NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Mi ez bmeg?Azt mondja a csaj:ármányt várok,kalandot és szerelmet...Közben a kamera mutatja a gyerekét meg a férjét 😀
több mint 13 éve
Melinda???? Azért ez meglep.Sok csaj jelentéktelenebb volt nála.GreengoHát pedig egyáltalán nem volt meglepő. A legutóbbi valamire való dolog amire emlékszem tőle, hogy be szeretne menni a villába, mert nyomulna Attilára. Volt azóta kb. 2 beszélgetése meg 3 beszólása, aztán ennyi. Amellett, hogy még Dya is többször szerepelt nála, jobban is néz ki, számomra nem volt kérdés, hogy Melinda megy. Amúgy kár, fehérvári volt 😛
Bandi meg rendes gyerek, de azon kívül,hogy megmutatta a faszát Veronkának, ő se csinált semmit. Teljesen jellegtelen karakter, de igazából ez már sejthető volt a kategóriájából is. Bármelyik került volna be, ment is volna ki rögtön.
Az meg elképesztő, hogy Fecó ennyire naiv. Kingátmeg kicsit se szeretem, de a helyében én szerintem úgy akkor beszéltem volna utoljára Attilával, amikor a fejére öntötte a sört. De Kinga továbbra is ott van, és ráadásul kezdi beszopni a "szeretlek" dumát, főleg Fecónak köszönhetően, úgyhogy valószínű idegbetegebb lesz, mint Éva volt.
Egyébként kár, hogy a köcsög szarkeverő karakterre szüksége van a való világnak, mert szabályosan rühellem már Attilát. Azt azért jó látni, hogy Peti meg Attila is mennyire odavan a "kirakom ezt kirakom azt" cuccal 😂
Jah, és hihetetlen ez a Veronika.Kicsit sem tűnik fel neki, hogy a "hagyjál már"szöveg nem olyan hatásos,ha azzal a lendülettel a mellét Kiszopfel arcába nyomja teljesen? 😀 Már az Alekoszos műsor óta nem bírom ahogyan ő "kéretni akarja magát"...
több mint 13 éve
Nem lepne meg ha kiutálnák a 2 új szereplőt.DuffSzerintem a csaj utálós lesz, de a srác nem biztos, főleg ha nem lesz ilyen csajokra nyomulós, hanem ilyen Fecó témát nyom 😀
több mint 13 éve
Melinda mehet szinkronhangnak.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Nem lepne meg ha kiutálnák a 2 új szereplőt.
több mint 13 éve
Szerintem jogos a kiesése, nem illett ő oda.
több mint 13 éve
Melinda???? Azért ez meglep.Sok csaj jelentéktelenebb volt nála.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
catattack
3 520
2 napja érzek irántad valamit, baszdki! 😂
több mint 13 éve
Attila az bunkó, de kavarós, szóval ő még egy ideig kell, ha majd kellően bunkó lesz, akkor már nem fogják benntartani. Péter hasonlóan kavarós, de ő legalább nem bunkó, szóval lehet hogy ő lesz aki tovább benn marad. Nekem egyikük sem szimpatikus, de a műsor szempontjából fontosak.Csajok közül Melindát vagy Diát érzem most hogy kieshet. Melinda nem szimpatikus ezzel a "nem akarok dolgozni, de jól akarok élni" hozzáállásával... Dia meg gyenge agyban. Bár én nem nagyon néztem a műsort eddig, csak félszemmel, szóval az én véleményem nem mérvadó, de eddig én ezt láttam. Amúgy meg Kingát szavaznám ki szívem szerint, mert az egy nyávogós picsa.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ez az Attila annyira egy féreg, hülye szabály, hogy nincs verekedés tuti lenne aki már lenyomta volna bent.
több mint 13 éve
Kettőjük küzdelmében az lesz a szép amikor Péter majd kirakatja Attilát.Ezt aláírom, de engem nem idegesitett, bezzeg a Péter-Attila kettős.FViktor93Áh pont Bandit 😕FViktor93Nem lepett meg.Unalmas volt már ez a karakter.Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ezt aláírom, de engem nem idegesitett, bezzeg a Péter-Attila kettős.Áh pont Bandit 😕FViktor93Nem lepett meg.Unalmas volt már ez a karakter.Greengo
több mint 13 éve
Áh pont Bandit 😕FViktor93Nem lepett meg.Unalmas volt már ez a karakter.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Duff
3 133
Szegény srác, ő pont nem idegesített. Ment volna Gergő Péter vagy akár Attila.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Áh pont Bandit 😕
több mint 13 éve
Duff
3 133
Tőlem a Gergő-Sehere duó is mehetne.Dög unalmasak.GreengoIgazából csak Krisztofel kell 😀
több mint 13 éve
Tőlem a Gergő-Sehere duó is mehetne.Dög unalmasak.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Veronika kell Krisz kibontakozásához.Nah, tippek a kiesésre?szerintem is. egyik se csinált eddig semmit. mondjuk örülnék, ha pl. péter-veronika kettős menne, de úgyse fog.Duff
szvsz Bandi-Melindafetomy
több mint 13 éve
Duff
3 133
Nah, tippek a kiesésre?szerintem is. egyik se csinált eddig semmit. mondjuk örülnék, ha pl. péter-veronika kettős menne, de úgyse fog.
szvsz Bandi-Melindafetomy
több mint 13 éve
Muri Enikő tavaly nálam nagy csalódás volt, hogy nem fért be, akkor simán beraktam volna. Idén szerintem sokkal gyengébb volt. Én az a fajta ember vagyok, akit nemnehéz megvenni egy-egy dallal, gyakran érzem úgy is a kapcsolatot, hogy azt mondják rá mondjuk a judgeok, hogy ők nem érezték. És tavaly a Because of you-val (vagy másik Clarkson szám volt, nemtom) engem ő megvett. De idén egyszerűen egyáltalán nem éreztem úgy, hogy egy kicsit is egy lenne a számmal. Nálam ez többet nyom a latba, mint az, hogy milyen a hangja. Mert a hangja persze jó neki -bár hozzátenném,hogy a magas részeken inkább érzem a kiabálást mint a könnyed tiszta éneklést-, de ha nem adja át a dalt, akkor nekem kevés.Nem is válaszoltam még, én inkább azt éreztem rajta, hogy nem a dalba akarja beleélni magát, hanem magába a műsorba és a győzelembe, ez engem is zavart egy kicsit. Ennek ellenére nagyon bírom, jó a hangja és szimpatikus ember is így TV-n keresztül.
Azért is tudnak néha olyan kedvenceim lenni úgy egyébként is a zeneiparban, akiket más szarnak tart, mert lehet, hogy ebben-abban nem a legjobbak, de úgy is tökéletesen értem amit énekel, hogy mondjuk nem értem a dalszöveget. Manapság persze már érteni szoktam, de pl. Avrilt azért is szerettem meg eleinte, mert fingom nem volt róla mit énekel, de valahogy mégis "éreztem". Nem szeretem azt, aki ugyanúgy énekli el, hogy "fáj a lábam mert elütött az autó" és hogy "sosem láttam még olyan gyönyörűt mint te" vagy éppen "takarodj a pokolba rohadék" pl.
És az nem indok, hogy más számát nem érezheti teljesen magáénak, mert de. Alapból a világon minden témáról van 6000 szám 3000 stílusban 10000 előadótól, bőven lehet olyat találni, amivel azonosulni tud akárki.
Ja, és nálam alapból 2 bérelt hely lett volna a csajoknál: Bartók leszármazottja (akit abszolút nem értem miért nem mutattak egyáltalán) és a fiatal csaj. Egyik sem egy húde nagy szenzáció, de egy fokkal jobbak voltak mint idén Muri. Rajtuk kívül egyelőre fogalmam nincs ki van még a csajoknál, igazából az idei silány felhozatal miatt inkább koncentrálok a külföldiekre. Pl. az UK lány kategóriájára, ami nem is mérföldekre van a magyartól, hanem már más univerzum kb. 😀fetomy
A Rocktenors meg egyre jobban bírom, ők tényleg nagyon jók.
VV: egyetértek Bandi nálam is biztos, másik oldalon meg a Melinda/Dya duó egyike, de mivel az utóbbi eyecandy, így inkább legyen Melinda. 😀
több mint 13 éve
na megnéztem mi történt az arénába'bejött, amit mindenki várt: ha celebkedni akarnak a játékosok, akkor rohadtul nem fognak megszakadni 😊 még a fiúk hagyján, de a csajoknál 5 percig mutatták, hogy Dya ül a homokban és azt várja, hogy Vera nyerjen.
Mit szólna ehhez Parvati vagy Candice? 😛
de legalább a végén röhögtem egy jót. aszondja Peti: "itt már nem tudom így mi lesz, de szerintem senki. Talán a Bandi" 😀 😀 aztán vágókép a medence szélén ülő magányos óvodásról, awesome 😀