TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez a közös dal méltó volt Puskás Petihez :/
Do your job
több mint 12 éve
Sztem bárhol.Tóth Verát simán kenterbe ver a húga nézettségbeneaglesmcnabbHol?????Sobri Jóska
Koncerten, neten, TVben.
több mint 12 éve
Tóth Verát simán kenterbe ver a húga nézettségbeneaglesmcnabbHol?????
több mint 12 éve
jó mondjuk még akkor nem így nézett ki, azóta amiatt is nyert magának pár rajongót 😀Cher remélhetőleg a saját irányába megy, nem amibe belediktálják, mert egyébként nagyon király szvsz 😀 A 1D meg ja, hát szépfiúcskák, de szerintem sem rosszak. Amúgy USA, UK és esetleg az Aussie-t is kipróbálhatod, bár ők egy szinttel azért a két gigaproject alatt vannak, de még mindig mérföldekre tőlünk és nem csak földrajzilag 😀Feljegyezve. 😊
Veca volt CSSZben?😮 és meddig jutott?fetomy
Nem tudom, de rákerestem, a 3.középdöntőig ment.Newman
pont kocsissal énekelt egy duettet : http://www.youtube.com/watch?v=nad3O88M5Z4
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
javítva nem is tudom honnan jutott a Viktor.Valami hatalmas lóvét haknizott össze a verseny óta.
Nem tudom ki írta hogy Veca szárnyal az X faktor óta. Azt sem mondanám, pár hónapja volt koncertje, és a koncert előtt 5 nappal, még csak félházat sem sikerült megtöltenie, ami vicc, ez minden csak nem szárnyalás.eaglesmcnabb
Legtöbbet az összes versenyző közül.
Nem emlékszem a számra,de majdnem kiesett az újság a kezemből.
Ákossal duettezett (ami sztem elismerés) és volt egy Aréna koncertje is sok nézővel.
(Király L. meg Norbi és nem Viktor. 😉 )Bazzani
Na megkövetem magam nekem ilyen bevételes adataim nem voltak, csak olvastam a Blikkben asszem, hogy milyen gáz, hogy még félig sem tudja megtölteni a Csarnokot. Ez alapján mondtam amit.
De egyébként minden tehetségkutatóval így van, nem ott, hanem utána derül ki jóval hogy ki mire is fogja vinni, pl. egy Tóth Verát simán kenterbe ver a húga nézettségben, holott ő nem nyerte meg az aktuális évadot.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
nmagon amúgy van elvileg egy UK pakk 1-8 évadoshmm ezt nem tudtam, érdekes... Hát kíváncsi leszek rá, hogy megy-e valamire.
több mint 12 éve
Cher remélhetőleg a saját irányába megy, nem amibe belediktálják, mert egyébként nagyon király szvsz 😀 A 1D meg ja, hát szépfiúcskák, de szerintem sem rosszak. Amúgy USA, UK és esetleg az Aussie-t is kipróbálhatod, bár ők egy szinttel azért a két gigaproject alatt vannak, de még mindig mérföldekre tőlünk és nem csak földrajzilag 😀Feljegyezve. 😊
Veca volt CSSZben?😮 és meddig jutott?fetomy
Nem tudom, de rákerestem, a 3.középdöntőig ment.
több mint 12 éve
Cher remélhetőleg a saját irányába megy, nem amibe belediktálják, mert egyébként nagyon király szvsz 😀 A 1D meg ja, hát szépfiúcskák, de szerintem sem rosszak. Amúgy USA, UK és esetleg az Aussie-t is kipróbálhatod, bár ők egy szinttel azért a két gigaproject alatt vannak, de még mindig mérföldekre tőlünk és nem csak földrajzilag 😀Veca volt CSSZben?😮 és meddig jutott?
több mint 12 éve
Veca az X alatt jött vissza a zenei köztudatba és Wolf Kati mellett a legelismertebb jelenleg, ha jól tudom. (nincs garantálva)A Vecás téma itt sántít,mert Kocsis nemazért nem érdemli meg,mert a CSSZ-ből kiszavazták, hanem mert azóta se maradt bent a zeneiparban,míg Veca lehet, hogy kiesett, demég nem tudjuk mennyire tud ott ragadni.fetomyVeca a Csillag születikből is kiesett és ő se maradt bent az "iparban", szóval szerintem helytálló összehasonlítás, mert mindketten kiestek már egy tehetségkutatóból és mindketten megpróbálták mégegyszer, Vecának eddig bejött, ez alapján Kocsis is simán felkerülhet a zenei térképre. 😊
A külföldi X meg tényleg király, majd vizsgaidőszak után megnézek pár évadot. 😀
Am a 1D nem meglepő, hogy népszerű, de jók is szerintem, Cher pedig az előbb linkelt videóban is eléggé kitűnt. 😀
több mint 12 éve
Valami hatalmas lóvét haknizott össze a verseny óta.
Nem tudom ki írta hogy Veca szárnyal az X faktor óta. Azt sem mondanám, pár hónapja volt koncertje, és a koncert előtt 5 nappal, még csak félházat sem sikerült megtöltenie, ami vicc, ez minden csak nem szárnyalás.eaglesmcnabb
Legtöbbet az összes versenyző közül.
Nem emlékszem a számra,de majdnem kiesett az újság a kezemből.
Ákossal duettezett (ami sztem elismerés) és volt egy Aréna koncertje is sok nézővel.
(Király L. meg Norbi és nem Viktor. 😉 )
több mint 12 éve
Hát nem tudom, Király L Norbiban benne volt az X, engem kurvára szórakoztatott, igaz Nikolas szerintem messze kiemelkedett énekhangban, az eddigi tehetségkutatók közül eddig Caramel, és Tabáni után ő a 3. legjobb nálam. Csak hát külföldről abban a döntőben sem lehetett szavazni valami okból kifolyólag 😉Király L röhögve nyerte volna az ideit? 😂http://www.youtube.com/watch?v=APEEHSHqYok+1
Megnéztem ezt a videt és két dolgot vettem észre.
1, Itt még a leggyengébb is simán behúzná a magyar X-faktort.
2, A csapatok is erősek.
3, A középső srácnak a fiúk közül még ebből a mezőnyből is kiemelkedik a hangja. (később megnéztem googleba, hogy ki nyert és ő, hehe 😀)Newman
Nyilván Baricznak drukkoltam, de Csak ilyen mezőnyben juthatott el idáig, a tavalyi mezőnyt is erősebbnek ítéltem sokkal, sőt ott Norbi miatt semeddig sem jutott volna... bár ott csak Norbit, Nikolast, és Vecát hallgattam sűrűbben, de bármelyikük röhögve nyerte volna meg az ideit.
Elég gyenge volt ez az év, talán ha a Mad World-ös gyereket tovább engedték volna.eaglesmcnabb
A Mad World-ös meg csak egy buzi volt, aki ezen kívül semmilyen más számot nem énekelt el értelmesen. És ha beírod a youtubera, hogy Mad World cover, akkor ennél milliárdszor jobb verziókat hallhatsz. 😊Schleck
Nekem egyébként nincs annál idegesítőbb, mikor egy számomra ismeretlen számot ad elő valaki, olyan kedvtelenül, és langyosan, hogy azon majdhogynem elalszok, mint azt tette Muri és Kocsis elég gyakran. Na meg persze a Someone Like You, és a Most Múlik pontosan szintű elcsépelt agyonerőltetett szaroktól is a falra mászok.
Nem vagyok egy zenei szakértő (mint az emberek elsöprő többsége, még ha annak is tartja sokmindenki magát), éppen ezért nekem a tegnapi napon pl. nem tűnt fel, hogy Baricz nagyságrendekkel szarabb hanggal lenne megáldva mint a 2 másik versenyző, az viszont igen hogy körbejárja a színpadot. Muri színpadi alakítása az utolsó számnál viszont ULTRAGÁZ volt azt észrevettem. 😉 Egyszóval ha csak azt nézem, hogy egy átlag zenei hallással megáldott embert mint én, Király L szórakoztatott a legjobban nyilván azt mondom hogy Király L röhögve nyerte volna az ideit, pláne hogy nem volt kiemelkedően jó előadó idén, a tavalyival ellentétben. SZERINTEM. Király L egy remek előadó volt, érdekessé tette a produkcióit, legtöbbször vicces volt, ami arra sarkallt hogy nézegessem a videóit, nem csak állt a színpadon mint fasz a lagziban.
Csillag születik-X faktor összehasonlítás. Nem véletlen hogy eddig az összes csillag születiket néztem az x-faktorral ellentétben, engem a változatos produkciók jobban lekötnek mint szimplán az ének, és gondolom nem én vagyok az egyetlen ilyen. De azért azt jegyezzük meg, hogy Tabáni István hangja nem mindennapi, ha csak ennyit ért volna a 3. cssz már megérte volna. De egy László Attilának sem sikerült volna kitörnie abból ahonnan jött soha, ő tényleg egy csillag volt, szvsz nem sok hasonló képességű kisgyerek szaladgál az utcákon. És szándékosan nem hasonlítgatom egy Janicsák Vecához, vagy egy Muri Enikőhöz, akik gazdag családból származnak, és eddig is adottak voltak a lehetőségeik. Na mindegy...
Nem tudom ki írta hogy Veca szárnyal az X faktor óta. Azt sem mondanám, pár hónapja volt koncertje, és a koncert előtt 5 nappal, még csak félházat sem sikerült megtöltenie, ami vicc, ez minden csak nem szárnyalás.
több mint 12 éve
Newman: Aztán pedig Cardle a legkevésbé sikeres azóta 😊 Legalábbis nemrég még így volt, és az új száma is gyengus szerintem. Abból a szériából a 1D, Cher akik úgy néz ki,hogy pörög nekik a téma. Egyébként igen azért is szoktam mondani, hogy aki minőségi zenei produkcióra vágyik egy X-Factortól, az ne magyart nézzen, hanem külföldit. Onnan nem csak a leggyengébb live show előadó nyerne itthon, hanem sok olyan is, aki már az audition-on kiesik. Persze ott többen laknak, de éppen ezért kellene úgy, hogy itthon 2 évente 1 tehetségkutató max, csak ugye itt nem a tehetség a lényeg, hanem hogy nézik, tehát tök mindegy.Kocsis téma már lerágott csont. Ha azt nézzük, hogy csak a műsor idejére számít, akkor ugyanúgy megérdemli, mint bárki, ha azt nézzük, hogy X-Faktor mint ugródeszka a zenei életbe,akkor nem, mert már akkor sem tudott megragadni. A Vecás téma itt sántít,mert Kocsis nemazért nem érdemli meg,mert a CSSZ-ből kiszavazták, hanem mert azóta se maradt bent a zeneiparban,míg Veca lehet, hogy kiesett, demég nem tudjuk mennyire tud ott ragadni. De tőle is gagyi lenne, ha most 3-4 évig nem kell senkinek, majd 5 év múlva elindul újra, hátha felnőtt egy új nemzedék, aki majd szereti a zenéjét.. 😊
Én utóbbi oldalon is állok,igaz teljesen mindegy,lehetett tudni,hogy Kocsis-Muri a legvalószínűbb döntő, főleg mert mindkettő nagy return lesz ha nyer. Aki meg X-Faktoron kívülis kell az embereknek úgyis mindegy hányadikként végez.
több mint 12 éve
Nagyon rossz ez a film a TV2 adásán. Annyira, hogy le sem írom a címét. Egyetlen poén tetszett:-Hová mész?
-Reykjavikba.
-Az hol van?
-Izlandon.
-Az jó, mert nagyon szeretem az izeket.
több mint 12 éve
A tavalyi mezőny Takács Nikolas, Wolf Kati és talán még Janicsák Veca kivételével egy vicc volt. Elég csak megnézni, hogy ki nyerte...Ugyanígy gondolom.
Ha pedig elfogadjuk ( miért ne fogadnánk), hogy valóban nem nyúlnak bele a szavazás eredményébe, akkor Kocsis a nézők véleménye alapján simán megérdemli az X-ik esélyt is.
Az pedig rohadt szubjektív, hogy kinek milyen az érdekes egyéniség. Nekem BAricz sem volt az.Boston
Az első szériában nekem alig volt olyan libabőrös pillanat.
A fiúknál szinte egy sem.
Itt Kocsis, Tarány és Muri csinált egykét zseniális dolgot,de nekem meglepően Alexa Mizu-ja is tetszett.
Király L.-t bármennyire utáltam showban szarrá verte Bariczot. Nekem Baricz olyan mint amikor egy részeg srác karaoke-zik és ökörködik a szinpadon. A Kersztes féle "az élet legnagyobb ajándéka,hogy megismertelek" és "ezt Jim Morrison sem csinálta volna jobban" mondatoktól meg hánynom kell.
több mint 12 éve
A tavalyi mezőny Takács Nikolas, Wolf Kati és talán még Janicsák Veca kivételével egy vicc volt. Elég csak megnézni, hogy ki nyerte... Ha pedig elfogadjuk ( miért ne fogadnánk), hogy valóban nem nyúlnak bele a szavazás eredményébe, akkor Kocsis a nézők véleménye alapján simán megérdemli az X-ik esélyt is.
Az pedig rohadt szubjektív, hogy kinek milyen az érdekes egyéniség. Nekem BAricz sem volt az.
Do your job
több mint 12 éve
Szinte biztos vagyok amúgy,hogy Keresztesék kötöttek egy egyességet a csatornával. Baricz bejut a 3 közé,de ott kiesik.Amit el is felejtettem írni az,hogy a Baricz+KFT produkciónál (számomra) kevés gyengébb volt idén.BazzaniEzzel mondjuk teljesen egyetértek...bár erősen gyanítom, h nem egyéni választás, hanem erős lobbi eredménye lett a KFT.clbass
Egyszerűen látszott Bariczon és a mentorán,hogy meg sem lepődtek a kiesésen. Pláne nem voltak szomorúak. Ami Keresztesnél szinte elképzelhetetlen.
több mint 12 éve
Amit el is felejtettem írni az,hogy a Baricz+KFT produkciónál (számomra) kevés gyengébb volt idén.BazzaniEzzel mondjuk teljesen egyetértek...bár erősen gyanítom, h nem egyéni választás, hanem erős lobbi eredménye lett a KFT.
több mint 12 éve
Nyilván, csak egy megjegyzés volt. 😊http://www.youtube.com/watch?v=APEEHSHqYokJó azért az se felejtsük el, hogy Amerikában, és Angliában sem 9 millió emberből jönnek össze a tehetségek, hanem 60 meg 300 millió emberből. kicsit nagyobb esély van rá, hogy sokadik szériákra több tehetség, meg szakember jut, mint itthon.zavi27
2, A csapatok is erősek.
3, A középső srácnak a fiúk közül még ebből a mezőnyből is kiemelkedik a hangja. (később megnéztem googleba, hogy ki nyert és ő, hehe 😀)Newman
Am ezt a Kocsis storyt most nem értem, egyszer bejutott egy döntőbe és nem vált híressé, most miért lenne az? Én ezt egy igen egyszerű nézőpontból közelítem meg, Csillag Születik<<<<<<<<<
több mint 12 éve
Király L az idei Baricz volt😊 Amúgy szerintem is gyengébb volt azért az idei eresztés.Király L röhögve nyerte volna az ideit? 😂http://www.youtube.com/watch?v=APEEHSHqYok+1
2, A csapatok is erősek.
Nyilván Baricznak drukkoltam, de Csak ilyen mezőnyben juthatott el idáig, a tavalyi mezőnyt is erősebbnek ítéltem sokkal, sőt ott Norbi miatt semeddig sem jutott volna... bár ott csak Norbit, Nikolast, és Vecát hallgattam sűrűbben, de bármelyikük röhögve nyerte volna meg az ideit.
Elég gyenge volt ez az év, talán ha a Mad World-ös gyereket tovább engedték volna.eaglesmcnabb
A Mad World-ös meg csak egy buzi volt, aki ezen kívül semmilyen más számot nem énekelt el értelmesen. És ha beírod a youtubera, hogy Mad World cover, akkor ennél milliárdszor jobb verziókat hallhatsz. 😊Schleck
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=APEEHSHqYokJó azért az se felejtsük el, hogy Amerikában, és Angliában sem 9 millió emberből jönnek össze a tehetségek, hanem 60 meg 300 millió emberből. kicsit nagyobb esély van rá, hogy sokadik szériákra több tehetség, meg szakember jut, mint itthon.
2, A csapatok is erősek.
több mint 12 éve
Király L röhögve nyerte volna az ideit? 😂http://www.youtube.com/watch?v=APEEHSHqYok+1
2, A csapatok is erősek.
A Mad World-ös meg csak egy buzi volt, aki ezen kívül semmilyen más számot nem énekelt el értelmesen. És ha beírod a youtubera, hogy Mad World cover, akkor ennél milliárdszor jobb verziókat hallhatsz. 😊
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=APEEHSHqYok+1
2, A csapatok is erősek.
Elég gyenge volt ez az év, talán ha a Mad World-ös gyereket tovább engedték volna.
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=APEEHSHqYokMegnéztem ezt a videt és két dolgot vettem észre.
2, A csapatok is erősek.
3, A középső srácnak a fiúk közül még ebből a mezőnyből is kiemelkedik a hangja. (később megnéztem googleba, hogy ki nyert és ő, hehe 😀)
több mint 12 éve
Baricz volt a végére az egyetlen olyan egyéniség, aki a jövőben nem csak elénekel majd egy a nagyrabecsült magyar producer bagázs által szájába adott dalt, hanem magára formálja, jóesetben magára szabja azt.ja, olyan egyéniség volt, hogy teljesen meghülyítették ez alatt a pár hét alatt egy beképzel, ugrabugráló majom lett belőle, a régi érzelmes, tiszta melankolikus világából. Nézd már meg mit művelt hónapokon át, meg annak mi köze van a válogatós dalához. Nagy "egyéniség", megpróbáltak belőle egy 2. Király Norbit faragni, csak annyira nem érdekes, nem jött be, viszont pár hét alatt meghülyült, elszállt, "műszerelmet" is elfogadta amikor véletlenül pont azon a héten, járogatni kezdtek a Verácskával. Egyedi egyéniség tényleg...Végre nem látjuk a bárgyú mosolygó fejét már. nem nagy szám az idei mezőny, de most ez jött össze, ebben egyértelműen megérdemelt a Muri, Kocsis döntő, mellettük még a Tarány is ott volt a top 3ban. Baricz azért lehetett valamennyire elviselhetőbb most, mert a válógatós dala is volt ma, ami a lényege, normális énje volt még, meg a sok őrülete közül az egyik elviselhetőbb még. A duettje is hozzá méltóan egy bohócdal volt. OK, hogy ez nem csak egy sima mezei énekverseny, hanem az egyediséget, X faktot is keresik, de azért ha valaki az alapfeltételben, az éneklésben nulla szinte, akkor ugrabugrával ne nyreje már meg. Ahhoz menjen a Csillag születikbe.
Az meg a másik talány számomra, h hogy engedhették idág a Tibor-t. Valóban kiváló karakterhangja van (amennyiben ez lírai, még jól is áll neki), de aki egyszer már nem tudott élni a lehetőséggel, és a médiafigyelmet kihasználva megragadni ezen a magyar zenei szintéren, annak nem biztos, hogy még egy lehetőséget adnék mindent vinni. Annyira azért nem jó :/clbass
több mint 12 éve
Ilyen alapon már indulnia sem kellett volna.Nem értek egyet.Ne ezért ejtsék ki! Ezért ne tartsák bent! Azért ez óriási kritika. Nem feltétlen csak hang kell ehhez a szakmához, de az élet majd úgyis újra rostál. Meglátjuk kiből mi lesz!clbass
Most ezért ejtsék ki?
1-2 adástól eltekintve végig a legjobb volt.Bazzani
Ha már elindulhatott akkor mindenki nulláról indul.
És ezen az alapon símán megérdemli a döntőt.
Amit el is felejtettem írni az,hogy a Baricz+KFT produkciónál (számomra) kevés gyengébb volt idén.