TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Nemtom nekem feláll a hátamon a szőr a rocktenorszos vijjogáson.
több mint 14 éve
ezek a nyalókák azért nem kicsit idegesítenek.. szar lesz pont ezek ellen kiesni
több mint 14 éve
Zongorázni lehet a különbséget. A Rocktenors megint odatette, nem hiszem el, hogy csak itt tudnak énekelni.
több mint 14 éve
Azért -szvsz- nem kicsit epic a Rock(y)tenors vs Apollo párbaj 😀fetomyTényleg 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Azért -szvsz- nem kicsit epic a Rock(y)tenors vs Apollo párbaj 😀
több mint 14 éve
az RTL-nél amúgy még a reklám is élő 😂
több mint 14 éve
Azért a Rocktenors a múlt heti párbajon nagyon jól nyomta, sztem az egyik legjobb előadás volt az idei évadban mindenkit beleszámítva. Ettől független sztem ma zacskó lesz nekik 😕
több mint 14 éve
megint Queen-t hallunk a párbajban? 😀
több mint 14 éve
Akik ma legjobban tetszettek: LIL C, Muri E, Alexa.Balicztól hányok már, és meddig magyarázzák be még neki, hogy ez a vérköpös rockhang jó áll neki, nem ez a rock.
Tenors teljes csőd volt megint, legszimpatikusabb nekem Verám is elég tinglitangli. Tarány meg kezd nagyon egysíkú uncsi lenni, ugrabugrálása gyengus, alaphangja jó, de amúgy mindig ugyanaz nem nagy szám már.
több mint 14 éve
pedig ma alexa és vera sokkal szarabb volt. elég gáz, de hát ilyen ez a popszakma :/
több mint 14 éve
Geszti fail 😀
több mint 14 éve
egyébként a múlt heti Muri Enikő mögötti fantomtáncos ma ismét feltűnt 😀Ugye múlt héten volt, hogy Muri Enikő előadása közben egyik pillanatban még nem volt sehol a táncoscsaj, a másikban meg ott táncolt, és ma az egyik reklámblokk előtt Nóri miközben beszélt, látszott az egész színpad, nem volt táncos (minek is lett volna) aztán másik kamerára váltottak, eltelt 2 mp, és feltűnt ugyanaz a csaj, ugyanabban a ruhában és kb. ugyanazokkal a mozdulatokkal táncolva 😀
több mint 14 éve
Jajj hogy ezt a "most kaptam a hírt hogy az utolsó 3 kurva szoros" részt nem lehetne kihagyni? Tavaly is elnyomta minden show végén, tisztára szánalmas.
több mint 14 éve
Szerintem Baricz gyenge mint a szar 😀 , rockon kívül ő se tud sok mindent megoldani.Hát, ha mondasz olyan férfit akinek gyengébb hangja van a maradékból... talán még az Apollo. Tarány, Kocsis, Rocktenors és még Baricz is sokkal jobb hanggal rendelkezik szvsz (más kérdés, hogy kihozzák-e egy adott nap)Hangja nem nagyon van, de nagy player azt eddig is tudtuk... a színpadot egyértelműen ő használja a legjobban.Szerintem ez hangilag is eléggé ott volt, legalábbis magyarországi X-faktor viszonylatban, nekem ez most nagyon adta LilC-től, ez jó húzás volt Keresztestől.Newman
Keresztes - atyaég...Igor
Rosszul fogalmaztam, nem csak a színpadot, hanem úgy az összes kiegészítőket (hölgyek, saját magát, stb) - showman, na. X-faktorba teljesen jól elmegy, nincs vele bajom amúgy... csak mondom, ennyire nem volt megdöbbentő számomra, hogy egy hangilag egyszerű swingdalt így lehozott.Igor
Ahhoz képest mondtam ezt a meglepetést, hogy mindenki azt hitte C-ről, hogy csak Jackot tud nyomni, én személy szerint ezt se néztem ki belőle, ehhez képest nagyon jól megoldotta, szerintem.
Alexa meg lol, Fluort nyomni. 😂
btw, a Rocktenors ismét nagy csalódást okozott, a dalválasztás.... Enikő legalább jó volt megint. 😊
több mint 14 éve
Hát, ha mondasz olyan férfit akinek gyengébb hangja van a maradékból... talán még az Apollo. Tarány, Kocsis, Rocktenors és még Baricz is sokkal jobb hanggal rendelkezik szvsz (más kérdés, hogy kihozzák-e egy adott nap)Szerintem ez hangilag is eléggé ott volt, legalábbis magyarországi X-faktor viszonylatban, nekem ez most nagyon adta LilC-től, ez jó húzás volt Keresztestől.NewmanEz a Lil C tényleg meglepő, meglepően jó.JayBHangja nem nagyon van, de nagy player azt eddig is tudtuk... a színpadot egyértelműen ő használja a legjobban.
Rosszul fogalmaztam, nem csak a színpadot, hanem úgy az összes kiegészítőket (hölgyek, saját magát, stb) - showman, na. X-faktorba teljesen jól elmegy, nincs vele bajom amúgy... csak mondom, ennyire nem volt megdöbbentő számomra, hogy egy hangilag egyszerű swingdalt így lehozott.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Szerintem ez hangilag is eléggé ott volt, legalábbis magyarországi X-faktor viszonylatban, nekem ez most nagyon adta LilC-től, ez jó húzás volt Keresztestől.Ez a Lil C tényleg meglepő, meglepően jó.JayBHangja nem nagyon van, de nagy player azt eddig is tudtuk... a színpadot egyértelműen ő használja a legjobban.
több mint 14 éve
Lil C. eltette a buzihangját a szekrénybe, remélem jól be is zárta és elhajította a kulcsot messzire 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Ez a Lil C tényleg meglepő, meglepően jó.JayBHangja nem nagyon van, de nagy player azt eddig is tudtuk... a színpadot egyértelműen ő használja a legjobban.
Keresztes - atyaég...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Ez a Lil C tényleg meglepő, meglepően jó.
több mint 14 éve
Most sajnálom nagyon, hogy nem volt hosszabbítás az NCAA meccsen, mert ez a dalnokverseny tragédia. Most énekel a Rocktenors nevű formáció, nehezen hiszem el, hogy ez már nem a selejtező kör. A többiek is ilyen gyengék?gdavidÉn se nagyon vágtam hogy Ők ennyire rohadtul hamisak vagy az előadott feldolgozásban nincs két egymással harmonizáló hang 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Most sajnálom nagyon, hogy nem volt hosszabbítás az NCAA meccsen, mert ez a dalnokverseny tragédia. Most énekel a Rocktenors nevű formáció, nehezen hiszem el, hogy ez már nem a selejtező kör. A többiek is ilyen gyengék?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
sztem erőteljes javulás látható, bár azzal a lépővel nem vok kibékülve... 😀
|
több mint 14 éve
Tévedtem, Nóri tudott tovább zuhanni múlt hét után... Mostmár tuti, hogy minimum alkoholista a stylistja de lehet inkább begombázik minden szombat délelőtt.