TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Newman: Igen, de viszonyokat nézz. A magyar előadók színvonala alacsonyabb, így viszonylataiban Baricz sem fog jobban kilógni a magyarok közül, mint a UK-soknál ahogy van. Hidd el nekem, hogy lesz minimum 1 toplistás dala 😊 Még ha nem is marad sokáig az iparban, de maradni senki nem fog ezek közül alapból sem (az ideieket mondom most), és még csak nem is azért ,mert szarok, hanem mert magyar zenét rajtuk kívül se nagyon hallgat "senki".fetomyHogy a francba ne lógna ki? a fél fórum attól zeng, hogy mennyire szar. 😀
több mint 12 éve
Nem az én véleményem -csak-, hogy múlt héten és ma is volt jó száma 😊 Szerintem a jól időzített 1-2 jó előadás és a tinicsajoknak valóság (szerk.: ja és a szórakoztató érték) fontosabb, mint a származása. Többféle X-Factort nézek, éppen azért mondtam már korábban is hogy Tarány nem lesz döntős, és hogy nem meglepő, hogy Baricz viszont simán, mivel ez így megy mindenhol.Aztán majd énekel valami "Szabó János" helyette a lemezeken... Ebben az országban olyan emberek csináltak az "egyéniségükkel" karriert, akik máshol a világban simán párizsit árulnának egy boltban. Baricz egyszerűen "túmács". Túl sok a világfájdalom, túl erőltetett a vigyor, az egész ember egyszerűen . Nekem ez jött le a többségnek meg az, hogy mennyire őszinte és emberi ( mivel Erdélyből jött, ott meg csak ilyen emberek élnek ). AZ JUSSON TOVÁBB AKI TÖBB SZAVAZATOT KAP. Ez így van rendjén, ha megnyeri sem fogom érdemtelennek tartani. De ettől még kurva szar énekes 😊
Newman: Igen, de viszonyokat nézz. A magyar előadók színvonala alacsonyabb, így viszonylataiban Baricz sem fog jobban kilógni a magyarok közül, mint a UK-soknál ahogy van. Hidd el nekem, hogy lesz minimum 1 toplistás dala 😊 Még ha nem is marad sokáig az iparban, de maradni senki nem fog ezek közül alapból sem (az ideieket mondom most), és még csak nem is azért ,mert szarok, hanem mert magyar zenét rajtuk kívül se nagyon hallgat "senki".
Az meg a másik, hogy nem mindegy ám, hogy valaki saját dalt énekel, vagy másét. Lehet, hogy Baricznak simán fognak tudni olyan dalt írni, ami sokkal kevésbé fogja megmutatni, hogy nem olyan jó énekes. Főleg a feltuningolt hanggal meg...fetomy
Do your job
több mint 12 éve
Nem az én véleményem -csak-, hogy múlt héten és ma is volt jó száma 😊 Szerintem a jól időzített 1-2 jó előadás és a tinicsajoknak valóság (szerk.: ja és a szórakoztató érték) fontosabb, mint a származása. Többféle X-Factort nézek, éppen azért mondtam már korábban is hogy Tarány nem lesz döntős, és hogy nem meglepő, hogy Baricz viszont simán, mivel ez így megy mindenhol.Newman: Igen, de viszonyokat nézz. A magyar előadók színvonala alacsonyabb, így viszonylataiban Baricz sem fog jobban kilógni a magyarok közül, mint a UK-soknál ahogy van. Hidd el nekem, hogy lesz minimum 1 toplistás dala 😊 Még ha nem is marad sokáig az iparban, de maradni senki nem fog ezek közül alapból sem (az ideieket mondom most), és még csak nem is azért ,mert szarok, hanem mert magyar zenét rajtuk kívül se nagyon hallgat "senki".
Az meg a másik, hogy nem mindegy ám, hogy valaki saját dalt énekel, vagy másét. Lehet, hogy Baricznak simán fognak tudni olyan dalt írni, ami sokkal kevésbé fogja megmutatni, hogy nem olyan jó énekes. Főleg a feltuningolt hanggal meg...
több mint 12 éve
Az nagoyn erős túlzás, hogy kiérdemelte, mert igazából egyikük se érdemelné meg, de szvsz nagyon túlzásba van itt kb. mindenki esve vele kapcsolatban 😊Egy probléma van, hogy ez itt nem a UK, ott a "rosszabbak" is lazán ütik a magyar legjobbakat.
De ez megszokott egyébként. A jövővel való találgatásokról meg annyit, hogy a tavalyi UK X-Factorban akiket a leginkább úgy gondolta mindenki, hogy sima döntő mert húdejó hang és stb... na azok most sehol nincsenek, akik viszont tovább (akár sokkal) jutottak, mint az előbb említettek, mind már albummal, toplistás dalokkal rendelkeznek, és továbbra is igen népszerűek. Ezért nem The Voice-nak hívják a versenyt 😊 Az majd a SB után kezdődik csak, mellesleg ajánlom mindenkinek 😉
Igor: Igen, volt két jó dala, abból egy múlt héten egy meg ma. 😊 Ez az, ami gyakorlatilag egyenes utat jelent a döntőbe.fetomy
Baricz zenéje meg a büdös életben nem lesz top listás, mert gyenge a hangja, nem hiszem, hogy sok ember van, aki pl. egy rádióban leadott számát végig tudná hallgatni.
több mint 12 éve
Igor: Igen, volt két jó dala, abból egy múlt héten egy meg ma. 😊 Ez az, ami gyakorlatilag egyenes utat jelent a döntőbe.fetomyÍzlésről nem vitázunk, mert megjelenik Sobri.. sztem nem volt.
És ami gyakorlatilag egyenes utat jelentett a döntőbe, az a szülő/lakóhelye volt.. ezt már a múlt héten kifejtettem 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Az nagoyn erős túlzás, hogy kiérdemelte, mert igazából egyikük se érdemelné meg, de szvsz nagyon túlzásba van itt kb. mindenki esve vele kapcsolatban 😊De ez megszokott egyébként. A jövővel való találgatásokról meg annyit, hogy a tavalyi UK X-Factorban akiket a leginkább úgy gondolta mindenki, hogy sima döntő mert húdejó hang és stb... na azok most sehol nincsenek, akik viszont tovább (akár sokkal) jutottak, mint az előbb említettek, mind már albummal, toplistás dalokkal rendelkeznek, és továbbra is igen népszerűek. Ezért nem The Voice-nak hívják a versenyt 😊 Az majd a SB után kezdődik csak, mellesleg ajánlom mindenkinek 😉
Igor: Igen, volt két jó dala, abból egy múlt héten egy meg ma. 😊 Ez az, ami gyakorlatilag egyenes utat jelent a döntőbe.
több mint 12 éve
Tarány lehet, hogy unalmas volt (sztem nem.. túlzás lett volna mindig diszkót várni tőle 😛), de Baricznak volt két jó dala, mondjuk az egész verseny folyamán? 😛Hát sajnos megmondtam, hogy ha nem fog Tarány odapakolni egyet úgy igazán, akkor a döntő sem nagyon lesz meg.. Sajnálom, mert szimpatikus volt, de a győzelmet biztosan nem érdemelte ki -nálam-...Baricz kiérdemelte? 😀
"Baricz még a cipőjét se nyalogathatná Taránynak" hát azért ez viszont már nagyon erős túlzás ám 😊fetomy
Két üzit nyomtam ide, egyik se jött át mobilon. Tarány volt nálam is a kieső, kicsit unalmassá vált, de ezt jól mondták az előttem szólok, Baricz még a cipőjét se nyalogathatná.Newman
Nekem még a Zorán szám sem tetszett igazán..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Hát sajnos megmondtam, hogy ha nem fog Tarány odapakolni egyet úgy igazán, akkor a döntő sem nagyon lesz meg.. Sajnálom, mert szimpatikus volt, de a győzelmet biztosan nem érdemelte ki -nálam-...Baricz kiérdemelte? 😀
"Baricz még a cipőjét se nyalogathatná Taránynak" hát azért ez viszont már nagyon erős túlzás ám 😊fetomy
Két üzit nyomtam ide, egyik se jött át mobilon. Tarány volt nálam is a kieső, kicsit unalmassá vált, de ezt jól mondták az előttem szólok, Baricz még a cipőjét se nyalogathatná.
több mint 12 éve
Tarány a hiba ellenére is fantasztikus volt, dehogy megitn egy olyan van a döntőben egy énekversenyen, aki nem tud énekelni, az undorítóés a tökét? 😀
Baricz még a cipőjét se nyalogathatná TaránynakHurka
|
több mint 12 éve
Hát sajnos megmondtam, hogy ha nem fog Tarány odapakolni egyet úgy igazán, akkor a döntő sem nagyon lesz meg.. Sajnálom, mert szimpatikus volt, de a győzelmet biztosan nem érdemelte ki -nálam-..."Baricz még a cipőjét se nyalogathatná Taránynak" hát azért ez viszont már nagyon erős túlzás ám 😊
több mint 12 éve
Tarány a hiba ellenére is fantasztikus volt, dehogy megitn egy olyan van a döntőben egy énekversenyen, aki nem tud énekelni, az undorítóBaricz még a cipőjét se nyalogathatná Taránynak
több mint 12 éve
Ha már így alakult, akkor Enikő jobban megérdemelte a döntőt! Persze nem ennek a párbajnak kellett volna lennie.
több mint 12 éve
Kivan a faszom, hogy az a nyomorék döntőzik, Tarány meg kiesett...+1
A döntőben hajrá Tebow!Schleck
Do your job
több mint 12 éve
Na megyek remélem a Barca megvíiasztal bocs Eaglesmc 😛
több mint 12 éve
ezazzzz....buzi geszti pedig bekaphatja, h megint hazaküldte volna Enikőt....
|
több mint 12 éve
Szép volt Tomi a tavalyi döntőt se tudtam jó szívvel nézni az ideit már nem is nagyon fogom de remélem Baricz tovább már nem megy ez is sok(k)
több mint 12 éve
😕Kérek egy új, Baricz takarodj rangot.. én emlékszem rosszul, vagy ez a mentorkivonulós-ölelgetős dolog, korábban nem volt?
több mint 12 éve
Kivan a faszom, hogy az a nyomorék döntőzik, Tarány meg kiesett...A döntőben hajrá Tebow!
több mint 12 éve
Ez egy hülye.. sztem mind2 jó volt most is meg az egész műsorban végigJó én a baki miatt gondoltam de igaz nem számít. Ildikó meg ne játsza itt a nagyokos örüljön hogy kicsikéje bent vandandeSajna itt a párbajban Muri most jobb ez van meglepődnék ha Tomi menne továbbdandesztem meg sokkal jobb volt Tarány
mondjuk én elfogult vagyok má vele az is igazSzesze
több mint 12 éve
No csak de félek a nézők Murit engedik tovább
több mint 12 éve
Jó én a baki miatt gondoltam de igaz nem számít. Ildikó meg ne játsza itt a nagyokos örüljön hogy kicsikéje bent vanSajna itt a párbajban Muri most jobb ez van meglepődnék ha Tomi menne továbbdandesztem meg sokkal jobb volt Tarány
mondjuk én elfogult vagyok má vele az is igazSzesze
több mint 12 éve
Sajna itt a párbajban Muri most jobb ez van meglepődnék ha Tomi menne továbbdandesztem meg sokkal jobb volt Tarány
mondjuk én elfogult vagyok má vele az is igaz
több mint 12 éve
Hááát. Unalmas vagy sem de ebben a párbajban TArány magasan vitte a prímet... De neme z fog dönteni.
Do your job