TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Az a különbség, hogy egy sportoló hoz egy teljesítményt, amit teljesen objektív alapon megítélnek és kizárólag teljesítményfüggő. Egy ilyen műsorban közel sem objektív megítélés alapján döntenek és nem konkrétan egy mérhető teljesítménytől függ.Kivéve, ha műkorcsolya az adott sport mondjuk 😀
És azért más Baricz vagy Muri, mert egy tehetségkutatóban ilyen top5-6 környékére eljutva már illene megragadni a zeneiparban. Ha nem megy akkor szopás. Nyerni nyilván több esélye lenne Tibónak emiatt, de 1) más zsűri döntötte el, hogy ki menjen tovább 2) Tibóra már mondták a nézők, hogy nem kell 3) Baricznak 1 produkciója volt, gyakorlatilag semmit nem tudhatott róla meg a nép míg Tibóból már sokat láthattak és azóta sem kell senkinek. Nyerni ettől még nyerhet előbb, de Baricznak ha csak ezt a vonalat nézzük nagyobb esélye van megragadni a zeneiparban, mivel ő most próbálja először.fetomy
Én régimódi vagyok.. az nyerjen, aki jó. 😊 (vagy, az nyerjen aki nekem bejön.. ez a szubjektívabb mérce 😀)
Szóval nem tudom/nem igazán befolyásoló tényező nálam, ki merre énekelgetett korábban.
Közben utánanéztem, Stifler bá 4 éve indult a csillag születiken... sztem annyira idő alatt bőven változhatott előnyére fejlődhetett, felőlem nyugodtan induljon ezen is. Baricz is induljon. Mindenki induljon - de mondom, nálam nyerjen az, aki a legjobb a szememben.
(PS: én Taránynak "szurkoltam", de nem voltak illúzióim stb - csak a négyből én is magasan a leggyengébbnek tartom a fiatal srácot. Van benne lehetőség... de nem voltak jó dalai (megint mondom, szvsz), szinte semmi. Ami nagyjából okés volt, azt is túlspirázta - pl. a Chris Isaac nóta. Sztem még nagyon nyers... és ugye emiatt küldték el a Muri Enikőt állítólag a múltkor. Én azt mondtam volna neki jöjjön jövőre is.. na mindegy.)
Az meg, hogy kinek kell és kinek nem, sztem relatív.. ha valakit annyit folyatnak a csapból mint Wolf Katit, akkor ő mindenkinek "kelleni" fog.
Nincs nagy lelki törésem, és megbántani sem akarok semmit.. peace out.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Az a különbség, hogy egy sportoló hoz egy teljesítményt, amit teljesen objektív alapon megítélnek és kizárólag teljesítményfüggő. Egy ilyen műsorban közel sem objektív megítélés alapján döntenek és nem konkrétan egy mérhető teljesítménytől függ.És azért más Baricz vagy Muri, mert egy tehetségkutatóban ilyen top5-6 környékére eljutva már illene megragadni a zeneiparban. Ha nem megy akkor szopás. Nyerni nyilván több esélye lenne Tibónak emiatt, de 1) más zsűri döntötte el, hogy ki menjen tovább 2) Tibóra már mondták a nézők, hogy nem kell 3) Baricznak 1 produkciója volt, gyakorlatilag semmit nem tudhatott róla meg a nép míg Tibóból már sokat láthattak és azóta sem kell senkinek. Nyerni ettől még nyerhet előbb, de Baricznak ha csak ezt a vonalat nézzük nagyobb esélye van megragadni a zeneiparban, mivel ő most próbálja először.
több mint 12 éve
Tibónak volt élő műsora, de kiesett, ugyanúgy és kb. ugyanott ahol pl. Varga Viktor. Őt is a ZSŰRI találta gyengének ahogy varga Viktort, ennek ellenére mégis befutott lett ( 3 milliós nézettsége van pl. Youtube-on), mert a közönségnek tetszett az amit csinál. Tibónál ez nem volt így, ha akkor nem kellett a NÉZŐKnek, akkor most miért kéne? Nem értem. Bariczot pedig a ZSŰRI ejtette ki, nem a NÉZŐk. ez a 2 között különbség a nézetemben, bár tény hogy elfogult vagyok, de ezek tények..Ezt nem értem ne haragudj... Ezen logika mezsgyéjén haladva, ha BAricz akkora nagy tehetség lett volna, nem esik ki az első rostán...BostonEz igaz másra is..Baricz az első rostán sem jutott tovább. Tibónak nem egy élő produkciója is volt. Azért a kettőt össze sem hasonlítanám.eaglesmcnabb
http://www.youtube.com/watch?v=Hl3L6VUIMNQ1
Ez a dala amúgy jobban bejön, mint az X faktoros szezonjának a nagy része - ez alapján még rábólintanék, hogy van benne potenciál.. csak ezt az elmúlt iksz hétben nem nagyon tudta kihozni.Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ha valaki egy sportversenyen kiesik az első fordulóban, a másik meg a negyeddöntőig menetel mondjuk... aztán mindketten indulnak a következő versenyen, akkor kinek nagyobb az esélye a következő alkalommal?Baricz az első rostán sem jutott tovább. Tibónak nem egy élő produkciója is volt. Azért a kettőt össze sem hasonlítanám.eaglesmcnabbTibó volt a Csillag Születikben, ha annyira nagy őstehetség lenne, már régen befutott volna, de nem tette ezt, miért tenné meg most?Ez igaz másra is..
eaglesmcnabb
Ez a dala amúgy jobban bejön, mint az X faktoros szezonjának a nagy része - ez alapján még rábólintanék, hogy van benne potenciál.. csak ezt az elmúlt iksz hétben nem nagyon tudta kihozni.Igor
Tudom, hogy kicsit sánta a hasonlat.. de nem igazán értem, hogy mi a különbség abban, hogy meddig jut el valaki.
Annyira én nem vágom, hogy ki merre próbálkozott.. de Muri Enikő is próbálta már tavaly nem? Sztem a komoly próbálkozók nagy részének biztos nem ez volt az első ilyen eseménye/éneklése.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ezt nem értem ne haragudj... Ezen logika mezsgyéjén haladva, ha BAricz akkora nagy tehetség lett volna, nem esik ki az első rostán...Baricz az első rostán sem jutott tovább. Tibónak nem egy élő produkciója is volt. Azért a kettőt össze sem hasonlítanám.eaglesmcnabbTibó volt a Csillag Születikben, ha annyira nagy őstehetség lenne, már régen befutott volna, de nem tette ezt, miért tenné meg most?Ez igaz másra is..
eaglesmcnabb
Do your job
több mint 12 éve
"Az meg igazából utána teljesen mindegy, hogy ki nyerte a showt, bárkinek elviszik a lemezét.. "Akkor mire kreálják őket, a haknizással/koncertekkel hozzák vissza a bevételt? Ezt most őszintén kérdem akkor... mert különben nem látom, hol nyereséges a dolog.
Ez meg sima butaság. SENKINEK se viszik el a lemezét.
Az István a király idején 100ezer eladott lemez volt az aranylemez, 99-ben 25ezer, 2005-ben 10ezer, tavaly 7ezer, most nem is tudom már mennyi.
Nincsenek érdemi eladási mutatók, még úgy se, ha 999 forintért tescoban, vagy újságmellékletként értékesítenek.
A popbiznisz nem a lemezeladásokról szól már egy ideje.Sobri Jóska
Sztem néhány tízezret azért eladnak lemezből is... pláne, hogy azért az X-faktor kreációk általában lemezrekordokat döntögetnek az adott országban, szóval ha 30 ezer lemezt ad el, már azzal is beljebb vannak.. és azért azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy nem csak az első ad ki általában lemezt... de ha mondjuk összeadjuk mindenkinek a lemezeit, akkor is mondjuk 100k darab alatt van, egyetértesz?
több mint 12 éve
Azért mert Keresztes Ildikó szar mentor. 😊eaglesmcnabb: +1 a Tibó témához 😊
több mint 12 éve
Baricz az első rostán sem jutott tovább. Tibónak nem egy élő produkciója is volt. Azért a kettőt össze sem hasonlítanám.Tibó volt a Csillag Születikben, ha annyira nagy őstehetség lenne, már régen befutott volna, de nem tette ezt, miért tenné meg most?Ez igaz másra is..
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Tibó volt a Csillag Születikben, ha annyira nagy őstehetség lenne, már régen befutott volna, de nem tette ezt, miért tenné meg most?Ez igaz másra is..
eaglesmcnabb
Ez a dala amúgy jobban bejön, mint az X faktoros szezonjának a nagy része - ez alapján még rábólintanék, hogy van benne potenciál.. csak ezt az elmúlt iksz hétben nem nagyon tudta kihozni.
több mint 12 éve
Érdekes, hogy pont egy olyan ember védi be Bariczot, aki szerint szar, ugyanakkor szurkol neki, mert székely. 😀NewmanAz első éneke szar volt. A második kifejezetten jó. De az ének szvsz. olyan 60% tesz ki, és annyival nem szarabb az éneke, mint amennyivel jobb a produkciója. Drukkolok neki, szerintem simán esélyes, ha az RTL dönt, vagy ha a Nézők akkor is.
Egyébként unokanővérem feljött Pestre, mert a másod unokatestvére a csávó. Szóval még közös szálak is vannak. Alap drukkolok neki 😀
De most komolyan kérdezem. Mivel jobb egy Muri egy Janicsáknál? Mert a Janicsák sem nyert. Vagy Tibó esetleg Tarány jobb mint Nikolas? Szerintem egyikük sem, és ugye tudjuk hogy Nikolas sem nyert. Baricz viszont a szó szoros értelmében produkcióként fogja fel a dolgokat, míg a többiek énekversenyként. ez az amiben sokkal jobb mint a többiek. SZERINTEM.
szerk.: nyilván ha a legszarabb lenne is rá szavaznék, de minden ember más, nem hiszem hogy mindenki hovatartozás miatt szavazna.
több mint 12 éve
Amúgy Bariczot szeretik is sokan. Biztos, hogy rá is szavaznak elegen, még ha az RTL netán fel is húzza, akkor sem nulláról. Plusz tényleg, rengetegen vannak, akik az alapján hallgatnak zenét, hogy mi tetszik nekik és nem az alapján, hogy ki jobb énekes.
több mint 12 éve
Érdekes, hogy pont egy olyan ember védi be Bariczot, aki szerint szar, ugyanakkor szurkol neki, mert székely. 😀
több mint 12 éve
Muri miben jobb, mint mondjuk Janicsák Veca? Én nem tudom. Valaki elárulhatná.Tibó volt a Csillag Születikben, ha annyira nagy őstehetség lenne, már régen befutott volna, de nem tette ezt, miért tenné meg most?
Tarány meg állt egy helyben végig mint egy cövek, ezt ki akarja nézni? Igaz Caramel is ezt csinálta, csak azért az ő hangja messze kiemelkedett a mezőnyből.
Azt sem tudom hogy itt a fórumon milyen a nemi, és az életkori eloszlás, de gondolom hogy igen egyoldalú. Most egy 14 éves tinipicsának, miért ne tetszhetne Baricz produkciója? Vagy egy 70 éves öreg néninek?
Másrészt meg kb. 1,3 millió "székely" magyar él szerte a világon, és kb. 13,5 millió "nem székely". Erre fogni szerintem fölösleges, ha Király L. Norbi is székely lett volna akkor vele is ez lett volna.
Holott ő is csak csinálta a "só"-t, nem egy helyben állt mint fasz a lagziba. Egyébként Muri hadonászása nekem kifejezetten idegesítő, dehát ízlések és pofonok.
több mint 12 éve
.....IgorHaladjunk sorban:
"Én is egy ember nevében beszélek.. gondolom, te is a saját nevében."
Mindenképpen a saját nevemben beszélek, csak lehet az a difi, hogy én értek ehhez, te meg nem. (Persze ezt nem kell elhinni) Ezért amit írsz vélemény, ami nem fedi a valóságot, nekem meg ez a szakmám, valamint tapasztalati úton tudom miképp működik a pop és médiabiznisz. (Ezt se kell elhinni.)
Persze ettől még jogod van saját véleményhez, csak ugye az nem konzílium, ha a nagymama betegágyánál egy orvos és az aggódó nagypapa diskurál. Mondjuk úgy csak baráti eszmecsere. 😊
"Nekem Baricz nem újszerű, szerethető és pláne nem eladható... Tarány inkább. Őt is meg lehet formálni/eladni.. próbálták is a mackós, nagy szerethető biztonsági őr figurával. Ha nem Malekhez kerül, hanem Gesztihez/Kereszteshez, sztem simán lehúztak volna róla egy Paul Potts/Susan Boyle-féle sztorit."
Vagyis simán bennehagytak egy ilyen sztorit a srácban? Háááát.... (és ez most tényleg vélemény lesz tőlem is, nem tapasztalat és tényállítás) Nem hiszem. Határozottan nem. De ez már sosem fog kiderülni.
"Baricz sikere pedig (megint szvsz) nem abban keresendő, hogy ő eredetibb, vagy eladhatóbb, vagy sokkal jobban szerethetőbb... hanem annak hogy van 300, 4500, 17000, stb erdélyi, akinek a lokálpatriótasága/Baricz dalai többet jelent, mint a magyaroknál ugyanezek az érzések, és ők szavaztak rá. Baricz mögött nagyobb földrajzi régió áll, mint Tarány/az összes többi versenyző mögött.
Továbbra sem hiszem el, hogy a tiniszavazatokat annyira durván söpörné Baricz."
Itt eloszlatnék 2 tévhitet:
1, az ilyen műsorokban nem nyúlnak bele a "nézői" szavazatokba. Belenyúlnak. És mivel párszáz szavazatról van csak szó ténylegesen, egy negyed-félmilliárdos költségvetésű műsornál, ez max párszázezer forintos nagyságrend. Te is belenyúlnál.
Nekem tavaly 4 embernél megmondták, hogy Csabi fog nyerni, és tényleg, mit ad isten, vagyis hogy-hogy nem elvtársak, ő is nyert. (Veca-Norbi-Nikolas trió ellenében. Te fogadtál volna akkor rá? Nézd meg amikor tavaly ezt beírtam 4 embernél, akkor hogy lehurrogtak engem. 😛 )
2, vanak érdemben titniszavazatok. Nincsenek. A tinik nagyrésze az életben nem költené ilyenre a pénzét, a másik felüknek pedig még pénzük sincs.
"Az meg igazából utána teljesen mindegy, hogy ki nyerte a showt, bárkinek elviszik a lemezét.. "
Ez meg sima butaság. SENKINEK se viszik el a lemezét.
Az István a király idején 100ezer eladott lemez volt az aranylemez, 99-ben 25ezer, 2005-ben 10ezer, tavaly 7ezer, most nem is tudom már mennyi.
Nincsenek érdemi eladási mutatók, még úgy se, ha 999 forintért tescoban, vagy újságmellékletként értékesítenek.
A popbiznisz nem a lemezeladásokról szól már egy ideje.
több mint 12 éve
Megverik a punkok, mi lenne.😀és nagy rockikon sem lesz valószínűlegNewmandehogynem, a legnagyobb rockerek arról híresek, hogy alapvetően nincs bandájuk, de majd egy adott tv csatorna kerít melléjük pár gitárost, dobost, szövegírót 😀 és így egy olyan hiteles produkciót lehet majd előadni amire egymást taposva rohannak a színpad elé a viking karkötős gyerekek.Höri
Kiderül mi lesz Baricz-cal a jövőben, azért kiváncsi leszek rá. 😊Newman
több mint 12 éve
😀és nagy rockikon sem lesz valószínűlegNewmandehogynem, a legnagyobb rockerek arról híresek, hogy alapvetően nincs bandájuk, de majd egy adott tv csatorna kerít melléjük pár gitárost, dobost, szövegírót 😀 és így egy olyan hiteles produkciót lehet majd előadni amire egymást taposva rohannak a színpad elé a viking karkötős gyerekek.Höri
Kiderül mi lesz Baricz-cal a jövőben, azért kiváncsi leszek rá. 😊
több mint 12 éve
Az ilyen műsorok nem hangokat keresnek, nem 4 oktávot áténeklő, abszolút hallással rendelkező tehetségeket, hanem karaktereket.Én is egy ember nevében beszélek.. gondolom, te is a saját nevében.
Egyedi, újszerű, szerethető és a legfontosabb: eladható karaktereket.
Baricz tökéletesen ilyen, Tarány teljesen nem ilyen.
Mert ugye egy dolog a szimpátia, hogy "megérdemelné, jó ember, stb." de megkérdezem, az itt fórumozók közül ki áldozott akár csak 300 forintot is azért, hogy valóban ő nyerjen?
Nagyot tévedek, ha azt mondom, hogy senki?
Akkor mi alapjon várja el egy másik embertől, hogy ő majd áldozzon?
Sobri Jóska
Nekem Baricz nem újszerű, szerethető és pláne nem eladható... Tarány inkább. Őt is meg lehet formálni/eladni.. próbálták is a mackós, nagy szerethető biztonsági őr figurával. Ha nem Malekhez kerül, hanem Gesztihez/Kereszteshez, sztem simán lehúztak volna róla egy Paul Potts/Susan Boyle-féle sztorit/bőrt.
Baricz sikere pedig (megint szvsz) nem abban keresendő, hogy ő eredetibb, vagy eladhatóbb, vagy sokkal jobban szerethetőbb... hanem annak hogy van 300, 4500, 17000, stb erdélyi, akinek a lokálpatriótasága/Baricz dalai többet jelent, mint a magyaroknál ugyanezek az érzések, és ők szavaztak rá. Baricz mögött nagyobb földrajzi régió áll, mint Tarány/az összes többi versenyző mögött.
Továbbra sem hiszem el, hogy a tiniszavazatokat annyira durván söpörné Baricz.
Az meg igazából utána teljesen mindegy, hogy ki nyerte a showt, bárkinek elviszik a lemezét.. mintha Észak-Texasban egy lovat/széket jelölsz republikánusnak, akkor is megkapja a szavazatok 80%-át.
több mint 12 éve
és nagy rockikon sem lesz valószínűlegNewmandehogynem, a legnagyobb rockerek arról híresek, hogy alapvetően nincs bandájuk, de majd egy adott tv csatorna kerít melléjük pár gitárost, dobost, szövegírót 😀 és így egy olyan hiteles produkciót lehet majd előadni amire egymást taposva rohannak a színpad elé a viking karkötős gyerekek.
több mint 12 éve
A mai popzenében a hangterjedelem, énektudás teljesen századrendű dolog, illene megérteni.Egyrésze tanulható, másrészére ott a technikai, amelyik pl Győzike totál hamis dünnyögését is nemhamis dallá tudja formálni, hiszen a megfelelő hangmagasságra húzza a kiénekelt bármilyen hangokat. Persze ha túl nagy a különbség, akkor idétlen lesz a hanghordozás, de ha "csak" fél, egy hang a difi, észre se veszed, hogy mit hova húztak.
Ma Magyarországon van kb 10.000 ember aki úgy tud énekelni, mint Tarány mondjuk. Csak a saját baráti társaságomban van pár olyan karaokes srác, akik random elénekelnek jó hangon, nem hamisan, élvezetes hangfekvésben bármit.
De ez így normális.
Az ilyen műsorok nem hangokat keresnek, nem 4 oktávot áténeklő, abszolút hallással rendelkező tehetségeket, hanem karaktereket.
Egyedi, újszerű, szerethető és a legfontosabb: eladható karaktereket.
Baricz tökéletesen ilyen, Tarány teljesen nem ilyen.
Mert ugye egy dolog a szimpátia, hogy "megérdemelné, jó ember, stb." de megkérdezem, az itt fórumozók közül ki áldozott akár csak 300 forintot is azért, hogy valóban ő nyerjen?
Nagyot tévedek, ha azt mondom, hogy senki?
Akkor mi alapjon várja el egy másik embertől, hogy ő majd áldozzon?
És ugyanez lesz akkor, amikor ezek az emberek termékké válnak.
Miért váljon azzá valaki, aki szánalmat, vagy szimpátiát tud ébreszteni, de a bukszát meg nem nyitja meg?
Egy ilyen műsornak a műsor idejére való szórakoztatás/reklámbevétel a célja, nem a tehetséggondozás, a szereplők utóélete. DE sokkal hatékonyabban működik a szórakoztatóipari gépezet, jelen esetben a kereskedelmi médium, ha a nyertest a késöbbiekben is hasznosítani tudja egyéb produkciókban, olyanokban, ahol többet kell tenni annál, mintsemhogy valaki kedvesen ül és néz, és meg lehet simogatni max.
A megosztó, kreatív, eredeti, együttműködő, médiakonform figurák hasznosabbak.
És persze van pár ellenpélda, de az csak azt bizonyítja, hogy bizony a médiában is emberek dolgoznak, akik néha mellényúlnak.
De ettől a gépezet még így működik.
több mint 12 éve
fetomy: sztem a példáidnak semmi köze se Bariczhoz... Fluornak mi köze az X-faktorhoz/ehhez hasonló magyar tehetségkutatókhoz?IgorAzt mondta Newman, hogy Baricz igenis ki fog lógni nagyon a magyar zenei listákról. Erre mondtam, hogy Baricz sem gyengébb énekes mint az említettek szerintem. Oké, hogy te nem tudod ki az AFC de ők egy sikeres magyar banda ettől függetlenül, nem 1 toplistás dallal és albummal. Nekik közük nincs az X-Faktorhoz de nem is azon van a hangsúly, hanem azon, hogy bőven van a magyar zenei életben olyan előadó/együttes, akik toplistások és mégsem jobbak kb. semmivel, mint Baricz pl.
A nagy világfájdalom meg bőven eladható, másrészt pedig Baricztól közel sem csak azt láttunk az X-Faktorban. LEgalábbis én nem.
több mint 12 éve
Baricznak am mi köze az első kettőhöz? 😊 Olyan műfajban alkottak, amivel lényegében divatot teremtettek, mert tudták, hogy mi kell a fiataloknak, "jó" kis buli zene, na most Baricz ehhez hozzá sem szagol.igazad van, SP, Flour (a magyar Liszt Ferenc), az Anti Fitness Club akik kb. talán a legsikeresebb magyarok között vannak, mérföldekkel előtte vannak 😂fetomyNewman: Igen, de viszonyokat nézz. A magyar előadók színvonala alacsonyabb, így viszonylataiban Baricz sem fog jobban kilógni a magyarok közül, mint a UK-soknál ahogy van. Hidd el nekem, hogy lesz minimum 1 toplistás dala 😊 Még ha nem is marad sokáig az iparban, de maradni senki nem fog ezek közül alapból sem (az ideieket mondom most), és még csak nem is azért ,mert szarok, hanem mert magyar zenét rajtuk kívül se nagyon hallgat "senki".fetomyHogy a francba ne lógna ki? az fél fórum attól zeng, hogy mennyire szar. 😀Newman
A nagy világfajdálmavál nem fogja megváltani a világot szvsz és nagy rockikon sem lesz valószínűleg, ugyanis azok nem születnek mostanában és benne se látok ekkora tehetséget. (pedig én fesztivál artz vagyok 😛)
Top listás dalt meg meglátjuk, mondjuk az előző szériának a döntőseitől se hallottam sok ilyet, talán Wolf Katinak a what about my dream-je volt rengetegszer a rádióban, meg a top listák elején.
több mint 12 éve
az úgy történt, hogy megláttam őt waiveren.Szabó Jánost ne szidja senki! Fantasy csapatom ékköve.HöriNem tradelted el?
Aszittem, hogy (1:01-től) http://www.youtube.com/watch?v=SZqM7IKsm4o
Igor
szóval két hete másé már - az enyém.
nem tom ki rakta ki, de nagy amatőr. Volt 2 asszisztos meccse is idén több shutout mellett! :cool:
több mint 12 éve
Szabó Jánost ne szidja senki! Fantasy csapatom ékköve.HöriNem tradelted el?
Aszittem, hogy (1:01-től) http://www.youtube.com/watch?v=SZqM7IKsm4o
A szar viccet félretéve.
fetomy: sztem a példáidnak semmi köze se Bariczhoz... Fluornak mi köze az X-faktorhoz/ehhez hasonló magyar tehetségkutatókhoz?
És valszeg engem minősít.. de a mai fellépés előtt, gőzöm se volt, ki az AFC.. 😐 illetve a nevüket már hallottam, de egy börtöntornasorból nem válaszottam volna ki őket.
Jah, és Bostonnak +1.
több mint 12 éve
igazad van, SP, Flour (a magyar Liszt Ferenc), az Anti Fitness Club akik kb. talán a legsikeresebb magyarok között vannak, mérföldekkel előtte vannak 😂Newman: Igen, de viszonyokat nézz. A magyar előadók színvonala alacsonyabb, így viszonylataiban Baricz sem fog jobban kilógni a magyarok közül, mint a UK-soknál ahogy van. Hidd el nekem, hogy lesz minimum 1 toplistás dala 😊 Még ha nem is marad sokáig az iparban, de maradni senki nem fog ezek közül alapból sem (az ideieket mondom most), és még csak nem is azért ,mert szarok, hanem mert magyar zenét rajtuk kívül se nagyon hallgat "senki".fetomyHogy a francba ne lógna ki? az fél fórum attól zeng, hogy mennyire szar. 😀Newman
több mint 12 éve
Szabó Jánost ne szidja senki! Fantasy csapatom ékköve.Hörine haragudj 😀 Ma csak bajom van ezekkel a Szabókkal 😊
Do your job