NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 283 — Saturday Night Lights
Érdemes elolvasni: http://www.origo.hu/teve/20111129-az-rtlre-tamadt-rakay-philip.htmlDzsokijuing
szvsz mindkettőben van azért igazság (vagy háromban 😀 Litkai: "az rtl nem ránkzúdította hanem csak megmutatta őket), akármennyire is valószínű, hogy mindenki 25231%-ban Rákayval ért egyet. Legalábbis én azzal nem értek egyet, hogy az RTL miatt esik az ország kultúrális színvonala. Ha nem lenne ennyi valóvilág és egyéb teljesen kultúrálatlan műsor, akkor max kevesebben néznének TV-t, de nem lenne nagyobb nézettsége egy Mozart-félórának vagy Petőfi felolvasásnak; a nép jó része pedig a saját életében folytatná a valóvilágban látottakat. Mivel Litkai jól mondta. Nem az RTL találta ki ezeket a karaktereket, ezekkel tele van az ország. VV nélkül szimplán veronika nem a tvben mutogatná a csöcsét, hanem myvipen és hasonló nézettsége lehetne.fetomy
A realityknél azért nem bánnám, ha fizetősre tennék őket és a médiatörvény szerint valamilyen szinten államilag dotált földi műsorszórásban (mert az RTL sem tisztán kereskedelmi) mondjuk valamilyen nívósabb sorozatot (Drót vagy hasonló) adnának. Azon már sztem túl vagyunk, hogy "ki lehet kapcsolni". De ez az én széplelkűségem, sztem tök felesleges más emberek unalmas életét nézni a sajátom helyett 😛, nem is nézem.

Viszont vasárnap esténként régen látott magasságokba emelkedett a királyi egyes, tök jó filmek és A38-as koncertek sorozatban.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Érdemes elolvasni: http://www.origo.hu/teve/20111129-az-rtlre-tamadt-rakay-philip.htmlDzsokijuing
szvsz mindkettőben van azért igazság (vagy háromban 😀 Litkai: "az rtl nem ránkzúdította hanem csak megmutatta őket), akármennyire is valószínű, hogy mindenki 25231%-ban Rákayval ért egyet. Legalábbis én azzal nem értek egyet, hogy az RTL miatt esik az ország kultúrális színvonala. Ha nem lenne ennyi valóvilág és egyéb teljesen kultúrálatlan műsor, akkor max kevesebben néznének TV-t, de nem lenne nagyobb nézettsége egy Mozart-félórának vagy Petőfi felolvasásnak; a nép jó része pedig a saját életében folytatná a valóvilágban látottakat. Mivel Litkai jól mondta. Nem az RTL találta ki ezeket a karaktereket, ezekkel tele van az ország. VV nélkül szimplán veronika nem a tvben mutogatná a csöcsét, hanem myvipen és hasonló nézettsége lehetne.
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 283 — Saturday Night Lights
Érdemes elolvasni: http://www.origo.hu/teve/20111129-az-rtlre-tamadt-rakay-philip.html

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/11/29/napi_lol_veronika_ostoba_arckifejezese/

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
ügyesen élezgeti még tovább a konfliktusokat az RTL !
nagy pofonok lesznek itten még , meg sok picsogás ha komolyra fordulnk a dolgok
bunyó fronton... 😊
több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
télleg elég ütnivaló feje van ennek az Atillának, énis őt mondtam volna itt 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
VV Eszter hogyan teljesített a sulihéten?vadibandi
szerintem nem volt képernyőn se 😀

több mint 13 éve
VV Eszter hogyan teljesített a sulihéten?

több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
aranyosin zokogok mindig.gabtsi
Aranyoszi kezdi beküzdeni magát a top3-ba 😊 Élőben még durvább, előszeretettel beszél olyan témákról ami TV-be nem fér bele ugyanakkor garantáltan sírvafakadsz 😀JayB
Igen ezt én is tapasztaltam 😀😀
bár eddig akárhányszor voltam ilyen fellépésen ( Aranyosin és Hadházin ) valahogy mindig sikerült kifogni az olyan ülőhelyet amelyet körbelengenek olyan lányok akiknek a nyerítése szabályszerűen kapargatja a füled 😀

több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Nálunk Trabarna volt Gólyabálon, valami eszméletlen szar volt, amit nyújtott. 😀Newman
Mondjuk állítólag full részeg volt .D De ő amúgy alapból szar... 😀
több mint 13 éve
interjú a királlyal http://www.origo.hu/teve/20111124-egyszer-sem-jutott-eszembe-a-25-millio-adam-az.htmlHöri
Király!

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
interjú a királlyal http://www.origo.hu/teve/20111124-egyszer-sem-jutott-eszembe-a-25-millio-adam-az.html

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Aranyoszi kezdi beküzdeni magát a top3-ba 😊 Élőben még durvább, előszeretettel beszél olyan témákról ami TV-be nem fér bele ugyanakkor garantáltan sírvafakadsz 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nálunk Trabarna volt Gólyabálon, valami eszméletlen szar volt, amit nyújtott. 😀

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ezen most én is mert tavaly szóról szóra ezt mondta Főiskolai Napokon.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
aranyosin zokogok mindig.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
egyébként is ők a leggyengébbek 😊
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
X faktorban szombaton nagyon esélyes egy Baricz vs Kováts Vera párbaj....
pikáns lenne a szitu , de a bulvár zabálná....yooker
és persze teljesen véletlenül az x-faktor történelmében először "szerelmes" párbaj, huuuuuuuuuuuuu....

|
több mint 13 éve
X faktorban szombaton nagyon esélyes egy Baricz vs Kováts Vera párbaj....
pikáns lenne a szitu , de a bulvár zabálná....
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Szvsz Vera magas favorit jelen pillanatban a Veronika,Annamari,Seherezádé hármas ellen. Nálam semmikép sem utolsó egy PR-en.FViktor93
A PR azt jelzi, hogy kinek van a legtöbb esélye megnyerni a játékot (az az első), vagyios ki a legerősebb, és kinek van a legkevesebb esélye megnyerni az egészet (az az utolsó).
Mivel jelenleg Vera a kiválasztott, evidens az utolsó helye.
Ha majd választ párbajellenfelet, akkor kiderül, hogy marad e utolsó, vagy a választottja lesz az utolsó - vagyis a következő kieső.
(A VV-ben nincs fix schedule.)

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
a lényeg h egyikért se kár... 😀

|
több mint 13 éve
Szvsz Vera magas favorit jelen pillanatban a Veronika,Annamari,Seherezádé hármas ellen. Nálam semmikép sem utolsó egy PR-en.FViktor93
pont fordítva érzem!legalábbis a Veronika vs. Vera párbajt!

mert ugye az lesz! Vera simán kiesik....
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Szvsz Vera magas favorit jelen pillanatban a Veronika,Annamari,Seherezádé hármas ellen. Nálam semmikép sem utolsó egy PR-en.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Vera kiválasztása ihlette PR:

1. Csaba - Nem is jelelik, már most ott van a döntőben.
2. Eszter - Még mindig az egyedüli, aki 2 összetett mondatot el tud mondani egymás után különösebb megeröltetés nélkül. Ez simán döntőt érhet.
3. Gergő - Mivel 3 ember kell a döntőhöz, tökéletesen alkalmas a töltelék szerepére.
4. Attila - A műsor motorja, csak ugye a lóvénál nem ez dönt. De marad a végsőkig.
5. Fecó - A héten adott némi életjelet. Bár ne tette volna.
6. Péter - A feléig tuti kihúzza, de aztán kifárad a karaktere. Bár ez a szerelmi szál nem áll jól neki.
7. Annamari - Egyre jelentéktelenebbé válik a sztoriban.
8. Seherezádé - A nevetése annyira minősíthetetlen mint az éneklése. Mást meg nem nagyon csinál.
9. Kinga - Mivel vitathatatlanul ő a legirritálóbb szereplő, a karácsonyi sírására még igen nagy az igény, így addig mindenképp elszenvedtetik.
10. Veronika - Hátha már csak egy hétig van bent. De ha most kiesik, még gyorsan beteszik az Összeesküvőkbe, hogy megnyerjék Alekosszal.
11. Vera - Nehezen tudok elképzelni olyan ellenfelet, aki ellen most visszajönne. Bár az utolsó 4 játékosnak pont ugyanannyi százalék esélye van megnyerni az egészet. Nulla.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Boston: Nem mertem Krajcikkal jönni, mivel nem gondoltam, hogy nézi valaki rajtam kívül az usa vörzsönt 😀 Viszont tökéletes a párhuzam. Josh megjelenésben talán még kevésbé "vonzó", mozgáskultúrában ugyanúgy semmi, csak ami viszont van, abból jön az erő, és a természetesség. Ahogy mondod, szuggesztívabb, ami az egyik legnagyobb értéke amellett, hogy jó énekes. De amúgy nagyon is sok olyan versenyző van -idén legalábbis mindenképpen- a külföldiekben, akik balladáznak, nem nagyon mozognak semmit, mégis nagyon másak abban, hogy jobban tudnak kapcsolódni a befogadóhoz.

Jó Bariczot az utóbbi időben nem figyeltem, csak emlékszem az auditionre és 1-2 fellépésére ahol ez jól ment neki, de lehet csak én konnektáltam már akkor is 😀😀 hamisság.. jó, de ez x-factorban nem érv. Így, hogy követek 4-et, és 4-el kapcsolatban beszélgetek is a műsorokról, hát 100 versenyzőből 98-ra mondogatják, hogy itt hamis, ott hamis, mindig hamis,sokszor hamis, néha hamis komolyan már annyiszor hallottam annyi embernél, hogy ez már tényleg nem tud érv lenni nálam. 😊

Höri: Igen, ez TV műsor. De egyúttal tehetségkutató is, külföldi licenszel, ahol megkövetelik, hogy a nézettség mellett legyen is némelyikből minimum országos énekes. Az ausztrálban pl. mivel ugye az már egy ( na jó, 10000) fokkal előrébb jár nálunk, megmondta Simon papa, hogy nemzetközi sztárt akar tőlük, vagy ennyi volt a műsor. Azért az nem menő, ha megy a műsor évek óta, és nem termel ki senkit. Aztán persze lehet, hogy jelentették a fejeseknek az RTL-től, hogy innen örüljenek ha a showt le tudják hozni, olyan fos a felhozatal, és nekünk engedik anélkül is 😂 Egyébként Nikolasnak már van valami duettje egy portugáliában népszerű énekesnővel, úgyhogy ki tudja, még nemzetközileg is elismert lehet 😀