Bowldog Hálaadást!

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Ja, csak Vera nem megy VIVA cometre, nem megy se AFC Tomikával, se SP-vel se Fluorral koncertezni kismillió tinipicsának, míg Gabi igen. eaglesmcnabb
A szakmában ezt hívják hakninak.
Mint írtam a hakni nem számít koncertnek.
Nem szerintem, ez az elfogadott a szakmában.

Össze sem lehet hasonlítani a nézettségét mondjuk a Vivan, mert Gabit mutatják, Verát meg nem. Beírtam google-ba hogy viva comet, na oda például csak Gabi ment el, ergo nyilván többet nézték őt mint a nővérét. Zenei csatornákon (Viva, MTV stb. stb. hasonló szennyek, Gabit nyomatják, míg Verát nem. )eaglesmcnabb
A Viva (MTV, hasonló szennyek) tematikus csatornák.
A nézettségük 1-3 százalék között ingadozik egy olyan skálán, ahol a mérési hibahatár 2-5%.
Vagyis az itt elért nézettség semmilyen összevetésben nem egzakt, erősen a becsült kategóriában fut csak.

youtube-on a legnézettebb videókat hasonlítottam össze, és ott Gabié nézettebb volt. Több klipje jelent meg, több klipjét nyomták, és nyomják jelenleg a tvk-ben. err enincs adatom, de én még sosem láttam Vera klippet tévében, GAbit meg feszt látom ha véletlenül ilyesmi adóra kapcsolok. Nem értek hozzá, de gondolom azt nyomják a tévében akit néznek, különben miért ?eaglesmcnabb
Youtube-on van egy db millió fölötti Gabi klip, 2 db 500 feletti, míg Verának van 5 db 500ezer felettije.
Add össze a tíz első találat összmegtekintését, Vera összmegtekintése lesz a nagyobb.
DE van olyan videó, ami 10 millióról indul, a youtube-os megtekintéseket sehol sem veszik szentírásnak, inkább amolyan irányszámnak.

Hány klipje jelent meg Gabinak, és hány Verának?
Tudtommal Verának több klipje van, de ebben tévedhetek, nem vagyok egyiküknek sem szakértője.
Azt tudom csak, hogy nem lehet 2 ember esetén privát nézettséget összehasonlítani.

Azt írod, hogy véletlenül kapcsolsz zenei adókra, vagyis ebből nem lehet érdemi következtetéseket levonni, gondolom te se hiszed.
Valamint azt is írod, hogy te még nem láttál Vera klipet.
Ez gondolom szintén nem érv amellett, hogy nincs is.
Ezzel a logikával sakk sincs, hiszen még sosem láttam sakkmeccset a tévében.

Először azt hittem népszerűségre gondolsz, de azt már mondtad volna, nem nonadekvát adatokkal mondanád, hogy Gabi igenis nézettebb.

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Melyik tévében? Mikor? Mik a konkrét AGB számok?
Interneten hol?
Egyáltalán mióta mérnek és kik interneten nézettséget?
Youtube-on videómegtekintés van, és tudtommal nincs összegezve előadóra, de majd most kiderül.
Ha összeadod a Youtube első 10 találatát Tóth Vera és Tóth Gabi klipjeire magasan Veráé a magasabb össz. megtekintésszám.
A Viva Comet gálán mindenkit ugyanannyian néznek, gondolom nem megy ki a fele, amikor bejön Vera.
És érdekelne, mik azok a "hasonló élő zenei előadások"?
Megköszönném ha írnál 3-4 hasonló élő zenei előadást.Sobri Jóska
Akkor Vera a nézettebb és nyugodj meg.Bazzani
Látom megint vág az agyad, mint a penge.
Vera se nézettebb.
Nincs személyre szóló nézettségmérés ma Magyarországon.
Se egzakt, de még becsült sem.Sobri Jóska
Ebben is igazad van.

több mint 12 éve
internet, tv, viva comet gála és hasonló élő zenei előadások. itt nézettebb.eaglesmcnabb
Interneten hol?
Youtube-on videómegtekintés van, és tudtommal nincs összegezve előadóra, de majd most kiderül.
Ha összeadod a Youtube első 10 találatát Tóth Vera és Tóth Gabi klipjeire magasan Veráé a magasabb össz. megtekintésszám.
A Viva Comet gálán mindenkit ugyanannyian néznek, gondolom nem megy ki a fele, amikor bejön Vera.
Akkor Vera a nézettebb és nyugodj meg.Bazzani
Látom megint vág az agyad, mint a penge.
Vera se nézettebb.
Nincs személyre szóló nézettségmérés ma Magyarországon.
Se egzakt, de még becsült sem.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ezért írtam: lehet Gabi jelenleg népszerűbb, bár erre nincsenek egzakt adatok, DE mitől lenne nézettebb??? És főleg hol?Sobri Jóska
internet, tv, viva comet gála és hasonló élő zenei előadások. itt nézettebb.eaglesmcnabb
Interneten hol?
Ja, csak Vera nem megy VIVA cometre, nem megy se AFC Tomikával, se SP-vel se Fluorral koncertezni kismillió tinipicsának, míg Gabi igen. Össze sem lehet hasonlítani a nézettségét mondjuk a Vivan, mert Gabit mutatják, Verát meg nem. Beírtam google-ba hogy viva comet, na oda például csak Gabi ment el, ergo nyilván többet nézték őt mint a nővérét. Zenei csatornákon (Viva, MTV stb. stb. hasonló szennyek, Gabit nyomatják, míg Verát nem. )
youtube-on a legnézettebb videókat hasonlítottam össze, és ott Gabié nézettebb volt. Több klipje jelent meg, több klipjét nyomták, és nyomják jelenleg a tvk-ben. err enincs adatom, de én még sosem láttam Vera klippet tévében, GAbit meg feszt látom ha véletlenül ilyesmi adóra kapcsolok. Nem értek hozzá, de gondolom azt nyomják a tévében akit néznek, különben miért nyomatnák?
Sobri: akit nem mutatnak TV-ben nyilván nem nézettebb mint akit igen. ilyen egyszerű.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Hát ezt a döntőt Kocsis kábé technikai KO-val vitte...Boston
+1
Annyival tisztábban énekel,hogy el sem lehet mondani.
Pedig én Enikőt is kedvelem.

Viszont az egész döntő gyenge,pedig most jönnek csak olyan meglepik mint a Vastag tesók ésatöbbi.Bazzani
Tavalyinál éreztem azt a kis "varázslatot", idén ez olyan mint a 10 másik döntő.JayB
Nekem kellemes ez a döntő, a legjobb csaj, a legjobb férfi énekes jutott be, nem hiányzik senki, elég jókat énekelnek, méltó lesz a győztes, Kocsi talán jobb igen picit! Mondjuk tavaly meg fiőú nyert, lehet most lány lesz? De mondom ebből az idei csomagból, a 2 legjobb van itt, úgyhogy majdnem mindegy is nekem.
több mint 12 éve
Ezért írtam: lehet Gabi jelenleg népszerűbb, bár erre nincsenek egzakt adatok, DE mitől lenne nézettebb??? És főleg hol?Sobri Jóska
Interneten hol?
Akkor Vera a nézettebb és nyugodj meg.

több mint 12 éve
Vera kezeléseken is volt emiatt.
Míg Gabi jelenleg a legnagyobb női tinisztár.Bazzani
Interneten hol?
Megköszönném ha írnál 3-4 hasonló élő zenei előadást.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Vera totál sikertelen, ki is van akadva ezen. Hugicát meg amennyire utálom annyira jól nyomja, ezerszer sikeresebb.JayB
internet, tv, viva comet gála és hasonló élő zenei előadások. itt nézettebb.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Vera totál sikertelen, ki is van akadva ezen. Hugicát meg amennyire utálom annyira jól nyomja, ezerszer sikeresebb.JayB
Ezért írtam: lehet Gabi jelenleg népszerűbb, bár erre nincsenek egzakt adatok, DE mitől lenne nézettebb??? És főleg hol?

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
+1

Viszont az egész döntő gyenge,pedig most jönnek csak olyan meglepik mint a Vastag tesók ésatöbbi.Bazzani
Tavalyinál éreztem azt a kis "varázslatot", idén ez olyan mint a 10 másik döntő.
több mint 12 éve
+1

Viszont az egész döntő gyenge,pedig most jönnek csak olyan meglepik mint a Vastag tesók ésatöbbi.

több mint 12 éve
Tinisztár az mit jelent?szaba
Nem ő a tini,hanem akik hallgatják.

több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Hát ezt a döntőt Kocsis kábé technikai KO-val vitte...

Do your job
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Tinisztár az mit jelent?
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Sztem bárhol.
Koncerten, neten, TVben.Bazzani
ágyba is... 😊Divat
Küldted mindkettőt? 😀Bazzani
hápee?! 😀

|
több mint 12 éve
Míg Gabi jelenleg a legnagyobb női tinisztár.

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Vera totál sikertelen, ki is van akadva ezen. Hugicát meg amennyire utálom annyira jól nyomja, ezerszer sikeresebb.
több mint 12 éve
Tóth Verát simán kenterbe ver a húga nézettségbeneaglesmcnabb
Hol?????Sobri Jóska
Sztem bárhol.
Ja, szerinted. Az oké.
Azt hittem tény.
Ugyanis koncertje egyiküknek se nagyon van, Veráé ami van teltházas mind. (Haknik ugye nem számítanak koncertnek.)
Neten nézettség alatt youtube letöltést értetek? Vagy milyen egzakt mérhető dolgot?
TV-ben nincs külön nézettségmérés rájuk, ezt bizton tudom.
Azt elismerem hogy Gabi jobban néz ki (bár ízlések és pofonok), de a "nézettebb" teljesen nonszensz kifejezés rájuk.
Esetleg a népszerűbb az passzentosabb, de én igaznak azt se tartom, maximum Gabi célcsoportja harsányabb, de Vera több lemezt adott el, más mérőszám meg erősen spekulatív.

több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
ez a közös produkció az egész X-faktor leges legalja volt
több mint 12 éve
Ez a közös dal méltó volt Puskás Petihez :/Boston
Ez minden eddig csak nem döntő.Bazzani
És ahogy hallom van még lejjebb is...Boston
Amilyen jól énekelt tegnap Muri olyan hamis ma.

több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ez a közös dal méltó volt Puskás Petihez :/Boston
Ez minden eddig csak nem döntő.Bazzani
És ahogy hallom van még lejjebb is...

Do your job
több mint 12 éve
catattack 3 520
ágyba is... 😊Divat
Ugye nem? :o
több mint 12 éve