TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Aranypart Adának bejött az élet

http://www.napiszar.com/mi-szarunk/2012/02/17/ismerd-fel-keprol-a-ribancotkonqueror
szép találat. a leendő ÉH2 versenyzők között is van vállalkozó* http://www.foxhq.com/ambra-top-class/

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Aranypart Adának bejött az élet

http://www.napiszar.com/mi-szarunk/2012/02/17/ismerd-fel-keprol-a-ribancot
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
mondjuk én a csajra adtam volna a meg polót, de a média már csak ilyen biznisz 😊

ízlések és sallerok

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
az ÉH 2 óriás plakátja nagyon üt... meg, át, ki feliratok három emberen egymás mellett... mindenki helyettesítse be a szerinte megfelelő szóval.... 😀peach
legjobb magyar műsor plakát evör

több mint 12 éve
tényleg nagyon jó. most láttam reggel.

"ez erről szól"

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
az ÉH 2 óriás plakátja nagyon üt... meg, át, ki feliratok három emberen egymás mellett... mindenki helyettesítse be a szerinte megfelelő szóval.... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Szerintem Csaba-Attila-Seheresezádé-Fecó lesz a sorrend. A következő párbajon, Sehi kiüti Fecókát (előbbinek meglepően nagy szurkolótábora van), a döntőben meg Attila elvérzik Csabitól.

több mint 12 éve
imho ferenc lesz a következő távozó.

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Most az a furcsa helyzet van hogy szerintem bárki nyerhet, talán Seherezádé lóg ki picit de akkor sem lepődnék meg ha ő nyerne. Attila-Csaba-Fecó-Sehrezad sorrendet tippelnék de szoros.
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
VV5 meg így Csaba-Attila-Fecó sorrendet fog hozni. előtte Verát tippeltem harmadik helyre, és most egy Attila-Fecó párbajt, de a lila kendő közbeszólt. most Fecó kiüti Sehere Sezádét

mindig ez van. első lesz a szolid fiú (Szabolcs, Laci, Milo), második a franchise arc (Majka, Leó), harmadik meg egy lány, vagy valami őrült (Oki, Katka, Éva). kivétel a 4. évad, ott odaadták a franchise arcnak a jófiú helyett, szerintem volt egy paktum a riportszobában, hogy ha nem mond nemet Alekosz a lezsírozott párkereső műsorra, akkor cserébe nyerhet. csak aztán Alekosz otthagyta a csatornát a picsába 😛
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
elég elviselhetetlen, unszimpatikus arcok vannak, ez reményt keltő 😀

a szlovákiai csaj volt csak értelmesnek tűnő az ötből, a csávók között meg a kanizsai ács rendes manus, a gyúrós még úgy ahogy, a többi nem fogott meg 2 perc alapján.Höri
hát nekem segghülyének tűnik mind. megy a fogadkozás, de hát mi mást mondanának, olyan ez mint a Forma-1 a szezonrajton, mindenki fejlesztései jól sikerültek, mindenki gyors, aztán első futamon szivacs

Liváj leigazolt a BKV Előréhez, szóval nála most egy ideje a laszti fröcsög. közbe zenélnek Korvettádámmal, Pista Angliában melózik, ergo tuti nem lesznek, és szvsz senki régi arc se. max Korleóne valami tanácsadó szerepben. pedig jó lenne egy Éden Sorsok újra. kanizsai tag előéletének majd utánajárokkonqueror
http://www.origo.hu/sport/20120215-megszunik-a-bkv-elore-sc-februar-vegen.htmleaglesmcnabb
csóró Liváj. pedig most preseasonban a Honvédot is megütötték idegenben 2-1re. nembaj, lehet bejön a B terv http://www.youtube.com/watch?v=a4fbCwQA0LM

Höri: sztem utóbbi. előző hsz-emből meg kimaradt, hogy agyalágyultnak tűnik az összes játékos, de eszembe jutott névrokonom, aki első héten csupán a tájat és a madarakat nézegette, szóval nem lesz gond. arra számítok, hogy mindenki egy hét alatt akar majd powerhouse lenni, illetve hogy annyira azért nem lesznek okosak, hogy leessen nekik, a másik nemmel kell jóba lenni, mert a te riválisaid nem ők, viszont benn tudnak tartani. erre első évadban csak Alíz volt képes

kis visszatekintő http://www.youtube.com/watch?v=sMAVrGGdWKY az a kurva hosszú videó nincs fenn valahol, amit a finálé előtt nyomtak le és mindent összefoglalt? Höri tudja miről beszélek, mert neki emlékszem tetszett
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
a karakterpromók alapján meg fogja ütni az első színvonalát, kapásból 4 agyhalottat észleltem. plusz ezek már érteni is fogják a játékot, mert látták milyen.shawnka

a szlovákiai csaj volt csak értelmesnek tűnő az ötből, a csávók között meg a kanizsai ács rendes manus, a gyúrós még úgy ahogy, a többi nem fogott meg 2 perc alapján.Höri
hát nekem segghülyének tűnik mind. megy a fogadkozás, de hát mi mást mondanának, olyan ez mint a Forma-1 a szezonrajton, mindenki fejlesztései jól sikerültek, mindenki gyors, aztán első futamon szivacs

Liváj leigazolt a BKV Előréhez, szóval nála most egy ideje a laszti fröcsög. közbe zenélnek Korvettádámmal, Pista Angliában melózik, ergo tuti nem lesznek, és szvsz senki régi arc se. max Korleóne valami tanácsadó szerepben. pedig jó lenne egy Éden Sorsok újra. kanizsai tag előéletének majd utánajárokkonqueror
http://www.origo.hu/sport/20120215-megszunik-a-bkv-elore-sc-februar-vegen.html

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
lesz éden extra műsor, azt nem a régi tagok tolják VV módra?
vagy ez a pénteki faszmutogatásra vonatkozik?

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
átaludtam. ennyire érdekel az ötödik széria. save_us_ÉH.2 (shawnka ha ez nem tetszik neked akkor semmi)
konqueror
a karakterpromók alapján meg fogja ütni az első színvonalát, kapásból 4 agyhalottat észleltem. plusz ezek már érteni is fogják a játékot, mert látták milyen.shawnka

Liváj leigazolt a BKV Előréhez, szóval nála most egy ideje a laszti fröcsög. közbe zenélnek Korvettádámmal, Pista Angliában melózik, ergo tuti nem lesznek, és szvsz senki régi arc se. max Korleóne valami tanácsadó szerepben. pedig jó lenne egy Éden Sorsok újra. kanizsai tag előéletének majd utánajárok
több mint 12 éve
átaludtam. ennyire érdekel az ötödik széria. save_us_ÉH.2 (shawnka ha ez nem tetszik neked akkor semmi)
konqueror

a szlovákiai csaj volt csak értelmesnek tűnő az ötből, a csávók között meg a kanizsai ács rendes manus, a gyúrós még úgy ahogy, a többi nem fogott meg 2 perc alapján.

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
konqueror
a karakterpromók alapján meg fogja ütni az első színvonalát, kapásból 4 agyhalottat észleltem. plusz ezek már érteni is fogják a játékot, mert látták milyen.

Levi sajnos nem kapott liszenszet az évadra, pedig a Viasat adhatott volna egy újabb esélyt az arany(part)tojást tojó a tyúkjának. mondjuk a fröcsögjön duó + pitta felbukkanhatna valami pár részes vendégszerepre 😀
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...

gondoltam majd visszaolvasom a tresst a párbajról, aztán látom két hsz 😀 nade, nade...óóóókonqueror
szerintem nincs olyan ember a fórumon, aki szerette Verát 😀Newman
szerdán egy mocskosfos buliba voltam hivatalos, többek között végig vártam mikor kapcsolhatok el a soccerről, megnéztük a kiválasztást (please don't judge me 😛 ). mikor kiVera megjelent a képernyőn akkor a Randy Orton look-alike ismerősöm majdnem leköpte a tévét 😀
több mint 12 éve
Atika, hell yeah!!! :cool:Newman
Kinga mi arcokat vágott 😀 😀shawnka
Stream+kolis net---->nem túl nyerő páros 😀

gondoltam majd visszaolvasom a tresst a párbajról, aztán látom két hsz 😀 nade, nade...óóóókonqueror
szerintem nincs olyan ember a fórumon, aki szerette Verát 😀

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...

gondoltam majd visszaolvasom a tresst a párbajról, aztán látom két hsz 😀 nade, nade...óóóó
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Atika, hell yeah!!! :cool:Newman
Kinga mi arcokat vágott 😀 😀
több mint 12 éve
Atika, hell yeah!!! :cool:

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hú szabályosan bosszantó, hogy nemcsak, hogy mekkora bénát tovább tudnak engedni, de főleg, hogy egyértelműen jobbakat meg simán kiejtenek ebben a megaszárban... Hihetetlen, de tényleg mindig van hova süllyedni.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
amúgy meg volt olyan évad amikor muszáj volt önerőből tüzet gyújtani, nem adott Jeff a tanácson. Yau-Man szemüvegével gyűjtötték össze a napsugarat, hogy meggyújtsák a déli égbolt alatt a szalmájukat.Höri
hihetetlen, hogy a 24. évadban a tűzgyújtás még mindig roblémát kell, hogy okozzon. mindenki úgy indul neki az életre szóló kalandnak, hogy valaki csak meg tudja oldani hiszen ki lehet olyan hülye, hogy nem szerez ingyen jó pontot a játék elején a törzsben...

ha nem is lesz törzskavarás a 4-5. hét után (bár ez tényleg kizártnak tűnik), ezzel a felállással jobban előkészítik a merge utáni játékra is, hogy ne a mi vs. ők felállás legyen onnantól kezdve.

a toronyból való ugrásnál meg kész szerencse, hogy Jeff minden ugrás előtt elmondta, hogy senki se a kezére érkezzen, és tegye karjait keresztbe a mellkason. még véletlenül baleset történt volna. számolni kellett volna hány nagy tudású pottyant még a kezére. szegény motorszerelő csaj..
több mint 12 éve
na én is megnéztem az elsőt ha már megy a témázás.

a twist számomra is hamar egyértelművé vált, amint megtanulják a nézők a neveket (és kiesik 4/4 csaj 😀) menni fog a keverés. hozzáteszem, hogy ha nem lesz twist, akkor is jó helyzetbe kerülnek a kisebb létszámúak (=csajok) ha eljutnak a mergéig, akár 3-9-es létszámmal is ( 😀 ) mert a fiúk is hamar összevesznek, szóval igen simán be lehet majd épülni új szövetségbe az egyesülés után.

amúgy meg volt olyan évad amikor muszáj volt önerőből tüzet gyújtani, nem adott Jeff a tanácson. Yau-Man szemüvegével gyűjtötték össze a napsugarat, hogy meggyújtsák a déli égbolt alatt a szalmájukat.

Homok Colton nyilván ellenszenves minden egészséges értékrendű néző számára, nincs maradása. Ráadásul hülye is, ez a nem mindegy.

Konqueror meg csúnyát mondott, így megsértődök és abbahagyom a fórumozást mert mindenki utál engem.
Pedig jobban pödröm a vizet, mint Tyler Clary.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
közben utánanéztem. először ugye felajánlották a tikot, de az nem kellett. aztán mondták, hogy rúdtáncolnak, az sem érdekelte őket. és a ferdeszemű, ÁM nagymellű akárki akkor mondta, hogy ennyi és ennyi pálmalevelük van, fonnak nekik tetőt. ezért kapták meg a tüzet végül, bár nem hiszem, hogy azt a fél napot nem tudták kivárni(mondom nem láttak ezek még egy évadot se).shawnka
de Cochran bizonyította, hogy az se túl jó, ha Survivor nerd vagy (szóval neked is necces lenne a magyarban 😛 annál csak Höri járna szarabbul, kivonulna hungaropannonnépinemzeti Todd Herzogként, aztán az első feladat úszós challenge lenne, és ezzel el is dőlt a dolog 😛 )

hiába, Boston Rob csak egy volt