NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
marci
1 023
ti nem jártok spar-ba? nyár vége óta egy kivágott Ördög Nóri üdvözöl, mikor belépek az ajtón. 😀spar budget energiaitalt isznak 😂 fetomyasszitem már senkinek se tűnt fel...sztem ez inkább az RTL or Geszti faszasága...v lehet télleg csak azt szeretik, és a redbull/bomba/tescos meg smafu... 😀Divat
több mint 13 éve
spar budget energiaitalt isznak 😂 fetomyasszitem már senkinek se tűnt fel...sztem ez inkább az RTL or Geszti faszasága...v lehet télleg csak azt szeretik, és a redbull/bomba/tescos meg smafu... 😀
|
több mint 13 éve
Nagyon köcsögök ezek a brit x-factorosok. Idén a top6-ba beletartozik a lány kategória 4 tagja, szimpátia, tudás és esélyesség alapján is. Erre idén kitalálják, hogy week1-en minden mentor kirak egy sajátot.. Bekaphatják tövig..De sebaj, mindjárt Aussieeee 😊
Btw szenzációs, hogy szombattól péntekig minden napra jut X-Factor 😊
Hunfaktor:
Over25s: Örültem,hogy Tamás továbbjutott. Bár a másik csávóval sem volt bajom, de a továbbjutó srác szimpibb volt. Freddie Stifler nekem kicsit sem szimpatikus, de várható volt, hogy továbbmegy...
Boys: A szőke gyerek jó, hogy bejutott, tetszett az audiciója. Mrs crybabyt nem bánom,hogy kiesett. Jó ha valaki érzékeny, de ez nagyon túlzás volt, amit lenyomott már. Ráadásul a Mad World feldolgozások azok, amikből keveset tudok szeretni, és az övét pont nem szerettem. Meg kicsit hiteltelen volt, hogy a "haza akarok menni" után 20 mpel azt mondja, hogy "de erős vagyok, bírtam volna" 😀 Kicsi cét gondoltam, hogy tovább nyomja, ő nem szimpatikus egyáltalán, hát ez van. Az utolsó bejutót meg azt se tudom, hogy kicsoda 😀
Girls: Blanka bazmeg, hát ennek marhára nemörülök... Muri Enikő nyilvánvaló volt,hogy bejut, a mentorházas produkciója alapján megérdemli, meg hát valószínű úgyis rá van az idei felépítve. A kiscsaj is várható volt, neki örülök is, egész jó volt hallgatni. Az uccsó csaj szimpi, de nem tudom nem Blankát vittem-e volna inkább..
Groups: A szerelmespárt sajnálom, ők szimpatikusak voltak, de igazából felesleges volt idáig is hozni őket, fiú-lány duettnek úgysincs semmi esélye manapság. Rocktenors és az összeeszkábált csapat nyilvánvaló volt, előbbinek mondjuk örülök is. Az összerakottal meg csak az a baj, hogy ez nem amerika meg a uk, itt ők nem fognak több éves harmóniát varázsolni 1 hét alatt szvsz. Persze ki tudja. Az ikreknek örülök még akkor is ha spar budget energiaitalt isznak 😂 A másik csajduó már ott hibás, hogy két fejjel nagyobb az egyik mint a másik.
több mint 13 éve
Na végre, egy normális bekerülőlista, minden kedvencem továbbment. 25 éven felülieknél én a gépészt nem értem annyira, szerintem hamar kifog hullani, nálam a törpe ment volna. Legalább a két antipatikus némber kiesett hál'istennek. Itt hajrá Kocsis és Tarány Tamás (inkább előbbi)
Fiúknál az Oltyán kiesésén meglepődtem, szerintem sztáralkat, de a bejutókat is meglehet érteni. (itt nálam Baricz a legnagyobb kérdés) Kiesett a rinyagép, nem is értem, hogy gondolta a showt, kikészült volna. Na mind1, hajrá Lil C! 😀
Lányoknál Muri Enikő és a debreceni alap, a kiscsaj se rossz. Itt inkább Muri, de a földimnek is szurkolok természetesen.
Csapatoknál én Apolloék helyett a szerelmeseket vártam, de a lényeg úgyis a Rocktenors. 😀
Am elég durva stylist munkát csináltak, Muri Enikő... 😊 Rocktenorsnál meg... 😀
Kedvenceim Muri és a Rocktenors (meg talán Kocsis), nekik nagyon szurkolok. Jó lesz ez. 😊)
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Enikő ott van és ez a lényeg. 😀 nagyon szurkolok neki, hogy megnyerje.
több mint 13 éve
Jéé, eddig Keresztes Ildikó is meglehetősen szimpatikus döntést hozott. Kiejtett két ellenszenvest, a homárgyereket és a szemöldököt, már csak a Jacko imitátornak kell kiesnie és jó is lesz! Bár ebből az egész fiúcsapatból csak Baricz Gergő szimpatikus igazán.Hát én a fekát nagyon nem bírom, sokkal jobban örültem volna a Oltyánnak. Itt fog mekegni még hetekig. Gergő szimpatikus igen, de én mást vittem volna.
nah, király: Egyedül a Lil C-Oltyán cserét tudtam volna még elképzelni, de el kell ismerni, hogy a fekában nagyobb a potenciál.Schleck
A csajoknál örülök, szimpatikusak, de talán a 2 gyerekes helyett a Blanka jobb lett volna. Mostmár a rocktenornak drukkolok, hogy sikerüljön! Metal!!
több mint 13 éve
akkor végül kiket vittek tovább? NFL miatt nincs ilyenkor idő nézni holmi eredményhirdetéseket 😛shawnkaMalek: Biztonsági őr, fiatal gépészmérnök srác, Stifler/Ljungberg/Statham hasonmás.
Keresztes: Jacko imitátor, Baricz Gergő, Demes Tamás.
Fecó eddig: Muri Enikő és a kis aranyos rövidhajú lány.
több mint 13 éve
akkor végül kiket vittek tovább? NFL miatt nincs ilyenkor idő nézni holmi eredményhirdetéseket 😛
több mint 13 éve
Jéé, eddig Keresztes Ildikó is meglehetősen szimpatikus döntést hozott. Kiejtett két ellenszenvest, a homárgyereket és a szemöldököt, már csak a Jacko imitátornak kell kiesnie és jó is lesz! Bár ebből az egész fiúcsapatból csak Baricz Gergő szimpatikus igazán.nah, király: Egyedül a Lil C-Oltyán cserét tudtam volna még elképzelni, de el kell ismerni, hogy a fekában nagyobb a potenciál.
több mint 13 éve
A gépészmérnökre én sem gondoltam, de így belegondolva logikus az ő továbbvitele is. Tovább vitt két biztos embert meg egyet aki vagy kiesik az elején, vagy meglepetést okoz szerintem. Nagoyn remélem, hogy ebből a hármasból nyer valaki.Tudtam, hogy Malekben bízhatok. 😊Nekem is tetszik a döntése, 3/2 eltaláltam. Bár éna törpét vittem volna, szerintem ő jobb énekes, de a biztonsági őrnek nagyon örülök!zavi27
Hazaküldte a két ellenszenves csajt és a nagyképű hiperaktív törpét is!! 😀Schleck
több mint 13 éve
Tudtam, hogy Malekben bízhatok. 😊Nekem is tetszik a döntése, 3/2 eltaláltam. Bár éna törpét vittem volna, szerintem ő jobb énekes, de a biztonsági őrnek nagyon örülök!
Hazaküldte a két ellenszenves csajt és a nagyképű hiperaktív törpét is!! 😀Schleck
több mint 13 éve
Tudtam, hogy Malekben bízhatok. 😊Hazaküldte a két ellenszenves csajt és a nagyképű hiperaktív törpét is!! 😀
több mint 13 éve
Benjamin Wade hasonmás az ürge, aki a Survivor sárkányölője, és volt női soccer edző az NCAA-benMi ez a coach dolog?zavi27Oltyán "Coach" Attilát,shawnkalol, meccsnézés közben szólt apám, hogy ezt a csávót nézzem meg, erre felkiáltok, hogy COACH 😀 jól van, jó szemed vanHöri
több mint 13 éve
Mi ez a coach dolog?Oltyán "Coach" Attilát,shawnkalol, meccsnézés közben szólt apám, hogy ezt a csávót nézzem meg, erre felkiáltok, hogy COACH 😀 jól van, jó szemed vanHöri
több mint 13 éve
Oltyán "Coach" Attilát,shawnkalol, meccsnézés közben szólt apám, hogy ezt a csávót nézzem meg, erre felkiáltok, hogy COACH 😀 jól van, jó szemed van
több mint 13 éve
nem nézek faktort, úgyh megtöröm a beszélgetést.hahahaahahhaaa.
egyszer belinkeltem egy ray ban aviator napszemcsit, amit ebay-ről rendeltem + egy piros pulcsit, amire azt mondtátok, h buzis, tényleg az volt....
eladtam a shadinak. most ebben fogja a kriszt kiborítani.
szerintem látnok vagyok. mondom, hogy hülye és a végén még tényleg kiüt valakit..
Shere: egy micsoda volt bennem. priceless.
több mint 13 éve
nekem Wolf Kati volt csalódás, vagy mint egy csitri vihiogitt ott, vagy szerinte midnegyik fantasztikus volt, egy értelmes tanácsot, szakvéleményt nem tudott mondani, segíteni. Erőltett volt a Maleknak a kicsit kettyós RTL közeli Tóth Gabi, biztos pont ő neki mo legjobb női énekese... Kicska volt a legjobb, értelmesebb, Kiki egy alapot hozott.Ki ez a pali a Keresztes mellett?catattackA férje, Kicska László, a mai Eddában gitározik elvileg.Schleck
több mint 13 éve
Ezért szép ez, hogy midnenki másképp látja. 😊 25 év felettik: biztonsági őr, dzsudszák hasonmás színész, csillag születik. A 2 lány nagyon gyenge volt, de sajnos egyet vinni akar, és akkor félek a biztonságit teszik majd ki.
Fiúk: vastagszemöldökő, U2 gyerek, és a törékeny srác. (itt mindhárom hatalmas meglepetész szerzett, előzetesen a leggyengébb eresztésnek tűntek a fiúk LIL mekegése, jackson imitációja unalams, egysikú)
Lányok: Enikő, 16 éves, meg a ki legelőszőr énekelt.
Csapatok: Rocktenors (egyénileg is nagyon jók, és metalszívemhez is közel állnak), a lánykettősők közül valameéyik, meg a másik 3 srác. bár félek 2 fiúbanda nem lesz, és valamelyik pár lesz.
több mint 13 éve
Lil C-vel szerintem meg pont az a helyzet, hogy pl. USA-ban százával lehet ilyen képességű fekát lehet találni. A homár gyerek nagyon irritál, őt nagyon nem szeretném, de Keresztesből bármit kinézek...Lil C eladható a stílusával, akár külföldön is. Demesre nem emlékszek, akkor már inkább az öngyilkoshajlamú sírós srác, Barna Gergely legyen.Fiúknál Lil C-t, Oltyán "Coach" Attilát, meg a baráttalanított Baricz Gergőt lőném tovább.Lil C-vel sem értünk egyet, szerintem a Demes Tamás jobb, de hogy Beuka?? Ő nálam a legalapabb kieső az összes jelölt közül. 😀Schleck
Bandáknál a győri duó, meg a két hármas csapat legyen.
Lányoknál nagyon mindegy.
25 felettieknél meg mehet a biztonsági őr, a 6os lottó sorsolás statiszta. meg Beuka.shawnka
Beukát azért mondtam, mert kell nő is a 25 felettiek közé, és inkább ő legyen mint Badgerné 😀shawnka
Hát én simán úgy számoltam, hogy három srác megy az öregekből. 😀 A biztonsági őr, a hiperaktív törpe meg a Ljungberg/Stifler/Statham hasonmás.
több mint 13 éve
Lil C eladható a stílusával, akár külföldön is. Demesre nem emlékszek, akkor már inkább az öngyilkoshajlamú sírós srác, Barna Gergely legyen.Fiúknál Lil C-t, Oltyán "Coach" Attilát, meg a baráttalanított Baricz Gergőt lőném tovább.Lil C-vel sem értünk egyet, szerintem a Demes Tamás jobb, de hogy Beuka?? Ő nálam a legalapabb kieső az összes jelölt közül. 😀Schleck
25 felettieknél meg mehet a biztonsági őr, a 6os lottó sorsolás statiszta. meg Beuka.shawnka
Beukát azért mondtam, mert kell nő is a 25 felettiek közé, és inkább ő legyen mint Badgerné 😀
több mint 13 éve
Fiúknál Lil C-t, Oltyán "Coach" Attilát, meg a baráttalanított Baricz Gergőt lőném tovább.Lil C-vel sem értünk egyet, szerintem a Demes Tamás jobb, de hogy Beuka?? Ő nálam a legalapabb kieső az összes jelölt közül. 😀
több mint 13 éve
Ki ez a pali a Keresztes mellett?catattackA férje, Kicska László, a mai Eddában gitározik elvileg.
több mint 13 éve
Fiúknál Lil C-t, Oltyán "Coach" Attilát, meg a baráttalanított Baricz Gergőt lőném tovább. Bandáknál a győri duó, meg a két hármas csapat legyen.
25 felettieknél meg mehet a biztonsági őr, a 6os lottó sorsolás statiszta. meg Beuka.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ki ez a pali a Keresztes mellett?
több mint 13 éve
Ahogy külföldön szokás. Ma produkciók, holnap döntések. Legalábbissztem tuti.Nekem jobban tetszene egy két csoport ma, két csoport holnap felosztás. Így a névtelen kritikák annyira csak a levegőben lógnak. Főleg a két gyengébb zsűritagtól, Fecótól és Keresztestől persze.
fetomy