoca elég biztos forrás ahhoz, hogy készpénznek vehessük minden infóját.
több mint 13 éve
Most ezt csak én nem vettem komolyan? 😀
több mint 13 éve
Azért ezt így előre megírni.ő fogja megnyerni az egész szériát.Zsocaezt írhattad volna spoiler-be...Höri
Igencsak kételkedek.