TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Attila kezd az utóbbi időben egyre elviselhetőbb lenni. 😊
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
hmmm köszönöm a felvilágosítást, hát akkor b***meg 😊Mi a kurva a'''' hova lett a sportklub a t home sat tvből vagy mi a szar van itthon 😀 , másnak sincs már benne a listában?zoli123http://comment.blog.hu/2011/12/28/a_t_home_nal_sem_lesz_sportklubshawnka
több mint 12 éve
Mi a kurva a'''' hova lett a sportklub a t home sat tvből vagy mi a szar van itthon 😀 , másnak sincs már benne a listában?zoli123http://comment.blog.hu/2011/12/28/a_t_home_nal_sem_lesz_sportklub
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Mi a kurva a'''' hova lett a sportklub a t home sat tvből vagy mi a szar van itthon 😀 , másnak sincs már benne a listában?
több mint 12 éve
ez a Gordon Ramsey a viasaton mekkora te atyaég 😂
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ko_WWX4V-wc😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
A majd B.Gyári hibás, a gyártó nem vállal felelőséget...NewmanMi legyen Kinga nyereménye:
A: Ököllel verés eszméletvesztésig
B: Fejlövés
Én Verát is díjaznám!catattack
Viselhetetlen a "nő".
több mint 12 éve
catattack
3 520
Gyári hibás, a gyártó nem vállal felelőséget...NewmanMi legyen Kinga nyereménye:
A: Ököllel verés eszméletvesztésig
B: Fejlövés
Én Verát is díjaznám!
több mint 12 éve
kingának ezért vajon fizetnek? v gyári defekt? 😀DivatGyári hibás, a gyártó nem vállal felelőséget...
több mint 12 éve
Kinga egy butuska, elkényeztetett, hisztis kisgyerek ráoperált mellekkel.
több mint 12 éve
Sztem ezt a Verát kint megfogják csapkodni. F@sszal is. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Ha Évát tartottuk normálatlannak, akkor Kinga nem tudom mi az.
több mint 12 éve
uhh kinga mit fog lenyomni,már most készítem rá a fülemJociÉn is! Mentem volna lövöldözni (BF3), de megláttam promót, és a TV előtt ragadtam 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
uhh kinga mit fog lenyomni,már most készítem rá a fülem
több mint 12 éve
rasszista vagy Schleck.a szinesezes az annyi volt h a vera leugatta h a g szurke szemelyiseg es o ugy koszont el h szurke gandalf elbucsuzik es nem akar annyi baromsagot beszelni mint a szines testverunk (aka vera). ezen mi a rasszista ? 😀FakeÉn fullra azt hittem, hogy Fecóra gondol, mert ugye ő azért szokott hülyeséget beszélni egy-kétszer. De ha nem, akkor mea culpa. 😀Schleck
több mint 12 éve
catattack
3 520
Fecó kortesbeszéde azért nem volt gyenge! 😂
több mint 12 éve
a szinesezes az annyi volt h a vera leugatta h a g szurke szemelyiseg es o ugy koszont el h szurke gandalf elbucsuzik es nem akar annyi baromsagot beszelni mint a szines testverunk (aka vera). ezen mi a rasszista ? 😀FakeÉn fullra azt hittem, hogy Fecóra gondol, mert ugye ő azért szokott hülyeséget beszélni egy-kétszer. De ha nem, akkor mea culpa. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a szinesezes az annyi volt h a vera leugatta h a g szurke szemelyiseg es o ugy koszont el h szurke gandalf elbucsuzik es nem akar annyi baromsagot beszelni mint a szines testverunk (aka vera). ezen mi a rasszista ? 😀
több mint 12 éve
lehet hogy más már korábban megvilágosodott , de nekem csak most jött el az ideje... :rolleyes: Itt a pénzt a nézettség és nem a szavazatok hozzák az Rtl-nek!
Nyilván ezért megy vissza rendszeresen az akit rühellenek hogy legyen mit mutatni (kivéve Csabi , mert kell egy "normális" végső győztes )
elképzelni nem tudom hogy erre a Verára több szavazat érkezett mint a Gergőre!
a szinesezés tényleg húzós volt egy" csöppet"...
több mint 12 éve
Ő is színes. Szürke. HA valakibe bele lehetett volna kötni az pedig pont ez a sittes.VV Gergőtől.Schleck"Nem akarok hülyeségeket beszélni, mint a színes testvérünk."kitől származik ezen idézet?eaglesmcnabb
Ha ez érdekelne, ez úgy rasszista volt egyébként...Schleck
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
VV Gergőtől."Nem akarok hülyeségeket beszélni, mint a színes testvérünk."kitől származik ezen idézet?eaglesmcnabb
Ha ez érdekelne, ez úgy rasszista volt egyébként...Schleck
több mint 12 éve
Gergő off, idei első PR:1. 85% Csaba – Szinte tuti befutó, semmi nem szól ellene, rengeteg minden mellette, csak ő ronthatja el.
2. 10% Eszter – A döntő másik tuti résztvevője, de ugye alapszabály, hogy VV-t nem nyer nő.
3. 2% Fecó – Színtelen, szagtalan, súlytalan, de ellebeghet a top3-ig.
4. 2% Attila – Ő a show, de ez a Kinga-nyáladzás nem válik előnyére, amíg van bent vitapartner maradhat.
5. 1% Péter – Ennyi volt benne, ha párbajozik kiesik, de a jóhír, hogy Veronika tán szerelmes belé. Wow.
6. 0% Vera – A „női Attila”, kell a műsorhoz, de végső győzelemre esélytelen.
7. 0% Seherezádé – Teljes homály, nevetése audiomerénylet, kommunikációja 1.0.
8. 0% Kinga – All time VV elmebeteg, nem lennék a helyébe amikor kijön. De még a környékén sem.