NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
spar budget energiaitalt isznak 😂 fetomy
asszitem már senkinek se tűnt fel...sztem ez inkább az RTL or Geszti faszasága...v lehet télleg csak azt szeretik, és a redbull/bomba/tescos meg smafu... 😀Divat
ti nem jártok spar-ba? nyár vége óta egy kivágott Ördög Nóri üdvözöl, mikor belépek az ajtón. 😀
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
spar budget energiaitalt isznak 😂 fetomy
asszitem már senkinek se tűnt fel...sztem ez inkább az RTL or Geszti faszasága...v lehet télleg csak azt szeretik, és a redbull/bomba/tescos meg smafu... 😀

|
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nagyon köcsögök ezek a brit x-factorosok. Idén a top6-ba beletartozik a lány kategória 4 tagja, szimpátia, tudás és esélyesség alapján is. Erre idén kitalálják, hogy week1-en minden mentor kirak egy sajátot.. Bekaphatják tövig..
De sebaj, mindjárt Aussieeee 😊
Btw szenzációs, hogy szombattól péntekig minden napra jut X-Factor 😊

Hunfaktor:

Over25s: Örültem,hogy Tamás továbbjutott. Bár a másik csávóval sem volt bajom, de a továbbjutó srác szimpibb volt. Freddie Stifler nekem kicsit sem szimpatikus, de várható volt, hogy továbbmegy...

Boys: A szőke gyerek jó, hogy bejutott, tetszett az audiciója. Mrs crybabyt nem bánom,hogy kiesett. Jó ha valaki érzékeny, de ez nagyon túlzás volt, amit lenyomott már. Ráadásul a Mad World feldolgozások azok, amikből keveset tudok szeretni, és az övét pont nem szerettem. Meg kicsit hiteltelen volt, hogy a "haza akarok menni" után 20 mpel azt mondja, hogy "de erős vagyok, bírtam volna" 😀 Kicsi cét gondoltam, hogy tovább nyomja, ő nem szimpatikus egyáltalán, hát ez van. Az utolsó bejutót meg azt se tudom, hogy kicsoda 😀

Girls: Blanka bazmeg, hát ennek marhára nemörülök... Muri Enikő nyilvánvaló volt,hogy bejut, a mentorházas produkciója alapján megérdemli, meg hát valószínű úgyis rá van az idei felépítve. A kiscsaj is várható volt, neki örülök is, egész jó volt hallgatni. Az uccsó csaj szimpi, de nem tudom nem Blankát vittem-e volna inkább..

Groups: A szerelmespárt sajnálom, ők szimpatikusak voltak, de igazából felesleges volt idáig is hozni őket, fiú-lány duettnek úgysincs semmi esélye manapság. Rocktenors és az összeeszkábált csapat nyilvánvaló volt, előbbinek mondjuk örülök is. Az összerakottal meg csak az a baj, hogy ez nem amerika meg a uk, itt ők nem fognak több éves harmóniát varázsolni 1 hét alatt szvsz. Persze ki tudja. Az ikreknek örülök még akkor is ha spar budget energiaitalt isznak 😂 A másik csajduó már ott hibás, hogy két fejjel nagyobb az egyik mint a másik.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Na végre, egy normális bekerülőlista, minden kedvencem továbbment.
25 éven felülieknél én a gépészt nem értem annyira, szerintem hamar kifog hullani, nálam a törpe ment volna. Legalább a két antipatikus némber kiesett hál'istennek. Itt hajrá Kocsis és Tarány Tamás (inkább előbbi)
Fiúknál az Oltyán kiesésén meglepődtem, szerintem sztáralkat, de a bejutókat is meglehet érteni. (itt nálam Baricz a legnagyobb kérdés) Kiesett a rinyagép, nem is értem, hogy gondolta a showt, kikészült volna. Na mind1, hajrá Lil C! 😀
Lányoknál Muri Enikő és a debreceni alap, a kiscsaj se rossz. Itt inkább Muri, de a földimnek is szurkolok természetesen.
Csapatoknál én Apolloék helyett a szerelmeseket vártam, de a lényeg úgyis a Rocktenors. 😀

Am elég durva stylist munkát csináltak, Muri Enikő... 😊 Rocktenorsnál meg... 😀
Kedvenceim Muri és a Rocktenors (meg talán Kocsis), nekik nagyon szurkolok. Jó lesz ez. 😊)

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Enikő ott van és ez a lényeg. 😀 nagyon szurkolok neki, hogy megnyerje.
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Jéé, eddig Keresztes Ildikó is meglehetősen szimpatikus döntést hozott. Kiejtett két ellenszenvest, a homárgyereket és a szemöldököt, már csak a Jacko imitátornak kell kiesnie és jó is lesz! Bár ebből az egész fiúcsapatból csak Baricz Gergő szimpatikus igazán.

nah, király: Egyedül a Lil C-Oltyán cserét tudtam volna még elképzelni, de el kell ismerni, hogy a fekában nagyobb a potenciál.Schleck
Hát én a fekát nagyon nem bírom, sokkal jobban örültem volna a Oltyánnak. Itt fog mekegni még hetekig. Gergő szimpatikus igen, de én mást vittem volna.
A csajoknál örülök, szimpatikusak, de talán a 2 gyerekes helyett a Blanka jobb lett volna. Mostmár a rocktenornak drukkolok, hogy sikerüljön! Metal!!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
akkor végül kiket vittek tovább? NFL miatt nincs ilyenkor idő nézni holmi eredményhirdetéseket 😛shawnka
Malek: Biztonsági őr, fiatal gépészmérnök srác, Stifler/Ljungberg/Statham hasonmás.
Keresztes: Jacko imitátor, Baricz Gergő, Demes Tamás.
Fecó eddig: Muri Enikő és a kis aranyos rövidhajú lány.

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
akkor végül kiket vittek tovább? NFL miatt nincs ilyenkor idő nézni holmi eredményhirdetéseket 😛
több mint 13 éve
Jéé, eddig Keresztes Ildikó is meglehetősen szimpatikus döntést hozott. Kiejtett két ellenszenvest, a homárgyereket és a szemöldököt, már csak a Jacko imitátornak kell kiesnie és jó is lesz! Bár ebből az egész fiúcsapatból csak Baricz Gergő szimpatikus igazán.

nah, király: Egyedül a Lil C-Oltyán cserét tudtam volna még elképzelni, de el kell ismerni, hogy a fekában nagyobb a potenciál.

több mint 13 éve
Tudtam, hogy Malekben bízhatok. 😊
Hazaküldte a két ellenszenves csajt és a nagyképű hiperaktív törpét is!! 😀Schleck
Nekem is tetszik a döntése, 3/2 eltaláltam. Bár éna törpét vittem volna, szerintem ő jobb énekes, de a biztonsági őrnek nagyon örülök!zavi27
A gépészmérnökre én sem gondoltam, de így belegondolva logikus az ő továbbvitele is. Tovább vitt két biztos embert meg egyet aki vagy kiesik az elején, vagy meglepetést okoz szerintem. Nagoyn remélem, hogy ebből a hármasból nyer valaki.

több mint 13 éve
Hazaküldte a két ellenszenves csajt és a nagyképű hiperaktív törpét is!! 😀Schleck
Nekem is tetszik a döntése, 3/2 eltaláltam. Bár éna törpét vittem volna, szerintem ő jobb énekes, de a biztonsági őrnek nagyon örülök!
több mint 13 éve
Hazaküldte a két ellenszenves csajt és a nagyképű hiperaktív törpét is!! 😀

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Oltyán "Coach" Attilát,shawnka
lol, meccsnézés közben szólt apám, hogy ezt a csávót nézzem meg, erre felkiáltok, hogy COACH 😀 jól van, jó szemed vanHöri
Mi ez a coach dolog?zavi27
Benjamin Wade hasonmás az ürge, aki a Survivor sárkányölője, és volt női soccer edző az NCAA-ben

több mint 13 éve
lol, meccsnézés közben szólt apám, hogy ezt a csávót nézzem meg, erre felkiáltok, hogy COACH 😀 jól van, jó szemed vanHöri
Mi ez a coach dolog?
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
lol, meccsnézés közben szólt apám, hogy ezt a csávót nézzem meg, erre felkiáltok, hogy COACH 😀 jól van, jó szemed van

több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
nem nézek faktort, úgyh megtöröm a beszélgetést.

hahahaahahhaaa.

egyszer belinkeltem egy ray ban aviator napszemcsit, amit ebay-ről rendeltem + egy piros pulcsit, amire azt mondtátok, h buzis, tényleg az volt....
eladtam a shadinak. most ebben fogja a kriszt kiborítani.
szerintem látnok vagyok. mondom, hogy hülye és a végén még tényleg kiüt valakit..

Shere: egy micsoda volt bennem. priceless.

több mint 13 éve
Ki ez a pali a Keresztes mellett?catattack
A férje, Kicska László, a mai Eddában gitározik elvileg.Schleck
nekem Wolf Kati volt csalódás, vagy mint egy csitri vihiogitt ott, vagy szerinte midnegyik fantasztikus volt, egy értelmes tanácsot, szakvéleményt nem tudott mondani, segíteni. Erőltett volt a Maleknak a kicsit kettyós RTL közeli Tóth Gabi, biztos pont ő neki mo legjobb női énekese... Kicska volt a legjobb, értelmesebb, Kiki egy alapot hozott.
több mint 13 éve
Ezért szép ez, hogy midnenki másképp látja. 😊
25 év felettik: biztonsági őr, dzsudszák hasonmás színész, csillag születik. A 2 lány nagyon gyenge volt, de sajnos egyet vinni akar, és akkor félek a biztonságit teszik majd ki.
Fiúk: vastagszemöldökő, U2 gyerek, és a törékeny srác. (itt mindhárom hatalmas meglepetész szerzett, előzetesen a leggyengébb eresztésnek tűntek a fiúk LIL mekegése, jackson imitációja unalams, egysikú)
Lányok: Enikő, 16 éves, meg a ki legelőszőr énekelt.
Csapatok: Rocktenors (egyénileg is nagyon jók, és metalszívemhez is közel állnak), a lánykettősők közül valameéyik, meg a másik 3 srác. bár félek 2 fiúbanda nem lesz, és valamelyik pár lesz.
több mint 13 éve
Fiúknál Lil C-t, Oltyán "Coach" Attilát, meg a baráttalanított Baricz Gergőt lőném tovább.
Bandáknál a győri duó, meg a két hármas csapat legyen.
Lányoknál nagyon mindegy.
25 felettieknél meg mehet a biztonsági őr, a 6os lottó sorsolás statiszta. meg Beuka.shawnka
Lil C-vel sem értünk egyet, szerintem a Demes Tamás jobb, de hogy Beuka?? Ő nálam a legalapabb kieső az összes jelölt közül. 😀Schleck
Lil C eladható a stílusával, akár külföldön is. Demesre nem emlékszek, akkor már inkább az öngyilkoshajlamú sírós srác, Barna Gergely legyen.
Beukát azért mondtam, mert kell nő is a 25 felettiek közé, és inkább ő legyen mint Badgerné 😀shawnka
Lil C-vel szerintem meg pont az a helyzet, hogy pl. USA-ban százával lehet ilyen képességű fekát lehet találni. A homár gyerek nagyon irritál, őt nagyon nem szeretném, de Keresztesből bármit kinézek...
Hát én simán úgy számoltam, hogy három srác megy az öregekből. 😀 A biztonsági őr, a hiperaktív törpe meg a Ljungberg/Stifler/Statham hasonmás.

több mint 13 éve
Fiúknál Lil C-t, Oltyán "Coach" Attilát, meg a baráttalanított Baricz Gergőt lőném tovább.
25 felettieknél meg mehet a biztonsági őr, a 6os lottó sorsolás statiszta. meg Beuka.shawnka
Lil C-vel sem értünk egyet, szerintem a Demes Tamás jobb, de hogy Beuka?? Ő nálam a legalapabb kieső az összes jelölt közül. 😀Schleck
Lil C eladható a stílusával, akár külföldön is. Demesre nem emlékszek, akkor már inkább az öngyilkoshajlamú sírós srác, Barna Gergely legyen.
Beukát azért mondtam, mert kell nő is a 25 felettiek közé, és inkább ő legyen mint Badgerné 😀
több mint 13 éve
Lil C-vel sem értünk egyet, szerintem a Demes Tamás jobb, de hogy Beuka?? Ő nálam a legalapabb kieső az összes jelölt közül. 😀

több mint 13 éve
Ki ez a pali a Keresztes mellett?catattack
A férje, Kicska László, a mai Eddában gitározik elvileg.

több mint 13 éve
25 felettieknél meg mehet a biztonsági őr, a 6os lottó sorsolás statiszta. meg Beuka.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ki ez a pali a Keresztes mellett?
több mint 13 éve
Ahogy külföldön szokás. Ma produkciók, holnap döntések. Legalábbissztem tuti.
fetomy
Nekem jobban tetszene egy két csoport ma, két csoport holnap felosztás. Így a névtelen kritikák annyira csak a levegőben lógnak. Főleg a két gyengébb zsűritagtól, Fecótól és Keresztestől persze.