Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Én úgy akarom csinálni hogy mindenki szeressen én meg mindet hátba köpöm ez a legkeményebb kubai rafinéria 😀😀😀
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ez a mocskos kubai rafinéria 😀
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Micsoda csajozási szöveg 😂
"Ha kimegy a Veronika megcsinállak!"
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Attila egy szerepet játszik. Összeférhetetlen kategória, hát kelti ezerrel a feszültséget. A legszebb az amikor látszik, hogy röhög magán...
Mondjuk Shadi beszélgetése Csabával elég demagógnak tűnt. Ez a jó legyőzi gonoszt, mert az embereknek jó kell szerű szöveg ultra gáz volt szerintem.

Do your job
több mint 13 éve
A VV5 legszebb párbeszéde volt,amikor Sehere Kinga és Dya az intelligenciáról beszéltek. Nekik van,Veronikának nincs.Bazzani
Az valóban kemény, viszont az biztos, hogy még bennük is több van, mint Veronikában 😊

Shadi arca, amikor hót kómásan meghallja, hogy meg kell fésülnie Dyát zseniális volt 😀 Meg azok a fésülő mozdulatok is 😀

A csajok meg mérhetetlenül szánalmasak voltak most. Az előzetes alapján azt hittem tipikusan köcsög volt Attila, de látva az egészet, tökéletesen igaza volt, és főként Kinga simán megérdemelte azt a stílust is...
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Jajj még egy kurva jó eszembe jutott.
Plázapicsák döglenek a kanapén.
Jön a bejelentés,hogy ezentúl a fiúk lesznek a szolgák.
Plázapicsák örülnek,majd eldöntik,hogy naugyaninnentőlmi nem csinálunk semmit.
Majd ugyanúgy döglenek tovább mint azelőtt.
😀

több mint 13 éve
catattack 3 520
Attila egyre szimpibb. Vannak idióta pillanatai, de egyébként nagy figura. A csajokat a tegnap estiben nagyon jól lebaszta! 😊
több mint 13 éve
A VV5 legszebb párbeszéde volt,amikor Sehere Kinga és Dya az intelligenciáról beszéltek. Nekik van,Veronikának nincs.

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Reggeli párbeszéd Shadi és Veronika között:
Shadi: pisilnem kell, hozz egy kacsát!
Veronika: Ezt most nem értem. A számat?
:o

Do your job
több mint 13 éve
Veronika egyre gagyibb... Bárcsak kint hagyná Csaba a picsaba 😛
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 743 — Eagles fan
csicska,csicska,csicskaBazzani
Az nagyon nagy volt.
Shadi gyerek viszont szarul taktikázik sztem.Játssza itt az igazságost..sok ellenséget szerezhet.Arról már nem is beszélve,hogy folyamatosan hangoztatja,hogy őt ne vigyék ki mert úgy is az összes arab rá fog szavazni.Ez kicsit gusztustalan és idegesítő.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
csicska,csicska,csicska

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Vazzeg, Fecónak nincs egy önálló gondolata vagy két hete.

több mint 13 éve
Ollé másnak is lejött a Bandi-Azurák vérvonal 😀 Bár szerintem úgy néz ki, mint Azurák és Sváby közös gyermeke 😊

Egyébként szokás szerint fasza írás, dánke konq 😊
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Konqueror küldött anyagot, de mivel lassan megy a busz, nem értem ide a fórumra meccsek előtt. most van időm bemásolni, még én se olvastam el 😀

Hirtelen ötlettől vezérelve (illetve hogy örök netes riválisomnak, Hörinek legyen mit olvasnia a 14 futballmeccs és 36 sorozatrész megtekintése között, robbantok egy soronkívüli VV hülyeséggel. Az idei szériát nem követem túlságosan, de annyit azért leszűrtem, továbbra se a Mindentudás Egyetemének szerepére pályázik az RTL Klub. Mivel állítólag ma van kiválasztás (a.k.a. jól a szemedbe mondom, hogy mérutállakbazmeg), így írok arra is tippet, bár finoman szólva sem láttam minden epizódot, így a feudok se túl tisztán vannak előttem. Mondjuk ebben a mezőnyben szerintem az egész kiválasztás úgy megy, mint az óvodai játékban, mikor a kör alakú formába kell beletalálni a kör alakú itemmel, ha nem magadra rakod a jelet, akkor már faszányos a dolog. Csapjunk is a lovak közé (idén már lehet, a Szilaj sexual Szandika a múlté, illetve azé a terrorista ""vállalkozóé"", aki korábban Gombi Testőre volt).

Első arc legyen a kacsacsőrű emlős, Veronika. Nem a kedvencem, általában úgy nyávog, mint egy gumikacsa, amire rálépett Vince Wilfork (nesztek, NFL utalás is van), cserébe benne volt állítólag abban a kezdeti ötösfogatban, és Cristofel lőcsén át a Peti féle túlélőkommandóhoz is kötődik. Pár napja ha jól tudom vitába keveredett Dyával, szal mondjuk úgy, hogy rakja rá, bár lehet meggyőzik, hogy az ultimate terv részeként Csabát kell megjelölni. Tippem szerint amúgy egész sokáig mehet Daisy Duck, bár az tuti dugó, hogy előbb kimegy, mint Mr. Kuba, mert utána jól el lehet játszani a "megcsalomacsajom" kártyát.

Kövi legyen (Dukai) Gergő, az Aranypartbeli Adát hívtam én a szegény ember Dukai Reginájának, úgy látszik ilyenolyan utalások miatt ettől a családtól nem szabadul a médiaszakma. Ja, és nyilván tök véletle, hogy bekerült a korábbi sittes arc, bár tény, ő egész normálisnak tűnik, bár mondjuk megnéznék egy csúcsra felbaszott idegállapotban levő Krisztoforó VS ő párharcot. Tökre nemtom kire bassza a jelet, talán Csaba, mert láttam egy részt, és ott azon gondolkodtak (HAHAHA), hogy minél többen rá kéne tenni. Játékban ő is sokat juthat, Olivér 2.0-nak látszik, de nem ő a beépített ember, ergo akár nyerhet is, de nem fog. Dugni viszont akár igen, élőben láthatjuk, milyen érzés Sehere sezádénak, ha nemolasszal hál.

A VV főoldalán, ahonnét puskázom a neveket, még kinn van feketével a férfihangú nő, Melinda, aki egyrészt rohadtul nem csinált semmit, másrészt még a hangja is cseszettül zavart engem, szóval jó, hogy távozott jobbra el.

Aztán ottan van Kinga, akit eleinte nem bírtam megkülönböztetni Serritől (Cherry, magyarul Möggy), de aztán láttam, hogy az elf fülei elárulják mindig, merre jár. Az idei évad Éva karaktere, szarabb kiadásban, nem túlságosan kedvelem a karaktert, mondjuk eddig egyiket se, shame on me. Vagy böcsületből Csabára voksol, vagy ellenszegül a tajparaszt Attilának, akkor meg tudja a bánat, kit szavaz, nem is érdekel, legyen mondjuk Cherry.

Fecó a következő, elsőre Alberto del Rio ugrott be róla nekem a latin vonal miatt, mondjuk az ő bekerülésére egy lyukas RÉZgarast (érted, RÉZ) se tettem volna, tutira vettem, hogy az előző évadban a nekedvaló hiperugribugri sztárja, az állandóan pofázó kisgyerek kerül be, akiről még PC játékot is elneveztek (Márió). Helyette ittvan Ferenc testvér, aki college kalandjaim színterét, Pécset erősíti, mondjuk ahogy tapasztalom a helyiek kurvára leszarják, hogy ki reprezentálja a várost, az meg külön poén, hogy Európa kulturális fővárosa VV sztárt delegál. Fecót Sonadorasnak fogom hívni, mert egyrészt ilyen latin szappanoperákból veszi az okosságokat, másrészt az alcím is passzol, hiszen ő is szerelmes álmodozó, aki azt hiszi, azzal, hogy ingyenél és meg nagyobbra hízik, meg nem történtté tudja tenni, hogy félrekúrt. Na mindegy. Csabára rakja majd, mert Attila a puppet master, és ő aztmondja neki, így is lesz. Pont. Amúgy akár nyerhetne is, de nem fog, mert sztem ő lesz az, aki sírva feladja.

Next az érzékeny lelkűnek írt Vera, aki se íze, se bűze karakter, ránézésre kicsit úgy néz ki, mint Dodó kacsa, sorry, Dobó Kata. Állítólag okos, ez eddig abban mutatkozik meg, hogy nem kúszik a frontvonalra, hanem hátul sunnyog, illetve nászt ült a magyar Rob Marianoval (broáf, ez de gáz hasonlít, megszégyenül a hősöm, törlés). Lövésem sincs, kit pickel majd, vagy valamelyik butaribanc, vagy Tsaba ő is, amíg nincs veszélyben, addig hótt mindegy.

Annamária a következő, bazmeg de sokan vannak ezek, már most unom az írást. Rá mondta az amúgy Randy Orton hasonmás komám, hogy úgy néz ki, mint a Fűrészben a bábu, csak neki nincs két kis kör az orcáján. És tényleg. Mondjuk ez a halál angyala kinézet is csalóka, eddig ő is a normálisok között van, érthetetlenül minden jócsajsági versenyt behúz, gondolom mert így a többi luvnya nem egymással harcol, hanem konstans mód irigykedhetnek egyre. A kismalac hő szolgálója szvsz Verára rak majd, mert utálja a Péter-ügy miatt, pedig lehet, hogy amazok nem is dugtak, csak egy laza szaxi volt (igen, újabb Aranypart utalás!). Ja, és tegnap megtudtuk, nem tud helyesen írni, mentéségre szolgáljon, ő legalább helyesen használja a szavakat, nem úgy mint C.

Csaba gyün, de róla nem merek írni semmit, mert eaglesmcnabb barátja, és megsértődik, ha verbálisan megalázom, szóval utáljátok eaglesmcnabbet, mert kimarad egy karakter, sajnálom. A helyet azzal töltöm ki, hogy felidézem, volt már egy VV Csaba, a kozármislenyi John Wayne, aki fél évig epekedett Anett után, hogy utána aztán az Tommyboy cerkájára cuppanjon. Hiába, you can't beat muscles.

A Ttila a következő, aki összeférhetetlen. Szerintem inkább egy kocka, aki a gép előtt ülve keménykedik, és azthitte ez a VV-ben is menni fog, de eddig nem úgy tűnik. A nőkkel igazi paraszt, nem szólt neki senki, hogy kinézetbeli hiányosságait kedvességgel pótolhatná, és a bunkó heel szerepkör a latin szerető kinézetűeknek áll inkább jól. Róla a legelső readem ez volt: "miért hord ez az ember nonstop John Cena csuklószorítót a karjára felhúzva?" Aztán kiderült, hogy az egy kurva randa tetoválás, gratulálok innen is. Sokáig fogja húzni, mert állandó konfliktusgenerátor.

Gyia!, izé, Dya a következő, nemtom miért ekkora rajság y-t rakni a nevembe, a második keresztnevem György, abban két y is van, mégse verem a mellem. Majd innentől Dany néven futok majd, de az meg hasonlít a Denyre, szóval sehogy se jó ez. Dyát amúgy bírom, mert okos, intelligens, belső értékei is vannak és pfffff, eddig bírtam röhögés nélkül, nyilvánvaló miért lehet ő kedvenc ( . )( . ) (íme kristof kedvenc smileyja, be happy, horowitz). Ő is nyávog, mint nálunk a 3 macska egyszerre, az idei szezon VV Anikója lesz, nem sokat csinál, de a WC legalább tiszta lesz. Veronikát fogja választani, mert csak egy nyávogós maradhat. Catfiiiiiiiiight ON!

A következő szereplő saját maga fog nyilatkozni a bowl.hu fórumának: "NA MI VAN ÖCSÉM! Kubai latin srác vagyok, egy igazi macsó. Van egyfajta kubai latin vérvonalam, és ha ez nem tetszik, AKKOR TELIBEVERLEK!!!!!!!!!!!!!! Igazi latin szerető vagyok, egy kubai amorózó, látom az emberek tekintélyében, hogy bejövök neki. DE HA NEM, AKKOR TELIBEVEREM ŐKET!!! Imádom az olyan pólókat, aminek nem is V, hanem U nyaka van, mert ebben érvényesül leginkább a kubai latin srác vérvonalam. Veronikát imádom, amíg bennvan, aztán vadászom a skalpokat tovább, mert én egy ilyen kubai macsó vagyok, és szempilláim is vannak. Ami levelet írtam Attilának, abból nem derül ki, hogy én írtam, mert csak minden második szavam volt az, hogy SZAR VAGY!! és azt se írtam, hogy TELIBE VEREM. Csabára fogok szavazni, mert Péter azt mondja, de igazából én mozgatom a szálakat, rafiná...rafinériá...rafnárié...a faszom, okos vagyok, na. Hogy mi? Hogy egy kockát se tudtam kirakni? TELIBE VERLEEEEEEEK, HÁT KI VAGY TE ÖCSÉÉM? Sebezhetetlen vagyok, és kubai, nyerni fogok, történelmet írok, senki se hitte volna, hogy egy 18 éves srác bejut ide, mindenki azt mondta kurvára nem számít itt, hány éves vagy, de szerintem ez nagy dolog. Kubai latin srác vagyok. És telibe verek mindenkit, mint Russel Crowe a South Parkban."

Uhh, elnézést az előbbiért, újra ittvagyok én. Bandi képét látom a VV oldalán, közben a kezem lefagy a gépelés közben, kurva ősz. Bundy kiesett, gondolom mert hasonlít a TV2-s Azurák Csabára. A karaktere megmutatta, hogyan égjünk szénné főműsoridőben, sztem le volt zsírozva, hogy sokáig bennlesz, meg kap pénzt, ennyiért megéri játszani a kielégületlen informatikust, de aztán az RTL általbaszta, sajnáljuk.

Cherry a kövi, akiről kólát is neveztek el. Arra fog rakni, akire Gergő. Én már nem emlékszem kit írtam Gergőhöz, szóval olvass vissza, kedves olvasó. Cherry Dya mellett a másik jóbőrlány, ezért utálják is amazok közül, ennek ellenére sztem középmezőnyig dekkol, bár a powerrankingolás Fetamás reszortja, ő a szakértő, én pedig már fórumozó sem.

nemPán Péter a következő tesztalany, aki 100% beépített. A Viasaton volt kreatív elme, ő castingolt az Aranypartra is, szóval nagyon sokat fizethettek neki, hogy ittlegyen. Szépen teszi, amit mondanak neki, ő egyértelműen egyenlő az RTL Klubbal, aztán ha nem kell, kiszáll. Csabára rak majd, de nála tökmind1. Survivor fan vagyok, így a múltja miatt drukkolok neki, de nyerni nem fog, az 100. Gergővel jót dumálhatnak majd Debreceni Zitáról, aki állítólag Gergő nagy szerelme volt, Petivel meg együtt verették a rózsaszín buszban a Bajkeverők című szürrealityben, aminek király Hooligans főcímdala is volt.

Eszter jön, Madonna lányát is így hívják asszem, de ez sem segít rajta, Madonnát se bírom, és őt se, egy, ronda, kettő, csipkebokor vessző. Viszont megnyerte a heroikus immunitás játékot, ami a műsor legjobb része, remélem lesz nyershúsevő feladat itt is, amibe a legújabb Survivor epizódban a fél törzs belerokkant. (btw shawnka, utállak, mert mostanában nem jössz South Pacific (nabazmeg, újabb SP rövidítés) eredménykövetni és a lemezek is nálad vannak).

Shadi (Sádi, Shady, S. Ádi) a következő, aki Zsoca barátja, és nem gázolnék a lelkébe, hogy esetleg valami viccel megsértem, így róla se mondok semmit. Nem tudom kire bök, nem Csabára az tuti, inkább mondjuk A Ttila. Aki tuti sok jelet kap, de Csaba fog többet, onnantól meg only God knows, mi lesz.

Jól összehányt recap lett ez, a tippeket is leszartam igazából, csak beígértem örök nemezisemnek, Hörinek, hogy írok valamit, és ha bemásolja, akkor mások is láthatják, továbbra is mennyire vicces és király arc vagyok, best in the world. Konqueror balra el, szevasztok, aki akar, megtalál, fröcsögjön a cool & the...ja, ez egy másik műsor volt. Boomer Sooner, go Bears, fuck rules.

több mint 13 éve
Mindegyik teljesen buta. Kinga nem, mert neki lényegében Csaba mondta, hogy rakja rá, meg Gergő so-so, de ebben taktika csak Péter és Attila részéről volt, a maradék 4-5 ember mind benyalta amit mondtak nekik. Eszterrel az élen, szegény buta lány nem gondolt bele, hogy ami most csabával történt, gyakorlatilag teljesen rá is vetíthető, mivel ugyanazzal az indokkal fogják megvezetni ellene ugyanezeket az embereket, mint Csaba ellen.

Azért tetszett, hogy Balázs rávilágított párszor, hogy kissé vicces ez a "imádlak szeretlek, te vagy a legnagyobb arc, ezért rád rakom a jelet" téma 😊
több mint 13 éve
Azért kemény,hogy a Sehereállrapuszi mennyire buta.
3 ember véleményét kellett kikérnie...

több mint 13 éve
Csabi vissza fog menni, ha nem választ hülyén 😊

Mellesleg az a nagyon gagyi az egészben, hogy birka az összes. Ha meggyőződésből raknák rá, azt mondanám, hogy oké, taktika van, de itt szimplán 1 (2) ember megvezetett 6 másikat. Emiatt látszik, hogy mennyire buták, eszük ágában nincs, hogy ők ugyanígy fogják szopni, legközelebb Eszter...
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Remélem Csabi visszajön 😊
több mint 13 éve
Veronika mekkora egy csicska szar, jézusom...

javítok: Ugyanez Vera, Eszter és Sehi is. Nem vagyok odáig Csabaért, de az, hogy a sok szerencsétlen ráteszi, mert így egy körrel tovább húzhatja, az elég szánalmas szerintem.Schleck
Full hányinger az egész.
Remélem visszajön Csaba.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Veronika mekkora egy csicska szar, jézusom...

javítok: Ugyanez Vera, Eszter és Sehi is. Nem vagyok odáig Csabaért, de az, hogy a sok szerencsétlen ráteszi, mert így egy körrel tovább húzhatja, az elég szánalmas szerintem.

több mint 13 éve
Van egy határ, amit nem szabad megszabni 😂 Imádom ezt a műsort 😀
több mint 13 éve
BAZDMEG BAlázs 😂😂 "Fecó állj már arrébb légy szíves, mert anyukám is nézi a műsort, és így nem lát engem" 😂
több mint 13 éve
2. 6. és most 7. Igaz most csak Shadi érkezése miatt esett egyet. Mivel a héten kevésbé volt ultragyökér, mint előtte héten, kb. maradt a helyén, de lesz ő még lejjebb is szerintem... Nagyon jól indult, de nem menő amilyen irányt vett.
Dyánál tényleg Shadit elfelejtettem, lehetne 1-2-vel feljebb, de ahhoz még keveset láttunk a shadi-szálból, hogy komoly esélye legyen akárki ellen is. De azt kihasználva, ha baj van tényleg benn tarthatja magát, csak nem mindegy ki ellen. Eszter meg hát utolsó, utolsó előtti igazából mindegy, egyikük sem fog itt sztárkodni, ha nem lenne védett, ki is esne most.
Chris megítélésbe igazából nem számít bele a dugás, ő nem ezért van az élen 😊 Veronikánál már más a szitu, de még egyelőre nem váltak unalmassá, azért nincs annyira hátul -még. Sehi meg Gergő ott lesznek a top6-ban, már csak azért is, mert mondhatni normálisak és mert jól elhúzzák ezt a szeret-nem szeret dolgot. Meg mert nem hiszem, hogy bármelyikük pár héten belül párbajozna - nyilván nem számolva azzal, hogy történik valami extra balhé velük.

Egyébként hoppá Attila megint hozza magát... Azért kiválasztás előtt 1 nappal ez eléggé necces dolog. Még nem tudom mennyire volt komoly, de ha annyira, amennyire látszik, akkor ma ő is szophat.

Jaj szavazásra nem is gondoltam. Persze lehet, aki kedvet érez írja be kit tippel győztesnek, aztán összesítek 😊
több mint 13 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Fetomy, kösz a PR-t. Dya azzal hogy picit próbálja közelebb engedni magához Shadit,ezzel a nem csak a külső a fontos szóval megismernélek dumával... így van benne potenciál. Ennyivel többnek tartom mint Esztert. Attila napról napra csúszik hátrébb pedig nagyon jól kezdte,sajnos az első 2 PR-t nem olvastam,de tuti most van a leghátrább.
Chris-Veronika elbaszta azzal hogy már dugtak(Persze két leghülyébb nem hiszem hogy nagyon tudnának taktikázni)mivel most már nagyon nem tudnak majd újat mutatni csúszni fognak hátrébb.
Seherezádé-Gergő... Ők még nem jutottak se csókig se dugásig,ha para van(hátracsúsznának)sok mindent bedobhatnak még.
Szvsz Jerzy és Gigi is azért volt központban mert mindenki várta a baszást.Erősítette ez őket.

Na most szívemből is egy kis részlet..... Attila akkora egy tahó geci fasz vagy takarogggy 😀

UI: Fetomy lesz szavazás a végső győztesre?Még amég megvannak mind? 😊