TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Duff
3 133
Seherezade meglepően szimpatikus. Kinga meg néha-néha tud okosat mondani, okosan gondolkodni, de legtöbbször a nők szégyene.
több mint 12 éve
jó, hát azért náluk sem ez az első tehetségkutató, de amúgy szerintem elég jók voltak. Nem sok igazi egyéniség, de hát az igazi egyéniségek akik mellé még irtó tehetségesek is, azoknak nem kell tehetségkutató 😊Hááhááá X-Factor USA Ruuuuules!! 😊Soha egy részt nem láttam még, most megnéztem a döntős produkciókat és nem vetett hanyat 😀 Azthittem 400 millio emberből lényegesen komolyabb arcok jönnek ki. Jó mindegyik nem arról van szó csak "nothin special". Talán még ez a Rene gyerek különleges de a többi snassz.JayB
http://www.youtube.com/watch?v=aJinb8R1PK0fetomy
Mert egyéniség volt több is a verseny korai szakaszán, csak ők képességben voltak hátrébb atöbbieknél. De egyébként a brit verzió még mindig a legbesztebb 😊 Persze ott is, mint mindenhol a sablonos popzenészt keresik, de azért fel-fel tűnnek egyéniségek, csak sajnos a szavazóknak is max egy ideig kellenek csak, utána maradnak a jó hangoknál.
Ha egyéniség kell, keress rá Declan Sykes-ra az idei Ausztrál Factorból. Nála betegebb ember még auditionon nem nagyon jutott túl szerintem sehol 😂
több mint 12 éve
Most akkor az "úgyis a szerkesztők döntik el ki jut tovább" elmélet már megbukott?BazzaniIgen érdekesek a Sobri féle elméletek, pletykák, "bennfentes" infok. Tavaly a mindent a szerkesztők döntenek el téma ment, aztán amikor mégse az Olivér, akkor meg lett magyarázva, hogy ja megváltoztatták a döntésüket, most meg akkor a befizeti magát magának az egyik játékos, és az RTL engedi ezt, fura. 😊
több mint 12 éve
Jaja, mondjuk ha egy ilyen akció a végén nem jön be már adhatja is el az egyik veséjét. 😀ha legalább ketten csinálják ezt, akkor a végén az egyikőjüknek tuti bukó. Teszem azt Péter ugyanezt csinálja, csak szavazásonként másfél millióval. Ekkor is megéri Csabának? Nem hiszem.Érdekes elmélet az biztos 😊 ha volt neki annyi indulótőkéje, akkor sem biztos hogy megérte befektetni mert úgy sincs semmire garancia. Mindenesetre majd elválik 😊gravediggerMondjuk ezt nem értem.
Ha tudod, hogy 2-3ezer szavazat érkezik párbajonként, akkor miért nem garancia párbajonként 3000 biztos szavazat? (Márpedig ezt azért elég sokan tudják.)
Ilyen várható haszonnál ez több, mint elég garancia. Simán megéri befektetni.
Sokkal jobban, mint olyan meccsekre fogadni, amiknek nem tudod a végeredményét. 😉Sobri Jóska
és ugye ezt nem tudhatja biztosan Csaba, hogy más is próbálkozik-e hasonlóval.
Amúgy sulinkból nagyn sokan szavaznak rá, és ugye 2 egyetemre is járt, ezek a szavazatok is számottevőek lehetnek.eaglesmcnabb
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Most akkor az "úgyis a szerkesztők döntik el ki jut tovább" elmélet már megbukott?
több mint 12 éve
ha legalább ketten csinálják ezt, akkor a végén az egyikőjüknek tuti bukó. Teszem azt Péter ugyanezt csinálja, csak szavazásonként másfél millióval. Ekkor is megéri Csabának? Nem hiszem.Mondjuk ezt nem értem.Pontosan.Érdekes elmélet az biztos 😊 ha volt neki annyi indulótőkéje, akkor sem biztos hogy megérte befektetni mert úgy sincs semmire garancia. Mindenesetre majd elválik 😊gravedigger
A nyeremény öszértéke a lakás aktuális piaci árától függően 50-60 mila között van.
Nézd üzletileg a dolgot:
Megéri cirka 8 hónap latt mondjuk 10 millió befektetésével 40 millió profitra szert tenni?
Megéri.
Persze ehhez kellenek belső infók, kell tudni, hogy hány szavazat érkezik, mert ha 100.000 szavazat érkezne párbajonként, akkor biztosan kellene 15-20 millió a tuti győzelemhez, de mivel pár ezer érkezik csak, így nem nehéz kikalkulálni, hogy mennyire megéri.
Viszont kell hozzá indulótőke, az tagadhatatlan.Sobri Jóska
Ha tudod, hogy 2-3ezer szavazat érkezik párbajonként, akkor miért nem garancia párbajonként 3000 biztos szavazat? (Márpedig ezt azért elég sokan tudják.)
Sokkal jobban, mint olyan meccsekre fogadni, amiknek nem tudod a végeredményét. 😉Sobri Jóska
és ugye ezt nem tudhatja biztosan Csaba, hogy más is próbálkozik-e hasonlóval.
Amúgy sulinkból nagyn sokan szavaznak rá, és ugye 2 egyetemre is járt, ezek a szavazatok is számottevőek lehetnek.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Mondjuk ezt nem értem.Érdekes elmélet az biztos 😊 ha volt neki annyi indulótőkéje, akkor sem biztos hogy megérte befektetni mert úgy sincs semmire garancia. Mindenesetre majd elválik 😊gravediggerCsak azt nem értem hogy jön ki az 50 milla nyereménynek ? Kapja az auót, a lakást, meg a nyaralást + 12 millát nem ? ( havonta egyet ). Mert mondjuk a kocsinak jó megvan az értéke, meg az ingatlannak is és az összértékük az 50 milla ? Mert akkor kicsit érdekes ez párbajonkénti Csaba 1 millás storyja...gravediggerPontosan.
A nyeremény öszértéke a lakás aktuális piaci árától függően 50-60 mila között van.
Nézd üzletileg a dolgot:
Megéri cirka 8 hónap latt mondjuk 10 millió befektetésével 40 millió profitra szert tenni?
Megéri.
Persze ehhez kellenek belső infók, kell tudni, hogy hány szavazat érkezik, mert ha 100.000 szavazat érkezne párbajonként, akkor biztosan kellene 15-20 millió a tuti győzelemhez, de mivel pár ezer érkezik csak, így nem nehéz kikalkulálni, hogy mennyire megéri.
Sokkal jobban, mint olyan meccsekre fogadni, amiknek nem tudod a végeredményét. 😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Érdekes elmélet az biztos 😊 ha volt neki annyi indulótőkéje, akkor sem biztos hogy megérte befektetni mert úgy sincs semmire garancia. Mindenesetre majd elválik 😊Pontosan.Én is csak pletykának mondtam, nem biztosnak.Sobri JóskaCsak azt nem értem hogy jön ki az 50 milla nyereménynek ? Kapja az auót, a lakást, meg a nyaralást + 12 millát nem ? ( havonta egyet ). Mert mondjuk a kocsinak jó megvan az értéke, meg az ingatlannak is és az összértékük az 50 milla ? Mert akkor kicsit érdekes ez párbajonkénti Csaba 1 millás storyja...gravedigger
Nézd üzletileg a dolgot:
Megéri.
több mint 12 éve
Pontosan.Csak azt nem értem hogy jön ki az 50 milla nyereménynek ? Kapja az auót, a lakást, meg a nyaralást + 12 millát nem ? ( havonta egyet ). Mert mondjuk a kocsinak jó megvan az értéke, meg az ingatlannak is és az összértékük az 50 milla ? Mert akkor kicsit érdekes ez párbajonkénti Csaba 1 millás storyja...gravediggerpersze mindig kell egy kis összeesküvés elmélet mertÉn is csak pletykának mondtam, nem biztosnak.Sobri Jóska
jól hangzik ( 😉 ) , de a játéka alapján nem hinném hogy igaz...yooker
Nézd üzletileg a dolgot:
Megéri.
Viszont kell hozzá indulótőke, az tagadhatatlan.
több mint 12 éve
A játéka alapján 😀 el is hiteti így az emberekkel 😊 Szerintem aki amúgy megteheti az miért ne csinálná. Bár Gombi óta ez kérdőjeles számomra.persze mindig kell egy kis összeesküvés elmélet mertHogy lehet valaki ilyen hülye...Hogy hiheted el, hogy nem tudták az RTL-nél abban a pillanatban, hogy megtörtént?
Egy jogász nem tudja értelmezni a szabályokat?Bazzani
Minden be van kamerázva, minden.
Nem lehet észrevétlenül telefonszámokat írogatni cetlire, azt karkötőbe rakni, elajándékozni.
Ez a "hír" is csak a show része, a produkció egyetértésével.
Viszont hallottam egy érdekes pletykát, miszerint Csaba mégsem olyan hülye, mint hinnők, ugyanis még a beköltözése elött (de már a kiválasztása után) összerakott egy kis csapatot, akik izomból szavaznak rá, párbajonként 800ezer-1millió forintért, amit Csaba fektetett a projektbe. Ezért vannak brutális kiugró százalékai.
Ha tényleg így van, és mondjuk végül 5-6 millióból összejön az első hely, akkor a tiszta haszon 45-50 mila.
Nem rossz húzás.
Technikailag ez természetesen simán lehetséges, egy átlagos párbajon 2000-2500 szavazat jut egy játékosra normál esetben.
Ha erre rámegy biztos 3000 szavazat (kb. ennyit kapni 1 miláért) párbajonként, az egy egál körüli párbajon simán 75-25 szerű eredményt hoz.
A kérdés a döntő, de oda elvileg 12ezret is betolhatnak, 4 miláért, még akkor is extraprofit keletkezik.Sobri Jóska
több mint 12 éve
A rene gyerek nem hozott újat a válogató óta. (a drogos sztori engem nem érdekel, de kell az amerikai álom)Hááhááá X-Factor USA Ruuuuules!! 😊Soha egy részt nem láttam még, most megnéztem a döntős produkciókat és nem vetett hanyat 😀 Azthittem 400 millio emberből lényegesen komolyabb arcok jönnek ki. Jó mindegyik nem arról van szó csak "nothin special". Talán még ez a Rene gyerek különleges de a többi snassz.JayB
Én Rachel Crowt és Marcus Canty-t birtam igazán. A döntősök közül Josh volt a legjobb.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csak azt nem értem hogy jön ki az 50 milla nyereménynek ? Kapja az auót, a lakást, meg a nyaralást + 12 millát nem ? ( havonta egyet ). Mert mondjuk a kocsinak jó megvan az értéke, meg az ingatlannak is és az összértékük az 50 milla ? Mert akkor kicsit érdekes ez párbajonkénti Csaba 1 millás storyja...Én is csak pletykának mondtam, nem biztosnak.Sobri JóskaViszont hallottam egy érdekes pletykát, miszerint Csaba mégsem olyan hülye, mint hinnők, ugyanis még a beköltözése elött (de már a kiválasztása után) összerakott egy kis csapatot, akik izomból szavaznak rá, párbajonként 800ezer-1millió forintért, amit Csaba fektetett a projektbe. Ezért vannak brutális kiugró százalékai.persze mindig kell egy kis összeesküvés elmélet mert
Ha tényleg így van, és mondjuk végül 5-6 millióból összejön az első hely, akkor a tiszta haszon 45-50 mila.
Nem rossz húzás.
Technikailag ez természetesen simán lehetséges, egy átlagos párbajon 2000-2500 szavazat jut egy játékosra normál esetben.
Ha erre rámegy biztos 3000 szavazat (kb. ennyit kapni 1 miláért) párbajonként, az egy egál körüli párbajon simán 75-25 szerű eredményt hoz.
A kérdés a döntő, de oda elvileg 12ezret is betolhatnak, 4 miláért, még akkor is extraprofit keletkezik.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Én is csak pletykának mondtam, nem biztosnak.Viszont hallottam egy érdekes pletykát, miszerint Csaba mégsem olyan hülye, mint hinnők, ugyanis még a beköltözése elött (de már a kiválasztása után) összerakott egy kis csapatot, akik izomból szavaznak rá, párbajonként 800ezer-1millió forintért, amit Csaba fektetett a projektbe. Ezért vannak brutális kiugró százalékai.persze mindig kell egy kis összeesküvés elmélet mert
Nem rossz húzás.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Hááhááá X-Factor USA Ruuuuules!! 😊Soha egy részt nem láttam még, most megnéztem a döntős produkciókat és nem vetett hanyat 😀 Azthittem 400 millio emberből lényegesen komolyabb arcok jönnek ki. Jó mindegyik nem arról van szó csak "nothin special". Talán még ez a Rene gyerek különleges de a többi snassz.
több mint 12 éve
nem volt rá szükség 😂Hááhááá X-Factor USA Ruuuuules!! 😊magadhoz is nyúltál? 😀Divat
amúgy érdekes, hogy a 3 meghívott vendégből 2 kanadai énekesnő volt 😊
(a győztes kiléte meg az első héten egyértelmű volt..)
több mint 12 éve
Hááhááá X-Factor USA Ruuuuules!! 😊magadhoz is nyúltál? 😀
|
több mint 12 éve
persze mindig kell egy kis összeesküvés elmélet mertHogy hiheted el, hogy nem tudták az RTL-nél abban a pillanatban, hogy megtörtént?http://www.flagmagazin.hu/akt/komoly_buntetes_var_vv_eszterreHogy lehet valaki ilyen hülye...
Ha ezért nem jár kizárás, akkor semmiért.Duff
Nem lehet észrevétlenül telefonszámokat írogatni cetlire, azt karkötőbe rakni, elajándékozni.
Viszont hallottam egy érdekes pletykát, miszerint Csaba mégsem olyan hülye, mint hinnők, ugyanis még a beköltözése elött (de már a kiválasztása után) összerakott egy kis csapatot, akik izomból szavaznak rá, párbajonként 800ezer-1millió forintért, amit Csaba fektetett a projektbe. Ezért vannak brutális kiugró százalékai.
Nem rossz húzás.
jól hangzik ( 😉 ) , de a játéka alapján nem hinném hogy igaz...
több mint 12 éve
Hogy hiheted el, hogy nem tudták az RTL-nél abban a pillanatban, hogy megtörtént?http://www.flagmagazin.hu/akt/komoly_buntetes_var_vv_eszterreHogy lehet valaki ilyen hülye...
Nem rossz húzás.
A kérdés a döntő, de oda elvileg 12ezret is betolhatnak, 4 miláért, még akkor is extraprofit keletkezik.
több mint 12 éve
http://www.flagmagazin.hu/akt/komoly_buntetes_var_vv_eszterreHogy lehet valaki ilyen hülye...
Egy jogász nem tudja értelmezni a szabályokat?
több mint 12 éve
Duff
3 133
http://www.flagmagazin.hu/akt/komoly_buntetes_var_vv_eszterreHa ezért nem jár kizárás, akkor semmiért.
több mint 12 éve
Péter ügyesen manőverezik odabennt!Lehet hogy szépen kihátrál majd Attila mögül!
Attila viszont kezdi elveszíteni a méltóságát a Kingáért
való küzdelmében! Hiszti rohamok , lila kendős story is nagyon nyálas lett pl...
frusztráltságát meg a többieken vezeti le....
több mint 12 éve
Kinga nyert egy lila kendőt a következő két játékelemmel:1, Fenyőfaként állt mozdulatlanul.
2, A Top3-ban Attila és Péter átengedte neki a győzelmet.
Muhaha
több mint 12 éve
Azért tenorx-nél már necces lenne ha meglátnák az emberek. 😛 😀Most nem azért a 2 fillérért, Csaba nem csinál semmit, de egy Péter sem csinál sokkal többet, amit csinál sem szimpatikus... Gergő, és Eszter is eléggé undorítóak, kemény a villa összetétele, nem csodálom hogy Csaba ilyen arányban nyert pl. most is.eaglesmcnabbaz a baj Csaba győzelmeivel, hogy nem sokat kell tenni érte.
mivel az ellenfelek rendre összeszarozzák magukat, így elég épeszűnek lenni.
Tehát ha te ülnél abban a székben, vagy fetomy, vagy tenorx, akkor is Veronika esett volna ki, mert az ellenfelének egyetlen erénye elég a győzelemhez, ez pedig nem az, hogy érdekes, hanem, hogy átlagos.Höri
Azért Veronika utolsó adagja még betesz egy keveset.
több mint 12 éve
Élvezi,hogy nem ő a kiközösített.Fecóné Angéla is nyilatkozta, hogy számára messze Eszter volt a legnagyobb csalódás.SchleckIgen, majd amikor a folyamatos alázás miatt Csaba nyer, akkor majd Attiláék nem azt mondják,hogy hát ez van, annyira idióták vagyunk, hogy X-edszer se fogtuk fel, hogy működik a dolog, hanem majd bejelentik, hogy ja hát ők Csaba BFF-jei és azért csinálták,hogy ő nyerjen 😂fetomyA marha nagy taktikusok. 😀
Viszont egyre irritálóbb,hogy Eszter is beolvadt a társaságba,sőt ő Csaba egyik fő támadója. Ráfázik még erre.Bazzani
Más kérdés,hogy a "kiközösítettség" egyelőre a legjobb út a győzelem felé.
Következő hétre egy Vera-Kinga párbajt várok, Vera győzelemmel. Hála az Attila féle kampánynak amit Vera ellen fognak csinálni.
Amúgy nálam Gergő sokkal nagyobb tuja mint Csaba.