NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
97
20
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
na, végree!!!!!!
több mint 12 éve
megmondtam bazzmeg h aza x-faktor történetében elöszőr szerelmes-párbaj... 😀
|
több mint 12 éve
+1 = +2Jó látni hogy Nikolas a minőségibb ámde kevésbé mainstream oldalát fogta meg a dolognak, ellentétben haknis Vastagékkal 😀 Aurelába meg szerelmes vagyok.JayB+1 😀fetomy
Do your job
több mint 12 éve
Évril meg ne tudja...Aurelába meg szerelmes vagyok.JayB+1 😀fetomy
|
több mint 12 éve
Jó látni hogy Nikolas a minőségibb ámde kevésbé mainstream oldalát fogta meg a dolognak, ellentétben haknis Vastagékkal 😀 Aurelába meg szerelmes vagyok.JayB+1 😀
több mint 12 éve
Jó látni hogy Nikolas a minőségibb ámde kevésbé mainstream oldalát fogta meg a dolognak, ellentétben haknis Vastagékkal 😀 Aurelába meg szerelmes vagyok.JayBAurea 😛
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Jó látni hogy Nikolas a minőségibb ámde kevésbé mainstream oldalát fogta meg a dolognak, ellentétben haknis Vastagékkal 😀 Aurelába meg szerelmes vagyok.
több mint 12 éve
ja, bár kár, hogy nikolas is más pályán focizik, mint kocsis.A világsztár csaj miért van mezítláb? 😀Schleckmániája, mit Nikonak a kalap...szép pár...: DDivat
muri enikő viszont hétről hétre sunapozitívabb
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
A világsztár csaj miért van mezítláb? 😀Schleckmániája, mit Nikonak a kalap...szép pár...: D
|
több mint 12 éve
Most már mindent értek. 😀lehet h Ő aza fiatal pasi aki.... 😀DivatKeresztes Ildikót énekel. Keresztes Ildikónak tetszeni fog 😀13 szót írtál, abból 6 Keresztes Ildiikó neve volt. 😀Schleck
szerk: mármint Keresztes Ildikó is feldolgozta.shawnka
több mint 12 éve
Na gyün Nikófetomybázze, ezt még én is hallottam vhol, nem is oan rossz....szép munka vidista! 😀
|
több mint 12 éve
Na gyün Nikó
több mint 12 éve
lehet h Ő aza fiatal pasi aki.... 😀Keresztes Ildikót énekel. Keresztes Ildikónak tetszeni fog 😀13 szót írtál, abból 6 Keresztes Ildiikó neve volt. 😀Schleck
|
több mint 12 éve
Hát ezt a közös dalt is ugyanaz a három hang vitte a hátán.
Do your job
több mint 12 éve
Schleck: loooool 😀😀 Sonka: Sok minden 😛 Ruffó pl. 😀
több mint 12 éve
mi az, ami neked nem? 😀 😀 😀ő írta... 😊Divatkösz a bizalmat 😀
amúgy hallottam és nekem még tetszik is 😀😛fetomy
több mint 12 éve
Keresztes Ildikót énekel. Keresztes Ildikónak tetszeni fog 😀13 szót írtál, abból 6 Keresztes Ildiikó neve volt. 😀
több mint 12 éve
kösz a bizalmat 😀ő írta... 😊DivatMondom, majd Nikolas durrant 😛fetomyőszintén, te hallottad már azt a számot? 😀shawnka
amúgy hallottam és nekem még tetszik is 😀😛
több mint 12 éve
Keresztes Ildikót énekel. Keresztes Ildikónak tetszeni fog 😀 szerk: mármint Keresztes Ildikó is feldolgozta.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Tompos Kátya (L)
több mint 12 éve
imádlak Enciii, és ráadásul egyik kedvenc számom... :rolleyes: :cool:
|
több mint 12 éve
h oltják a kisbuzit... 😀DivatMalek kritikáján hatalmasat nevettem 😀
több mint 12 éve
JéBé
7 035