TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
Csíra az csak Kíra miatt volt nekem egyértelmű. Egyébként egyetértek. 1-1 viccesnél nem zavar, de így hogy van mindenkinek és ebből egytől sem vágom magam hanyatt, inkább csak szar 😊 Túlságosan erőltett, ami meg sose jó.De sebaj, úgyse olvasok hogyvoltot 😀
több mint 13 éve
utóbbit a lakók találták ki 😛 a denás nemtom micsoda, de a Google erre a szóra képtalálatként csak hogyvoltos képeket ad ki 😛 hiper asszem azért az, mert első este babaszva nagyon pörgött. melák meg egyértelmű sztemKösz, hogy beírtátok, mert a muzsikus-műanyag-csíra trión kívül fogalmam nem volt ki ki lehet 😀 (speciel ez a melák-denás-hiper még mindig nem tiszta, a fátter csak szimplán szar szerintem 😀)fetomyMivel tudom, hogy nem csak én olvasom az ÉH2 alkalmából a hogyvolt.blog.hu-t, ezért szükségesnek érzem, hogy beírjak ide egy fordítókulcsot hozzá. Kérem, hogy aki tudja, az javítsa vagy egészítse ki:http://hogyvolt.blog.hu/2012/03/09/eden_hotel_extra_karatkerhatarozo#more4299111konqueror
Csíra-Kíra
Műanyag-Niki
Melák-Krisztián
Denás-Adrienn
Muzsikus-Tamás
Hiper-Anikó
Fátter-Gáborvadibandi
btw néhány kivételtől eltekintve nem szívleltem soha ezeket a nickneveket. néhány jó van azért, de mikor mindenki következetesen nevet kap, az néha frusztráló az olvasáskor, aztán kapkodhatja az ember a fejét. pláne mikor hirtelen valaki új nevet kap, te meg kihagysz pár epizódot, aztán agyalhatsz hogy most ki kivel van. én az elején Csírára is azthittem hogy az a Péter (mondjuk utálom azt is meg a Kírát is szal töknyóc)
több mint 13 éve
Kösz, hogy beírtátok, mert a muzsikus-műanyag-csíra trión kívül fogalmam nem volt ki ki lehet 😀 (speciel ez a melák-denás-hiper még mindig nem tiszta, a fátter csak szimplán szar szerintem 😀)Mivel tudom, hogy nem csak én olvasom az ÉH2 alkalmából a hogyvolt.blog.hu-t, ezért szükségesnek érzem, hogy beírjak ide egy fordítókulcsot hozzá. Kérem, hogy aki tudja, az javítsa vagy egészítse ki:http://hogyvolt.blog.hu/2012/03/09/eden_hotel_extra_karatkerhatarozo#more4299111konqueror
Csíra-Kíra
Műanyag-Niki
Melák-Krisztián
Denás-Adrienn
Muzsikus-Tamás
Hiper-Anikó
Fátter-Gáborvadibandi
több mint 13 éve
Engem Melák valahogy Freddy Mercuryra emlékeztet, Hiper pedig Ungár Anikóra.Freddy az első évadban volt jelen 😛
vadibandi
több mint 13 éve
Mivel tudom, hogy nem csak én olvasom az ÉH2 alkalmából a hogyvolt.blog.hu-t, ezért szükségesnek érzem, hogy beírjak ide egy fordítókulcsot hozzá. Kérem, hogy aki tudja, az javítsa vagy egészítse ki:http://hogyvolt.blog.hu/2012/03/09/eden_hotel_extra_karatkerhatarozo#more4299111
Csíra-Kíra
Műanyag-Niki
Melák-Krisztián
Denás-Adrienn
Muzsikus-Tamás
Hiper-Anikó
Fátter-Gáborvadibandi
több mint 13 éve
Höri sigje pedig jó, de a csaj szarkonquerorgondolom az ágyadból is kirugdosnád....
|
több mint 13 éve
az Ágnes/Anikó = Ungár Anikó párhuzam nekem is leesettHöri sigje pedig jó, de a csaj szar
több mint 13 éve
Engem Melák valahogy Freddy Mercuryra emlékeztet, Hiper pedig Ungár Anikóra.+ egy kis Pesuth Rita.... 😊
vadibandi
több mint 13 éve
Engem Melák valahogy Freddy Mercuryra emlékeztet, Hiper pedig Ungár Anikóra.Ember Péter pedig a fiammal járt egy általános iskolába, de nem egy évfolyamra.

több mint 13 éve
van néhány ígéretes karakter a Hotelben , de egyelőre teljesen izgalommentesen csordogálnak az események!
azzal hogy szupermodell Adrienne esett ki az totális paírforma volt...
(bár őt sajnáltam legkevésbé..)
az ÉH1.-ben emlékezhetünk hogy egyből volt egy jó kis csavar , azzal ahogy Reát kiejtették és csak utólag vágták be a paktumot !
Most hogy már egyre többször látom , Niki olyan szinten van szétplasztikázva hogy teljesen merev és férfias vonásai lettek ! egy jobban sikerült traveszti néz így ki...
több mint 13 éve
Nah, sikerült is bepótolni a lemaradást.Gyakorlatilag szvsz teljesen egyértelmű volt, hogy ki hova áll, egyedül az újhelyi ribit (aki már ezzel a ténnyel elvágta magát nálam) nem lehetett tán egyértelműen tudni, kinél próbálkozik be. Jól is választott volna, ha valóban lenne akkora idióta Edina, hogy Krisztiánt választja. btw jó is volt így.
Továbbra is Noémi és Edináék párosa (hálistennek "könnyű szurkolni" a földimnek) szimpatikus igazán, remélem bent maradnak sokáig, a többiek hamar irritálni kezdenek. (btw Edina szvsz időnként nagyon tud hasonlítani Kristen Stewartra) Krisztián egyébként szenzációs, hogy mekkora arccal rendelkezik. Gyakorlatilag ő annyira kemény, hogy a szavakat se kell normálisan kiejtenie 😀
Egyébként nem tudom, hogy így marad-e, de tetszik nagyon ebben a műsorban, hogy pörög, nem nagyon van üresjárat. Plusz simán megjátsszák, hogy bebasznak mint a barom, aztán egyrészt értelmes mondat az utolsó 5-10 percben nem nagyon van, másrészt a saját hányásukban fetrengenek 😀
több mint 13 éve
OFF: Te jó ég Vezér még aktív és ráadásul itthon? Azt hittem valahol Cipruson/Izraelben eszi nagy kanállal az életet.jó válasz nyalhat.trivia: ki mögött backup most Liváj a Sport utcában?HöriVezér Ádámkonqueror
Höri
több mint 13 éve
epikus ez az összefoglaló, libabőrös lettem.Az Alíz-féle utolsó előtti epizódos blindside még survivorben is ritka. itt van az egész jelenet előttem, ahogy beadta Nikinek, hogy persze, final four, kezdőnégyes, Műfog megy haza, erre kihúzta a borítékból Niki képét. Mondjuk kb. ez volt az a move, ami miatt aztán nem nyert semmit, de ez kit érdekel 😀
több mint 13 éve
naÉden Hotel első évad összes rész: http://www.youtube.com/user/ParadiseHotelHungary
Éden Hotel első évad király összefoglalása amit már régóta kerestem: http://www.youtube.com/watch?v=wW_5koxtQ-U&list=UUueVV1JoSTHx6C9s5uO76aw&index=4&feature=plcp (az első 2,5 percben)
jogos a taps és az ÉÓ-ÉÓ kiabálás
több mint 13 éve
korán van még így előre gondokozni.max 2 hét és jön a "megint részeg vagy" "haggyá engem békén, be nem áll a pofád" " már nem is foglalkozol velem annyit" "semmi közöd hozzá hol voltam"
aztán villain nélkül is szétszakad az álompár 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
papírforma.minden szavaddal egyetértek, de én is attól félek, amit FeGa írt twitteren, hogy ha összejönnek és nem tudják megfelelően titkolni a többiek simán kicsinálják őket (a dán(?) ellenpéldát be tudnád linkelni?)
Hajrá Mádina, teljesen szimpatikus mindkettő, jó rájuk nézni. 😊
Meláknak ma is volt egy giganézése, percekig kapkodtam a levegőt utána 😀shawnka
több mint 13 éve
papírforma.Hajrá Mádina, teljesen szimpatikus mindkettő, jó rájuk nézni. 😊
Meláknak ma is volt egy giganézése, percekig kapkodtam a levegőt utána 😀
több mint 13 éve
bazzeg ez a Krisztián olyan hülye mint a seggkonquerormondjuk Adrienn se panaszkodhat
"sose láttam Edinát Mátéval beszélgetni"
Máté hatalmas arc 😊 Máté & Edina all the way to the finals!
több mint 13 éve
bazzeg ez a Krisztián olyan hülye mint a segg
több mint 13 éve
de akinek esetleg mégse: http://www.youtube.com/watch?v=llZziSIMFoAjó válasz nyalhat.Remélem ennek eredete mindenki számára egyértelmű. 😉Schleck
Höri
több mint 13 éve
jó válasz nyalhat.Remélem ennek eredete mindenki számára egyértelmű. 😉
Höri
több mint 13 éve
és újra hajolós szám 😀kristof( . )( . ) strikes again
bazzeg most meg reklám a do or die feladat előtt 😮 kurva lufik kifogtak rajta (mármint most nem a saját..khmm...lufijai)
NEKI KELL MENNI (harmadikra 😛 )
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és újra hajolós szám 😀
több mint 13 éve
azért az RTL-nél is okosak, a hatalmas mellű fiatal csaj elsőként egyből behajolgatós tésztaszopogatós feladatot kapott 😛pacsi nekik
LOL másodikra meg "popsi pingpong" 😀 mindenki a tévé elé 😂