NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
268
35
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Tarány az egyik kedvenc számomat énekli...BostonEz annyira nem jött át. Felkene hagyni Maleknak azzal hogy minden dalt magukra formalnak.
több mint 12 éve
Tarány az egyik kedvenc számomat énekli...
Do your job
több mint 12 éve
az ausztráloknál akkor esett ki az egyik 25 év alatti lány, amikor ezt énekelte. remélem Verára is kihat az átok.
több mint 12 éve
a táncosbulák a legjobbak. messze.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
ő írta... 😊őszintén, te hallottad már azt a számot? 😀shawnkaMindenesetre amilyen jó volt a múltheti adás, annyira gyenge volt ez az első kör.zavi27Mondom, majd Nikolas durrant 😛fetomy
|
több mint 12 éve
őszintén, te hallottad már azt a számot? 😀Mindenesetre amilyen jó volt a múltheti adás, annyira gyenge volt ez az első kör.zavi27Mondom, majd Nikolas durrant 😛fetomy
több mint 12 éve
Mindenesetre amilyen jó volt a múltheti adás, annyira gyenge volt ez az első kör.zavi27Mondom, majd Nikolas durrant 😛
több mint 12 éve
Mindenesetre amilyen jó volt a múltheti adás, annyira gyenge volt ez az első kör.
több mint 12 éve
Jeeeezussss Baricz gecifostos volt, hihetetlen mit keres meg ittToca+1
több mint 12 éve
Egyértelműen Malek a legobjektívebb mentor, ez eddig is nyilvánvaló volt, most is bizonyította.NewmanIgen, végre kimondta az igazat. Ez a nagyképű válasz meg durva volt. Igaz volt benne igazság mint fentebb taglaltuk, de akkor is.
több mint 12 éve
Rájöttem mire emlékeztetett Baricz ebben a sapibam. Úgy nézett ki mint a sárkányfű árus.
Do your job
több mint 12 éve
Na az ilyen feleslegesen fél óráig kitartott egy hang után szóltak Stacy Francisnek az USA változatban, hogy lehet hogy epic énekes, de ez így k.vasok.. Kocsisnál is ezt éreztem annak ellenére, hogy az előadás többi része tetszett, de ez a végén nagyon nem kellett volna. Igaz a múltkori félórás ánó után nem meglepő 😀
több mint 12 éve
Tibi nekem viszont bejovos ezzel a számmal , eddig messze a legjobb volt.
több mint 12 éve
Az oké és végül is azt mondta, amit itt is mindenki. De az egész akkor is úgy hangzott, mint ha eddig kurva jól énekelt volna, csak most újat akart...Malek most tökéletesen megfogalmazta. Baricz meg egy öntelt faszkalap, mert a rockot is szarul énekelte...BostonNekem először az jutott eszembe, hogy Maleknak akart visszaszúrni ezzel mivel Tarány Tomi kb. mindig rockot énekel és hiába jó, már unalmassá vált/kezd válni. 😊fetomy
Do your job
több mint 12 éve
Ez az öntelt megcsinált arcoskodas nem tetszik nagyon Bariczban . Ebben viszont Keresztes a legnagyobb hibás mert rakja alá a lovat...
több mint 12 éve
Malek most tökéletesen megfogalmazta. Baricz meg egy öntelt faszkalap, mert a rockot is szarul énekelte...BostonNekem először az jutott eszembe, hogy Maleknak akart visszaszúrni ezzel mivel Tarány Tomi kb. mindig rockot énekel és hiába jó, már unalmassá vált/kezd válni. 😊
Newman: +1. Bár ebből a mezőnyből nem nehéz kitűnni, de akkoris..
több mint 12 éve
Egyértelműen Malek a legobjektívebb mentor, ez eddig is nyilvánvaló volt, most is bizonyította.
több mint 12 éve
Malek most tökéletesen megfogalmazta. Baricz meg egy öntelt faszkalap, mert a rockot is szarul énekelte...
Do your job
több mint 12 éve
Nyilvánvalóan senki nem fog egyetérteni, de szerintem ez kurvajó 😀 Nyilván nem hangilag, de ehhez az alapból elvont számhoz nagyon illett ez a szellemileg hátrányos helyzetű homokos csávó színpadkép. Plusz rajta érzem ma először, hogy természetes neki az egész, élvezi stb.. Nekem eddig Baricz tetszett a legjobban 😊 Tiszta szórakoztató volt 😊Persze én alapból szeretem az ilyen elborult dolgokat, úgyhogy biztosan ezért van 😊 Szerintem ma nem nagyon fog párbajozni..
több mint 12 éve
Jeeeezussss Baricz gecifostos volt, hihetetlen mit keres meg itt
több mint 12 éve
amikor ez a labambázás megy, akkor szoktam kikapcsolni a kocsiban a rádiót.
több mint 12 éve
Itt nagyon elfogyott a levegő a végére.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
LOL 😂Nem tudom, hogy lehet-e ilyet mondani Baricznál (mert mindegyik az), de ez hatalmas mellényúlás...