TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Na innentől kit jelölnek ki?Szerintem is, pedig neki védettnek kéne lennie, nem értem ezt a fos pontozást. 😛
Csaba sztem.Bazzani
több mint 12 éve
Na innentől kit jelölnek ki?Én még Fecót érzem esélyesnek, Attilát most nem tudja kivinni sem.
Csaba sztem.Bazzani
több mint 12 éve
Szerintem ez 4. menetért kiáltott
több mint 12 éve
Ha ez amatőr pontozás volt, akkor végképp nem értem, hogy hogy hozhatták ki győztesnek Gergőt, ha profi, akkor sem nagyon.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Mindkettő örülhet, Csaba tartott Gergőtől de helyt állt keményen Gergő meg behúzta a "kötelezőt".
több mint 12 éve
Mondjuk én élveztem. 😀Remélem Csabát hozzák ki győztesnek.
több mint 12 éve
Ez nagyon durva meccs volt...Szerk: vért láttam a biro ingének hátulján
több mint 12 éve
Sztem ezt az RTL sem gondolta.+1
Itt símán lehet valami komoly sérülés is.Bazzani
szerk.: Bár nem volt kötelező részt venni rajta, de ez így is elég súlyos
Do your job
több mint 12 éve
Sztem ezt az RTL sem gondolta.Itt símán lehet valami komoly sérülés is.
több mint 12 éve
Meg a tökrészeg Évát.Körbe is vették kordonnal őket nehogy lerohanják a rajongók a rágógumit meg a kacsacsőrüt...Matthew99Jól láttam, hogy ott van Baricz is? 😀Celebparádé van.
Ez nagyon sima volt, ennek K.O. lett volna a vége, ha Attila nem fogja vissza magát.Newman
Aki számít az ott van.Bazzani
Csaba taktikus mifene.
több mint 12 éve
Attilát megnéztem volna a másik meccs valamelyike ellen, de sajnos valakit be kellett tenni Peti ellenfelének is.SchleckKivehették volna Pétert Fecó helyett.
Egy Fecó-Attila érdekesebb lett volna.
több mint 12 éve
Körbe is vették kordonnal őket nehogy lerohanják a rajongók a rágógumit meg a kacsacsőrüt...Jól láttam, hogy ott van Baricz is? 😀Celebparádé van.
Ez nagyon sima volt, ennek K.O. lett volna a vége, ha Attila nem fogja vissza magát.Newman
Aki számít az ott van.Bazzani
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Attilát megnéztem volna a másik meccs valamelyike ellen, de sajnos valakit be kellett tenni Peti ellenfelének is.
több mint 12 éve
bunda vót
több mint 12 éve
Jól láttam, hogy ott van Baricz is? 😀Celebparádé van.
Aki számít az ott van.
több mint 12 éve
Jól láttam, hogy ott van Baricz is? 😀Ez nagyon sima volt, ennek K.O. lett volna a vége, ha Attila nem fogja vissza magát.
több mint 12 éve
Péter mi a szart csinál? 😀Ilyen távolságból max a szellő csapja meg Attilát.
Bíró: "Kalapácsot nem ütünk"
Attila: "Kalapácsember vagyok" - 😂
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=qSpz5zX-2yU&feature=relatedÁáá, ezt mennyire szerettem. 😊
több mint 12 éve
JéBé
7 035
A mai este győztese Balázs 😀
több mint 12 éve
Balázst élvezet hallgatni ahogy olt mindenkit 😀JociEzt a mai szerepét neki találták ki. 😀