NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
450
54
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
uh, ez a Baricz ezzel a kamu pofavágásával és világfájdalmával annyira irritáló, hogy elmondani nem tudomStezEngem is kurvára idegesít, eddig nem tudtam mire emlékeztet de most beugrott: mint valami kiöregedett, régimódi cowboy, még a hangokat is úgy ejti... ilyen régimódian, parasztosan. Az egész figura annyira hiteltelen számomra, próbál ilyen alternatív-értelmiségi hatást kelteni, vagy nemtom 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Mindhárom duett szenzációs volt!!!
több mint 13 éve
Eddig ez volt a legjobb kör, minden szempontból. Még a bottom 2 is jó volt. 😊
több mint 13 éve
uh, ez a Baricz ezzel a kamu pofavágásával és világfájdalmával annyira irritáló, hogy elmondani nem tudom
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Eddig ez a legszínvonalasabb adás. Egyedül Vera nem tetszett, többiek jók voltak. Még az ergya rocktenorsz sem volt kimondottan kurvaszar 😛
több mint 13 éve
Jó párok szerencsére, Tarány-Rocktenorst (pont őket akartam), és a két hulladék is egy párban van (Vera-Baricz 😀).
több mint 13 éve
Kocsis, és a Rocktenors tetszett most a legjobban!
több mint 13 éve
Kocsis megabrutál jó...Szerk.: Uhh ezt az Adele számot nem nagyon kellett volna erőltetni... Amúgy sem sokan tudnák ÚGY elénekelni...
Do your job
több mint 13 éve
BAricz simán top3 lesz, mert egyedüli alternatíva maradt a lányoknak kábé. Ettől még rohadt hamis volt, de ez nem fontos mivel ez nem énekverseny.
Do your job
több mint 13 éve
Nagyon vicces,hogy a csillagszületiket úgy reklámozzák, hogy "ez valami teljesen új".
több mint 13 éve
Tarány átlagos, szokott dolgát hozta se több, se kevesebb, persze az elég jó, de azért már picit újíthatna is. Muri kellemes, jó volt, de nem kiemelkedő. Baricz minden hamisabb dolgával, talán nekem most állt a legközelebb ahhoz, amiért a legelső meghallgatáson még tetszett. Szóval én sem szeretem, gyengének tartom, de ez most az elfogadhatóbbak közé tartozott az ő dalai közül eddig.
több mint 13 éve
Miről beszéltek? Fantasztikus volt, beleadott midnent és egy új dal született neki köszönhetően, sima top.
több mint 13 éve
Érdekes, szvsz ez nem volt annyira szörnyű, mint az előzőek. 😀 Lehet, hogy már nem tudom megkülönböztetni a szar fokozatait, annyit hallottam. 😀
több mint 13 éve
Baricznak sikerült a lehetetlen. Sikerült alulmúlnia önmagát.
Do your job
több mint 13 éve
Duff
3 133
Baricz ha ezzel továbbmegy, az a legaljaStezMár az legalja, h bekerült a műsorba.
több mint 13 éve
Baricz ha ezzel továbbmegy, az a legalja
több mint 13 éve
Peti mivel is hozta helyre a dolgot?Schleckhát csak annyiban hogy végül is nem ő nyerte meg , de az igaz hogy a
szándék a nyerésre végül is benne is megvolt...
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Fecó saját villapénzből vett egy csokit az iskolabüfében a tesitanár lányának 😊 Hatalams insider infó, gondoltam megosztom 😀
több mint 13 éve
Peti mivel is hozta helyre a dolgot?hát igen!nem szeretnék általánosítani de maradjunk annyiban hogy ügyvédkéntazt nem hiszem el hogy ha valaki homályt akar , akkorNem csak Peti vagy Ati hazudhat. 😉Sobri Jóska
véletlen 10-es lesz belőle...
miért nem lövi(fújja) 3 méterrel mellé...yooker
ez esetleg Eszternek is elég jól megy...
viszont annyira nyilvánvaló hogy nem véletlen volt az a 10-es
(főleg az Eszteré , mert ugye Peti még helyrehozta a dolgot )
hogy sokkal jobban elővehették volna érte ,
vagy legalább kapcsolhattak volna hogy hoppá ! ez a csaj kibaszik itt velünk...yooker
több mint 13 éve
Na de ennyire meg nem okosak ők sem.nem szeretnék általánosítani de maradjunk annyiban hogy ügyvédkéntazt nem hiszem el hogy ha valaki homályt akar , akkorNem csak Peti vagy Ati hazudhat. 😉Sobri Jóska
vagy legalább kapcsolhattak volna hogy hoppá ! ez a csaj kibaszik itt velünk...yooker
több mint 13 éve
hát igen!nem szeretnék általánosítani de maradjunk annyiban hogy ügyvédkéntazt nem hiszem el hogy ha valaki homályt akar , akkorNem csak Peti vagy Ati hazudhat. 😉Sobri Jóska
vagy legalább kapcsolhattak volna hogy hoppá ! ez a csaj kibaszik itt velünk...
több mint 13 éve
na, igazi unikumot kaptok ma tűzgyújtás témakörben 😊Survivor 2. évad a 23-ból!!! Annak is a 10. része, tehát nagyban spoileres!
http://www.youtube.com/watch?v=ruNiq1vL0Jc
Rengeteg érdekességgel bír, például
- ott van a szereplők között a játék történetének legtöbb versenyét nyerő játékosa
- Tim Hasselbeck felesége
- Egy leendő survivor házasság egyik fele
- Ez volt 2002 legnézettebb műsora Amerikában
- Ez volt a legkeményebb terep eddig, nem is mentek vissza soha Ausztráliába, csak a környező szigetekre
- Ezt az évadot láttam elsőként 😊
Sajna a második, köpőcsöves feladatnak a dobócsillagos verziója nincs fent a youtube-on 😕
több mint 13 éve
oh, tűzgyújtós feladat, majdnem minden évadban szokott lenni 😊 csak ott előtte van akadálypálya.végignézem mit buszmáskodnak, aztán kaptok videót.
ez a prison break theme song pedig sokadjára is nosztalgikus állapotba hoz 😀