TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
lehetséges, hogy nyomatom majd week-to-week, de még a 23-ból is van 6 rész vissza, plusz már bespájzoltam magamnak a Tocantins-t, szóval haladok folyamatosan a minden tudás felé, hogy mire elindul Magyarországon a Survivor III, fel legyek készülve mindenre.arra hátshawnkacsak nem készülsz a jeles napra? 😀shawnkamármint a mai one world premierre?Höri
több mint 12 éve
arra hátcsak nem készülsz a jeles napra? 😀shawnkamármint a mai one world premierre?Höri
több mint 12 éve
csak nem készülsz a jeles napra? 😀shawnkamármint a mai one world premierre?
több mint 12 éve
csak nem készülsz a jeles napra? 😀
több mint 12 éve
tegnap néztem a survivor 23. évad 10. részt és pont ugyanaz volt a redemption arénában a feladat, mint a szerdai vv-ben 😀az egyezés persze nem meglepő, de tudok időzíteni 😀
http://valovilag.hu/video/158675
http://www.youtube.com/watch?v=_LBCrjcsdvM
több mint 12 éve
ÉH2 kurva kemény lesz, ez a gyúrok és annyira kemény vagyok h félmeztelenül köszörülök srác is igazi atomfizikusnak tűnik 😀briareos"takaroggyáki LÉCCIVES TAKAROGGYÁ KI"
több mint 12 éve
ÉH2 kurva kemény lesz, ez a gyúrok és annyira kemény vagyok h félmeztelenül köszörülök srác is igazi atomfizikusnak tűnik 😀
több mint 12 éve
A gond az, hogy ez nem kiugró nézettség. Ha normális filmeket és sorozatokat adnának a VV sávjában, az is hozná ugyanezt a közönségarányt. Az emberek ugyanis adók alapján tévéznek, nem műsor alapján.Azért valami gond csak lehet,ha most 5en vannak és jövő vasárnap vége van.ha már itt sem megy róla a tress, akkor milyen lehet a nézettsége?shawnkamég mindig 1.1 millió fölött van minden nap szinte.Höri
Éden Hotel2 mikor indul?
Azon kívül,hogy hamarosan.Bazzani
Az ÉH-ról nincs konkrét dátum, kb 4 hét.
több mint 12 éve
amennyiben sixx írja megint ,nem valaki beugró , mert azokÉn is, vagy legalább is újra rácuppanhatok a hogyvolt blogra.vadibandiÉden Hotel 2.0 promók ÚJ Szereplőkkel! http://edenhotel.hu/category/adasok/ Benne van Szaba spanja is.Hörishawnka ott lesz a képernyő előtt, ismét 😀shawnka
jelentősen gyengébbek azért....
de mindenesetre az adás az jöhetne mihamarabb!!! 😀
több mint 12 éve
Azért valami gond csak lehet,ha most 5en vannak és jövő vasárnap vége van.ha már itt sem megy róla a tress, akkor milyen lehet a nézettsége?shawnkamég mindig 1.1 millió fölött van minden nap szinte.Höri
Olyan szinten lett humortalan az egész,hogy már nem is nézem.
02.15. szerda: Kiválasztás
02.17. péntek: Kihívás
02.19. vasárnap: Párbaj
02.21. kedd: Kiválasztás
02.23. csütörtök: Kihívás
02.24. péntek: Párbaj
02.26. vasárnap: FINÁLÉ
Éden Hotel2 mikor indul?
Azon kívül,hogy hamarosan.
több mint 12 éve
ha már itt sem megy róla a tress, akkor milyen lehet a nézettsége?shawnkamég mindig 1.1 millió fölött van minden nap szinte.
több mint 12 éve
szazalek volt v csak bemondtak h tunes vissza azt csa ?%-ra nem emlékszem pontosan de asszem 60+ volt neki.csabitól sírt el a "királylány"
a dagadt kitol bucsuzik ? 😀Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szazalek volt v csak bemondtak h tunes vissza azt csa ? a dagadt kitol bucsuzik ? 😀
több mint 12 éve
melyik genselejt maradt bent ? tan csak nem a dagadt ?Fakeseherefosdé
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
melyik genselejt maradt bent ? tan csak nem a dagadt ?
több mint 12 éve
legnagyobb, már azthittem csak én nézem 😀Kollégáim fogadtak a párbajra, elég vicces lesz behozni a rekesz sört az irodába 😀😀😀kik küzdenek és miért tart még? 😀Kinga és Seherezádé.... egy olyan mondat nem volt még amibe a másik ne szólt volna bele és lett volna belőle negyed órás kitérő 😀EaRl
ha már itt sem megy róla a tress, akkor milyen lehet a nézettsége?shawnka
Szánalom volt a párbaj.
OFf: Earl: jó az avatarod 😀 Yondikzol
több mint 12 éve
Kollégáim fogadtak a párbajra, elég vicces lesz behozni a rekesz sört az irodába 😀😀😀Kinga és Seherezádé.... egy olyan mondat nem volt még amibe a másik ne szólt volna bele és lett volna belőle negyed órás kitérő 😀EaRlhát ez messze az egyik legszánalmasabb párbaj 😂 😂EaRlkik küzdenek és miért tart még? 😀
Szánalom volt a párbaj.
OFf: Earl: jó az avatarod 😀 Yondi
több mint 12 éve
wow, akkor a nappaliban nem Maunika Best of megy 😕benyomtam, mert zseniális hangok szűrődnek be 😀
"egésznap körmözöd a lakkodat, teeeeeeeeeeee"
több mint 12 éve
Kinga és Seherezádé.... egy olyan mondat nem volt még amibe a másik ne szólt volna bele és lett volna belőle negyed órás kitérő 😀hát ez messze az egyik legszánalmasabb párbaj 😂 😂EaRlkik küzdenek és miért tart még? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
foserezade vs dagadthát ez messze az egyik legszánalmasabb párbaj 😂 😂EaRlkik küzdenek és miért tart még? 😀
miota nem megy itt mar semmifele pofazas a vvrol joember ...
több mint 12 éve
hát ez messze az egyik legszánalmasabb párbaj 😂 😂EaRlkik küzdenek és miért tart még? 😀
ha már itt sem megy róla a tress, akkor milyen lehet a nézettsége?
több mint 12 éve
hát ez messze az egyik legszánalmasabb párbaj 😂 😂
több mint 12 éve
Csak úgy tűnik, mert jóval kevesebb ratyit mutatnak -hálistennek-. Eddig ha jól emlékszem kettő csaj, meg most ez a Michael Bublé srác akire azt mondom, hogy nagyon jó, de meglátjuk majd javítgatás után az élőkben.
kristof: hát utolsónak mindig jókat raknak 😀